12/2/10

Aντιδράσεις αξιωματικών στις δηλώσεις Γ.Παπανδρέου περί "Απώλειας της εθνικής κυριαρχίας"

Πρωτόγνωρες αντιδράσεις από αξιωματικούς και των τριών Κλάδων και όλων των βαθμίδων καταγράφονται μετά την χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για «μειωμένη εθνική κυριαρχία, λόγω κακού χειρισμού των οικονομικών μας».
Η συγκεκριμένη δήλωση - «έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας αφαιρείται και ένα κομμάτι τις κυριαρχίας μας» - δημιούργησε κύμα διαμαρτυριών μεταξύ των ένστολων το οποίο δεν έχει καταγραφεί άλλη φορά στο παρελθόν με εξαίρεση την περίπτωση των ... Ιμίων, όταν επιχειρήθηκε να φορτωθεί στους αξιωματικούς το φιάσκο της επιχείρησης. «Η εθνική κυριαρχία χάνεται μόνο μετά από ήττα σε πόλεμο και εμείς δεν έχουμε χάσει κανένα πόλεμο. Αν νομίζει ότι έχει ηττηθεί αυτός είναι δικός του λογαριασμός, όχι όμως της Ελλάδας» ήταν η πιο αιχμηρή δήλωση που καταγράψαμε από ανώτερο αξιωματικό του Στρατού Ξηράς που υπηρετεί σε μονάδα των συνόρων.

Εξίσου αιχμηρή ήταν και η άποψη έτερου, ιπτάμενου αξιωματικού της Π.Α.: «Υπεύθυνοι για την διατήρηση της εθνικής κυριαρχία είμαστε εμείς που πολεμάμε καθημερινά στον ουρανό με τους απέναντι εισβολείς. Εμείς κερδίζουμε σχεδόν όλες τις μάχες. Αν κάποιοι άλλοι χάνουν μάχες στο χρηματιστήριο ή στα ομόλογα ή έχουν κλέψει τόσα λεφτά και τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής αυτό είναι δικό τους θέμα όχι της Ελλάδας και σίγουρα δεν έχει σχέση με την εθνική μας κυριαρχία».

Ακόμα και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Α.Σαμαράς που εμφανίζει ιδιαίτερα συναινετικό πνεύμα έναντι της κυβέρνησης με αφορμή την δήλωση αυτή κάλεσε τον πρωθυπουργό «να είναι πιο προσεκτικός σε αυτά που λέει περί εθνικής κυριαρχίας»

Για πρώτη φορά το κλίμα που καταγράφεται μεταξύ των αξιωματικών είναι τόσο «βαρύ» για μιά κυβέρνηση τεσσάρων μηνών. Και βέβαια δεν έχει να κάνει μόνο με τις δηλώσεις Παπανδρέου. Η κυβερνητική μεθόδευση για αύξηση των ορίων ηλικίας και περικοπή επιδομάτων, οδοιπορικών κλπ. από έναν κλάδο ο οποίος όχι απλώς αμοίβεται πενιχρά σε σχέση με αυτό που προσφέρει, αλλά δεν συγκρίνονται οι όροι και οι συνθήκες εργασίας με κανένα άλλο επάγγελμα, έχει δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Πολεμικό Ναυτικό πριν από πέντε ημέρες τέθηκε θέμα παραίτησης του Α/ΓΕΝ Γιώργου Καραμαλίκη καθώς το Ναυτικό Νοσοκομείο για πρώτη φορά εντάχθηκε στο σύστημα εφημεριών του ΕΣΥ (!) ενώ οριακά ανταποκρίνεται στις νυν υποχρεώσεις του έναντι των δικαιούχων! Η παραίτηση απετράπη κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο ίδιος δεν θέλησε λίγες ημέρες πριν από την βέβαιη αποστρατεία του να δημιουργήσει πολιτικό ζήτημα.

Η χθεσινή απουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου από την τελετή ένταξης των επιθετικών ελικοπτέρων AH-64DHA στα Μέγαρα, δεν ήταν μία απλή «παράλειψη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», ήταν μία εσκεμμένη ενέργεια από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας η οποία πλέον βρίσκεται σε ανοικτή αντιπαράθεση με το προσωπικό των Ε.Δ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλος έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο που περικλείει αυτή η δυσαρέσκεια και επιχειρεί να καθυστερήσει ή να βελτιώσει τις τελικές ρυθμίσεις για το συνταξιοδοτικό στο μέτρο του δυνατού. Διότι δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι μπορεί λόγω της φύσεως του επαγγέλματος η δυσαρέσκεια των αξιωματικών να «βράζει» υπογείως, αλλά ο υπόγειος «βρασμός» είναι πιο επικίνδυνος από αυτόν που εκτονώνεται...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr

42 σχόλια:

  1. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μόνος που κουνιέται είναι ένας συνταγματάρχης και αυτός στον ....τάφο του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δέν τόν πυροβολοῦν το γκιοργκάκι καί τούς ὁμοίους του; Ἀπαγορεύεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Σιγα μην σταξει η ουρα του λαγου"!Η αν προτιμάτε,"βαστατε Τούρκοι τ'αλογα"!Οι στρατηγοί ξεσπάθωσαν(οι "εξέχοντες δημόσιοι υπάλληλοι" κατα Παγκαλο, όπως τουλάχιστον ειχε αποκαλέσει τον αλήστου μνημης ΑΓΕΕΘΑ-και δυστυχώς Κρητικό- Μανούσο Παραγιουδακη, ο οποίος αντι να κανει την ιδια στιγμη "Seppuku" εις ενδειξιν διαμαρτυρίας, αυτος εκανε τον κουφό)!Και τι προτίθενται να κανουν;Να υποβάλλουν ομαδικά τις παραιτήσεις τους;Αλλο που δεν θελει και ο Βαγγέλας ο μπουχέσας!Ουρα περιμένουν απ'όξω τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι που τρώνε με τη σέσουλα , κάνουν απεργίες για να μην τους κόψουν τους 14 ή 24 μισθούς (αφού μερικοί παίρνουν επιδόματα περισσότερα από το μισθό τους), ή παίρνουν επίσης ζηλευτούς μισθούς στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ, ή σε άλλους φορείς. Ο φουκαράς ο Αξιωματικός που δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί και δεν μπορεί και να διαμαρτυρηθεί, τρέχει από τη μια άκρη μέχρι την άλλη της Ελλάδος.
    Και σαν να μην έφτενε αυτό, βγήκε κάποια κυρία εκπρόσωπος των τελωνειακών και είχε το θράσος να πει ότι "οι τελωνειακοί φυλάνε τα σύνορα". Αν είναι έτσι, τότε οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί τι φυλάνε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Γιατί δέν τόν πυροβολοῦν το γκιοργκάκι καί τούς ὁμοίους του; Ἀπαγορεύεται;"


