22/6/19

Δεν είμαστε μόνοι, έχουμε στο πλευρό μας 40 εκατ. Κούρδους. Αρκεί να ξυπνήσουν οι πολιτικοί και οι αξιωματικοί μας!!!

Ο Υπουργός Αμυνας κ. Αποστολακης ειπε σε περιπτωση πολεμου με την Τουρκία, οι Ελληνες θα ειναι μονοι τους.. Ε ΟΧΙ... εχουν μαζι, τους Ήρωες Κούρδους και το διαβεβαιωνω, ουτε η Αμερική δεν αγγιζει την Ελλαδάρα!!
Δείτε ποιος το λέει:

https://www.facebook.com/hallo.xalil.9


7 σχόλια:

  1. Δεν κοιμουνται οι Βρυκολακες !! Ο λαος.ναι κοιμαται...Τι να κανει ??? Αργει η Β .Παρουσια..Την αναβαλει συνεχως ο Θεος !! Σου λεει πανεξυπνα ...αναβαλεις το ξυπνημα εσυ ?? Αναβαλω κι εγω οτι περιμενεις πονηρε..Αμα πεινασεις στον υπνο...θα σου πω Εγω ....!!! Μια το αλεποπουλο...εκατον.μια η Αλεπου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν εἶναι μουσουλμάνος ὁ Θεός νά σκέπτεται ἔτσι. Τέτοιες ἐξυπνακίστικες ἱστορίες περί Θεοῦ, ἔχει ἡ μουσουλμανική παράδοση.

      Διαγραφή
  2. Κατ αρχήν, δε μπορώ παρά να κάνω μια ερώτηση... Τα 40 εκ. Κούρδοι, πού ήταν όταν γινόταν η επίθεση στο Κομπάνι και στην Αφρίν; Θα ζωστούν ξαφνικά τ' άρματα για την Ελλάδα, αλλά δεν τα ζώστηκαν για τους συμπατριώτες τους;

    Όσο για τους Έλληνες πολιτικούς...Βρήκα το πρόγραμμα του αυριανού πρωθυπουργού:

    https://www.ethnos.gr/politiki/45929_programma-neas-dimokratias-meiosi-foron-katargisi-asyloy-nai-stin-idiotiki-asfalisi

    Όχι μόνο δε λέει το παραμικρό για κάποιο δόγμα εθνικής άμυνας, για κάποια εξοπλιστική αναβάθμιση, αλλά ούτε ένα πυροτέχνημα γενικόλογο για την άμυνα και την ασφάλεια έναντι απειλών.

    Η Ελλάδα, λυπάμαι που το λέω, έχει προσκυνήσει τον Τούρκο. Πλέον είμαι πεπεισμένος πως τα ελληνικά κόμματα εξουσίας σκέφτονται αυτό που είχε το θάρρος να πει ο κ. Σημίτης ή ενδόμυχα εύχονται και ένα μικρό επεισόδιο που η Ελλάδα θα χάσει, προκειμένου να μπορέσουν να προσκυνήσουν χωρίς να κατηγορηθούν ως προδότες. Είναι το πολιτικό άλλοθι το πρόβλημά τους και τίποτα άλλο. Όπως είπε κι ο κ. Μητσοτάκης, "μη δραματοποιούμε την κατάσταση"... Μη δραματοποιούμε την Τουρκία, μη δραματοποιούμε τα Σκόπια, το αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο.

    Ανάμεσα σε μια χώρα με στρατηγικό σχέδιο (Τουρκία) και σε μια χώρα χωρίς σχέδιο άλλο από το "πώς θα υποκύψω χωρίς να χάσω ψηφαλάκια", ο νικητής είναι προφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ από το υπερπλεόνασμα για να βουλώσει καμιά τρύπα στην άμυνα της χώρας. Η δε Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο δεν εγκάλεσε την κυβέρνηση για αυτό, αλλά υπερψήφισε όλες τις παροχές... Όλα για τα ψηφαλάκια...

