25/2/19

Π. Καμμένος: Έχω στοιχεία για κακουργήματα που αφορούν τον Ν. Κοτζιά

Π. Καμμένος: Έχω στοιχεία για κακουργήματα που αφορούν τον Ν. Κοτζιά
Προσφυγή στη Δικαιοσύνη εντός των επόμενων ημερών προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι διαθέτει στοιχεία για κακουργηματικές πράξεις τα οποία αφορούν τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.
«Εντός των επόμενων ημερών θα κάνω μια συνέντευξη Τύπου στη οποί θα δώσω όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα, αφού τα καταθέσω στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Είναι στοιχεία που αποδεικνύουν μια αρκετά μεγάλη σειρά κακουργημάτων που διέπραξε ο κ. Κοτζιάς, μεταξύ αυτών της απιστίας σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, για το θέμα της σύναψης συμφωνίας για τις βίζες», υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρώην κυβερνητικός εταίρος.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, και σχολιάζοντας το ντοκιμαντέρ του BBC, περί ύπαρξης «Μακεδονικής μειονότητας», τόνισε ότι στο τελευταίο του ταξίδι στις ΗΠΑ, προσπάθησε να αποτρέψει τη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με αφορμή το Σκοπιανό θέλουν να πάρουν πίσω το αίμα τους για τον χαμένο εμφύλιο μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Όπως είπε Π. Καμμένος η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια συνειδητή επιλογή για 4 χρόνια, με στόχο να έρθει η σταθερότητα στη χώρα και να επιτευχθεί η έξοδος από τα μνημόνια. Το ότι η συνεργασία αυτή κατέληξε στη διάλυση της Κ.Ο των ΑΝΕΛ, το απέδωσε σε μια αυθαίρετη ερμηνεία του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, με τη συναίνεση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας ισχυρίστηκε ότι επέλεξε να φύγει από την κυβέρνηση λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος που θα πληρώσει. Απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν το έκανε νωρίτερα, είπε ότι η άποψη πως θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση υπερψηφίζοντας την πρόταση μομφής της ΝΔ, είναι μύθος.
Όπως είπε, η κυβέρνηση δεν θα έπεφτε γιατί δεν θα συμπληρωνόταν ο αριθμός των 151 βουλευτών που θα την στήριζε, αλλά παράλληλα η αποχώρηση του θα αποτελούσε τροχοπέδη στην έξοδο από τα μνημόνια και σε άλλα θετικά μέτρα που λήφθηκαν. Τέλος υποστήριξε ότι ακόμα και στην περίπτωση που έπεφτε η Κυβέρνηση και ερχόταν η ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα άλλαζε τίποτα και θα υπόγραφε συμφωνία με την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία». Δήλωσε επίσης πως θα του ήταν εύκολο να φύγει σαν «ήρωας» από τον κυβερνητικό συνασπισμό για το Σκοπιανό και να έπαιρνε στις εκλογές 15%, αλλά επέλεξε τον δρόμο της ευθύνης.
Ερωτηθείς για την αποχώρηση του από τη ΝΔ επειδή ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος ψήφισε το τρίτο, απάντησε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διαπραγματεύτηκε επί 6 μήνες «στα άκρα» και κατέληξε σε μια συμφωνία με τους δανειστές, την οποία έθεσε στην κρίση του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβριο του 2015 κι έλαβε την έγκριση του.

Ερωτηθείς για το δάνειο του Π. Πολάκη, υποστήριξε ότι μπορεί να καταλογίσει κανείς πολλά στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας για αυτά που λέει, αλλά είναι γνήσιος.

Πηγή: Liberal

1 σχόλιο:

  1. Λέει ο Καμμένος "τόνισε ότι στο τελευταίο του ταξίδι στις ΗΠΑ, προσπάθησε να αποτρέψει τη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με αφορμή το Σκοπιανό θέλουν να πάρουν πίσω το αίμα τους για τον χαμένο εμφύλιο μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο"

    Μαζί σου Πάνο σωστός αλλά έτσι αποδεικνύεις ότι είσαι και εσύ επικίνδυνος γιατί ανέχθηκες μία εσχάτη προδοσία μόνο και μόνο για έρθει κάποια αόριστη 'σταθερότητα' στην Ελλάδα(!!!!)..Παρεμπιπτόντως, έχουμε αστάθεια στην Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια και θα συνεχίσει να υπάρχει χειρότερη. Δηλαδή μηδέν εις το πηλίκον αντιθέτως μείναμε τώρα αμανάτι με την προδοσία των ΣυριζΑνελ στο χέρι..



    Αν έκανες την δουλεία σου ούτε Πρέσπες θα είχαμε ούτε τίποτα αλλά ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ τους ψηφοφόρους σου. Οι πατριώτες Έλληνες τους είχαμε τους ενδοτικούς. Είμαστε πολλοί περισσότεροι αλλά εσύ με τις μαγγανείες σου έγειρες την πλάστιγγα υπέρ των προδοτών.

    Κρίμα γιατί είχες την ευκαιρία να γράψεις Ελληνική Ιστορία και να γίνεις ήρωας αλλά διάλεξες το εύκολο δρόμο της ξεφτίλας και τώρα κλαίγεσαι σαν γυναικούλα με μεταχρονισμένες δικαιολογίες.

    Όσο για Κοτζιά χώσε τον στην μπουζού αν είσαι μάγκας αλλά ως συνήθως μάλλον πετάς τζούφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.