8/9/19

Είναι προφανές ότι συγκρινόμενος με το ασκέρι των φρενοβλαβών, ο Κυριάκος είναι μέρα με νύχτα.


Αλλά, το έχω ξαναπεί, οι επενδυτές δεν συγκρίνουν την Ελλάδα του Τσίπρα με την Ελλάδα του Μητσοτάκη. Συγκρίνουν την Ελλάδα με τους ανταγωνιστές της:
Πόσο φορολογεί η Ρουμανία τις εταιρείες; Με 16% (και μέχρι 1.000.000 ευρώ τζίρο, με 1% επί του τζίρου.) Πόσο ο Κυριάκος; 28% σήμερα, 24% του χρόνου και 20% σε δύο χρόνια. Ελλάδα έχασες.
Πόσος είναι ο φόρος για ατομικό εισόδημα στη Ρουμανία; 10% (flat tax, ανεξαρτήτως ύψους). Ποια η ανώτατη κλίμακα στην στην Ελλάδα; 45% και ο Κυριάκος θα το πάει στο...42%! Ελλάδα έχασες.

Πόσο προκαταβολή φόρου ζητάει η Ρουμανία; Μηδέν. Πόσο η Ελλάδα; 100%. Ελλάδα έχασες.
Ζητάει εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος η Ρουμανία; Όχι. Ελλάδα έχασες.
Τι ασφαλιστικές εισφορές πληρώνει στην Ελλάδα ο εργοδότης; Από 15,75% μέχρι 22,70%. Πόσο στη Ρουμανία; 2,5%. Ελλάδα έχασες.
Τι ασφαλιστικές εισφορές πληρώνει ο εργαζόμενος στην Ελλάδα; Από 24,81% μέχρι 34,96%. Πόσο στη Ρουμανία; 16,50%. Ελλάδα έχασες.
Ζητωκραυγάστε τώρα που ο φόρος εισοδήματος θα πάει από 45% στο 42%.


6 σχόλια:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    Αυτή τη φορά φορά θα συμφωνήσω με τον κ. Τζήμερο.
    Έχουμε λοιπόν και λέμε για τη διαβόητη νυν κατοχική σωτηρία μας του κ. Μητσοτάκη

    α) 100 ευρώ από το ΦΠΑ
    β) 100 ευρώ περίπου για τους έχοντες εισοδήματα μέχρι δέκα χιλιάδες ευρώ ετησίως
    γ) Παραπλανητικές επουσιώδεις μειώσεις φορολογικών συντελεστών (τύπου της ιστορίας του Νασρεντίν Χότζα)

    Και … σωθήκαμε!!!

    Και αυτό που απαιτεί ιδιαίτερη ανάλυση, οι με τυμπανοκρουσίες «σωτήριες»120 δόσεις.
    120 δόσεις κύριε Μητσοτάκη και λοιποί κατοχικοί, σημαίνει δέκα χρόνια δυσβάστακτες δόσεις μαζί με τις τρέχουσες υποχρεώσεις (νέες φορολογικές και άλλες)

    Πρώτη παρατήρηση είναι ότι.

    Η κατοχή υπολόγισε στατιστικά (ως πριν είχε επισημανθεί και από το Τσακαλώτο το έξυπνο, όχι ότι τώρα πάει πίσω ο κ. Σταϊκούρας βάσει πολλών υπαρχόντων στοιχείων ) πόσοι θα μπορέσουν να πληρώνουν βιολογικά για δέκα χρόνια. Και είπε ας του πάρω πρώτα ότι μπορέσω και μετά με τα χρέη που θα μένουν τους δημεύω τα πάντα.

    Και υπολόγισε επίσης η κατοχή και από αυτούς που θα αντέξουν βιολογικά πόσοι θα μπορούν να πληρώνουν για δέκα χρόνια (συν τις νέες υποχρεώσεις). Και σκέφτηκε η κατοχή. Ας τους πάρω πρώτα όσα έχουν και μετά τους δημεύω τα υπόλοιπα.

    Δεύτερη παρατήρηση είναι ότι.

