27/6/19

Συγχαρητήρια επιστολή του δημάρχου Αθηναίων στον Ιμάμογλου

Συγχαρητήρια επιστολή στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, απέστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας.
«Η εκλογική σας νίκη εκπροσωπεί μια νέα αρχή για την πόλη και τους πολίτες της Κωνσταντινούπολης. Αποτελεί ισχυρή δημοκρατική εντολή εκ μέρους των πολιτών, για μια δίκαιη και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία, βασισμένης στις ίσες ευκαιρίες και τις δημοκρατικές αξίες» σημειώνει στην επιστολή του ο κ. Μπρούλιας, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι «η συνεργασία των πόλεων μας θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο».
Υπενθυμίζεται η πολεμική που ασκήθηκε εναντίον του Ιμάμογλου από τα κόμματα της συμπολίτευσης στην Τουρκία, για δήθεν ελληνική του καταγωγή και υποστήριξή του από την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. Νέος Γκουαιντο ο Ιμαμογλου αλλά δε βλέπω κατι το ιδιαίτερο ! Εφάμιλλος του Γκουαιντο σε πολιτικό διαμέτρημα.Δυσκολα να εκτοπίσει τον Ερντογαν οπως δύσκολα να εκτοπίσει το Μαδουρο ο Γκουαιντο.Συγκρινουμε Φιλοπάππου με Αραράτ.Την Ελλαδα συμφέρει ο Ερντογαν διότι ειναι αντί ιμπεριαλιστής.Οταν και οι δυο χώρες εχουν στην κυβερνηση φίλο δυτικούς έχουμε παντα κακα μαντάτα στα ελληνοτουρκικα.Βεβαια συμφέρει παντα να έχουμε εμεις τον αντιιμπεριαλιστη και η Τουρκία τον φιλοδυτικό,Βλεπε Παπανδρέου Εβρεν.Παπανδρεου Οζαλ οταν κατα τη γνώμη μου ηταν η τελευταία φορά που τους πήραμε τα σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.