19/2/10

Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ και το διεθνές δίκαιο "αγγίζουν" τον αρχηγό της ΜΟΣΣΑΝΤ


Ισραήλ: «Γελοίες» οι απειλές για διεθνές ένταλμα εις βάρος της Μοσάντ

Σχετικό δημοσίευμα: "Στη λίστα της Ιντερπόλ οι ύποπτοι για τη δολοφονία στελέχους της Χαμάς"
Υψηλόβαθμος Ισραηλινός αξιωματούχος απέρριψε τις κατηγορίες της αστυνομίας του Ντουμπάι σε βάρος των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ, τις οποίες κατηγόρησε ότι είναι πίσω από τη δολοφονία στο εμιράτο στελέχους της Χαμάς.
«Η αστυνομία του Ντουμπάι δεν έδωσε καμιά ενοχοποιητική απόδειξη σε αυτή την υπόθεση», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί.
«Μέχρι σήμερα ουδείς γνωρίζει τί συνέβη. Η αστυνομία του Ντουμπάι δεν διευκρίνισε καν τις συνθήκες του θανάτου» του Μαχμούντ Αμπντελ Ραούφ Αλ Μαμπχούχ σε ξενοδοχείο του εμιράτου, είπε ο Ισραηλινός αξιωματούχος. Η σορός του Μαμπχούχ βρέθηκε στις 20 Ιανουαρίου.
«Δεν υπάρχει καν απόδειξη ότι αυτός δολοφονήθηκε. Όλα όσα βλέπουμε στα βίντεο είναι άνθρωποι που μιλούν στο τηλέφωνο», πρόσθεσε.
Σε αυτές τις συνθήκες, ο αξιωματούχος χαρακτήρισε «γελοίες» τις απειλές για διεθνές ένταλμα σύλληψης που μπορεί να εκδοθεί ύστερα από αίτημα του Ντουμπάι σε βάρος του αρχηγού της Μοσάντ Μέιρ Νταγκάν.
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντουμπάι ανακοίνωσε χθες ότι ο επικεφαλής των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών, θα πρέπει να συλληφθεί στην πολύ πιθανή περίπτωση, όπως ο ίδιος πιστεύει, εμπλοκής της Μοσάντ στη δολοφονία του αξιωματούχου της Χαμάς.
«Αν αποδειχτεί ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ είναι πίσω από το έγκλημα αυτό, κάτι που επί του παρόντος δείχνει πολύ πιθανό, η ΙΝΤΕΡΠΟΛ πρέπει να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αρχηγού της Μοσάντ», δήλωσε ο στρατηγός Ντάχι Χαλφάν σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Ντουμπάι.
«Μιλώ για τη Μοσάντ, αφότου αποκαλύφθηκε ότι επτά ύποπτοι ζούσαν στον Ισραήλ εδώ και χρόνια», εξήγησε ο στρατηγός Χαλφάν. «Φυσικά, αυτοί που κάνουν αυτού του είδους τα πράγματα στο Ισραήλ είναι οι μυστικές υπηρεσίες. Στέλνουν δολοφόνους και ομάδες εκφοβισμού», πρόσθεσε.
«Η έρευνά μας έδειξε ότι η Μοσάντ εμπλέκεται στη δολοφονία του αλ Μαμπχούχ. Είναι βέβαιο κατά 99% αν όχι 100% ότι η Μοσάντ είναι πίσω από τη δολοφονία», είχε δηλώσει νωρίτερα στην ηλεκτρονική εφημερίδα The National του Ντουμπάι.
Η αστυνομία του Ντουμπάι αποκάλυψε ότι μεταξύ των μελών της ομάδας κρούσης, έξι είχαν βρετανικά διαβατήρια, τρεις ιρλανδικά, ένας γαλλικό και ένας γερμανικό.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο, η ομάδα κρούσης σφετερίστηκε την ταυτότητα τουλάχιστον επτά Ισραηλινών που έχουν διπλή υπηκοότητα.
Η αποστολή ενός «τόσο μεγάλου αριθμού» δολοφόνων δείχνει «τη μέγιστη δειλία και αδυναμία», πρόσθεσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντουμπάι.
Ο στρατηγός Χαλφάν ζήτησε τη συγκρότηση διεθνούς ομάδας με εκπροσώπους της αστυνομίας των Εμιράτων, της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας και της Γερμανίας για την αναζήτηση των δραστών της δολοφονίας.
Ο αλ Μαμπχούλ κατηγορείτο από το Ισραήλ ότι ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα που διακινούσαν ιρανικά όπλα στη Γάζα.
Λονδίνο, Δουβλίνο, Παρίσι και Βερολίνο ζήτησαν χθες Πέμπτη διευκρινίσεις από το Ισραήλ σε σχέση με τα διαβατήρια των χωρών τους, τα οποία έφεραν τα 11 φερόμενα μέλη (10 άνδρες και μια γυναίκα) της ομάδας κρούσης που εκτέλεσε την επιχείρηση.
Η Ιντερπόλ ανακοίνωσε ότι εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος 11 ατόμων που καταζητούνται διεθνώς καθώς «κατηγορούνται από τις αρχές του Ντουμπάι ότι συντόνισαν και διέπραξαν το φόνο».
«Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ έχει λόγους να εκτιμά ότι οι ύποπτοι έχουν σχέση με τη δολοφονία αυτή, καθώς έκλεψαν τις ταυτότητες πολιτών και χρησιμοποίησαν πλαστές φωτογραφίες και ονόματα ως κάλυψη για τη διάπραξη της δολοφονίας», σύμφωνα με ανακοίνωση της διεθνούς αστυνομίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Nαυτεμπορική

30 σχόλια:

  1. Πιασ,το αυγο και κουρευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ και το διεθνές δίκαιο "αγγίζουν" τον αρχηγό της ΜΟΣΣΑΝΤ"


    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
    Πολύ καλο!Γελασα με την ψυχη μου μεσημεριάτικα!Να'σαι καλα κυρ'Σαββα!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o Μinoah εχει δικιο αλλα εαν διαβασεις το "αγγιζουν" σαν "χαϊδευουν" τοτε η ενημερωση γινεται πιο εγκυρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Ισραήλ απορρίπτει τις κατηγορίες
    Την σύλληψη του επικεφαλής της Μοσάντ ζητά το Ντουμπάι.