    Κατι τετοια τα κανουν μονο οι κουζουλοί οι Σέρβοι(τον Zoran Zinzic τον "Quisling" της Σερβίας τον "κατέβασαν σαν την μπεκάτσα")!Καποτε τα εκαναν και εδω αλλα τωρα πια ειμαστε "ELLADA" και "ανήκομεν εις την δύσιν"!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kathe pragma ston kero tou kai ton Augousto o kolios!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι στιγμες που περναμε ειναι κρισιμες .Η Ελλαδα τους τελευταιους 2 μηνες δεχεται μια ανηλεη επιθεση ."Καποιοι" προσπαθουν να μας εξουθενωσουν και να μας εξαθλιωσουν με κυριο σκοπο πιστευω να καμψουν τις αντιστασεις μας ,να πληγωσουν την υπερηφανεια μας ,με λιγα λογια να μας εξαφανισουν ή να μας υποδουλωσουν ξανα και να μην ξανασηκωσουμε το κεφαλι για πολλα -πολλα χρονια.
    Ειναι φανερο πια ,πως η χωρα μας εχει μπει στο στοχαστρο καποιων ξενων κεντρων και την πολεμουν ασταματητα.Προσπαθουν να μας εξουθενωσουν αυξανοντας τοσο πολυ τα επιτοκια δανεισμου ,ωστε στο τελος να καταστησουν τον δανεισμο ασυμφορο με αποτελεσμα να μην μπορεσουμε να δανειστουμε ξανα για να καλυψουμε προηγουμενα δανεια -μισθους-συνταξεις. Με λιγα λογια να χρεωκοπησουμε.Και τοτε αναγκαστικα να πεσουμε στα χερια τους ζητωντας ελεημοσυνη ,σκυβοντας το κεφαλι να ζητησουμε να μας σωσουν.
    Και τοτε θα ορισουν επιτροπους να διαχειριζονται την χωρα μας , θα πουλανε και θα αγοραζουν οτι θελουνε απο τον τοπο μας, θα μας τσακισουν στην φορολογια ,θα μειωσουν δραματικα μισθους και προνομια . Θα μας κυβερνουν αυτοι που θα ρθουν τελικως και καλα να μας σωσουν. Πραγμα που ομως δεν θα γινει ποτε γιατι μας θελουν υποταγμενους.Και τοτε θα δειτε τα ΣΚΟΠΙΑ να ονομαζονται Μακεδονια .Κ αι τ οτε θα δειτε την κυπρο κομμενη στην μεση.Και τοτε θα δειτε το Αιγαιο να ανηκει στους Τουρκους.............ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??
    ΠΟΛΕΜΟΣ δεν ειναι μονο με τουφεκια και καρυοφιλια ,ΠΟΛΕΜΟΣ δεν ειναι με βομβαρδισμους και αεροπορικες επιδρομες .ΠΟΛΕΜΟΣ ειναι και αυτη η οικονομικη ασφυξια που μας οδηγουν στην ΥΠΟΤΑΓΗ και στο ΤΕΜΑΧΙΣΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.
    Περασε πια ο καιρος που οι ισχυροι αυτου του πλανητη ηλεγχαν τα κρατη με δικτατοριες......Ή με πολεμους και Εμφυλιους και αυτο γιατι ειμαστε ενταγμενοι στο Ευρωπαικο πλαισιο και θα αποτελουσε ωμη παρεμβαση σε μια ΕΝΩΣΗ ΚΡΑΤΩΝ....
    Οποτε ο μονος τροπος ειναι η οικονομικη ασφυξια που μας επιβαλλουν και τελικως η χρεωκοπια. Η χωρα μας ,ειναι αληθεια πως τουτη την στιγμη που μιλαμε εχει χρεωκοπησει ,επειδη ομως ανηκουμε στην Ευρωπη, η χρεωκοπια ονομαζεται ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ .
    Και σας ρωταω μονο η Ελλαδα εχει τοσο μεγαλο οικονομικο προβλημα?
    ΟΧΙ.......η ΙΣΠΑΝΙΑ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ η ΙΤΑΛΙΑ η ΑΓΓΛΙΑ....ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...Κι ομως συνεχιζουν με λυσσα να κτυπανε εμας......Δεν πιστευω στην θεωρια του πιο ΑΔΥΝΑΜΟΥ ΚΡΙΚΟΥ.....κατι αλλο παιζεται....Σας θυμιζω τις καταστροφικες φωτιες στην χωρα μας που ξεφυτρωναν καθε 5 λεπτα..........Σας θυμιζω τα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ .....με την καταστροφη της ΑΘΗΝΑΣ.......Σας θυμιζω τελος την προσπαθεια να εμβολιαστει ολος ο πλυθησμος της χωρας μας για να μας σωσουν ξαφνικα απο την ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ.........Ολα αυτα αν δεν ειναι μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ......
    ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ..........Κινδυνευουμε να χασουμε τα ιερα και οσια της πατριδος μας .......Μας θελουν ξανα υποταγμενους......για αυτο σας καλω ολους σε εγρηγορση.........σας καλω ολους ενωμενοι να αντιμετωπισουμε την επιθεση που δεχομαστε... Ας αφησουμε την μικροψυχια στην ακρη και τις διχονοιες......και οταν περασει η μπορα μπορουμε να βριζομαστε ξανα και ξανα ......αλλα τωρα ειναι η ωρα της ενοτητας και της επαγρυπνισης........Ας μην επιτρεψουμε σε κανεναν να βεβηλωσει την χωρα μας και την Ιστορια μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καινούργια ήθη,απο ανθρώπους που δεν γνωρίζουν (ή τουλάχιστον δεν έχουν τόσο μεγάλη αίσθηση) την έννοια της εθνικής κυριαρχίας, καθόσν μόνοι τους κατά καιρούς έχουν δηλώσει με έργα ή λόγια "πολίτες του κόσμου".
    Στην προηγούμενη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,την μπόρα πλήρωσε η τότε Χωροφυλακή ,η οποία διαλύθηκε εν μία νυκτί.Σήμερα η κυβέρνηση, εφαρμόζοντας την αρχή του "διαίρειν και βασίλευε" και προκειμένου να στρέψει την προσοχή του κοινού, μακριά απο τα μέτρα που λαμβάνει, βάλλει κατά συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων,αλλοτε δίκαια και άλλοτε τελείως αδίκως ,όπως στην περίπτωση των στρατιωτικών.
    Ο χειρισμός των θεμάτων των στρατιωτικών(ο τρόπος) και όχι τόσο αυτά καθ΄αυτά τα μέτρα, είναι που εξοργίζουν.
    Η μερίδα των Ελλήνων που υπηρετούν στις ΕΔ δεν ισχυρίζεται ότι αποτελείται απο Αγγέλους,αλλά αποτελεί μιά κοινωνική ομάδα που υπηρετεί με χίλιες δυο αντιξοότητες τον Ελληνικό λαό.ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    Όμως ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να φιλτράρει τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες ,για υπέρογκους μισθούς(Θεέ μου δεν έχω αντιμετωπίσει πιο ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ προπαγάνδα), σπίτια χωρίς ενοίκια,διακοπές χωρίς χρήματα, υπερωρίες,εκτός έδρας ...και άλλα που σίγουρα τα έχετε ξανακούσει.
    Όμως είναι άλλο να προσπαθούμε να αλλάξουμε μια κατάσταση (αυτή που υπάρχει στο στρατό σήμερα) και άλλο να ξεστομίζουμε κουβέντες σαν και αυτή που αναφέρεται στον περιορισμό της Εθνικής μας κυριαρχίας. Και πάνω σε αυτό θέλω να πώ τα εξής:
    1. Η εθνική κυριαρχία καταλύεται με πολλούς τρόπους τους οποίους όμως είναι υπεύθυνοι να αντιμετωπίζουν ΚΑΙ οι στρατιωτικοί,μαζί με άλλους κλα΄δους της δημόσιας διοίκησης.
    2. Η εθνική κυριαρχία κύριοι, της κυβέρνησης καταλύεται απο την κακοδιαχείρηση και την κακοδιοίκηση την οποία βίωσε η χώρα μας απο τα μέσα της 10ετίας του 1980, μέχρι και σήμερα.Σε αυτήν σίγουρα δεν συμμετείχαν στρατιωτικοί και την ευθύνη φέρουν ακέραια οι πολιτικοί.
    3. Πετώντας κουβέντες για εντυπωσιασμό και για εδραίωση της κομματικής μας θέσης ,κάνουμε κακό στη θέση της χώρας μας, γιατί δίνουμε σημάδια αδυναμίας και αναρχίας στο δημόσιο τομέα.
    Τέλος, θα ήθελα να πώ, πως δεν γνωρίζω κανένα στρατιωτικό που να βαρυγκομά για τις οικονομικές θυσίες που ζητά η κυβέρνηση,αρκεί όμως να αναγνωρίζεται η προσφορά του, ΓΙΑΤΙ δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι που χαθήκαν λεφτά,ούτε τα φάγανε μαζί με άλλους ,ούτε ήταν στην κυβέρνηση(υπουργοί) επί 20 χρόνια, και τώρα να κάνουνε τον ΑΛΕΚΟ και να παορούν και να διαρηγνύουν ιμάτια, για το πως έπεσε το κρατος έξω(φορτώνοντας τα πάντα στους προηγούμενους ,που ούτως ή άλλως ήταν κακοδιαχειριστές της κατάστασης)και πως φτάσαμε να καταστρεφόμαστε.
    Και κάτι τελευταίο...ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ...ας μην το ξεχνούν αυτό οι κυβερνώντες. Τα "αποφασίζομεν και διατάζομεν" ανήκουν σε άλλη εποχή ,που ούτως ή άλλως εμείς οι νεώτεροι δεν γνωρίσαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επί των "λαμπρών" ημερών του εθνομηδενιστή Σημίτη, το στράτευμα γνώρισε την πλήρη απαξίωσή του. Ο εν λόγω και χαϊδευτικώς "τάπερμαν" υπό αειμνήστου Μαλβίνας καλούμενος, δεν παρέστη ούτε σε μία παρέλαση, ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ!

