5/9/19

Ο εξευτελισμός της Ελλάδας δεν έχει όρια - Αλβανικό πλοίο σώζει μετανάστες στο Αιγαίο - Γιατί δεν τους επιστρέφει κατ' ευθείαν στην Τουρκία;

Περίπου 140 μετανάστες και πρόσφυγες, εκ των οποίων οι μισοί γυναίκες και παιδιά, διασώθηκαν μέσα σε τρεις μέρες από το πλοίο του πολεμικού ναυτικού της Αλβανίας που περιπολεί στο Αιγαίο.
Περισσότερους από 100 μετανάστες και πρόσφυγες διέσωσε πλοίο του πολεμικού ναυτικού της Αλβανίας τις τελευταίες τρεις μέρες στο Αιγαίο, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η υπουργός Άμυνας της χώρας, Όλτα Τζάσκα.
"Μόνο σε τρεις μέρες τέσσερις διαφορετικές βάρκες με περίπου 140 Αφγανούς και Σύρους μετανάστες διεσώθησαν από το πλήρωμα του πλοίου Oriku. Οι μισοί ήταν γυναίκες και παιδιά, των οποίων οι ζωές ήταν σε κίνδυνο στα θαλάσσια ύδατα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας", δήλωσε η Τζάσκα, επισημαίνοντας ότι παρατηρείται αύξηση στην εισροή παράνομων μεταναστών.
Οι επιχειρήσεις του αλβανικού πλοίου διεξήχθη σε συνεργασία με την τουρκική και την ελληνική ακτοφυλακή. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πλοίο είναι από το 2016 στην μόνιμη ομάδα του ΝΑΤΟ που περιπολεί στο Αιγαίο, υποστηρίζοντας τις διεθνείς προσπάθειες για τον περιορισμό της εμπορίας ανθρώπων και της παράνομης μετανάστευσης.
News247

13 σχόλια:

  1. Γιατί δέν τούς παίρνει στήν Ἀλβανία; Ἀλλιῶς, νά τούς ἐπιστρέψει στήν Τουρκία.
    Καί τά λοιπά πλοῖα τοῦ ΝΑΤΟ, γιατί δέν παίρνουν τούς πρόσφυγες στίς πατριδες τους, ἀλλιῶς, νά τούς ἐπιστρέψουν στήν Τουρκία.

    Ἔει δίκηο ὁ Σαλβίνι, ὅτι πρέπει νά βοηθηθοῦν οἱ πρόσφυγες στίς πατρίδες τους καί ὄχι στήν Εὐρώπη. Στόν Σαλβίνι τοῦ στοίχισε ἤδη πολύ, ἡ εὐθυκρισία του καί ἡ ἑτοιμότητά του νά ἀπαντᾶ στίς βλακεῖες τῶν ὑποχειρίων τοῦ σχεδίου Σόρος-
    Σχεδίων, γιά καταστροφή τῆς Εὐρώπης καί τοῦ χριστιανικοῦ πολιτισμοῦ της, σχέδια στά ὁποῖα ἤδη συνεργάζεται καί ὁ νῦν πάπας, πού γι' αὐτό καί ἔγινε πάπας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολάκη πάλι γράφεις ασυνάρτητα πράγματα... κατηγοριοποιείς αυθαίρετα τους λαθρεποίκους αποδίδοντας τους την ιδιότητα του προστατευομένου, του πρόσφυγα, από που προκύπτει η ιδιότητα τους αυτή; αυτό που κάνεις εσύ το κάνουν πρώτοι εργολαβικά οι υπαλληλίσκοι του Soros, γιατί πέφτεις στην τρύπα της προπαγάνδας τους; Το 98%-99% από αυτούς είναι μουσουλμάνοι, Ασιάτες και Αφρικανοί και δεν είναι πρόσφυγες, οι περισσότεροι επιδιώκουν να ταξιδέψουν λαθραία στην Ε.Ε., επαναλαμβάνω-δεν είναι πρόσφυγες, εμείς εδώ γιατί του κρατάμε;
      και... νοκολάκη μην παρασύρεσαι από τους αλοιφοματζουνοπωλητές...αυτοί με την δική σου ψήφο έλαβαν την θέση των διαττόντων αστέρων της πολιτικής-λαμογιών, τύπου Καραντζαφλάρη, Λεβέντ-ασκέρη και Κ(λ)α(σ)μένου, τα αποτελέσματα της παρουσίας τους στο βουλευτήριο τα είδαμε και τα ζήσαμε στο πετσί μας
      γι' αυτό .... ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