    Καταζητούμενοι από την Ιντερπόλ οι ύποπτοι για τη δολοφονία στο Ντουμπάι (18/2/2010)
    Την έκδοση εντάλματος σύλληψης του επικεφαλής της Μοσάντ, ζητά ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντομπάι σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες κρύβονται πίσω από τη δολοφονία αξιωματούχου της Χαμάς. Το Ισραήλ απορρίπτει τις κατηγορίες του Ντουμπάι.
    Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντουμπάι υποστήριξε ότι ο επικεφαλής των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών θα πρέπει να συλληφθεί στην περίπτωση που αποδειχθεί εμπλοκή της Μοσάντ στη δολοφονία του αξιωματούχου της Χαμάς.
    «Αν αποδειχτεί ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ είναι πίσω από το έγκλημα αυτό, κάτι που επί του παρόντος δείχνει πολύ πιθανό, η Ιντερπόλ πρέπει να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αρχηγού της Μοσάντ» δήλωσε ο στρατηγός Ντάχι Χαλφάν σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Ντουμπάι.
    «Μιλώ για τη Μοσάντ, αφότου αποκαλύφθηκε ότι επτά ύποπτοι ζούσαν στον Ισραήλ εδώ και χρόνια» εξήγησε ο στρατηγός Χαλφάν.
    «Φυσικά, αυτοί που κάνουν αυτού του είδους τα πράγματα στο Ισραήλ είναι οι μυστικές υπηρεσίες. Στέλνουν κομάντος δολοφόνων και ομάδες εκφοβισμού» πρόσθεσε.
    Ο στρατηγός Χαλφάν ζήτησε τη συγκρότηση διεθνούς ομάδας με εκπροσώπους της αστυνομίας των Εμιράτων, της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας και της Γερμανίας για την αναζήτηση των δραστών της δολοφονίας.
    «Η έρευνά μας έδειξε ότι η Μοσάντ εμπλέκεται στη δολοφονία του αλ Μαμπχούχ. Είναι βέβαιο κατά 99% αν όχι 100% ότι η Μοσάντ είναι πίσω από τη δολοφονία» είχε δηλώσει νωρίτερα στην ηλεκτρονική εφημερίδα The National του Ντουμπάι.
    Από την πλευρά του, υψηλόβαθμος Ισραηλινός αξιωματούχος απέρριψε την Παρασκευή τις κατηγορίες της αστυνομίας του Ντουμπάι σε βάρος της Μοσάντ, των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ, που κατηγορούνται ότι ευθύνονται για τη δολοφονία αξιωματούχου της Χαμάς.
    «Η αστυνομία του Ντουμπάι δεν έδωσε καμιά ενοχοποιητική απόδειξη σε αυτή την υπόθεση» δήλωσε ο αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί.
    «Μέχρι σήμερα ουδείς γνωρίζει τί συνέβη. Η αστυνομία του Ντουμπάι δεν διευκρίνισε καν τις συνθήκες του θανάτου» του Μαχμούντ Αμπντελ Ραούφ Αλ Μαμπχούχ σε ξενοδοχείο του Ντουμπάι, είπε ο Ισραηλινός αξιωματούχος.
    Η σορός του Μαμπχούχ βρέθηκε στις 20 Ιανουαρίου.
    «Δεν υπάρχει καν απόδειξη ότι αυτός δολοφονήθηκε. Όλα όσα βλέπουμε στα βίντεο είναι άνθρωποι που μιλούν στο τηλέφωνο» πρόσθεσε.
    Σε αυτές τις συνθήκες, ο αξιωματούχος χαρακτήρισε «γελοίες» τις απειλές για διεθνές ένταλμα σύλληψης που μπορεί να εκδοθεί ύστερα από αίτημα του Ντουμπάι σε βάρος του αρχηγού της Μοσάντ Μέιρ Νταγκάν.
    Η αστυνομία του Ντουμπάι αποκάλυψε ότι μεταξύ των μελών της ομάδας κρούσης, έξι είχαν βρετανικά διαβατήρια, τρία ιρλανδικά, ένα γαλλικό, ένα γερμανικό.
    Συνολικά, πέντε πλαστά ιρλανδικά διαβατήρια χρησιμοποιήθηκαν, ανακοίνωσε αργά χθες το ιρλανδικό υπουργείο Εξωτερικών.
    Σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο, η ομάδα κρούσης σφετερίστηκε την ταυτότητα τουλάχιστον επτά Ισραηλινών που έχουν διπλή υπηκοότητα.
    Ο Αλ Μαμπχούλ κατηγορείτο από το Ισραήλ ότι ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα που διακινούσαν ιρανικά όπλα στη Γάζα.
    Σύμφωνα με το στρατηγό Χαλφάν, ο Μαμπχούχ έκανε σταθμό στο Ντουμπάι κατευθυνόμενος στην Κίνα και μετά στο Σουδάν. Ο στρατηγός δήλωσε ότι ο Παλαιστίνιος αξιωματούχος κατά τη σύντομη διαμονή του στο Ντουμπάι δεν είχε λάβει ούτε «τα πλέον βασικά μέτρα ασφαλείας».
    Λονδίνο, Δουβλίνο, Παρίσι και Βερολίνο ζήτησαν την Πέμπτη διευκρινίσεις από το Ισραήλ σε σχέση με τα διαβατήρια των χωρών τους, τα οποία έφεραν τα 11 φερόμενα μέλη (10 άνδρες και μια γυναίκα) της ομάδας κρούσης που εκτέλεσε την επιχείρηση.
    Η Ιντερπόλ ανακοίνωσε ότι εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος 11 ατόμων που καταζητούνται διεθνώς, καθώς «κατηγορούνται από τις αρχές του Ντουμπάι ότι συντόνισαν και διέπραξαν το φόνο».
    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μετά τα νέα επεισόδια της κωμωδίας ας κάνουμε μια αναδρομή στο πρώτο επεισόδιο. Τότε που ξεκίνησαν όλα.
    Τότε που το ίδιο το παλαιστινιακό Maan στις 20 Ιανουαρίου έγραφε ότι η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, δηλαδή οι Ταξιαρχίες του αλ-Κασάμ ανακοίνωσαν το θάνατο του συν-ιδρυτού της, Μahmoud al-Mabhuh, ο οποίος πέθανε από ΚΑΡΚΙΝΟ σε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την Τετάρτη.