    Βέβαια, τοποθετούσε κομματόσκυλα, σαν τον Λιμπέρη, Α/ΓΕΕΘΑ και κάτι περίεργους τύπους ως Α/ΓΕΝ, που αργότερα προέκυψαν 12θεϊστές, οι οποίοι <είχαν φαντασιώσεις ... με την Παναγία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρχισαν τώρα να ξεφωνίζονται από μόνοι τους ;;;Χαλεποί καιροί για τα πριγκιπόπουλα. Ξέρει κανείς αν ο μπένι έχει πάει φαντάρος;;;Το πάνγκαλο ;;;εκτός από μαθητής του σίμου του υπαρξιστή από τα μέγαρα,έχει κάνει 1-2;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Και σας ρωταω μονο η Ελλαδα εχει τοσο μεγαλο οικονομικο προβλημα?
    ΟΧΙ.......η ΙΣΠΑΝΙΑ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ η ΙΤΑΛΙΑ η ΑΓΓΛΙΑ....ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...Κι ομως συνεχιζουν με λυσσα να κτυπανε εμας......Δεν πιστευω στην θεωρια του πιο ΑΔΥΝΑΜΟΥ ΚΡΙΚΟΥ.....κατι αλλο παιζεται...."


    Ναι, αλλα οι χωρες που αναφέρεις δεν εχουν καποιο Καστελλοριζο στο οποιο να ανακαλυφθηκε προσφατα "λιμνοθαλασσα" πετρελαιου!Βαλε τωρα εσυ με το μυαλο σου τι ειναι αυτο που "παιζεται"!Οπως και να'ναι παντως, την εθνικη μας κυριαρχια(και μαζι μ'αυτην και οτιδηποτε αλλο επιδεχεται το προθεμα "εθνικο",οπως π.χ. η εθνικη οικονομια) την εχουμε χαμενη απο πολύ καιρο και συγκεκριμενα απο την εποχη που αποφασίσαμε να συμμετασχουμε σ'αυτον τον υπερεθνικο οργανισμο που τωρα ονομαζεται Ε.Ε.Σ'αυτο μην εχεις την παραμικρη αυταπατη!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σύμφωνα με το λεξικό Μπαμπινιώτη "εθνική κυριαρχία είναι το κατοχυρωμένο δικαίωμα κάθε κράτους να αποφασίζει ελεύθερα και ανεξάρτητα για το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό του σύστημα, να διατηρεί αυτόνομη παρουσία στον διεθνή χώρο και παράλληλα να ασκεί ελεύθερα την κρατική εξουσία επί των υπηκόων του στο πλαίσιο των νόμων και του δικαίου".
    Με βάση τα παραπάνω η τριμερής επιτήρηση Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ και ΔΝΤ δεν είναι "απώλειά εθνικής κυριαρχίας";
    Η επιβολή αγοράς συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων δεν έχει επιπτώσεις στην εθνική κυριαρχία;
    Το κουρελιασμένο γόητρο της χώρας το ανύπαρκτο κύρος της δεν προκαλεί γενικότερο έλλειμμα ισχύος;
    Η αδυναμία προώθησής απαραίτητων εξοπλιστικών προγραμμάτων η αλόγιστη μείωση της θητείας η κατάργηση μονάδων για εξοικονόμηση χρημάτων δεν έχει επιπτώσεις στην επιχειρησιακή ετοιμότητα;
    Σήμερα η εθνική κυριαρχία υπό την ευρεία έννοια δεν είναι μόνο στρατιωτική υπόθεση είναι πολιτική και οικονομική.
    Μια χρεωμένη ή υπό πτώχευση χώρα δεν είναι σε θέση να ασκήσει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική.
    Ένα οικονομικό προτεκτοράτο σίγουρα δε προβάλλει σθεναρή αντίσταση σε σχέδια διευθέτησης τύπου Αναν στην Κύπρο ή συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο
    Η δραματική υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του Ελληνικού λαού και συνακόλουθη αποδιάρθρωση του κοινωνικού ιστού κάμπτει τη κοινωνική συνοχή και πλήττει ευθέως το εθνικό φρόνημα.
    Η εθνική κυριαρχία εκτός της στρατιωτικής ισχύος μιας χώρας είναι συνάρτηση και άλλων παραμέτρων που την στηρίζουν μέσα στις οποίες σίγουρα είναι η οικονομία η πολιτική σταθερότητά η μακροπρόθεσμη εθνική στρατηγική και η κοινωνική συνοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριοι Αξ/κοί τών Ε.Ε.Δ αυτή η δήλωση σάς πείραξε;
    Τό ότι τά μογγολομαχητικά καί τά μογγολοκαράβια βιάζουν καθημερινά τήν επικράτεια μας δέν σας πείραξε;
    Αν έστω καί τώρα ξυπνήσατε καλώς.
    Ποτέ δέν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανείς δεν χτίζει μια επιχείρηση μόνο από πατριωτισμό.

    Μόνο είναι επιχειρηματίας διότι......με αυτό, θα υπάρχει η δυνατότητα να κερδίζει χρήματα!

    Το περιβάλλον πρέπει να είναι έτσι ώστε οι επιχειρηματίες να μιν έχουν την παραμικρή αμφιβολία.....ότι η καλύτερη προσφορά είναι η δημιουργία μιας επιχείρησης.

    Aν δεν συμβεί τέτοιου είδους ασφάλεια......οι πιθανότητες των νέων θέσεων εργασίας είναι μικρές.

    Όπως γνωρίζετε.....μόνο υπάρχει δουλειά.....εάν υπάρχει αφεντικό!!!

    Στην Ελλάδα, η ρύθμιση είναι ιδανική για να φοβίσουν τους επιχειρηματίες.....

    Μην ξεχάσετε.....

    1 - Το χρήμα είναι ένα εμπόρευμα!!!

    2 - Τραπεζίτες και οι κερδοσκόποι δεν είναι επιχειρηματίες!

    3 - Οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι χτίζουν ενός έθνους και το εργαλείο είναι ο καπιταλισμός!

    4 - Ο νόμος πρέπει να υποστηριχθεί με τα όπλα.....όπου δεν υπάρχει νόμος, θα υπάρχουν όπλα. Οι νόμοι πρέπει να αντικαταστήσουν τα όπλα, ίσως κάποια μέρα....!

    5 - Ο Σοσιαλισμός καταστρέφει ένα έθνος!

    Η Ελλάδα έχει ανάγκες των επιχειρηματιών.......να χτίζουν σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, αρτοποιοί, Νανοτεχνολογία, κρεοπώλες......

    Υπάρχει μόνο ένας εχθρός και αυτός είναι στην άλλη πλευρά. Ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να κερδίσει έναν πόλεμο με την Αϊτή!

    Μόνο οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να ξεπεράσουν τον εχθρό και τον Παπανδρέου...

    Aς σταματήσουμε τις θεωρίες και πολύ υπομονή για να ολοκληρωθεί αυτή η κυβέρνηση......

    Πρώτη Γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οι Αξιωματικοί μας έχουν καταλάβει πώς άν περάσει τό εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ νά ανατρέψουν τήν κυβέρνησιν ώς ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΣΑ τό ΣΥΝΤΑΓΜΑ καί μή υπερασπίζουσα τό ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ καί τά συμφέροντα αυτού;Ας διαβάσουν τόν ΟΡΚΟ τους καί τά βασικά άρθρα τού Συντάγματος. Γιά νά μήν πούμε γιά τήν άμεσον ΕΚΛΕΙΨΙΝ τού αντικειμένου των,καθότι όταν εις γίνεται Αξιωματικός συνήθως απαραίτητος προδιάθεσις είναι η αγάπη στήν Πατρίδα καί αυτό τό Έθνος.Μετά τό λαθρονομοσχέδιο γιά ποιό 'έθνος' καί ποιά 'πατρίδα' θά πονάνε καί θά κοπιάζουν;;;ειλικρινώς ενυπωσιακόν πού δέν κάμουν κάποια πιό φανερή κίνησιν ώστε νά 'τρομάξουν' έστω τούς κυβερνώντες.Καί θά μπορούσε νά γίνει κάτι σέ συνεργασία μέ τούς Ελληνόψυχους Ιεράρχες καί Ιερείς.Γιά νά ξεσηκωθεί ο κόσμος,διότι έχω τήν εντύπωσιν πώς τό μέγα πλήθος τών Ελλήνων είναι τά μάλα ανενημέρωτοι γιά όσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ καί όχι εικονικώς(όπως προβάλλονται από τά διάφορα χουντοΜΜΕ τών εργολάβων καί 'περιουσίων')λαμβάνουν χώρα.Ακούει κανείς;

    γραφικά πράγματα από τόν
    γραφικόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...και τι έγινε που θύμωσαν οι ένστολοι ?? έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ διότι περιμένουν ...διαταγές !! ποτέ δεν είχαν δυνατότητα (μετα την μεταπολίτευση) να ασκήσουν οποιαδήποτε πίεση και ποτέ δεν θα έχουν .. ο ρόλος τους είναι καθαρά διακοσμητικός !! δεν έχουμε ΕΔ ικανές να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους, λόγω έλλειψης πόρων και επομένως εστιάζουν σε ..παρελάσεις !! αντε ρε ένστολα παλληκάρια, καταλάβετε το ρόλο σας έστω μια φορά !!!.