      Διαγραφή
  2. Εξηγείστε μας οι Αλβανοί ποια σχέση και θέση έχουν στο Αιγαίο; Ποια η σχέση τους με την Ε.Ε. και την Frontex;
    Ποιος τους έβαλε στο γεωπολιτικό παιγνίδι; πότε έγινε αυτό και γιατί;
    Μετά από αυτά ...σίγουρα θα έχουν απαντηθεί όλες οι άλλες απορίες σας...
    Όταν η εντόπια "ελίτ" έχει παραδώσει την Πατρίδα βορά στους σκύλους Αγαρηνούς και το έθνος στους χοίρους της Εσπερίας .. εσείς οι υπόλοιποι συνεχίστε να ψάχνετε ακόμη τους Βαρβάρους ... σίγουρα θα τους ανακαλύψετε ανάμεσα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Where there is trafficking, the Albanians are present

      Διαγραφή
    2. Απο την 1η Απριλιου 2009 η Αλβανια ειναι μελος του ΝΑΤΟ.Το Φεβρουαριο 2016 ,το υπουργειο Αμυνης της Ελλαδας παραχωρησε τη φυλαξη των θαλασσιων συνορων της απο το βορειο ακρο της Λεσβου εως την περιοχη νοτια της Κω στη νατοικη Μονιμη Ναυτικη Δυναμη Μεσογειου SNMG 2 με προσχημα την ανασχεση της δρασης των διακινητων λαθρομεταναστων. Ετσι απο τις 29 Φεβρουαριου 2016 δεκαδες πολεμικα πλοια του ΝΑΤΟ,καθε μορφης και τυπου, περιπολουν στο ελληνικο αρχιπελαγος. Μαζι περιπολουν και πλοια της FRONTEX.Ετσι εξηγειται η συμμετοχη του πολεμικου ναυτικου της Αλβανιας.

      Διαγραφή
    3. Αλλα δεν εξηγειται απ ολους αυτους...η .." αφυλαξια"...!!! Γιαυτην δεν μιλαμε ??

      Διαγραφή
    4. Η πραξη δειχνει οτι η πραγματικη αποστολη τους ειναι η ασφαλης διακινηση των λαθρομεταναστων και οχι η φυλαξη των ελληνικων θαλασσιων συνορων. Το τελευταιο ηταν απλα το προσχημα για να περασει ο ελεγχος του ανατολικου Αιγαιου υπο νατοικο ελεγχο.

      Διαγραφή
  3. Γιατί η Ελλάδα εποικίζεται μαζικά από μουσουλμάνους μετανάστες, χωρίς να αντιδρά καθόλου, κινδυνεύοντας στο μέλλον να διαμελισθεί?
    (Ακολουθεί η απάντηση σε δέκα γλώσσες)

    Çünkü Yunanlılar aptal.
    Because the Greeks are stupid.
    Sepse Grekët janë budallenj.
    Γιατι οι Έλληνες είναι ηλιθιοι.
    Parce que les Grecs sont stupides.
    Weil die Griechen dumm sind.
    Perché i greci sono stupidi.
    Porque los griegos son estúpidos.
    Потому что греки глупы.
    因为希腊人是愚蠢的。

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ολοι !! Το 78 %....Και στο Δαφνι τοσοι ειναι στο συνολο ολου του κτηριου μεσα...Ηλιθιοι παντως δεν ειναι αφου βγαζουν το κατι ..τις...Τωρα το βγαζουν.Αυριο με τους εποικους φουλ ..δεν ειναι βεβαιο αν θαχουν ..δερμα.

      Διαγραφή
  4. Και εσένα σε παραδέχομαι! !!
    Εγώ μας λέω και κοπροελληνες! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξερει κανεις με τι ποσοστα δουλευουν την 'διασωση' οι αλβανοι ;.
    Μονον 'ελληνες' και τουρκοι θα κονομανε ;.
    Α ρε Σωρος,οπως πας θα μηδενισεις την ανεργια,ασε που θα διδασκεται πλεον στα ΙΕΚ ,το διακινητης λαθραιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηδη διδασκεται και στην Νομικη...στο κεφαλαιο....Εκτακτα εσοδα ταξ φρη..

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.