    http://www.maannews.net/eng/ViewDetails.aspx?ID=255640

    Και το ερώτημα αμείλικτο: Τί ήθελε τότε να κρύψει η Χαμάς;;;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ Το αμείλικτο ερώτημα της Galia "τι ήθελε να κρύψει η Χαμας"έχει ως απάντηση άλλο αμειλικτο ερωτημα: Ελα ντε;
    Πρόκειται οφθαλμοφανως γιαμεγάλη δουλειά των μυστικών υπηρεσιων καιτο Ισραηλ δεν αρνείται ρητά την ανάμιξή του. Λέει απλως ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις της ανάμιξης.
    Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι φαίνεται να επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση του θέματος, εναντίον του Ισραήλ, από πολλές πλευρές. Αν είναι έτσι τότε φαίνεται ότι το Ισραήλ βρίσκεται όντως σε δύσκολη θέση και ΄τα προβλήματά του δεν περιορίζοτναι μόνο στις κατηγορίες από την Τουρκία. Η φαντασία μου οργιάζει: Σχετίζεται άραγε και πως, αυτή η υπόθεση και η πολιτική της εκμετάλλευση με την πιθανότητα βομβαρδισμού του Ιράν; Τελικά βρε Galia εσύ τι λες, τον πεθαμένο΄ σκότωσαν όποιοι τον σκοτωσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ισραηλινα εγκληματα και επιπτωσεις στην Ελλαδα αλλα κια στον υπολοιπο κοσμο.


    Υπάρχει κάτι που να μην το έχουν κάνει οι εβραίοι, από κλοπή ταυτότητας αθώων πολιτών για εγκληματικούς σκοπούς μέχρι εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

    Πότε ο κόσμος θα αποφασίσει τελικά ότι το Ισραήλ «πάει πολύ μακριά την βαλίτσα» - και θα αποφασίσει να του βάλει τροχοπέδη; Όταν οι Εβραίοι εισέβαλαν με τρομοκρατία στην Παλαιστίνη (το '46-'47-'48) επιβάλλοντας ένα ίδιο και ακόμα χειρότερο καθεστώς του συστήματος Απαρχαϊντ της Νότιας Αφρικής, στους αθώους χωρικούς της Παλαιστίνης, ο τότε κόσμος κοίταζε από την άλλη μεριά.


    Σήμερα, οι εβραίοι, δεν έχουν εγκαταλείψει την ίδια τεχνική τους. Οι βομβαρδισμοί με λευκό φώσφορο και ο συνεχής αποκλεισμός της Γάζας, οι βαρβαρικές επιδρομές του Λιβάνου, καθώς και η συνεχιζόμενη άρνηση τους να επανορθώσουν τις εκτεταμένες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τεκμηριώνονται στην έκθεση Goldstone - που δείχνουν σημαντικά την κατάμαυρη εικόνα του Ισραήλ ακόμη και στους ποιό ένθερμους (με ορισμένες εξαιρέσεις) υποστηρικτές του. Λόγω αυτής της καταγραφής των αδιάσειστων στοιχείων της συμπεριφοράς του, το Ισραήλ ευρέως θεωρείται σαν ένα περιθωριακό και παρασιτικό κράτος απ όλο τον κόσμο, εκτός από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της Αγγλίας, της Γαλλίας, και της Γερμανίας που στην πλειοψηφία τους (οι κυβερνήσεις αυτές ) αποτελούνται από εβραίους ή μίσθαρνά τους. Κάθε είδους αποτρόπαιου εγκλήματος δεν είναι τίποτε καινούργιο για τους εβραίους. Ξεχωρίζοντας, απομονώνοντας καί δολοφονώντας το ανυπεράσπιστο θύμα τους ακόμα και σε ξένα εδάφη είναι το αγαπητό "άθλημα" των εβραϊκών μυστικών υπηρεσιών. Η τελευταία καινοτομία που έχουν "εφεύρει" οι εβραίοι είναι η κλοπή ταυτότητας αθώων πολιτών ξένων Εθνών και έχει αρχίσει να προκαλεί σάλο στα ξένα Έθνη αυτά, ακόμα και Έθνη που τους υποστηρίζουν. Όπως μας πληροφορεί η Εγγλέζικη εφημερίς Telegraph:

    "Υπουργοί είναι κατανοητό να έχουν εξοργιστεί , που μια εγκληματικη εβραϊκή ομάδα δολοφόνησε έναν ηγέτη της Χαμάς στο Ντουμπάι τον περασμένο μήνα χρησιμοποιώντας κλεμμένα διαβατήρια έξι ανυποψίαστων Βρετανών , οι οποίοι τώρα ζουν με τον φόβο των αντιποίνων. Το Ισραήλ, το οποίον αρνείται τη συμμετοχή στη δολοφονία, προηγουμένως είχε υποσχεθεί ότι η μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών του, ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσαν βρετανικά διαβατήρια που θα βοηθούσαν τους πράκτορές τους σε εγκληματικές ενέργειες".
    Η Ιντερπόλ δημοσίευσε τις φωτογραφίες των έντεκα (μέχρι στιγμής γνωστών υπόπτων, και εξέδωσε δήλωση, συμπεριλαμβανομένων και των εξής: "Δεδομένου ότι η INTERPOL έχει λόγους να πιστεύει ότι οι ύποπτοι που συνδέονται με αυτή δολοφονία έχουν κλέψει ταυτότητες αθώων ανθρώπων, οι Κόκκινες Ανακοινώσεις διευκρινίζουν ότι τα ονόματα (στις ταυτότητες αυτές) ήταν τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούνται για τη διάπραξη δολοφονιών. Η INTERPOL έχει επίσημα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες και τα ονόματα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν παράνομα σε τα διαβατήρια, προκειμένου να περιορίσει τη δυνατότητα των κατηγορουμένων δολοφόνων από ταξιδεύουν ελεύθερα χρησιμοποιώντας τα ίδια πλαστά διαβατήρια."

    Συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνέχεια
    Εάν κάποιο ίδρυμα που ενσαρκώνει την έννοια της Διεθνούς έννομης κοινωνίας, τότε σίγουρα είναι η Interpol, η οποία συντονίζει τη σύλληψη των διεθνών εγκληματικών συμμοριών - μαστροπών-διακινητών παιδικής πορνείας κλπ., μεγαλεμπόρων ναρκωτικών, και βεβαίως τους δολοφόνους της Μοσσάντ.
    Το ότι η Ιντερπόλ θεωρεί την υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ ως εγκληματικη, άρα εμπόδιο στην αποστολή τους, (ούτως περιόρισαν με την δημοσίευση των φωτογραφιών) "την ικανότητα των κατηγορουμένων δολοφόνων από ταξιδεύουν ελεύθερα" λεει πολλά για το βαθμό στον οποίο το Ισραήλ έχει πραγματικά αποδειχθεί ότι πρόκειται για ένα περιθωριακό, παρασιτικό, εγκληματικό και παράνομο κράτος.
    Όπως αναρτήθηκε πρόσφατα σ΄ αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, η παράνομη «άγρα» διαβατηρίων αθώων ανθρώπων από τους εβραίους ήταν μια επιχείρηση που απεκαλύφθει πριν από μερικά χρόνια στην Νέα Ζηλανδία.
    Οι εβραίοι πράκτορες βρήκαν (με την βοήθεια Νεο-Ζηλανδού εβραίου νοσοκόμου, ο οποίος όταν απεκαλύφθει η υπόθεσις, διέφυγε στο Ισραήλ ) κάποιον ανάπηρο Νεο-Ζηλανδό ο οποίος εγκλωβισμένος στην αναπηρική του καρέκλα ήταν σχεδόν απίθανο να ταξιδέψει στο εξωτερικό και βεβαίως εν αγνοία του υπέβαλαν αίτηση έκδοσης Νέο-Ζηλανδικού διαβατηρίου στο όνομά του. Όταν οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν, οι εβραίοι αρνήθηκαν τα πάντα αλλά οι αστυνομικοί είχαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και η υπόθεση έκανε πάταγο στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων της Νέας Ζηλανδίας για εβδομάδες. Η Νέα Ζηλανδία διέκοψε διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ που με την σειρά του αρνούμενο τα πάντα, άρχισε μερικούς ψίθυρους συγνώμης προς τον λαό και την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας. Υπογραμμίζω δε ότι η υπόθεση είχε θαφτεί από τα "πολιτισμένα" δυτικά ΜΜΕ. Τώρα ο "καρκίνος έκανε μετάσταση" αλλά αυτή τη φορά σε ένα πιο πολύ "ζωτικό όργανο" της Ανθρωπότητας. Όχι στην μακρινή Νέα Ζηλανδία αλλά στην Ευρώπη και δη στην Βρετανία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ιρλανδία, και ενδεχομένως άλλες Δυτικές χώρες που είδαν τα συστήματα έκδοσης διαβατηρίων τους να παραβιάζονται. (Καθαρή παραβίασης δηλαδή προσωπικών δεδομένων στα εσωτερικά μιας ξένης χώρας από τους θρασύδειλους εβραίους του Ισραήλ).
    Το πρόβλημα όμως αυτό έχει παρά πολλές επιπτώσεις και προεκτάσεις ακόμα και σε μας τους Έλληνες αλλά και για την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος. Αν οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ κλέβουν διαβατήρια αθώων ατιμωρητί από την διεθνή κοινότητα, τότε το σύστημα ταυτοτήτων και διαβατηρίων - το κλειδί για τη διατήρηση της ασφάλειας σε μια εποχή "τρομοκρατίας" που ζούμε - δεν είναι πλέον αξιόπιστο αλλά ούτε και λειτουργικό. Οπότε και εμείς οι Έλληνες (που υποκείμεθα σε εξευτελιστικές μεθόδους στα αεροδρόμια της χωρας πρός χάριν των εβραίων αλλά καί πληρώνουμε πανάκριβα την βενζίνα των αυτοκινήτων μας πάλι πρός χαριν των) είμεθα ή και μπορεί να γίνουμε μελλοντικά θύματα του απάνθρωπου αυτού και συγκαλυμμένου στρατού δολοφόνων που λέγεται "μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ". Η τελευταία δολοφονική αυτή επίθεση των εβραιων του Ισραηλ υποχρεωνει τον πολιτισμενο κοσμο με απολυτη συνοχή να λάβει αυστηρότατα μετρα για σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των εγκληματιών, οσο υψηλα κι αν βρισκονται μεσα ή έξω από το Ισραηλ. Η κυβέρνηση του Ντουμπάι ζητάει την κεφαλήν του Μεϊρ Νταγκάν «επί πίνακι» για την αποτρόπαια δολοφονία και θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης του γοργά. Ο πολιτισμένος κόσμος δεν αντέχει να συνεχίζει να αγνοεί τον κίνδυνο που προέρχεται από το Ισραήλ και τους οργανωμένους δολοφόνους του. Το Ισραήλ, που με τις εδώ και χρόνια εγκληματικές του ενέργειες εναντίον αθώων, κατάφερε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων εκείνων των αθώων πολιτών που ταξιδεύουν διεθνώς κάθε μέρα. Τώρα ήρθε η ώρα που η πολιτισμένη διεθνής κοινωνία επιβάλλεται να κόψει τον ομφάλιο λώρο που δίδει ζωή σ' αυτή την εγκληματική "γκρούπα" της Μέσης Ανατολής. Η Ανθωπώτητα δεν αντέχει άλλο την ύπαρξη του Ισραήλ. Ας το κάνει τώρα πριν είναι αργά.
    Το '48 τους δόθηκε μια ευκαιρία που δεν την άξιζαν καθόλου.
    Άς τούς διαλύσουν τώρα


    Woody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειπε ο "σχολιαστης":

    "Και μετά τα νέα επεισόδια της κωμωδίας ας κάνουμε μια αναδρομή στο πρώτο επεισόδιο."


    Λαθος και παλι ως συνηθως. Η μαλλον προπαγανδα.
    Η πρωτη αιματοχυσια για σενα "κωμωδια", με το πρωτο επεισοδιο εβραιε "δημοσιογραφε", ηταν το 1946-1947. Αν δεν υπηρχε Ισραηλ εβραιε, αυτα τα αποτροπαια εγκληματα δεν θα εγινοντο σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 7:58 μ.μ.

