25/9/19

Όταν βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου σκοπιά...





14 σχόλια:

  1. Τί να σχολιάσεις? Μιά φωτογραφία χίλιες λέξεις. Είναι σαν να βγαίνει ο παπαδημούλης των 35000/μηνα με τις καταθέσεις εξωτερικού-εσωτερικού, και να παίρνει μέρος σε πορεία για την εργατική πρωτομαγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο εικόνες, χίλιες λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι της δινετε δημοσιοτητα? Αν δεν ασχοληθει κανεις μαζι της θα σταματησει να την πρηρωνει ο Σορος και ο Γκαιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις τελευταίες δύο ημέρες, όποιος κι αν μου μιλάει, απαντώ με «…how dare you…»

      - Μωρό μου, τι θέλεις να μαγειρ…
      - How dare you!

      - Μπαμπά, θα με βοηθήσεις με τα μαθήμ…
      - How dare you!

      - Πόσα λίτρα να βάλ…
      - How dare you!

      - Καλημέρα προϊστάμ….
      - How dare you!

      - Θα πληρώσετε μετρητά ή κάρτ…
      - How dare you!

      - Μουστάρδα & κρεμμυδάκι θέλετ…
      - How dare you!

      …το καλό είναι πως όλοι αντιλαμβάνονται αμέσως τον υπαινιγμό και χαμογελούν ;-)

      Διαγραφή
  4. Με αυτο το επιχείρημα εγω διαφωνώ ! Παλιά το συμμερίζομουν όμως αν το καλοσκεφτούμε το παιδι της δεύτερης φωτό δεν εχει χρόνο να σκεφτεί η αν εχει Δεν εχει χρόνο να αντιδράσει , το παιδι της πρώτης εχει χρόνο να σκεφτεί .Το γεγονός οτι σκέφτεται άλλες φορές σωστά και άλλες λάθος δεν αναιρεί το επιχείρημα οτι σκέφτεται.Ποτε μα ποτε στην ιστορια οι επαναστάσεις δεν ξεκίνησαν απο πτωχούς και ποτε δεν πραγματοποιήθηκαν απο πλούσιους.Η Γκρέτα εχει δει ενα φως στο τούνελ αλλά δεν εχει καταλάβει οτι ειναι το τρένο.Η επανάστασης του μελλοντος θα γινει απο παιδια λιγο πιο μεγάλα απο τη Γκρέτα απο φοιτητες στα κέντρα του καπιταλισμού.Απο τα 30 και μετα ο σύγχρονος άνθρωπος γινεται ρομπότ ανήμπορο να συγχρονιστεί με το περιβάλλον του και σε λιγο διόλου απίθανο να τσιπαριστει για το καλο του,Οι μόνοι που μπορουν να κάνουν κατι ειναι οι κατω των 30.Η Γκρέτα παίζει την επανάσταση για το κλίμα και προπονεί άθελα της την επανάσταση για τον ανθρώπο.Το κλίμα να το σώσουμε , τον άνθρωπο ποτε θα σώσουμε .Εκει ειναι η ουσία .
    ΥΓ : βλέπω συνεντεύξεις της και μερικες ιδέες της Γκρέτα πραγματικά ειναι άψογες.Π,χ, η ιδέα για οικονομική ανάπτυξη αυτάρκη κατα τόπους,Δηλαδή γιατι να μετακινείται ο άνθρωπος καμια ωρα με μεσα μεταφοράς και να μολύνει το περιβάλλον για να κονομάνε οι καπιταλιστές στα μεγάλα κέντρα παραγωγής και να μην εργάζεται δίπλα στο χώρο που κατοικεί.Αυτο οφελεί τον άνθρωπο και το κλίμα άρα ειναι καλο,Άλλες ιδεες της ειναι για τα πανηγύρια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πές τους εκεί στό Open Society να χρηματοδοτήσουν και το δεύτερο παιδάκι.

      Διαγραφή
    2. Ομολογω οτι αυτο του Κοσμα ειναι πολυ καλο σχολιο.
      Κι ευθυμα ..θα του πω να μην ανησυχει ..Οι Ρωσοι θα καθαρισουν το ...τοπιο ολο στην Σουηδια..και το εδαφος...

      Διαγραφή
    3. πολυ ευστοχο το σχόλιο-απαντηση του Κοσμά

      Διαγραφή
  5. Αξιζει να διαβασετε ποια ειναι,ποσο πλουσια και εχουσα 'κονε' λογω οικογενειας ειναι,πως εχρισθει δυναμικη 'ακτιβιστρια' και ποιοι τις τα δινουν χοντρα και μετα την βαφτιζουμε Μητερα Τερεζα.
    Ρε ουστ τυχαρπαστοι κομπλεξικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γελάτε, και με το δίκιο σας, με τα καμώματα της νεαρής και αγράμματης - αφού εγκατέλειψε το σχολείο - Greta, αλλά για σκεφτείτε πως είχαμε κι εδώ δικό μας ‘παιδί θαύμα’, εξίσου αγράμματο! Αυτόν που ούρλιαζε «…κάτσε καλά Γεράσιμε…» προτρέποντας τους συμμαθητές της γενιάς του σε μαζικές καταλήψεις σχολείων και μερικά χρόνια αργότερα - ακόμη αγράμματος - ως Πρωθυπουργός της μπανανίας έσκισε κυριολεκτικά τον π@το, της γενιάς του και δημιούργησε όλες αυτές τις συνθήκες που θα κάνουν το μέλλον των επόμενων γενεών στη χώρα, ακόμη πιο αμφίβολο. Οπότε, μην παραξενευτείτε αν σε μερικά χρόνια δείτε το 15χρονο αγράμματο ζαβό με τα κοτσιδάκια να εκλέγεται και να κάνει κουμάντο στη χώρα της και γιατί όχι και στην Ευρώπη ολόκληρη.

    Γατάκια ΣουηδοΕυρωπαίοι, όταν εμείς είχαμε κάνει μόδα την αγραμματοσύνη, την οκνηρία, τις καταλήψεις, το κάψιμο των σχολικών βιβλίων και το «η καριέρα είναι χολέρα», εσείς ακόμη μελετούσατε σε Πανεπιστήμια, κάνατε επιστημονική έρευνα και κτίζατε βάσεις για το ασφαλές και παραγωγικό μέλλον των επόμενων γενεών σας - α, και τρώγατε και βελανίδια, μην το ξεχνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Pointman

      Σε αυτό που λες ότι σε μερικά χρόνια θα γίνει πολιτικός στη χώρα της, φαντάσου το εξής:

      Ο Αλέξης της βαλκανομπανανίας, γύρω στα 60 τότε, ως πολιτικός της προηγούμενης γενιάς, να τη βραβεύσει ως την καλύτερη νέα ευρωβουλευτή με το "Boutaris prize"...How dare you!

      Διαγραφή
  7. Αυτοι οι...Ονυξ κλπ των Ρωσων ειναι ηλεκτρικες σκουπες...που τολμουν ...τα διοξειδια ολα τα κανουν ...οξειδια..κι ολα τα παλια μεταλα σκουριαζουν.
    Η ατμοσφαιρα εχει 16 % οξυγονο.Αν καθαρισει πολυ πολυ το οξυγονο θα φτασει 80 %...Αν φτασει καπου κοντα..η Γη θα γινει μια θαλασσα σκουριας..οποτε η Γκρετες θαναι πια σβωλοι καφε..
    Πως τολμα η φυση ...πως ??? Ελα Παναγια μου ...με ποιο δικαιωμα ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.