18/2/10

Στην Άνδρο έφτασαν τουρκικά αεροσκάφη

Την ενεργοποίηση της κόκκινης γραμμής μεταξύ Λάρισας και Εσκί Σεχίρ προκάλεσε η είσοδος τουρκικών αεροσκαφών στο πεδίο βολής της Άνδρου, την ώρα που ελληνική φρεγάτα πραγματοποιούσε βολές αντιαεροπορικών.

Στις 10:54 σήμερα το πρωί, έξι τουρκικά F16 εισήλθαν στο FIR Αθηνών μεταξύ Χίου και Σάμου.

Στις 11:08, τέσσερα εξ αυτών, παραβίασαν το ενεργοποιημένο πεδίο βολής στην Άνδρο.

Το ένα ζεύγος των τουρκικών αεροσκαφών πέταξε στα 2.300 πόδια και το δεύτερο στα 10.000.
Η φρεγάτα "Αιγαίο"", η οποία εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε βολές αντιαεροπορικού σε ανεμούριο, διέκοψε την άσκηση.

Από το στρατηγείο της Λάρισας, επικοινώνησαν μέσω της κόκκινης γραμμής με το Εσκί Σεχίρ προκειμένου να αποκλιμακωθεί η ένταση,.
Τα τουρκικά μαχητικά βγήκαν εκτός του FIR Αθηνών μισή ώρα αργότερα, στις 11:38.

ΕΝΕΤ

28 σχόλια:

  1. an ginoun kataripseis kai ginei ena thermo epeisodeio ths plakas, tha sykothoun na fygoun ta lathro

    kai tha glitosei to ellhniko ethnos

    einai kai ayth mia lysei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς, είτε πρόκειται για συνωμοσία είτε όχι, αποτελεί επίσημη Τουρκική πολιτική να προκληθεί κατάρριψη Τουρκικού αεροσκάφους και γι' αυτό οι Τούρκοι πιλότοι ρίχνονται με αυτοθυσία (αλλά από ύψος ασφαλείας) πάνω στα Ελληνικά αντιαεροπορικά. Στη συνέχεια, ο καθόλα προοδευτικός και δημοκράτης κος Ερντογάν που τόσο πολύ απειλείται από τον Τουρκικό στρατό, ως άλλος Ετσεβίτ, δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να πραγματοποιήσει μία ακόμα "ειρηνευτική" επιχείρηση στα Ελληνικά νησιά (ενδεχομένως για να σώσει τη μουσουλμαντική μειονότητα των λαθρομεταναστών που θα έχουν καταφθάσει με Τουρκικά δουλεμπορικά το προηγούμενο βράδυ) - και αν όχι σε όλα τα νησιά, τουλάχιστον σε αυτά στα οποία δεν υπάρχει περίπτωση να ηττηθεί και να έχει απώλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς αν δεν "καταρρίψουμε" τους κλεπτοκράτες εθνομηδενιστές από το κουμάντο του κράτους μας δεν κάνουμε για τίποτα. Θα μπορεί πάντα ο κάθε στρατόκαυλος τουρκαλάς να έρχεται μεχρι την Ανδρο να εξετάζει την ...τρυπίδα μας και να του τρέχουν τα σάλια. Τα "σάλια" από ανυπομονησία να μας μαμίσουν φαίνονται στις περιφρονητικές για την ελλαδίτσα μας δηλώσεις των πολιτικών τους που τους χρήζει τζάμπα μάγκες η δική μας ανάξια ραγιαδοσύνη..
    Ούφ τά ΄πα και ξέσπασα ! ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείξτε "στρατηγική ψυχραιμία". Δεν μάθατε τίποτα από τον Υπουργό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἄν δέν πέσουν πυρά πρώτα στά κεφάλια τῶν ΔΙΚΩΝ μας πολιτικῶν γουρουνιῶν δέν θά γίνει τίποτα. Οἱ τοῦρκοι ἔρχονται μετά. Τά ἔχουμε πεῖ χιλιάδες φορές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάν τίς ύαινες περιμένουν στήν γωνιά νά μάς βρούν αδύναμους καί νά μάς κτυπήσουν.
    Η ίδια περιοχή τού Αιγαίου πελάγους δεσμευμένη γιά ασκήσεις από δύο κράτη.
    Εν ψυχρώ περιφρόνηση τών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.
    Άν ακυρώσουμε εμείς τίς ασκήσεις μας τότε τελειώσαμε.
    Καί δέν εχουμε ...λεφτά.......
    Τό διαζύγιο πάντως μιάς ξανθιάς απασχολεί τά ΜΜΕ παραπάνω από αυτά πού συμβαίνουν καί θά συμβούν στό Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να παει ο ΓΑΠ στον ερντογκαν να του πει οτι ειμαστε πολυπολιτισμικο κρατος και αν εχουν μεινει μερικοι ξυπολιτοι Ελληνες τρομοκρατες να μην ανησυχει θα διδαχθουν απο τον οθωμανικο πολιτισμο και θα ακολουθησουν τους τουρκοποιημενους μουλαδες.Τωρα τι ασκηση κανει μια φρεγατα και δεν μπορει να καταρριψει επιτιθεμενο αεροσκαφος ειναι απο τα φεδρα της ιστοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έβαψε τη σκεπή του σπιτιού του στα χρώματα της γαλανόλευκης