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Κύριοι Αξ/κοί τών Ε.Ε.Δ αυτή η δήλωση σάς πείραξε;
    Τό ότι τά μογγολομαχητικά καί τά μογγολοκαράβια βιάζουν καθημερινά τήν επικράτεια μας δέν σας πείραξε;
    Αν έστω καί τώρα ξυπνήσατε καλώς.
    Ποτέ δέν είναι αργά."


    Αντε και ξύπνησαν!Τι νομίζεις οτι ειναι ικανοί να κάνουν;"Nada", "niente","nichts","nothing",Ελληνιστί, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, καθότι όοοοοολοι τους ειναι κομματόσκυλα με πατέντα!
    Και κακώς αποκαλούμε "Μογγόλους" τους σημερινους Τούρκους!Αν εξετασεις το DNA τους, θα διαπιστωσεις-μετα λυπης-οτι ειναι δικοι μας ανθρώποι!Και δεν ειναι του παροντος να σου το αναλυσω!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kala giati nomhzetai oti efygan apo thn eyp h stratiotikh, kai pyge h eyp sto propo

    ma fysika gia na mhn mathenoyn oi stratiotikh th ginetai, na tyflosoun ths stratiotikes plhrofories

    o giorgakhs paei gia efarmogh ton sxedion stratfor apo mesa,

    opoios to katalabe to katalabe

    megalh albania, anatolikh thrakh aneksarthth kai anatoliko aigaio toyrkon kai krhth aneksarthth

    den thelei myalo na to katalabeis

    th paizei ypoyrgeio propo
    esoterikon kai prothypoyrgos

    kalikraths kai ithageneia

    taytoxrona paei gia akyrosh h synthkh ths lozanhs kai akyronoyn h albanh ths synthkes thalassion synoron me ellada

    pane na mas dialysoun apo mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς μανος 141 8:59μμ
    Φίλε μου να είσαι σίγουρος πως αν μας αφήνανε (ξέρεις ποιοί!!!) δεν θα μας βιάζανε καθημερινά τα μογγολομαχητικά καί τά μογγολοκαράβια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος 10.57
    Τό ξέρω πολύ καλά.
    Ξέρω τό μέγεθος τής πίεσης καί τού εκβιασμού πού ασκούν οι πολιτικάντηδες.
    Νά τό φωνάξετε όμως,μήν τό κρύβετε.
    Ισως έτσι ...γλυτώσουμε τά χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τελικά ο "πατριωτισμός" έχει πολλούς πρόθυμους εραστές και σωτήρες ...!!!

    θωμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν υπάρχουν Αξιωματικοί πια,μόνο φτωχοί δημόσιοι υπάλληλοι ομοιόμορφα ντυμένοι!"Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης"
    Κανείς δεν θυσιάζει το βόλεμα(αυτό το λένε καριέρα),απλοί υπάλληλοι των σάπιων πολιτικών,εκτελούν με προθυμία κάθε ρουσφέτι που θα τους ζητηθεί... "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ειδα ενα ονειρο....

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

    Κοιμομουνα και ειδα ενα ονειρο το οποιο οφειλω να σας πω εν ταχει.. ητανε λεει η συνηθισμενη πρωινη ωρα και το ξυπνητηρι κτυπησε για να προετοιμαστουμε εμεις που εργαζομαστε και δεν κοπροσκυλαμε σε βουλες και κολωνακια να παμε στην εργασια μας... εχοντας κανει ενα γρηγορο ντους και πατησει το κουμπι της καφετιερας ανοιξα και την τηλεοραση μηχανικα... ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και τις συνεχεις συνδεσεις με διαφορα μερη της Αθηνας ολων των τηλεοπτικων μεσων... τα νεα λεγανε οτι καποιες ολιγομελεις ομαδες (προφανως εκπαιδευμενες) αγνωστες χωρις να αφησουν ουτε μια προκηρυξη , ενα σημαδι κατι τις βρε αδερφε, ΕΠΕΔΡΑΜΑΝ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ σε μια σειρα απο βιλλες και ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ μια σειρα απο 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ' , καποια 'ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ' 1-2 'ΓΝΩΣΤΩΝ ΒΡΩΜΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ' διαφορους απιθανους 'ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΜΚΟ' καμμια 30-40 ατομα συνολικα ΕΠΩΝΥΜΩΝ δηθεν 'ελληνων' που προτοστατουσαν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ και ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ τις τελευταιες δεκαετιες ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ τους εναντιον του τοπου αυτου ... ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΗΡΧΕ στους υπολοιπους πολιτικους αλλα και δημοσιογραφους, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ οτι ισχυε και για τον απλο ΕΛΛΗΝΑ που μαλλον ανακουφισμενος (μην πω δε και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΤΥΧΗΣ) φαινοταν ΠΑΡΑ προβληματισμενος.. ολοι αρχικα προσπαθησαν να βρουν/μαντεψουν ΠΟΙΟΙ ηταν αυτοι και γιατι χαθηκαν μην αφηνοντας ουτε μια προκηρυξη, μια ενδειξη ρε παιδι μου... ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ οτι ηταν μια δουλεια που επρεπε να γινει για την σωτηρια της χωρας ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ με τον καταλληλοτερο τροπο ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ πολιτευματος... απλως εξελιπαν καποια γνωστα καρκινωματα ΚΑΙ ΟΛΟΙ οι εναπομεινατες φελλοι...πηραν το μηνυμα για τα καλα και ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ του σκαφους...ξεροκαταπινοντας..

    Μια νεα Ελλαδα ξημερωνε και ο αφιαλτης ειχε παρελθει σε μια νυκτα, και ποτε δεν θα μαθαιναμε ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ... αλλωστε καπου εδω το ονειρο τελειωνε και το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΝΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ... Η ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΤΙ ΛΥΡΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ να εξηγουν ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ 'ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ' ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ στην χωρα μας ... γιατι ετσι λεγανε οτι πρεπει..

    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ..

