2/2/10

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΣΩ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Οι αποκαλύψεις μιας μυστικής βάσης κατασκόπων , που υποτίθεται οργανώθηκε στην Άγκυρα για να συλλέξει απόρρητες πληροφορίες για το Ιράν και την Συρία, οδήγησε το Τελ Αβίβ σε ένα νέο κατασκοπικό σκάνδαλο.

Τουρκικές πηγές στο κυβερνητικό κόμμα είπαν στo Ρωσικό Mignews ότι οι Ισραηλινοί πράκτορες διοικούν έναν προηγμένο ηλεκτρονικά σταθμό από την στρατιωτική έδρα της Άγκυρας για να μπορούν να παρακολουθούν στενά τις επικοινωνίες μεταξύ Ιράν και Συρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η οποίες δόθηκαν με όρο την ανωνυμία, o σταθμός των μυστικών υπηρεσιών Signals διοικείται αποκλειστικά από προσωπικό των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και είναι απαγορευμένη ζώνη για μέλη της Τουρκικής κυβέρνησης.

Ισραηλινές στρατιωτικές πηγές αρνήθηκαν να σχολιάσουν την αποκάλυψη αυτή, η οποία είναι πιθανό να προκαλέσει τη κατακραυγή στην Τουρκία , τώρα που διέρρευσε στις εφημερίδες και στα ΜΜΕ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ισραηλινοί είναι στο επίκεντρο μεγάλου κατασκοπευτικού σκανδάλου. Για χρόνια Ισραηλινοί πολιτικοί ήταν ο ιθύνων νους μυστικών επιχειρήσεων και τρομοκρατικών πλοκών σε πολυάριθμες χώρες ,συμπεριλαμβανομένης της Ιορδανίας, Συρίας, Λίβανου, Ελβετίας και ΗΠΑ.

Εντούτοις, ένα μεγάλο μέρος των Ισραηλινών επιχειρήσεων κατασκοπίας επικεντρώνονται στην κυβέρνηση της Τεχεράνης, πρωτίστως λόγω των δραστηριοτήτων εμπλουτισμού ουρανίου στο Ιράν κάτι το οποίο το Ισραήλ το εκλαμβάνει ως θανάσιμη απειλή.

Το Ισραήλ το οποίο φαίνεται να έχει ένα οπλοστάσιο από 200 δικές του πυρηνικές κεφαλές , κατηγορεί το Ιράν ότι αναπτύσσει πυρηνικά όπλα και ως συνήθως απειλεί να καταστρέψει την χώρα συθέμελα .Αυτό γίνεται ενώσω το Ιράν αντίθετα από το Ισραήλ, είναι μέλος της Συνθήκης για την Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων και έχει επιτρέψει τον έλεγχο των πυρηνικών του εγκαταστάσεων από τα Η.Ε

Στα μέσα του 2009, ο Ισραηλινός Πρόεδρος Σιμόν Πέρεζ επισκέφθηκε το Αζερμπαϊτζάν , βόρειο γείτονα του Ιράν, και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση Μπακού να υπογράψει ένα ασαφές ‘’’έγγραφο’’ για την κατασκευή ενός εργοστασίου στο Αζερμπαϊτζάν κατασκοπευτικών δορυφόρων και στρατιωτικών οχημάτων χωρίς χειριστή.

Η Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz ανέφερε τον πρώην Πρέσβη της Ισραηλινής πρεσβείας στο Μπακού Arthur Lenk υπεύθυνο για αυτή την συμφωνία μετά την 4ετή διαπραγμάτευση .

Αμερικανοί αναλυτές πιστεύουν, ότι το Ισραήλ έχοντας αποτύχει στο να κερδίσει την Αμερικανική υποστήριξη σε περίπτωση στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν, ψάχνει να τρόπους ώστε να μποϋκοτάρει το πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου με κάθε μέσον.

"Με τη συνεργασία των Ηνωμένων Πολιτειών , το Ισραήλ με μυστικότητα επικεντρώθηκε στο να εξουδετερώσει ταυτόχρονα και τα βασικά προτερήματα που περιλαμβάνονται στο πυρηνικό πρόγραμμα και να υπονομεύσει την Ιρανική αλυσίδα τροφοδοσίας από πυρηνικά," είπε ο Reva Bhalla, διευθυντής ανάλυσης με στρατηγική πρόβλεψη , επίσης γνωστή σαν Stratfor, μια ιδιωτική μυστική υπηρεσία με έδρα το Τέξας που έχει στενούς δεσμούς με την Αμερικάνική μυστική υπηρεσία.