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=106341&cid=5

    Tsakalos Nyrembergh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΑΡΠΑΧΘΕΙ" ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΙΒΙΡΙΑΝΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟ- ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΤΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΡΙΣΚΟ. ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΘΑ Σ` ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ` ΤΟΥΣ "ΗΓΕΤΕΣ" ΜΑΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ" ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ;

    777

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ριξτε τα να πάνε στο διάολο ρε και ας πιαστούμε με τα μογγολοειδή,έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ, το βλέπω και το γράφω 30 χρόνια πως δεν μπορούμε να τ' αποφύγουμε, πλην παράδοσης που τώρα διακρίνεται πως εκεί μας πάνε...
    Το ζήτημα είναι πως χωρίς άξια πολιτική ηγεσία και να νικήσουμε κατά κράτος στρατιωτικά, πολύ πιθανόν να βγούμε ηττημένοι. Δηλαδή, οι πολιτικοί να πουλήσουν στους ξένους τη στρατιωτική νίκη μας, επαυξάνοντας το αντίτιμο που οικειοποιούνται για την κηδεμονία της χώρας. Χωρίς ΚΑΘΑΡΣΗ ειμαστε χαμένοι σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν ξέρω όμως πως γίνεται να αντικατασταθούν, απο ποιούς δεν βλέπω. Κι όταν σκέφτομαι, το ρεκόρ καφρίλας στο στρατό, τους χουντικούς, με πιάνει σύγκρυο...
    Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o skopos tous einai na mas katakthsoun apo mesa xoris kan na sugroustoune me to nomosxedio ths ithageneias....