      Εξαιρετικό το σχόλιό σας! Η τελευταία πρόταση τα συνοψίζει όλα, δυστυχώς...

      Διαγραφή
    2. Oraculum ενω είσαι έξυπνος , οξυδερκής και ενημερωμένος είσαι δυστυχως απολυτα απαισιόδοξος , δεν θα πω οτι εγω ειμαι αισιόδοξος σε καμμία περίπτωση, αλλα αν είναι ολα τελειωμένα και δεν γίνεται τίποτα , τοτε τι καθεσαι και γράφεις σε εμας;

      Οι Κουρδοι δίπλα αν γίνει συρραξη Τουρκίας Ελλάδας ή θα επαναστατήσουν δράττοντας την ευκαιρία ή θα μείνουν ουδέτεροι και θα ζητησουν μετά ίση εξουσία στη χώρα , όπως και να έχει η Τουρκία σε τετοια περίπτωση θα άλλάξει δια παντώς και ο λόγος θα είναι οι Κουρδοι.

      Να μην ξεχνας επίσης , οτι όλες οι αυτοκρατορίες καταρρέουν , αργα ή γρήγορα , η Τουρκία σε σχεση με τη δικια μας σαπίλα και το μπάχαλο φαντάζει μεγαλείο , έχει ομως τεράστια προβλήματα, εχεις μιλήσει ποτε με πολίτες της Τουρκίας; Οι Κουρδοι εχουν τεράστια δημογραφική δυναμική αυτο είναι κατι που δεν θα το σωσουν οι Τουρκοι με τίποτα, η αγορα εργασίας διπλα είναι πολυ ασχημη παρόλη την αναπτυξη και κατι που ξεχνα ο κόσμος Τουρκία δεν είναι μονο η Πόλη.

      Στη δικια μας τη χωρα θα δουμε εφιαλτικά σκηνικά ναι , μετά τον Κούλη, αφου θα είναι σε εθνικά (και δημογραφικά) θεματα το ιδιο επιζήμιος με το Συριζα, οπως και όλοι οι προκάτοχοι τους.Οι παρανόμως εισερχόμενοι δεν προκειται να ενσωματωθουν γιατι οι αριθμοι πλεον είναι ανελέητοι (δεν μιλαω καν για κουλτουρα και θρησκεία), δεν μιλάμε για 10.000 Αλβανους το '90. Τα γεγονότα θα χτυπησουν σε όλους την πόρτα μέχρι και τους καλοζωισμένους ψευτοεπαναστατες αριστερους και προβαταίους δεξιους, μετα θα αλλάξει η ροτα.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Τ,
      ]
      Ως προς το ερώτημά σου, είχα ένα σύνδρομο Κασσάνδρας μαζί με την ελπίδα που πεθαίνει παντα τελευταία. Αλλά τελικά πεθαίνει και έχεις δίκιο...

      H Ελλάδα, θα συνθηκολογήσει τόσο γρήγορα, που οι καημένοι οι Κούρδοι, ακόμα κι αν αποφάσιζαν ότι ήρθε η ώρα, δε θα προλάβουν να βρουν όπλα. Θα έχουν μπει οι ΗΠΑ ανάμεσα για διαπραγματεύσεις και οι Κούρδοι θα μείνουν με τη χαρά... Πέρασαν και οι εποχές που η Ελλάδα υποστήριζε τους Κούρδους προληπτικά... Επίσης, αν τα 40 εκ. Κούρδων ήταν "στρατευμένοι" σε εθνικό σκοπό, το κουρδικό κόμμα θα έπαιρνε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές... Ο Οζάλ ήταν μισός Κούρδος...