    Για ποια απ' όλες τις αιματοχυσίες μιλάς;

    >Αν δεν υπηρχε Ισραηλ εβραιε, αυτα τα αποτροπαια εγκληματα δεν θα εγινοντο σημερα.<

    Συγγνώμη που δεν σου πήραν την άδεια να κάνουν κράτος. Αλλά τα εγκλήματα κατά των Εβραίων ξεκίνησαν πριν την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, αν διαβάσεις. Λοιπόν, όχι "αθώες περιστερές" από την μία και "μαύρα κοράκια" από την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Η πρωτη αιματοχυσια για σενα "κωμωδια", με το πρωτο επεισοδιο εβραιε "δημοσιογραφε", ηταν το 1946-1947"


    Μια διόρθωση.Η πρωτη αιματοχυσία δεν συνεβη το 1946-1947, αλλα το 1928, την εποχη δηλαδή που δραστηριοποιούνται στην Παλαιστίνη οι Εβραϊκες-Σιωνιστικές παραστρατιωτικες-τρομοκρατικές οργανώσεις "Ιργκούν", "Στερν" και "Χαγκανα" και τρομοκρατούν τους ντόπιους βεδουϊνους(γιάε μωρε με τι ανθρώπους βρηκαν να τα βαλουν!).Και μου αρεσει που λοιδορούν την "Χεσμπολλά"!Αφου οι "πρωτοι διδαξαντες" την "τεχνη" του "paramilitaire" και των "militia" ήταν οι ίδιοι!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Edo exoume dei kai tous gallous stin n.zilandia me to rainbow kai pola alla paradigmata akoma kai tis mit kathe mystiki ypiresia exei tin krypteia tis i opoia dra ektos nomimotitos me aytosxedious kanones .Pandos to agizoume thimizi[kato apo tin seliniazousa selini eugala to eksasfero kai pyrovolisa okto fores sta vre kerata outos de ekrakse pare ta .rxidia kai diefige ego the krazon tttsssaakkooouttoooon sto organon outo de eksasiasmenou ek tou selinofotos adrasine tha epilifthousi tou organou] einai apo tin idia sxoli ?kaka mandata ,ta atoma tha vgaloun tin plastiki maska tora na min kserane gia tis kameres ? ligo tholo, pandos gena erotimatika oti to thima eitan telios monos tou ?periergi apostoli ?kai oi thytes poloi?Talos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Woody,

    πρόσεξε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και δηλητηριαστείς.
    Καταρχήν το Ισραήλ ποτέ δε σχολιάζει τις αηδίες που γράφονται από τα πουλημένα ΜΜΕ. Ούτε επιβεβαιώνει, ούτε αρνείται. Και αυτό είναι πάγια πολιτική.
    Που προφανώς δε θα αλλάξει τώρα επειδή το θέλεις εσύ και η κωμωδία του Ντουμπάι.
    Πέθανε από καρκίνο σε νοσοκομείο είπαν οι χαμασιώτες στην αρχή για τον Μαμπχούχ!!! Μετά το ξανα-σκέφτηκαν...

    Και το κωμικό σου ταλέντο συνεχίζει να λάμπει:
    "Η Ανθωπώτητα δεν αντέχει άλλο την ύπαρξη του Ισραήλ"

    Και μπροστά στο αστείρευτο κωμικό σου ταλέντο, δεν έχω τίποτα άλλο να πω παρά μόνο μερικές ερωτήσεις:
    Εσύ ως μέλος της "Ανθωπώτητας", για την Τουρκία που έσφαξε αδέλφια μς, νιώθεις ανάλογο μίσος;
    Και γιατί σε έπιασε πρεμούρα να κινητοποιηθεί η "Ανθωπώτητα" εναντίον του Ισραήλ;
    Επειδή ονειρεύεσαι παγκόσμιο χαλιφάτο και το Ισραήλ στο χαλάει;
    Ή μήπως επειδή οι Ευρωπαίοι αρχίζουν και συνειδητοποιούν πώς είναι να ζεις με τους ισλαμιστές δίπλα στο σπίτι τους;
    Αυτοί που τόσα χρόνια διαδήλωναν υπέρ των Παλαιστινίων, τώρα αρχίζουν να υφίστανται τον ισλαμικό "πολιτισμό" στη γειτονιά τους. Και νιώθουν στο πετσί τους, την εγκληματικότητα, την βρώμα, την αμορφωσιά, τη βαρβαρότητα.
    Και φυσικά δε φταίνε οι κακόμοιροι φτωχοί μουσουλμάνοι. Τα αφεντικά τους φταίνε που ζουν στη χλιδή και αυτούς τους έχουν για δούλους.
    Για αυτό και σκίζονται οι Άραβες να πάρουν ισραηλινή υπηκοότητα. Διότι είναι η μόνη χώρα της περιοχής στην οποία ζουν σαν άνθρωποι και όχι σαν αναλώσιμα...

    Galia

    Υ.Γ. Κύριε Χρήστο Βούλγαρη, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η εξαιρετική εκτίμηση είναι δεδομένη και από τη δική μου πλευρά

    Talos, σκέψου ότι η ώρα θανάτου δεν τους ήταν γνωστή. Την επόμενη μέρα ανακάλυψαν νεκρό τον χαμασιώτη. Εικάζουν την ώρα θανάτου, επειδή εκ των υστέρων είδαν στο βίντεο την κίνηση των ηθοποιών στον όροφο. Ο ένας δε, μπαίνει στο ασανσέρ φορώντας ακόμα πλαστικά γάντια!!! Σα να λέει "Παιδιά, εγώ τον σκότωσα!"
    Και κάμερα στον διάδρομο μπροστά από το δωμάτιο, δεν υπάρχει παραδόξως, οπότε δεν ξέρουμε πως μπήκαν. Και ούτε καν μπορούν να εξηγήσουν πως η πόρτα βρέθηκε κλειδωμένη από μέσα και με σύρτη. Και δεν υπάρχει ακόμα σαφής ιατροδικαστική. Πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον η Χαμάς έφαγε τον δικό της,
    ο οποίος όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο
    ήταν ήδη "νεκρός". Απλά δεν το ήξερε. Για αυτό και δε μας λένε από τί επιτέλους πέθανε.
    Και ο θίασος των 11 έδωσε έξω στο διάδρομο, μπροστά στην κάμερα, την παράσταση αλλάζοντας επιδεικτικά "κοστούμια",
    απλά για να "παγιδεύσουν" το Ισραήλ. Εγώ αυτό πιστεύω. Και θα το πιστεύω μέχρι να "ανακαλύψουν" βίντεο με την πόρτα του δωματίου του θύματος.