Ο Bhalla υποστηρίζει ότι οι Ισραηλινοί χειριστές στοχεύουν Ιρανούς επιστήμονες για τα πυρηνικά σαν τμήμα των προσπαθειών να εκφοβίσουν τους Ιρανούς εμποδίζοντάς τους από την συνέχιση αυτής της εργασίας. Το αναλύει μέχρι του βαθμού να πει ‘’ότι υπήρχε έντονη παρουσία της μυστικής υπηρεσίας ‘’ όπου ένας από τους κορυφαίους πυρηνικούς φυσικούς στο Ιράν ο Ardeshir Hassanpour δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2007 από την Μοσσάντ.

Ο Dr. Massoud Ali-Mohammadi, ένας άλλος πυρηνικός φυσικός, θεωρείται επίσης ότι και αυτός δολοφονήθηκε από την Ισραηλινή Μοσσάντ στην πρωτεύουσα του Ιράν, Τεχεράνη στις 12 Ιανουαρίου

Μετάφραση:Κα. Χριστίνα

http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=117408&sectionid=351020104

18 σχόλια:

  1. πάει, χάλασε ο κόσμος! Μία ώρα και βάλε αναρτημένο το άρθρο και ο "βασιλιάς της Κρήτης" δεν έχει ακόμη ρίξει τα σοφά μπινελίκια του!! βρε μήπως τον πάτησε κανένα αμάξι (πτου, πτου, πτου, κούφια η ώρα).

    >Ο Dr. Massoud Ali-Mohammadi, ένας άλλος πυρηνικός φυσικός, θεωρείται επίσης ότι και αυτός δολοφονήθηκε από την Ισραηλινή Μοσσάντ στην πρωτεύουσα του Ιράν, Τεχεράνη στις 12 Ιανουαρίου<


    Όχι, εφάγανέ μου το το κοπέλι στα Χανιά οι σκύλοι!! Να γιάντα καθυστερεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν οι Ισραηλινοι εχουν ολοκληρη μυστικη βαση κατασκοπων μεσα σε ενα στρατοκρατικο και σε μεγαλο βαθμο ισλαμικο κρατος, φανταστειτε πως αλωνιζουν μεσα μας. Τους εμπρηστες της συναγωγης ποιος λεγεται οτι τους ανακαλυψε αλλωστε. Θα ειχε ενδιαφερον ενας χωρις ωραιοποιησεις για την ΕΥΠ σχολιασμος του κυριου Καλεντεριδη επ'αυτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 02 Φεβρουαρίου 2010 8:33 μ.μ.

    Βρε ο Γκαλιας βγηκε παγανια! Ρε σαγιαν βγηκες τσαρκα στα σκοταδια;
    Θα σε φαη η μαρμαγκα ρε. Πισω στο βοθρο σου γρηγορα!

    Εκει-εκει μεσ' στη συναγωγη!
    Εκει-εκει μεσ' στη συναγωγη!
    Εκει-εκει μεσ' στη συναγωγη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα μας ειπατε κατι καινουργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 11:54 μ.μ.

    "Πισω στο βοθρο σου γρηγορα!"

    Με προσκαλείς στο σπίτι σου; Ευχαριστώ, αλλά ψιλοβρωμά.

    _________________________________________

    @ omniscient

    Φίλε, σ' αυτό το ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ελλάδα, αλωνίζει όποιος θέλει. Δεν είναι κανένα ιδιαίτερο κατόρθωμα, αφού τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια λαθρομεταναστών, δεν ξέρουμε ούτε ποιοι είναι, ούτε τι ακριβώς κάνουν εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ο Dr. Massoud Ali-Mohammadi, ένας άλλος πυρηνικός φυσικός, θεωρείται επίσης ότι και αυτός δολοφονήθηκε από την Ισραηλινή Μοσσάντ στην πρωτεύουσα του Ιράν, Τεχεράνη στις 12 Ιανουαρίου".