      Η Τουρκία πέρασε από τη φάση της κατάρρευσης. Στην καμπύλη ανόδου και πτώσης των αυτοκρατοριών, η Τουρκία μάλλον είναι πάλι στην άνοδο... Από το ΔΝΤ που ήταν στις αρχές του 2000, τριπλασίασε το ΑΕΠ, άσχετα με τα προβλήματα που έχει τώρα. Και η αγορά εργασίας έχει προβλήματα, γιατί έχει τεράστιο ποσοστό νεανικού πληθυσμού.
      Είναι πολύ καλύτερο να έχεις ως πονοκέφαλο τους υπερβολικά πολλούς νέους, παρά τους υπερβολικά πολλούς γέρους.

      Τα γεγονότα θα χτυπήσουν την πόρτα, αλλά το κακό είναι πως ο γεωγραφικός χώρος της Ελλάδας, έχει συρρικνωθεί σε σημείο που περαιτέρω χαμένες πατρίδες, μπορεί να αποβούν μοιραίες για την υπόσταση του ελληνικού στοιχείου. Από την άλλη, σωστά λες, πως εν καιρώ, δε θα υπάρχει και λόγος ανησυχίας ούτως ή άλλως.

      Δεν είναι απλά θέμα παρανόμων εισερχόμενων. Είναι θέμα ότι οι πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται ούτε για ενσωμάτωση, τους βλέπουν απλά ως νέους ψηφοφόρους. Στην Ελλάδα δίνετε τα σχολεία σας για να μαθαίνουν τα αλλοδαπάκια τη μητρική τους. Ακόμα και λαών με εδαφικές βλέψεις στην Ελλάδα. Στην Ιταλία συμβαίνει το αντίθετο, υπάρχει πολιτική ιταλοποίησης (πχ δωρεάν μαθήματα ιταλικών που οργανώνονται από τις νομαρχίες για τους αλλοδαπούς). Ή για παράδειγμα χρησιμοποιούνται οι προξενικές αρχές ως ενδιάμεσοι για την εισαγωγή μεταναστών από χώρες της αρεσκείας. Σε κάθε νομό ξέρουν ποιος μένει πού. Ο γεωργός δηλώνει σε ηλεκτρονική αίτηση ότι θέλει τόσους μετανάστες από τότε ως τότε με τόσο μεροκάματο, εγγυάται στέγη κλπ. Το κράτος συνεχώς κάνει εποχικές εισαγωγές μεταναστών, οι οποίοι πριμοδοτούνται για να επιστρέψουν με μοριοδότηση, αν συμπεριφέρθηκαν καλά, την επόμενη χρονιά. Στην Ελλάδα χρόνια άκουγα βουλευτές να λένε "και ποιος θα μαζέψει τις ντομάτες"... Για παράδειγμα, φέτος η Ιταλία θα φέρει 30.850 αλλοδαπούς για διάφορες εργασίες, εποχικούς και μη.

      https://www.leggioggi.it/2019/04/23/lavoratori-extracomunitari-stagionali-nulla-osta/

      Γι αυτό ο Σαλβίνι δε θέλεις τις καραβιές από το "οπουδήποτε". Γιατί προτιμά τους ελεγχόμενους από χώρες προτίμησής του. Για παράδειγμα γιατί να πάρει τον πιθανό τζιχαντιστή, όταν μπορεί να πάρει Ινδό ή Ουκρανό;

      Τέλος πάντων... Εύχομαι να διαψευστώ...

      Διαγραφή
  3. Ταϋγέτη.

    Δὲν ξέρω ἀλλὰ τὸ ὅ,τι συμβαίνει μοῦ θυμίζει κάπως τὴν Φραγκοκρατία.
    Ἐπί πλέον ἔχουμε καὶ τοὺς λαθροεποίκους.
    Μόνο ὁ Θεὸς μᾶς σώζει ἀλλὰ καὶ αὐτὸς μᾶς βαρέθηκε.
    Μᾶς ἔδωσε μιὰ ὡραία χὼρα καὶ πολλὲς εὐκαιρεῖες νὰ σταθοῦμε στὰ πόδια μας καὶ ἐμεῖς κομματοποιηθήκαμε.Πῶς καὶ σὲ τὶ νὰ ἐλπίζης τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.