1/4/09

Νετανιάχου: "Το Ιράν, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα και το Ισραήλ"

Τον πιο μεγάλο κίνδυνο για την ανθρωπότητα και για το Ισραήλ χαρακτήρισε σήμερα τον πυρηνικό εξοπλισμό ενός ριζοσπαστικού κράτους ο νέος πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου, εκτοξεύοντας την πρώτη του λεκτική επίθεση εναντίον του Ιράν.
"Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα και για το Ισραήλ προέρχεται από την δυνατότητα ενόςριζοσπαστικού κράτους να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Ελπίζω ότι το ριζοσπαστικό Ισλάμ είναι απομονωμένο από τον αραβικό κόσμο την ώρα μάλιστα που ο αραβικός κόσμος απειλείται από τον ριζοσπαστισμό", δήλωσε ο Μπένιαμιν Νετανιάχου, παρουσιάζοντας την κυβέρνηση του στο ισραηλινό κοινοβούλιο.
"Είναι ντροπή για την ανθρωπότητα δεκαετίες μετά από το Ολοκαύτωμα, ο ηγέτης του Ιράν (ο πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ) να μιλάει για την καταστροφή του Ισραήλ και ο κόσμος να το αντιμετωπίζει αδιάφορα, χωρίς να δρα αποφασιστικά, σαν να είναι θέμα ρουτίνας", τόνισε ο κ. Νετανιάχου.
"Ο εβραϊκός λαός έχει πάρει τα μαθήματα του. Δεν μπορεί να μειωθεί μπροστά από τις δικτατορίες που απειλούν να το καταστρέψουν. Σε αντίθεση με όσα συνέβησαν τον περασμένο αιώνα, σήμερα έχουμε τα μέσα για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Γνωρίζουμε πως να τους υπερασπίσουμε", πρόσθεσε ο νέος πρωθυπουργός του Ισραήλ.
iKypros

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξερω γιατι ασχολουμεθα με αθλιους εγκληματιες. Το ισραηλ ειναι ενα θνησιγενες και παρανομο κρατος που απο την ιδρυση του ειχε παντα εγκληματιες στις κυβερνησεις του.
    Λοιπον με τις μπουρδες που ειπε ο Νιετανιαχου η οχι, πρεπει ποσως να μας νοιαζει και να ασχολουμεθα.
    Εχουν και το θρασος οι εβραιοισραηλιτες να πιπιλανε την καραμελα για ατομικο Ιραν την ωρα που ειναι οι ιδιοι ειναι γεματοι ατομικα καιαλλα οπλα μαζικου Ολοκαυτωματος και μαλιστα παρανομα.
    Αν νομιζουν οτι το Ιραν τους απειλει ας του επιτεθουν. Μονοι τους ομως, αν τους βασταει, γιατι μεχρι τωρα τους μπεκρηδες τους Αμερικανους βαζουν μπροστα.

    "...Αλλα σημερα οι εβραιοι κυβερνουν τον κοσμο μεσω πληρεξουσιου. Βαζουν αλλους να πολεμησουν και να πεθανουν γι αυτους..."
    Αποσπασμα απο τον λογο του Μωχαμετ Μαχατιρ πρωην Προεδρου της Μαλαισιας, στην δεκατη Ισλαμικη διασκεψη κορυφης, στο Πουτρατζαγια της Μαλαισιας, τον Οκτωβριο του 2003.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.