    Μινωάκο (λόγω ονόματος δικαιούσαι να διεκδικείς τη Γάζα, το ξέρεις;)
    επειδή τα ψέματα έχουν κοντά πόδια, όπως λες και εσύ,
    οι βεδουΐνοι, αυτοί δηλαδή που σήμερα το παίζουν δήθεν "Παλαιστίνιοι" μετανάστευσαν στην περιοχή μαζικά, όταν άρχισαν να μαζεύονται εκεί οι σιωνιστές. Γιατί κάποιες περιοχές όπως το Τελ-Αβίβ ήταν σκληρή έρημος πριν τον Σιωνισμό. Οπότε φυλές από την αραβική χερσόνησο μετανάστευσαν εκεί λόγω της ανάπτυξης. Ήταν οικονομικοί μετανάστες δηλαδή.

    Τώρα όμως την ίδια πετυχημένη συνταγή κάποιοι την εφαρμόζουν και στην Ευρώπη. Και στην Ελλάδα.
    Αυτό αποδεικνύεται απλά:
    Αυτοί που μιλάνε για "αραβική ιδιοκτησία" της Παλαιστίνης, είναι ακριβώς οι ίδιοι
    πολιτικοί και οι άμεσοι συνεχιστές-απόγονοί τους
    που σήμερα μας επιβάλλουν το ίδιο ακριβώς έργο:
    την ελληνοποίηση όλης της αφγανοπακιστανομουσουλμανίας.
    Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και είναι τόσο απλό: Ποιοί σκίζονται για την αραβική παλαιστίνη; Οι ίδιοι σκίζονται και για το νομοσχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Κύριε Χρήστο Βούλγαρη, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η εξαιρετική εκτίμηση είναι δεδομένη και από τη δική μου πλευρά"


    "ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ"!

    Ωστε ετσι λοιπόν!Οι βεδουϊνοι μετανάστευσαν στην περιοχή, αφου πρωτα εγκατασταθηκαν οι συμπατριώτες σου το 48 και δεν υπήρχε εκει Αραβικό στοιχειο ηδη απο το ετος 622 Μ.Χ.(ετος "εγειρας" κατα τους μουσουλμάνους)!Δηλαδη ρε παλουκαρι, προσπαθεις να μας πεισεις οτι οι Οβριοι εποικησαν μια ερημη απο ανθρωπους χωρα!Και οι πουτανες οι σταυροφορίες(οι γνωστες σταυροφορίες, ξερεις... Ριχαρδος ο "ποντικόκαρδος" και ολοι οι υπόλοιποι Ευρωπαιοι τυχοδιώκτες, όοοολοι τους "εξαιρετικοί" κύριοι!) οι οποιες προηγουνται κατα πολους αιωνες του εποικισμού της Παλαιστίνης απο τους συμπατριωτες σου, εναντίον ποιου εγιναν;Εναντίων του Σακαφλιά και των παλληκαριων του;Ρε που μπλεξαμε!Η Ρεπουση μπροστα σας μοιαζει με προσκοπάκι!Ειπαμε καλος ο αναθεωρητισμος της ιστορίας, αλλα οχι και ετσι!Αλλα η συνταγη ειναι γνωστη!ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!
    ΑΜ ΔΕ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Galia Επιστολή.

    Επισκέπτομαι αυτό το ιστολόγιο και παρακολουθώ τα σχόλια άλλων επισκεπτών σχεδόν απ' αρχής της ίδρυσής του.
    Πολύ ελάχιστες φορές έχω σχολιάσει στις εδώ κι εκεί αναρτήσεις κι αυτό έχει γίνει τώρα τελευταία.
    Έχω παρατηρήσει ότι είσαι το μοναδικό άτομο (δεν ξέρω αν είσαι θηλυκού, αρσενικού η αρσενικοθήλυκου γένους-έχει σημασία αυτό για την κλινικά ανώμαλη έκκριση ορμόνης μιας ανέραστης και σε κάποια ηλικία γυναίκας) που όταν γίνει μια ανάρτηση ή ένα σχόλιο για το Ισραήλ πετάγεσαι σαν ένα ξεδοντιασμένο και γέρικο μπουλντόγκ υπό την επήρεια τελευταίου σταδίου λύσσας, να υπερασπιστείς την τρισάθλια, βρωμερή και ετοιμόρροπη παράγκα του αφεντικού σου.
    Η κατάσταση σου έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του φαιδρού και χρειάζεσαι επειγόντως ψυχίατρο, πριν σου περάσουν κανέναν λευκό μανδύα γιατί όπως σε βλέπω πολύ σύντομα θα αρχίσεις να δαγκώνεις αριστερά και δεξιά.
    Ποιος ξέρει με τι μίσος για τους συνανθρώπους σου και με τι βιτριόλι θα σε έχουν ποτίσει οι του περιβάλλοντος σου που μεγάλωσες.
    Συμφωνώ μαζί σου ότι τα ΜΜΕ είναι πουλημένα, αλλά πουλημένα στο Ισραήλ και στους εβραίους της διασποράς, δυο δε από τους κυριότερους λόγους είναι να παραπλανούν την κοινή γνώμη στις τοπικές κοινωνίες αλλά και να δυσφημίζουν κάποιον που κατακρίνει τις πράξεις τους. Άλλως το Ισραήλ και οι υποστηρικτές του οι εβραίοι της διασποράς, θα ήσαν σε πολύ δεινή θέση την σήμερον.
    Χειροπιαστό παράδειγμα ο εμπρησμός της συναγωγής στα Χανιά τον περασμένο Ιανουάριο. Μετά τις αποκαλύψεις καί την σύλληψη τριών από τούς πέντε εμπρηστές φαντάζεσαι τι ξεσηκωμός θα γινόταν από τα Ελληνικά και Παγκόσμια ΜΜΕ αν αυτά δεν ήταν στα χέρια των Εβραίων; Τώρα όμως απόλυτη σιωπή. Αλλά ήξεραν οι συνωμότες εμπρηστές ότι ενεργούσαν εκ του ασφαλούς. Δεν νομίζεις;
    Πίσω στην δολοφονία του "χαμασιώτη" όπως αρέσκεσαι ειρωνικά να αποκαλείς, συλώντας έτσι την μνήμη ενός νεκρού που πιθανώς άφησε πίσω του χήρα και ορφανά, μου έρχεται στη σκέψη η τρομοκρατία της 11 Σεπτεμβρίου 2001 στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ που έτυχε να βρίσκομαι τότε.
    Ανακοινώθηκε σε τάχιστο χρονικό διάστημα από τα "πουλημένα" ΜΜΕ σε αγαστή συνεργασία με το (από εβραίους βρίθον) FBI αν ενθυμούμαι καλώς, ότι οι τρομοκράτες ήσαν όλοι άραβες βάσει στοίχων των διαβατηρίων τους, ενώ στους κατάλογους (manifests) των επιβατών της ΑΑ δεν υπήρξε ούτε ένας άραβας επιβάτης. Βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα» μετά την κονιορτοποίηση των Πύργων από την λαίλαπα
    προ-τοποθετημένων βομβών και φωτιάς τα "πουλημένα" ΜΜΕ παρουσίασαν και ένα σχεδόν άθικτο από την φωτιά διαβατήριο άραβα που "βρήκε κάποιος περαστικός" προς τέρψιν των απανταχού Ιουδαίων ότι "ιδού και η απόδειξις". Ξανασκεπτόμενος το γεγονός και μετά την δολοφονία στο Ντουμπάϊ θέλω να σε ρωτήσω μήπως υποψιάζεσαι τώρα αν οι 19 άραβες τρομοκράτες ήσαν Γερμανοί, Άγγλοι Ιρλανδοί ή Γάλλοι που τους είχαν κλαπεί από "ειδικούς" τα διαβατήρια; Νομίζεις ότι πρέπει να ξανά ανοίξει ο φάκελος της 11 Σεπτεμβρίου 2001 να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι;
    Ή φοβήσαι διότι συνεστιάζεσαι με τους ομοϊδεάτες τους;
    Τέλος μην προσπαθείς να πλασάρεις τον εαυτό σου σαν Έλλην η Ελληνίδα γιατί μας το έχεις αποδείξει επανειλημμένως σε αυτόν εδώ τον χώρο ότι η καρδιά σου (αν έχεις) βρίσκεται σε αυτό το παράνομο κατασκεύασμα των Άγγλων και δεν πείθεις κανένα.

