22/2/10

Ο Ισραηλινός Πρόεδρος Σιμόν Πέρες γελοιοποιείται απο Τουρκική αφίσα

Μια τεράστια αφίσα που παρουσιάζει Πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες να γονατίζει μπροστά στον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κρεμάστηκε την Κυριακή απο γερανούς στην Κωνσταντινούπολη

Ο Erdoğan επρόκειτο να επισκεφτεί την περιοχή για να εγκαινιάσει ένα νέο οδικό δίκτυο, και οι ανώτεροι υπάλληλοι από το γραφείο του αφαίρεσαν την αφίσα προτού να φθάσει.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Akşam στο Web site της δεν είναι σαφές ποιος ήταν πίσω από αυτή την κίνηση, το πιο πιθανό όμως είναι να πρόκειται για αντίποινα στην πράξη εξευτελισμού του Τούρκου πρέσβη στο Ισραήλ τον περασμένο μήνα.

hurriyetdailynews.com

19 σχόλια:

  1. Η κίνηση δεν είανι τυχαία. Το κόστος μίας τέτοιας εγχρωμης εκτύπωσης είναι τεράστιο...
    Θαυμάστε επίπεδο βέβαια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξερει κανείς μογγολικά να μας πεί τι γράφει η αφίσα? Σάββα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά δεν παίζονται οι Τούρκοι!πραγματικά γραφικοί το λιγότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ηγέτες του κόσμου γονυπετούν μπροστά του με σεβασμό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ενέργειες αυτές μοιάζουν σαν προσωπικές πράξεις αντεκδίκησης μεταξύ Ερντογάν και Πέρες και όχι διπλωματικές μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διορθώνω το προηγούμενο
    Ο ηγέτης που ο κόσμος του υποκλίνεται RTErdogan,
    Καλωςήρθατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ''ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανωριμότητα...

    Οι εβραίοι αν μη τι άλλο σε τέτοια δεν παίζονται : πρώτα θα τους στρώσουν το χαλί να πατήσουν και μετά θα τους τυλίξουν μέσα σε αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aγαπητοί συναναγνώστες το μόνο που μπορώ να πω βλέποντας την τεράστια αφίσσα είναι ότι δεν μπορώ να μην εκφράσω τον θαυμασμό μου για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ως προς τον τρόπο που χειρίζεται τα εθνικά της συμφέροντα και να θυμυθώ κάτι που διάβασα κάποτε και το είχε πει ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΙΣΜΕΤ ΙΝΟΝΟΥ ότι εμείς οι Τουρκοι είμαστε ένας λαός μπουταλάδων αλλά έχουμε άριστους πολιτικούς ενώ εσείς οι Έλληνες είσαστε ένας πανέξυπνος λαός αλλά έχετε μπουταλάδες πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Geia sou, mpre Erntoganh mou, na lelevw ta kakala sou, mpre!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν παμε καθολου καλα...Προκαλουν τους παντες.
    (13)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Tourkos afto theli na gonatisi ti Israil alios den ginete xalifis tou islam o Erdogan EIKONA MEGALOU XALIFI POU KEITA APO YPSILA ENA DIMMIINI .Talos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σεξουαλική παρενόχληση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βγάζω το καπέλο στον Ερτογάν, αλλα είμαι βέβαιος ότι το Israel αυτή την ώρα ετοιμάζει το φέρετρο του Ερτογάν και της Τουρκίας.

    Η μήπως είναι γάτα και έχει κρυφό μουσουλμανικό σχέδιο? Xμμμ, ακόμη χειρότερα για αυτόν και καλύτερα για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με ευχαριστεί να βλέπω την Άγκυρα να τεντώνει το σχοινί, να το παρατραβά. Δεν νομίζω ότι εδώ μπορεί να μιλήσει κανείς για συμπαιγνία, διότι το πράγμα παραγίνεται εις βάρος του Πέρεζ.

    Ίσως οι Τούρκοι πάνε να κρεμάσουν το καλάθι τους ψηλότερα απ' ό,τι φτάνει το χέρι τους. Ξάφνου αισθάνθηκαν παντοδύναμοι, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα και πολύ δυσάρεστα γι αυτούς.

    Οι Ισραηλινοί έχουν αποδείξει ότι είναι ψύχραιμοι και ξέρουν να "δαγκώνουν" ξαφνικά και άσχημα, όπως ο σκορπιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Τουρκία με το Ισραήλ είναι κολητάρια. Μην παρασύρεστε απο τις σαχλαμάρες που γίνονται για τις κάμερες και μόνο!
    Δεν θέλω να ακούγομαι σαν υστερικός εθνικιστής κλπ αλλά τόσο η Τουρκία όσο και το Ισραήλ σχεδιάζουν με χρονικό ορίζοντα τέτοιο που χώρες σαν τη δική μας -με τους άχρηστους ως επι το πλείστον που μας κυβερνούν- ούτε να το φανταστούμε δεν μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λέω μήπως είναι προβοκάτσια απο τους στρατιωτικούς μετά τα τελευταία γεγονότα με συλλήψεις στρατιωτικών; Χάσμα μεταξύ τους.

    Είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ό,τι και να ναι εμείς απλά κοιτάμε και περιμένουμε ποιος θα επικρατήσει να δούμε ποιον επιβήτορα θα έχουμε... αυτή είναι η μοίρα των γιουσουφακίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. As min viatoume na krinoume ti tha ginei an kai prosopika den tha me peiraze na apoktisoun oi Tourkoi provlimata kai me tous Evraious giati me osous perisoteous exoun provlimata toso einai pio apithano na "asxolithoun" mazi mas!i gia na parafraso ton Churchil o tourkos stratiotis opoios tha pethanei polemontas opoudipote allou ektos apo ta ellinotourkia sunora kai tin Kypro den tha einai diathesimos gia tin eisvoli se Ellada kai Kypro!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.