    gia ayto ergazontai sth boulh

    h kalhterh lhsei einai merika tourkika sto edafos syntrimia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙΤΑΜΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ: ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΦΟΒΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE. ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΑΖΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά τα αυγά. Μια γυροβολια στο ζεϊμπέκικο να κανει ο Giorgos και οι Τούρκοι θα εξαφανισθούν.
    Κατά τα άλλα οσο θα μας κυβερνουν οι 300 διεφθαρμένοι μην περιμενετε προκοπή.
    Η καλύτερη ισως λυση είναι ΜΙΑ θητεία βουλευτή μονο και μετά σπίτι τους. Υπάρχουν κι αλλοι ικανοί. Τοτε μόνο θα ασχοληθούμε σοβαρά και θα λύσουμε το πρόβλημα της οικονομίας μας και των τουρκαλάδων,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι διεκοπη η ασκηση ? Γιατι δεχθηκαμε να ''καταπιουμε'' τις ΝΟΤΑΜ που ειχαμε εκδοσει ? Δεν επαληθευουμε το patch των πιλοτων τους ,οτι αυτοι ΄΄βαζουν τους κανονες στο Αιγαιο΄΄ ? Εχουμε κοκκινη γραμμη ,στο που θα αντιδρασουμε δυναμικα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κριση 1987 - σημερινα χαλια : Παπανδρεου τοτε - Παπανδρεου τωρα .
    Πως αντεδρασαν τοτε - πως δεν αντιδρουν τωρα .
    Μπορει να διατηρηθει ετσι των ηθικο των ενοπλων δυναμεων ?
    Ο πτερ.Κουρης δεν λεει κατι στους κυβερνωντες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι ΤΟΥΡΚΟΙ σουλατσάρουν στην ΑΝΔΡΟ και εμείς αμυνόμαστε με "ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ"
    Ειναι κοντα η ωρα που θα γίνουμε ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η φρεγάτα "Αιγαίο"", η οποία εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε βολές αντιαεροπορικού σε ανεμούριο, διέκοψε την άσκηση.
    GIATI???
    (13)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τώρα που θέλουν να πλήξουν το ιράν, θέλουν ηρεμία. Αυτό το γνωρίζουν οι τουρκοι και προσπαθούν να κερδίσουν όσα μπορούν. Γι' αυτό κάνουν τους δύσκολους με το ισραήλ. Εμείς πάλι μαλθακοί και υποχωρητικοί, πάλι θα χάσουμε κάτι. Τώρα μπορούμε να γίνουμε λίγο επιθετικοί και να ζητήσουμε να επιστρέψει ο στρατός από το ιρακ και το αφγανιστάν (πολύτιμος αυτόν τον καιρό), γιατί δεχόμαστε επίθεση από την τουρκία. Αν δεν πιέσουμε σε κάποια θέματα θα χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια. Τώρα είναι ευκαιρία να διεκδικήσουμε και εμείς κάτι. Επιστροφή των δυνάμεων από το αφγανιστάν και ιρακ, συνεργασία με γάλλους για τα πετρελαια μαζί με στρατιωτική συνεργασία ευρείας κλίμακας.
    Μία ιδέα είπα. Δεν βλέπω δεν ακούω τιποτα για το μέλλον. Μάλλον πάμε για καταστροφικές συνέπειες.
    Γιωργάκη δεν αφήνεις λίγο την πασαρέλα ρούχων και να ασχοληθείς λίγο σοβαρά με κάποια θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν τίθεται θέμα αντίδρασης... τα έχουμε δώσει αυτά, μόνο που δεν το ανακοινώσαμε ακόμα...απλά οι Τούρκοι επιτηρούν τα κεκτημένα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. σε ολες τις συγκρουσεις με τους εχθρους μας ημαστταν αριθμητικα υποδιεστεροι αλλα ηθικα και τεχνικα ανωτεροι και αυτα τα στοιχεια μας εδιναν την νικη.Το ερωτημα ειναι σημερα ειμαστε?αν οχι τι και ποιος φταιει και τελος τι πρεπει να κανουμε για να επανελθουμε.Σ' αυτα τα ερωτηματα μονο θρησκευτικοι αλλα και πολιτικοι ηγετες αξιοι μπορουν να δωσουν λυση οχι φυσικα γιωργακιδες,κωστακηδες ιερωνυμοι νεοταξιτες και ολο το κακο συναπαντημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. when is greece gonna start using all these hi-tech armaments she has been purchasing?