    Λυπούμαι γιά την γνωριμία καί σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση από την επιδημική ασθένεια που πάσχεις.

    Woody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κωμικέ Woody,

    θα προσπεράσω την λάσπη. Δεν είσαι ούτε ψυχίατρος, ούτε ψυχολόγος οπότε το να με χαρακτηρίζεις ως ψυχοπαθή, είναι πέρα από κάθε όριο. Προφανώς λειτούργησα ως ο δικός σου λακανικός καθρέφτης.

    Θα σταθώ σε δυο σημεία που θεωρώ κομβικά στο γιατί άτομα σαν και εσένα βρίσκονται όχι μόνο εκτός πολιτισμού, αλλά ανήκετε στη βαρβαρότητα και τον μεσαίωνα.

    1) Το μίσος σας προς τις γυναίκες. Ποιά άλλη θρησκεία μισεί και τιμωρεί τόσο την γυναίκα; Μόνο το Ισλάμ. Η οργή και η εμμονή σας πηγάζει ακριβώς από αυτό. Έτσι και εσύ, με "καθιστάς" αντρό-γυνη, ανέραστη, ηλικιωμένη κ.ο.κ. Αν πάλι κάποιος σε διαβεβαίωνε για το αντίθετο, θα με κατηγορούσες προφανώς για άλλα,
    ξέρεις υποψήφια για μαστίγωμα, λιθοβολισμό, θάψιμο ζωντανή και όλη τη γκάμα της "τρυφερής" αντιμετώπισης του Ισλάμ προς τη γυναίκα.

    Και δεν έχει σημασία η σημερινή μου ηλικία, γιατί κάποια στιγμή ελπίζω να μεγαλώσω και να γίνω όσο πιο γριά και άσχημη γίνεται. Τί προτείνεις δηλαδή; Να ανοίξουμε ένα στρατόπεδο θανάτου για να εξοντώνουμε τις γυναίκες μετά από "κάποια ηλικία" όπως λες;
    Ο Χίτλερ ζει, αυτός σας οδηγεί!

    Μου θυμίζεις κάποιους Παλαιστίνιους. Μισούν τις γυναίκες αλλά κάθε χρόνο κάνουν καλλιστεία ΚΑΜΗΛΑΣ. Τόσο άρρωστος είσαι και εσύ.

    2) Η έλλειψη ανοχής σας στην αντίθετη άποψη.
    Σε ενοχλεί η ελευθερία λόγου. Νιώθεις προσβεβλημένος επειδή είμαι ζωντανή και ΜΙΛΑΩ!!! Απλά λέω τη γνώμη μου. Δεν υποστηρίζω ότι έχω δίκιο!
    Για αυτό και οι μουσουλμάνοι έχετε αιματοκυλίσει τον κόσμο.
    Και για αυτό ακόμα και ο Κάρλος το Τσακάλι έχει προσυλητιστεί στο Ισλάμ. Όπως προσυλητίζονται στο Ισλάμ μαζικά οι βαρυποινίτες στις αμερικάνικες φυλακές.
    Για αυτό και δεν έχουμε δει χριστιανούς τρομοκράτες, βομβιστές αυτοκτονίας.
    Και δεν θέλετε την ελευθερία λόγου διότι η Αλήθεια λυτρώνει.
    Και η αλήθεια είναι ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν η ημερομηνία που ξεκίνησε η μάχη που έκρινε την αποτυχία της δεύτερης πολιορκίας της Βιέννης το 1683 από τους Οθωμανούς.
    Η αλήθεια είναι ότι ο Μπιν Λάντεν στο διάγγελμά του μιλάει για τα χρόνια των προσβολών στο Ισλάμ και εννοεί ότι από τότε που διαλύθηκε η Οθωμανική Αυτοκρατορία, το Ισλάμ "ντροπιάζεται".
    Δηλαδή, η ύπαρξη της Ελεύθερης Ελλάδας ντροπιάζει και προσβάλλει το Ισλάμ!!!
    Η αλήθεια είναι ότι καταλάβατε την Ανατολική Ρώμη επειδή υπάρχει η προφητεία-εντολή του Μωάμεθ ότι ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβετε την Κωνσταντινούπολη για να μπορέσετε μετα να κυριεύσετε και τη Ρώμη.
    Και θα μου πεις ότι είσαι εσύ Έλληνας; Σεβάσου ότι ακόμα έχουμε Δημοκρατία στην Ελλάδα.
    Και να μη λυπάσαι για μένα, εγώ είμαι και θα μείνω Ελεύθερη.
    Να λυπάσαι για τα φασιστο-χουντικά μυαλά σου. Και για τό ότι γεννήθηκες άνθρωπος και θα πεθάνεις δίποδο.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!