    Ο Mohammadi δεν ήταν πυρηνικός. Ήταν φυσικός. Και δεν συμμετείχε στο κρυφό πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Αλλά ήταν αντικαθεστωτικός και μάλιστα ανήκε στους 420 ακαδημαϊκούς του Πανεπιστημίου Τεχεράνης που είχαν υπογράψει υπέρ του Mousavi. Επίσης, η ιρανική ("δημοκρατική") κυβέρνηση υποπτευόταν ότι σκόπευε να διαφύγει και να ζητήσει άσυλο στη Σουηδία.
    Για να είμαστε λοιπόν ενημερωμένοι, εκτός από την ιρανική κρατική προπαγάνδα, ας ρίξουμε και μια ματιά στο Spiegel:
    http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,672522,00.html

    @ 2-2-2010, 11:54 μμ.
    "ο Γκάλιας βγήκε παγανιά"
    Για τους έχοντες παραισθήσεις (για να μην πω κάτι χειρότερο) να διευκρινήσω ότι γράφω μόνο ως Galia.
    Και να ξαναπώ στους έχοντες παραισθήσεις, ότι φυσικά το Ισραήλ έχει παραδεχθεί ότι χρησιμοποιεί λευκό φώσφορο, κάνοντας νόμιμη χρήση είτε ως φωτισμό τη νύχτα, είτε ως προπέτασμα καπνού την ημέρα. Η πρόσφατη επίπληξη των δυο ανωτέρων αξιωματικών, δεν έχει να κάνει με τον λευκό φώσφορο, αλλά με τη χρήση βλημάτων πυροβολικού κοντά σε κατοικημένη περιοχή.
    Όχι, ότι θα καταλάβετε τη διαφορά. Θα εξακολουθήσετε να κραυγάζετε και να πανηγυρίζετε. Με ξένα κόλυβα.
    Ούτε φυσικά θα αναλογιστείτε ότι ο ΟΗΕ έχει γίνει επικίνδυνα μονομερής, υποστηρίζοντας παντού τους μουσουλμάνους. Μήπως αυτό το νιώσαμε πρόσφατα στην Κύπρο; Μήπως θα το νιώσουμε ακόμα χειρότερα και στην Κύπρο και στην Ελλάδα;
    Φυσικά δεν σας απασχολεί. Εσείς, οι έχοντες παραισθήσεις, νοιάζεστε μόνο για τους φίλους σας τους ισλαμιστές. Νοιάζεστε τόσο που σκοπεύετε να τους κάνετε και Έλληνες.
    Και πόσο γρήγορα αποδείχτηκε ότι είχα και έχω δίκιο, για το ποιοί είναι τα αφεντικά σας.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι και η Ελλάδα να είχε τέτοιες υπηρεσίες. Μακάρι και η Ελλάδα να μπορούσε να δρα τόσο δυναμικά, όσο το Ισραήλ.

    Μην σας πιάνει κόμπλεξ βλέποντας τα δικά μας χάλια. Είμαστε ένα ανυπόληπτο κράτος, που το έχουν όλοι χεσμένο. Αλλά ποιος φταίει γι αυτό; ΕΜΕΙΣ και μόνον ΕΜΕΙΣ! Ας φροντίσουμε να στείλουμε στον γέρο διάολο αυτούς που μας κυβερνούν και να στήσουμε κράτος αξιοπρεπές. Άξιοι άνθρωποι υπήρχαν και υπάρχουν, αλλά η κοινοβουλευτική δικτατορία που μας έχει επιβληθεί τους πνίγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!<

    Ολο το αρθρο εδω:
    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    ----------------------------------
    @ 03 Φεβρουαρίου 2010 10:13 π.μ.

    Απλως σου υπενθιμιζω ποιος εισαι και που κατοικοεδευεις. Να 'χουν το νου τους και οι υπολοιποι επισκεπτες.
    Για την συναγωγη ομως Σαγιαν, ΤΙ ΕΧΕΙΣ να μας πης;
    Μας αφηνης να το ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ το πραμα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Galia σε ευχαριστώ πολύ για την παρέμβαση σου και για τις επισημάνσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως ο Spiegel δεν είναι το υπόδειγμα της αξιοπιστίας..

    Έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα παραπληροφόρησης πολύ συχνά και έχει καταδικαστεί για δυσφήμηση και από γερμανικά δικαστήρια κλπκλπ, από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή με το σκάνδαλο Μέρτενς (που αποκάλυψε και τόκανε γαργάρα αμέσως) μέχρι τα σκάνδαλα του Τσοχατζόπουλου (καταδικάστηκε ο Σπήγκελ), για να αναφέρω μόνο τα Ελληνικά θέματα.
    Δεν παίζει ρόλο η αλήθεια ή το ψεύδος των ισχυρισμών του, αλλά το ότι εμπλέκεται συχνά σε πολιτικά παιχνίδια και γενικά δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος ως προς τις πληροφορίες του (ημερολόγια Χίτλερ κλπκλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επίσης για το θέμα των μουσουλμάνων, είναι λάθος να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι.
    Δεν εννοώ αν υπάρχουν καλοί ή κακοί.
    Είναι τόσο διαφορετικοί μεταξοί τους όσο και να μιλάμε για την πολιτική του Χριστιανικού κόσμου από την Αμερική μέχρι την Κορέα...

    Galia
    Οι παρεκτροπές των Ισραηλινών είναι γνωστές και δεν φταίει ο ΟΗΕ που τα λέει αλλά αυτοί που τα κάνουν.
    Αν δεν σ' αρέσει ο ΟΗΕ διάβασε και λίγο New York Times να δεις τα κατορθώματα του Ισραηλινού στρατού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ σε ευχαριστώ, Καυκάσιε, για τις πάντοτε εξαιρετικού ενδιαφέροντος αναρτήσεις σου.

    @ Emmanouil
    Έχεις απόλυτο δίκιο στο τυπικό μέρος που αφορά τα δικαστήρια.
    Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι βουλευτές που οφείλουν να είναι νόμιμοι έχουν άσυλο ενώ οι δημοσιογράφοι που οφείλουν να αποκαλύπτουν τις παρανομίες, διώκονται από βουλευτές-υπουργούς.
    Και έχεις δίκιο: Ο Τσοχατζόπουλος αποκλείεται να είχε πάρει προμήθεια, αφού έτσι αποφάσισε το δικαστήριο του Αμβούργου τότε. Και μπορεί να φαίνεται περίεργο πως εμπλέκονται υπεράκτιες εταιρίες σε αγορά οπλικών συστημάτων από ένα κράτος, αλλά είπαμε : Αποκλείεται!
    Το ίδιο δηλαδή με το δήθεν "σκάνδαλο" της Siemens. Είναι δυνατό να εμπλέκονται έλληνες πολιτικοί; Αποκλείεται!
    Αφού κανένα δικαστήριο δεν πρόκειται να τους καταδικάσει, σημαίνει ότι είναι πλήρως αθώοι.

    Βέβαια κάτι ανάλογο έγινε και με την υπόθεση Μέρτεν. Το Spiegel έχασε διότι δεν εμφανίστηκε ο Μέρτεν για να καταθέσει. Είναι δυνατόν να είχαν πάρει ματωμένα χρήματα οι Καραμανλής, Μακρής και Θέμελης;
    Αποκλείεται! Κατά σύμπτωση η γυναίκα του Μακρή, η Δοξούλα ήταν γραμματέας του Μέρτεν. Κατά σύμπτωση εξάλλου ο Μέρτεν αποφυλακίστηκε από τον Καραμανλή. Να θυμίσω ότι είχε συλληφθεί όταν είχε έρθει ως τουρίστας στην Ελλάδα και τον αναγνώρισαν επιζώντες-θύματά του. Είχε δικαστεί και καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκιση. Μετά από τους 8 μήνες, η Κυβέρνηση Καραμανλή έκαναν το κόλπο με το νόμο περί εγκληματιών πολέμου και τον έστειλε στη Γερμανία. Εκεί δικάστηκε και αθωώθηκε λόγω "έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων".
    Μετά κατηγόρησε τους Καραμανλή, Μακρή και Θέμελη ότι είχαν αμοιφθεί από την εκποίηση εβραϊκών περιουσιών τότε στη Θεσσαλονίκη.
    Είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο; Έχεις δίκιο: Αποκλείεται!