    it's no use bying them and not using them, but then again you also need some balls, something you cannot purchase in the open market, either you got them or you haven't.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. και στο κατω κατω τι στενοχωρια ειναι αυτη ρε παιδι μου με την ανδρο .εδω εξω απο την ραφηνα εφτασαν και ο κωστακης δεν εδωσε μια ,εμεις γιατι να στενοχωριομαστε? χα χα χα . ο γιωργακης θα τους δωσει αγκυροβολια και στο ιονιο για ενα καλο ζεμπεκικο.ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΑΥΤΗΝ ΓΑΡ ΟΙΚΟΥΜΕΝ ΟΥΧ ΕΤΕΡΟΥς ΕΚΒΑΛΟΝΤΕς,ΟΥΔ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΝΤΕς,ΟΥΔ ΕΚ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΙΓΑΔΕς ΣΥΛΛΕΓΕΝΤΕς ΑΛΛΑ ΚΑΛΩς ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΩς ΓΕΓΟΝΑΜΕΝ ΩΣΤ΄΄ΗΞ ΗΣΠΕΡ ΕΦΥΜΕΝ ΤΑΥΤΗΝ ΕΧΟΝΤΕς ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ.ΔΙΑΤΕΛΟΥΜΕΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕς ΟΝΤΕς ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΙς ΑΥΤΟΙς ΩΣΠΕΡ ΤΟΙς ΟΙΚΟΙΩΤΑΤΟΥς ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΕΧΟΝΤΕς ΠΡΟΣΕΙΠΕΙΝ ΜΟΝΟΙς ΓΑΡ ΗΜΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΡΟΦΟΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΛΕΣΑΙ ΠΡΟΣΗΚΕΙ.
    ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙς ΤΟ ΜΩΛΩΝ ΛΑΒΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ορθόν Κώστα αυτό είναι που τρέμουν τα γνωστά θρασύδειλα κτήνη, και για αυτό χρησιμοποιούν τα ξεπουλημένα ΜΜΕ και σκηνοθετήσανε πάλι μια μεγαλομανιακή δήθεν Ολυμπιάδα για να είμαστε όπως το 1896, χρεωμένοι μέχρι τα μπόύνια.
    Το ότι ο Πρόεδρος της ΔΟΕ τώρα το θυμήθηκε πως μας κόστισε το τριπλάσιο και δεν κάνουμε σωστή χρήση των εγκαταστάσεων είναι δεδομένο. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ή ευγενέστερα ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ... Εκεί που ήταν ξενώνες για τους αθλητές στο ΟΑΚΑ τώρα είναι κρατητήρια, πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και κάποιες από τις πάντα εγκάθετες των κυβερνήσεων Ομοσπονδίες. Τους αθλητές, τους έχουν να κάνουν μπάνιο στον Άγιο Κοσμά μακριά από το αντικείμενό τους.
    Αντί να παραδοθούν τα έργα στο λαό τα κανιβαλίζουν υπέρ Εμπορικών Κέντρων με κίνηση όσο συνολικά ο ετήσιος Ελληνικός τουρισμός.
    Δεν προγραμμάτισαν σε αθλητική αξιοποίηση που προσφέρει υγιή ευεξία στον λαό αλλά σε καταναλωτικό πρωταθλητισμό.
    Αυτό το φαινόμενο Κώστα αποδεικνύει που μεθοδεύουν και το τεχνικά ανώτεροι που αναφέρεις.

    Αριστόβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Pan-Kάlos πού είσαι; Μελετάς την μετεωρολογία για να δεις πότε θα φυσήξουν τα μελτέμια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επιτυχης αναμετρηση με την Τουρκια -σε οποιοδηποτε επιπεδο- εχοντας τη σημερινη 'πολιτικη ηγεσια', ειναι αδυνατον να επιτευχθει...και ας μην αυτοεξαπατωμεθα οταν στις Κερκοπορτες βρισκοντε συγκεκριμενοι ανθρωποι...
    Η εκκαθαριση της κοπρου των σταυλων του Αυγειου ειναι πρωταρχικη προυποθεση....
    Εαν βρεθουν Ηρακλεις να το πετυχουν, οι Τουρκοι θα ζητησουν ειρηνη και η γαληνη θα ξαναεγκατασταθει στο Αιγαιο.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.