6/6/19

Προεκλογικά ρουσφέτια: Παραιτήθηκαν μετά το σάλο δύο θυγατέρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ


Δύο θυγατέρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκαν από το διορισμό τους στη Βουλή επικαλούμενες λόγους ατομικής ευαισθησίας

Την παραίτηση τους υπέβαλαν δύο από τις θυγατέρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που διορίστηκαν στην Βουλή μετά το σάλο που προκάλεσαν οι σχετικές αποκαλύψεις.

Πρόκειται για την κυρία Αλεξάνδρα Αλεξανδροπούλου κόρη της διευθύντριας του γενικού γραμματέα της Βουλής Βασιλικής Τσιακανίκα και για την κυρία Μαρίνα Λελούδα Σκουρογιάννη κόρη της προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Πανταλού.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής οι κυρίες Αλεξανδροπούλου και Σκουρογιάννη επικαλέστηκαν λόγους «ατομικής ευαισθησίας». Πρέπει ωστόσο να τονιστεί ότι οι λόγοι ευαισθησίας προέκυψαν μετά την αποκάλυψη της ρουσφετολογικής τους πρόσληψης και όχι κατά την αποδοχής.

ΠΗΓΗ: protothema.gr2 σχόλια:

 1. Μπράβο στά παιδιά αὐτά, πού στήν σημερινή Ἑλλάδα τῆς ἀντιστροφῆς ὅλων τῶν ἀξιῶν καί τοῦ διωγμοῦ σχεδόν, τῶν ἀξίων, βρῆκαν ἐντίμως κάτι ἀπό τήν αἴσθηση ντροπῆς, πού ἔχουν ἀπωλέσει οἱ γονεῖς τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπάρχει ... ευαισθησία και στους γονείς, κατόπιν άγριου ξεφωνητού. Μην αμφιβάλλεις ότι οι παραιτηθείσες θα βρουν αλλού δουλειά, πάλι με παρόμοιο τρόπο, αρκεί να μην τις ανακαλύψουν.
   Έπρεπε να διαβάσεις προσεκτικά την τελευταία παράγραφο τού άρθρου, πριν σπεύσεις να συγχαρείς με τόση αφέλεια.

   Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.