    Θέλεις να πω ότι υπάρχουν και καλοί μουσουλμάνοι στην κατεχόμενη Κύπρο;
    Επειδή υπάρχουν καλοί μουσουλμάνοι λες να πήγε στο "προεδρικό" μέγαρο ο Μπαν Κι Μουν;

    Όσο για τους NYT θα μου επιτρέψεις να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι δεν αποτελούν υπόδειγμα δημοσιογραφίας σε σχέση με το μεσανατολικό.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ: Λέμε, λέμ για τους καλούςή κακους Εβραίους. Ο καθένας όμως κάνει τη δουλειά του όπως μπορεί.Για να υπερασπίσει την πατρίδα του, όπως μπορεί. Το άξιο λόγου στο θέμα είναι ότι η ΤΟυρκία συνεργαζόταν με το Ισραήλ άσχετα από τις άλλες διαφορές τους. Να καταλάβουμε δηλαδή ότι τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο. Αντίπαλοι σ' αυτά, συνεργάτες σε άλλα. Βέβαια ΄το ότι διερευσε η λειτουργία της βάσης ίσω ςσημαίνει ότι οι Ισραηλινοτουρκικές διαφορε΄ς είναι πολύ σημαντικότερες από ότι υποψιαζόμαστε και ότι τα πράγαμτα τεινουν να γίνουν ασπρα-μαύρα. Με τηνε ευκαιρία να επαναλάβω ότι η διαπάλη Ενρτνογάν-Κεμασλιστών μπορεί να μας ενδιαφέρει μόνο από μια πλευρά:Αν ο νικητής έχει διαφορετικές πολιτικές απέναντί μας από τον ηττημένο. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Εμμανουήλ

    >Δεν παίζει ρόλο η αλήθεια ή το ψεύδος των ισχυρισμών του, αλλά το ότι εμπλέκεται συχνά σε πολιτικά παιχνίδια και γενικά δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος ως προς τις πληροφορίες του (ημερολόγια Χίτλερ κλπκλπ)<

    Όλα τα έντυπα κατά καιρούς κάνουν λάθη (ή "λάθη"), αλλά δεν παύουν γι αυτό να είναι αξιόπιστα και να διαβάζονται. Σου θυμίζω την πρόσφατη "πατάτα" της WSJ με την Συναγωγή των Χανίων.

    Τα "ημερολόγια" του Χίτλερ είχαν βγει από το Stern. To "Spiegel" στην Γερμανία θεωρείται σοβαρό περιοδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Επίσης για το θέμα των μουσουλμάνων, είναι λάθος να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι.
    Δεν εννοώ αν υπάρχουν καλοί ή κακοί.
    Είναι τόσο διαφορετικοί μεταξοί τους όσο και να μιλάμε για την πολιτική του Χριστιανικού κόσμου από την Αμερική μέχρι την Κορέα..."


    Για παραδειγμα, οι Βόσνιοι, οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί, οι Σαουδάραβες, οι Ινδονήσιοι, οι Κουβεϊτιανοί και εν γενει οι μουσουλμάνοι των ηνωμένων Αραβικών εμιρατων ανήκουν στην κατηγορία των "καλών" μουσουλμάνων, ενω οι Παλαιστίνιοι, οι Ιρακινοί, οι Λιβανέζοι,οι Σύριοι, οι Αφγανοί, και οι Ιρανοί, ανήκουν στην κατηγορία των "κακών" μουσουλμάνων!Οπως βλεπουμε απο την διασπορα που εχουν στον παγκόσμιο χαρτη οι "καλοί" και οι "κακοί" μουσουλμάνοι,ευκολα αντιλαμβανόμαστε(εκτος εαν ειμαστε "ταγμενοι" καπου αλλού)οτι αυτος που ορισε(και οχι μονον ορισε αλλα και ΕΠΕΒΑΛΕ, ειδικα στις χωρες που ανήκουν στην ζωνη επιρροής του) τις παραμέτρους "καλοσύνης" και "κακίας" για τους μουσουλμάνους, δεν ειναι αλλος απο τον "ΑΓΓΛΟ-ΣΑΞΟΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ" και τους συμμαχους του!Και αυτο βεβαια εγινε για προφανεις λογους, οι οποιοι δεν ειναι του παροντος να αναλυθουν!Το μόνο που μπορούμε να πουμε ειναι οτι εκτος απο τα οικονομικα συμφεροντα(εξ αιτιας της υπαρξης φυσικων πορων σ'αυτες τις περιοχες του πλανητη και οχι μονον πετρελαιου) που κρυβονται πισω απο αυτο το "discrimination"(οπως θα ελεγε και ο "προφέσορας"),υπαρχουν και συμφέροντα που απτονται της γεοπολιτικής!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε ο Γκαλιας ξεμυτισε παλι (μετα απο αναγκαστικες μουγκο-διακοπες λογω συναγωγης) και πηρε αμπαριζα και μας κυρηττει μισος πακεταρισμενο σε κουτες της μιας ντουζινας, ή μια απ' τα ιδια.
    Ο υποκινιτης μισους για καθε τι ΜΗ ΕΒΡΑΪΚΟ και υποστηρικτης δολοφονων μικρων παιδιων μεσα στα σχολεια τους, (στην κατεχομενη Παλαιστινη) μας κανει μαθηματα Ιστοριας, Πολιτικης, Στρατιωτικης τεχνης και φυσικα Ηθικης πετωντας μας [νομιμως] λευκο φωσφορο για να μας βλεπη τα βραδια ή μαλλον για προπετασμα καπνου για να μην τον βλεπουμε εμεις, τον σαγιαν.
    Γι αυτο θαυμαζω τους ντροπαλους και πανουργους εβραιους! Για το θρασος που εχουν αλλα και διοτι το διατυμπανιζουν κιολας.
    Για την συναγωγη στα Χανια τι εχετε να μας πειτε κυριε Γκαλια;
    Τους πιασατε τους νεο-Ναζιστας, τους Ρατσιστας, τους Φασιστας τους Αντισημιτας εμπρρρρηηηηστας;
    Τι σας ειπε και ο εχων το γενικον προσταγμα στην αρχιραβινια του ΚΙΣ;
    Η ακομα ταχετε "κρεμασταρια" στον Ηλιο να ξεραθουν;