    Με την μηδενική ρευστότητα στην αγορά που δεν σώζεται με ετήσια κατοστάρικα του κ. Μητσοτάκη, ούτε και με την 13η σύνταξη του (sorry επίδομα να μην κακομαθαίνουμε), ανάπτυξη γιοκ. Και ότι ποτέ η κατοχή δεν ήθελε ανάπτυξη και σωτηρία. Θέλει δήμευση των πάντων και δη του φυσικού αερίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς το παρόν όμως ο Μητσοτάκης έχει χρεωθεί την νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευριπίδης Μπίλλης.
    Όσον αφορά το "μέρα με τη νύκτα" είναι σαφώς σε όλα "επιστημονικότερα" χειρότερος. Γιατί ξέρει να κρύβεται. Δείτε πχ εκτός από τα οικονομικά - κατοχικά του, το ανωτέρω άρθρο με τίτλο,

    Η χώρα δέχεται υβριδικό πόλεμο, χάνει μέρα τη μέρα την εθνική της συνοχή και κυριαρχία…http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/09/blog-post_856.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να υποδείξεις κάποιον ο οποίος θα έκανε κάτι καλλίτερο?

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ "ΣΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΎ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ< ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ,,ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΑΠ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ, ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟ, ΤΟΜ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ. ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΊΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙΔΑ "ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

      Διαγραφή
  4. Στο θεμα Σκοπια συνεχιζουμε τα ιδια.Στο θεμα Τουρκια ..τα ιδια..συζηταμε δηλ.Στο θεμα εποικοι ...καλυτερα χοτ σποτ ..και καταγραφες καλυτερες τυπικα...Μετατοπισεις στην.ενδοχωρα ..αναγκαιες (!!)....
    Στην Κυπρο...οι τρυπες τρυπες..ασταματητα.Στην.ΑΟΖ..
    δεν....αστο...λουφα...δεν...τρεχει.αλλαγη. Με Αιγυπτο ..Λιβυη.
    αστο...μεταιωρο τι ειναι δικο.μας η οχι το ξερει το φαντασμα στον βαλτο.Στο Καστελοριζο ...περιμενουμε να κανει πρωτη.ΑΟΖ η Τουρκια..Στην.Αλρξανδρουπολη.ηλθε το ...σχιστολιθικο....απ την.αλλη ακρη της Γης.
    Το Ελληνικο τρεχει...καζινο..Πακιστανοι εργατες κλπ. Η ΔΕΗ ..φευγει σαν περιουσια...αλλα επιζει...σε ξενα χερια...και λυπουμεθα που.τα λεφτα σας που επενδυσατε τα μυρια..χρονια...χαθηκαν..Θα μειωθει ομως η φορολογια..Ο ΦΠΑ. Κλπ...Τα ομολογα πευτουν.(.και η χωρα ολη.στα χερια εποικων μουσουλμανων) Τα καλα.οικονομικα θα χρειαστουν.στους εποικους..
    Αξιολογει ο πολιτης τι ειναι πρωτο...και τι τελευταιο..Βλεπει οτι τα οικονομικα εναι ...οπως ηξερε χρονια...ανεξαρτητα αν θαχει ...πατριδα...γη...αερα...κλπ.. Οποτε μας καλυπτει οτι γινεται...
    φαινεται...η νομιζεται. Αυτοι το ξερουν αυτο.Τις προτεραιοτητες του λαου..Κι αυτο τονιζουν σαν καλο..Καμμια αντιρηση.Εδω...θαμαστε...οσο θαμαστε....( στα καυτα Εθνικα θεματα..τρια λογια φλου...στα οικονομικα 3.000 λογια στην Εκθεση..Να πως η ιεραρχια ηλθε αναποδα.Το παραπισω πρωτο...και το πρωτο πισω)...
    Εδω θαμαστε...αλλωστε οταν το μαγνητικο πεδιο της Γης ..αναστρεφεται...χωρις καμμια ...επιπτωση ! Αν και η επιστημη και η ιστορια λενε οτι γινεται χαμος στην Γη...πλανητικη βομβα...Θα δουμε ποιος εχει δικιο...
    Συνεχιζουμε την προσθεση.στους εποικους και σε ολα και θα.δουμε.τελικα τι ειναι ..πρωτο..τα ομολογα η ..η ανασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.