25/9/19

Χωρέτ'κον μασχάρεμαν: Τερέστεν την κεντήν εσούν – Τρανόν... φούτιγμαν μ'έφτατεν!


Είναι βαρύ το τίμημα της οικολογίας. Θέλει θυσίες ο αγώνας κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Χωριάτικο καλαμπούρι: Προσέξτε τον εαυτόν σας και μην κάνετε πολλά... αέρια.

Μολύνετε το περιβάλλον. Το λέει και η Γκρέτα...

Έλα όμως που το εθνικό φαγητό του Έλληνα παραμένει η φασολάδα.

Διαβάστε επίσης:

Να πέσουν οι μάσκες - Μαριονέτα του Σόρος το 16χρονο κορίτσι που στραβομουτσουνιάζει για το περιβάλλον;

7 σχόλια:

  1. Να μια καλή ιδέα: ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ. Όπως είναι γνωστό το μεθάνιο συνεισφέρει πολλαπλάσια στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Άρα όσοι αερίζονται πρέπει να πληρώνουν. Εφόσον λοιπόν κατά κανόνα αερίζονται αυτοί που τρώνε φασόλια είναι μια ρεαλιστική πρόταση να καθιερωθεί ειδικός παγκόσμιος φόρος φασολιών. Θα ήταν χρήσιμο όλοι οι συνσχολιαστές να προτείνουν τρόφιμα προς φορολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην θίγεις τα κακώς κείμενα , και την πατήσουμε σαν τις αγελάδες που θέλουν να τις εξολοθρεύσουν επειδή επιδεινώνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου :-)

      Διαγραφή
  2. Τον Χιτλερ χαιρετα στην φωτο ??? Η δειχνει απο που εχει διαρροη ο νους της ,??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κοριτσάκι αυτό έχει πολλά κοινά σημεία με τον Πάβλικ Μορόζοφ , τον " ήρωα " της Σοβιετικής Ένωσης που κατέδωσε τον ίδιο του τον πατέρα στις αρχές και τον έστειλε στα Γκουλάγκ και κατ' επέκτασιν στον θάνατο αφού ο άνθρωπος εκτελέστηκε , πριν εκτίσει την ποινή που του επέβαλλε το καθεστώς . Υπήρξε φανατικός σαν την Γκρέτα , με ψευδαισθήσεις μεγαλείου που θα του προσέδιδε η όλη δραστηριότητα , του καταδότη των εχθρών της επανάστασης . Είναι αναμενόμενο σε χώρες που έχει επικρατήσει κλίμα φόβου και ανθεί η νεοταξική προπαγάνδα , να δημιουργούνται "φαινόμενα σαν αυτά του Πάβλικ και της Γκρέτας . Η ΝΤΠ της δίνει δημοσιότητα για να προωθήσει τα σχέδια της και συνάμμα τα οικονομικά της συμφέροντα ( φόρος διοξειδίου με προσδοκώμενα κέρδη τρισεκατομμυρίων ), μόλις δε πάψει να την χρειάζεται θα την πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα . Δεν είναι μόνο η δημοσιότητα που θα συγκλονίσει τον ήδη εύθραυστο ψυχικό της κόσμο και το μπερδεμένο μυαλό της ,είναι και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν όταν θα έχουν γνωστοποιηθεί σε όλους τα ψυχολογικά της προβλήματα ή καλύτερα οι ψυχικές και νοητικές της διαταραχές . Το γεγονός ότι προσπαθούσε να επιβάλλει !!! στους γονείς της να γίνουν χορτοφάγοι , νομίζω δείχνει το μέγεθος του παραλογισμού της , σε όλο του το μεγαλείο , το πως αντιλαμβάνεται την Δημοκρατία και τι δημοκρατικές ευαισθησίες έχει , και πως το καθεστώς έχει προγραμματίσει τον εγκέφαλο της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.