    Βριζοντας μπηκα στο αυτοκινητο και εβαλα μπρος διερωτωμενος τι σου ειναι ο ανθρωπος και τα ονειρα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1:07 : Τα ονειρα σου μην τα λες γιατί μια νύχτα κρύα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρίν ἀπό ἀρκετό καιρό εἴχα γράψει γιά τό υπέδαφος τῆς Ἑλλάδος.
    Ό λόγος πού μάς πολεμούν, εἷναι στό παρακάτω μπλόκ,"ὄμορφα" διατυπομένος.....


    http://stephanosmytilineos.blogspot.com/2010/01/blog-post_07.html

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΥΓ:ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τό ἴδιο ὄνειρο βλέπω καί ἐγώ. Μόνο πού πρέπει νά γίνει μία νύχτα πρίν γιατί ὅλοι αὐτοί οἱ σκατάνθρωποι θά κοιτάξουν νά τό σκάσουν.
    Περίπολοι στά ἀεροδρόμια καί στίς ἐξόδους τῆς χῶρας. Λαϊκά δικαστήρια καί δημεύσεις περιουσιῶν κλπ κλπ.
    Καί νά μήν ξεχνάμε ὅτι καμιά φορά ἡ πραγματικότητα ξεπερνάει τό ὅνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σιγα ρε μην σκισετε κανενα καλτσον "πατριωτακια του γλυκου νερου".
    ΦΟΒΟΣ ΦΟΒΟΣ ΦΟΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !! τρεμω Μπρρρ η ΣΚΙΑ μου ειναι ΑΛΒΑΝΟΣ πρεπει να απελαθει.Για Ολα φταινε η ξενες μυστικες στοες που εχουν βαλθει να μας καταστρεψουν συνεργαζομενες με τους αρειανους τους Νεφελιμ και τον Στρατηγο ανεμο, μετατρεποντας τους ελληνες σε ραπανακια και τις Ελληνιδες σε στιλους της δεη που θα βιαζονται ανελειπως απο το σαρακι που θα τις τρωει .... Αχαχα Α ρε Χαϊβανι Ελληνα ποσες μουτζες Θες .... Να σας πω εγω τι φταιει? Ο κακος μας ο καιρος ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ !!Εδω ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΙΤΟΣ "ΣΕΜΝΑ κ ΤΑΠΕΙΝΑ" πριν 1 χρονο εσωζε πρωτα τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ χαριζοντας τους 25 δις € ,και αφου εφαγε οτι μπορουσε την εκανε (σαν) τον κλεφτη εν μεσω της Θητειας του για να αποφυγει τις ευθυνες.Και τωρα αυτες οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ που εσωζε ο "ΣΕΜΝΑ κ ΤΑΠΕΙΝΑ" πριν 1 χρονο θα σου ρουφηξουν το αιμα μ@λ@κ@ Ελληνα και εσυ κατσε να ονειρευεσαι μ@λ@κιες οπως το ονειρο που ειδε ενας παραπανω.... Κατα τα αλλα Η δηλωση του Παπανδρεου σας πειραξε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. S' suton pou mila gia "kaki" E.E.: MPOREI NA MAS THIMISEI TI EGINE ME TIN KOMEKON kai tha mpoppouse na mas diafotisei giati oi Tourkoi kanoun san trelloi na pane stin E.E. ;Den nomizo na exoun "taseis autoktonias"
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι Αξιωματικοί γνωρίζουν πολύ καλά, ότι δεν μπορούν να επέμβουν!

    Μια πολιτειακή μεταβολή τέτοιου είδους συνεπάγεται και την άμεση απώλεια Εθνικού εδάφους !

    Αυτό περιμένουν και οι Τούρκοι, όπως επίσης και όλοι οι όμοροι γείτονες καθώς και οι "φίλοι και σύμμαχοι" για να μας θάψουν.

    Όπως πολύ σωστά αναφέρεται "Η μερίδα των Ελλήνων που υπηρετούν στις ΕΔ δεν ισχυρίζεται ότι αποτελείται απο Αγγέλους, αλλά αποτελεί μιά κοινωνική ομάδα που υπηρετεί με χίλιες δυο αντιξοότητες τον Ελληνικό λαό. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ."

    Θα αποτελέσει ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ η οποιαδήποτε προσπάθεια διάλυσης ΚΑΙ των Ενόπλων μας Δυνάμεων υπό των σπιθαμιαίων πολιτικάντηδων της δύσμοιρης αυτής χώρας.

    Ήδη έχουν αυτοί οι ανεύθυνοι άνθρωποι(!) διαλύσει την χώρα, ας αφήσουν εκείνους που προσπαθούν "τοις κείνων ρήμασι" να πράξουν το Καθήκον τους υπερασπίζοντας την !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. προς 12:28 σημερα

    Αγαπητε καραγκιοζακο σου απαντω απαξ και δια παντος δεδομενου οτι με σκουπιδια σαν του λογου σου δεν επιθυμω να ανοιξω διαλογο.

    Ομως ειμαι υποχρεωμενος να σου δηλωσω οτι ΚΑΙ τον 'σεμνα κ ταπεινα' τον εχω γραμμενο ΚΑΙ τον 'υπαρχουν λεφτα' αμερικανοτραφη τον εχω γραμμενο οπως και τους 'σε δεκα χρονια δεν θα το θυμαται κανεις' αλλα και τον 'σωστα ολα τσοβολα' ΤΟ ΙΔΙΟ...

    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΛΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ.. οσο για τους νεφελιμ,τα διαφορα τσιπροειδη τα ροζ αγορακια και τους διεθνισταδες της πορδης ΟΠΩΣ και για τα ατομα ΡΕΥΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ σαν και σενα ,εχ ενα να πω , οτι εχετε υπαρξει εδω και χιλιαδες χρονια σε αυτον τον τοπο με διαφορα ονοματα ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ - ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ,ΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΒΙΑΙΑ παντα Ο ελληνικος λαος ΣΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ και εχετε μεινει στην ιστορια μας ΜΟΝΟ σαν ΠΗΛΙΟΙ ΓΟΥΣΗΔΕΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ κλπ

    Δεν θα ασχοληθω πλεον μαζι σου, εισαι ενα ειδος πασιγνωστο, παρασιτικο που εχει συγκεκριμενη πορεια (γνωστη) και τελος (επισης γνωστο) σε καθε τοπο , ομοιοι σου υπαρχουν μονο σαν ιστορικο αναθεμα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ... ετσι για να βασανιζεσαι περισσοτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "...ας αφήσουν εκείνους που προσπαθούν "τοις κείνων ρήμασι" να πράξουν το Καθήκον τους υπερασπίζοντας την !"