    Αισχροι, για να μην πω τιποτε χειροτερο νυχτιατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απο την αναρτηση του infognomon της Τετάρτης, 16 Δεκεμβρίου 2009 με τιτλο:
    Ενταλμα σύλληψης της Λίβνι για εγκλήματα στη Γάζα

    Σχολιο Γκαλια...
    ...Όσο για τις βόμβες φωσφόρου, σε βγάζει ψεύτη, ο Ερυθρός Σταυρός που διαβεβαιώνει ότι δεν έχει γίνει παράνομη χρήση τους. Αντιθέτως, η Χαμάς έχει εκτοξεύσει βόμβα φωσφόρου πάνω σε πολίτες του Ισραήλ.

    Galia

    ----------------------------------
    Και απο την αναρτηση:
    (02 Φεβρουριου 2010)

    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΣΩ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Σχολιο Γκαλια...
    ...Και να ξαναπώ στους έχοντες παραισθήσεις, ότι φυσικά το Ισραήλ έχει παραδεχθεί ότι χρησιμοποιεί λευκό φώσφορο, κάνοντας νόμιμη χρήση είτε ως φωτισμό τη νύχτα, είτε ως προπέτασμα καπνού την ημέρα. Η πρόσφατη επίπληξη των δυο ανωτέρων αξιωματικών, δεν έχει να κάνει με τον λευκό φώσφορο, αλλά με τη χρήση βλημάτων πυροβολικού κοντά σε κατοικημένη περιοχή...

    Galia

    Οπως οι πορνες δουλευουν κι απ' τις δυο μεριες του παραλιακου δρομου ετσι και ο "φιλος" σαγιαν, Γκαλιας.
    Προσεξτε την chutzpah του σαγιαν:
    .."νόμιμη χρήση" στο ενα σχολιο και,
    .."δεν έχει γίνει παράνομη χρήση τους".. στο αλλο.
    Εννοει δηλαδη τις βομβες φωσφορου που εκτοξευαν οι εβραιοι στους αμαχους Παλαιστινιους! Και για να δημιουργηση προπετασμα καπνου (ο σαγιαν) χρησιμοποιει τον ορο "Νομιμη Χρηση". Τις πεταγαν λεει πανω στους αμαχους Παλαιστινιους για να τους "βλεπουνε" νομιμα! Και οχι για να τους καψουνε παρανομα!
    Ελα Γκολστοουν ...στη θεση σου με τις εκθεσεις σου.
    Και δεν εχει μπει στην συζητηση και ο Κωενσταντινος ακομα.

    ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
    >Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!<
    Ολο το αρθρο εδω:
    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κυριε διαχειριστα που ειναι το σχολιο εδω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.