    Ναι αλλα επειδη υπακουουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ "τοις ρημασι" των φαυλεπίφαυλων πολιτικάντηδων,τελικα δεν υπερασπίζονται την πατρίδα όπως συνέβη στην περίπτωση των Ιμίων!Εκτος εαν εχεις αλλη εντυπωση για το μεγαλυτερο αισχος της συγχρονης Ελληνικης στρατιωτικης ιστορίας!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. «Η εθνική κυριαρχία χάνεται μόνο μετά από ήττα σε πόλεμο και εμείς δεν έχουμε χάσει κανένα πόλεμο..."

    Ενώ όταν σε κρατάνε απο τα αρχ@@@@α γιατί έχεις χρεωθεί μέχρι τα μπούνια και ακόμα παραπέρα είσαι κυρίαρχος;
    Η εθνική κυριαρχία ποτέ δεν χανόταν μόνο με ήττα σε πόλεμο. Χάνεται και όταν έχεις άρματα χωρίς βλήματα, χάνεται και όταν έχεις αεροσκάφη χωρίς ανταλλακτικά, χάνεται και όταν έχεις πλοία χωρίς καύσιμα χάνεται και όταν όλη η οικονομία σου εξαρτάται απο τις επιδοτήσεις της ΕΕ γιατί σαν χώρα έχεις τόσο ανύπαρκτη υποδομή που κανένας δεν μπορεί -ή και δεν θέλει ενίοτε- να παράγει τίποτα. Πουλάμε αέρα κοπανιστό ο ένας στον άλλο. Έτσι είναι οι κυρίαρχοι;

    ΥΓ Η κυριαρχία χάνεται, επίσης, όταν οι κομάντος του στρατού "δεν έχουν μπαταρίες για τους ασυρμάτους" εν μέσω εισβολής της χώρας κύριοι αξιωματικοί των Ε.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο κλάδος ο οποίος θα έπρεπε να εξαιρεθεί από τις παρούσες οικονομικές περικοπές, είναι ο κλάδος της εθνικής άμυνας. Και επειδή για μας η Ευρώπη βρίσκεται μόνο στα χαρτιά, στις αναθέσεις μεγάλων έργων και στις μεγάλες προμήθειες , στην ανεξέλεγκτη χορήγηση δανείων για μελλοντικά τοκοχρεολύσια, χωρίς κανένα έργο προσφοράς στην ουσιαστική ευρωάμυνα και στον ευρωστρατό, αλλά και στην κοινή εξωτερική πολιτική ( αθώα μεταναστευτική πολιτική) , είμαστε πλέον αναγκασμένοι να δαπανήσουμε τα απαραίτητα για λόγους εθνικής ασφάλειας. Ας αφήσουμε την μικροψυχία και την διχόνοια και ας αντιληφθούμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον περίγυρο. Αν είχαμε άξιους πολιτικούς ηγέτες, θα είχε στηθεί προ πολλού μία ολοκληρωμένη υποδομή πολεμικής βιομηχανίας για τις εγχώριες βασικές ανάγκες και με ολοκληρωμένες μονάδες συμπαραγωγής ( οριζόντια και κάθετη παραγωγή ). Εκτός και αν αποδεχόμαστε ότι οι επιστήμονες μας είναι διανοητικά καθυστερημένοι και πάσχουμε από έλλειψη πρώτων υλών. Ο αντικειμενικός παρατηρητής, είναι ανάγκη να εμβαθύνει στο κεφάλαιο της σκοπιμότητας και αναγκαιότητας και του κόστους - οφελους συγκεκριμένων εξοπλιστικών προγραμμάτων σε κάθε χρονική συγκυρία από συγκεκριμένους προμηθευτές...όπως αυτή που διανύουμε. Η συνεκμετάλλευση των εκ των πραγμάτων ελληνικών φυσικών πόρων στο Αιγαίο βάση διεθνούς δικαίου ( ΑΟΖ) , στα πλαίσια της αδιαμφισβήτητης και μακραίωνης φιλίας με τη γείτονα, όπως αυτή παρουσιάζεται με τον συνωστισμό των Ποντίων στην παραλία ( εκπαιδευτικό βιβλίο Ιστορίας) , αντί της γενοκτονίας, θέλει να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά την υποτέλεια του ελληνικού λαού.

    http://omadaneoneforiakon.blogspot.com/2010/02/blog-post_6967.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το προηγουμενο Σχολιο ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟ και συμφωνω.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.Πια Ημια,Ειμαστε τοσο ΑΔΥΝΑΜΟΙ Πρωτη φορα απο το 1944 και Μετα που Αν γινει κατι "Θεος φυλαξει" την κατσαμε.Και η Ιστορια εχει αποδειξει οτι οι ΑΠΕΝΑΝΤΙ παντα κανουν κατι οταν ειμαστε ΑΔΥΝΑΜΟΙ.

    Προς 12:56 σημερα

    Σε Πιον τα πουλας αυτα ρε Φασιστοειδες υποκειμενο ? Να σου θυμισω οτι τα φασιστοειδη σαν και σενα το 1974 ΠΡΟΔΟΣΑΝ την Ελλαδα και Χασαν την ΚΥΠΡΟ ? Αυτους ΤΙΜΩΡΙΣΕ ο Ελληνικος Λαος και σαπισαν στην φυλακη Βλ@κ@ ε Βλ@κα.
    Αντε πισω στον Στρατωνα σου Λοιπον και και κοιτα να κανεις την Δουλεια σου Σωστα οταν ολοι σε χρειαστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο "Στρατηλάτης" Γιώργος.. ΘΑ ξαναπάρει πίσω την Εθνική Κυριαρχία

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/02/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όξω π..... από την παράγκα, θα έλεγε σήμερα η συγχωρεμένη Μαλβίνα.
    Άντε ρε κουράγιο έχετε σκάρτα 2 χρονάκια, να ισοπεδώσετε και να ξεπουλήσετε τα πάντα, δώστε και κάτι παραπάνω να ελαφρώσετε γρηγορότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητοί φίλοι
    άκουσα χθες βράδυ ότι με βάση το άρθρο τάδε η Ε.Ε. θα επιβάλλει στην Ελλάδα την αλλαγή του ΦΠΑ καθώς και την επιβολή σκληρότερων μέτρων για να ξεπεραστεί η κρίση.
    Αυτό είναι η νόθευση της εθνικής κυριαρχίας που είπε ο πρωθυπουργός και τίποτε άλλο.
    Δεν είναι ώρα να επιρρίψουμε ευθύνες και να αναζητήσουμε τους ενόχους.
    Είναι ώρα για εθνική πανστρατιά να μειώσουμε το εθνικό χρέος που μειώνει και νοθεύει την εθνική μας κυριαρχία.
    Όλοι μαζί, σαν σε πόλεμο να προσπαθήσουμε να βγούμε από την κρίση.
    Μόλις απομακρυνθεί η θανάσιμη απειλή, να βάλουμε εμείς, ο λαός, τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.
    Και ανάμεσα στους κατεργάρηδες είναι ασφαλώς η οικογένεια Παπανδρέου.
    Μερικά από τα εκατομμύρια που μας λείπουν, πήγαν στις τσέπες της οοικογένειας (π.χ. σε ΜΚΥΟ από τα απόρρητα του υπουργείου εξωτερικών).'
    Είπαμε όμως, όχι τώρα οι ευθύνες.
    Τώρα πρέπει να νικήσουμε τον εχθρό, που είναι το χρέος της χώρας μας.

    φιλικά

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αντε και ξύπνησαν!Τι νομίζεις οτι ειναι ικανοί να κάνουν;"Nada", "niente","nichts","nothing",Ελληνιστί, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, καθότι όοοοοολοι τους ειναι κομματόσκυλα με πατέντα!
    ΣΧΟΛΙΟ 1
    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ?ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ...ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ...ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ...ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ.



    Σε Πιον τα πουλας αυτα ρε Φασιστοειδες υποκειμενο ? Να σου θυμισω οτι τα φασιστοειδη σαν και σενα το 1974 ΠΡΟΔΟΣΑΝ την Ελλαδα και Χασαν την ΚΥΠΡΟ ? Αυτους ΤΙΜΩΡΙΣΕ ο Ελληνικος Λαος και σαπισαν στην φυλακη Βλ@κ@ ε Βλ@κα.
    Αντε πισω στον Στρατωνα σου Λοιπον και και κοιτα να κανεις την Δουλεια σου Σωστα οταν ολοι σε χρειαστουμε.
    ΣΧΟΛΙΟ 2
    ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.ΕΝΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ,ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ s300 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ.ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΣ ΕΣΥ ΒΛ@Κ@ Ε ΒΛ@Κ@.ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΒΟΛΕΥΕΣ ΤΟΝ ΑΠΑΦΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΕΘΑΝΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ 'ΤΙΜΩΡΕΙ' ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ.ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΑ8ΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ Η ΦΥΛΑΚΗ...ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ.ΑΚΟΜΑ ΠΙΠΙΛΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΓΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΟΣΟ Ε?ΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ...ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ."



    "Καραβάνι ξεγάνωτο", τιμή μου που υπηρέτησα την πατρίδα ως ΚΛΗΡΩΤΟΣ επι 28 μήνες και οπωσδήποτε οχι στην περιοχή που αναφερεις!Αυτη ηταν προνόμιο των Πειραιωτων και εν γενει των κατοικοεδρευόντων στην Αττική.Και οπως γνωρίζεις η εδρα μου βρισκεται πολυ μακραν του "κλεινου αστεως" και των περιξ αυτου περιοχών!Για εσενα όμως και τους ομοιους σου(τους επονομαζόμενους και "επαγγελματίες"),αν δεν "πεσει" το "χρυσίον" δεν συμμαζευετε ουτε τον σκοινοκαθαρτηρα του ατομικου σας τυφεκιου(αν υπαρχουν βεβαια ακομα σκοινοκαθαρτήρες)!Και δωσ'του να διαγκωνίζεστε για το ποιος θα πρωτοπαει στο Αφγανισταν και στο Κοσσοβο να γινει χωροφύλακας της "νεας ταξης πραγματων"!Μεχρι και πολιτικάντηδες "πιανετε" για να πατε και ει δυνατον να ξαναπατε σ'αυτες τις περιοχές του πλανήτη(διοτι "ειναι πολλα τα λεφτα")!Τους πολιτικάντηδες που πιο πανω φτυνεις καταμουτρα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!Αλλα η αμετροεπεια εχει και τα ορια της!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΙΝΩ.ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ) ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΝΟΝΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ε?ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ?ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΒΡΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΣΕ ΛΟΥΦΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ??ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ.ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΔ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ Π.Χ...ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ''ΧΡΗΣΙΟΝ''...ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΞΕΓΑΝΩΤΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.ΑΠΟ ΤΟ 50 ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΤΩΝ Ε.Δ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΤΟΥ Κ.ΛΟΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 9 ΚΑΙ 10 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ 5 ΜΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΤΑΠΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ?ΗΛΙΑΚΗΣ,ΣΙΑΛΜΑΣ,ΒΛΑΧΑΚΟΣ,ΓΙΑΛΟΨΟΣ,ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Η ΛΙΣΤΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΥΑ.Η ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μίνω από το 1990 μέχρι και το 2006 έχουν χάσει τη ζωή τους σε δυστυχήματα αεροσκαφών και ελικοπτέρων της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και πυροσβεστικών αεροσκαφών 139 άνθρωποι.Λίγο παραπάνω σεβασμό στους..καραβανάδες που πεθάνανε με γεμάτες τσέπες συμφωνα με τα λεγόμενα σου.Χάρη σε αυτούς είσαι ελεύθερος σημερα και σε ολους οσους έταξαν την ζωή τους στην υπηρεσία της πατρίδας.Και αν εσύ υπηρετησες 28 μήνες άλλοι υπηρετησαν ολόκληρη ζωή.Δεν θα έπρεπε να πληρώνονται?Τις γυναίκες και τα παιδιά τους θα τα φροντίζεις εσυ Μίνω?Απο τον τρόπο που απαξιώνεις τις Ενοπλες δυνάμεις δείχνεις την άγνοια σου.Οσο για τους "επαγγελματίες" μπορεις να βγάλεις αφοβα τα ΄΄.Ειναι επαγγελματίες και σε ορισμένους τομείς είναι και απο τους καλύτερους στον κόσμο.Το γεγονός οτι πληρώνονται δεν σημαίνει οτι τα κανουν όλα για το μισθό.Τοτε αλλοίμονο αν ερθει η ώρα γιατί τους πληρώνουμε ελάχιστα για να απαιτούμε και την ζωή τους.Την ζωή τους δεν την τσιγκουνεύτηκαν γιατι εχουν φιλότιμο,όχι γιατι πληρώνονται.Λίγο φιλότιμο και απο την μεριά σου δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.