    Χρηστες/αρουραιοι του διαδυκτιου πληρωνονται απο το υπουργειο εξωτερικων του ισραηλ, για να μολυνουν τις ιστοσελιδες οπως τα ξαδερφια τους εχουν απο χρονια μολυνει τα υπολοιπα ΜΜΕ.
    Ηθικοι αυτουργοι του αιματοκυλισματος των Λαων και φυσικοι γενοκτονοι της Παλαιστινης, με το μπουρλοτο της συναγωγης στα Χανια τι εγινε, θα μας πειτε;
    Ειστε ανεπιθυμητοι στην χωρα αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. PROS KAPOION "SXOLIASTI" (KSEREI POIOS)EXO KASNAPEI POLLES PSO EIMAI ELLINAS CHRISTAINOS OTHRODOXOS KAI OSO KAI NA PROSPATHITE ESY KAI OI GNOSTOI "ANDRES" POU KRIVONTAI PISO APO TIN ANONYMIA I PISO APO PSEUDONIMA DIATI EDEN EXOUN TA KOTSIA NA POUN EPONIMA OSA PISTEUOUN AUTO DEN PROLEITAI NA ALLAKSEI!KAI AN EKTIMO OPOIN THELO AUTO EINAI DIAKOMA MOU DOKSA TO THEO EIMASTE AKOMA AKOMA SE DIMOKRATIA (KSEREIS EKEINO TO POLITEUMA ME ELEUTERS EKLOGES, ANTIPOLITEUSI POU DEN KINDYNEUEI NA VRETHEI FILAKI I NA DEI MELI TIS NA SKOTONONTAI I NA KATADIKAZONTAI SE THANATO KTL.ALITHEIA THA APANTISEIS GIA TIS EKLOGES STO IRAN KAI TA' ALLA EROTIMATA POU EXO THESEI ITHA PETHANO ME TON KAIHMO?
    S' OTI AFORA TIN ADRAINOPOULI KSEXNAS TO NAUARINO KAI TIN SIMASIA TOU OTI DILADI XORIS TON TOURKOAIGIAKO STOLO THA ITAN ADYNATO GAI TOUS TOUKOUS NA KATAPNIKSOUN TIN EPANASTASI DEDOMENOU OTI AFENOS MEN I YDRA THA PAREIMENE ANEPAFI AFETEROU DE TOSO I TOURKIA SOS KAI I AIGYRTOS DEN PROPOUSAN GIA DAIFROUS LOGOUS NA ENISXUSOUN TA STRATEUMATA TOUS KAIN NA KSANAFTIAKSOUN TON STOLO TOUS ENO O KOLOKOTRONIS (PANO KATO OPOS OI PARTIZANOI STIN GIOUGKOLSAVIA TO 44)SIGA SIGA EPAIRN TO XALI KATO KATO APO TA PODIA TON TOURKON KAI EGYPTION KAI PLEON ITAN ADUNATO NA ITHITHEI STATIGIKA I TAKTIKA. APA XORIS NA LEO OTI I ANDRAINOPOULI DEN ERIXE TIN SIMASIA TIS PRAKTIKA OMOS ITAN I EPIKEIROSI GEGONOTON TA OPOIA EIXAN EIDI DROMOLOGITHEI KAI ISOS TO YPOVATHERO TON GEGONOTON TA OPOIA THA ODIGOUSAN STO KRIMAIKO POLEMO KAPOIA XRONIA ARGOTERA ALLA AUTO ERINAI ALLI ISTORIA...
    PAREPINTONTIOS KAI ME OLO TO SEVASMO AN EINAI NA SUKRINO TIN GLOSSA KAAI TO YFOS ENOS ATOMOU TO OPOIU TO ONOMA EIIAI TO LATINIKO ONOMA TIS GALTEIAS ME ENA ALLO TO OPOIO EXIE PAREI TO ONOMA TOU APO TO ONOMAS TOU PROTOU GIOU TOU DIA KAI TIS EUROPIS DEN TYHA EPERE NA PROKSENEI ENTIPOSI PION PROTIMO KAI GIATI KAI FISIKA OXI "GIA TO OMOIOS OMOIO"
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Μισουν τις γυναικες οι Παλαιστίνιοι";Αλλο παλι και τούτο!Ρε εσεις δεν παιζεστε!Απο όπου και να σας πιασει κανεις θα λερωθεί!Εισαστε πρωταθλητες στο να παρουσιαζετε το ασπρο για μαυρο!Λες και εμεις δεν υπήρξαμε φοιτητες και δεν γνωρίζουμε για τους συλλογους Παλαιστινίων φοιτητών που υπήρχαν στις μεγαλες πολεις της Ελλαδας με πανεπιστήμια!Ουτε παρακολουθήσαμε ποτε τις συνελεύσεις τους ως προσκεκλημμένοι!Και σ'αυτους τους συλλόγους-κατα την γνωμη σου-οι γυναικες δεν ειχαν λόγο(με την ιδια λογική και οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ Κούρδισες που τις βλέπουμε ζωσμένες με τα φυσεκλίκια και το Καλασνίκωφ να δρασκελίζουν τα βουνα του Κουρδιστάν, δεν ειναι γυναίκες αλλα ανδρες μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες)!Αϊντε ρε "βρεγμενη σανίδα" που σας χρειάζεται!Επειδη κυρα μου το παρατραβηξες το σκοινί, πες μας ποια ειναι η θεση της γυναικας στις κοινωνίες των δικών σας φονταμενταλιστών חסידות (Hasidim για οσους δεν γνωρίζουν Hebrew)και μετα τα ξαναλέμε!Για την ωρα παιξε με τα παρακάτω links!

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world
    _2_21/02/2009_304398

    http://www.acadimia.gr/content/view/105/76/lang,el/


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χε Χε Χε, Woody μάλλον θα αστειεύεσαι.
    Που ξέρεις ότι η Galia είναι χοντρή, γριά και ανέραστη! Εκτός κι αν είναι και τόσο κακάσχημη.
    Από ότι ξέρω εγώ εδώ στο Λονδίνο και στην Ευρώπη γενικότερα οι εβραίες το φοράνε στο κούτελο. Στο Αμβούργο και στο Άμστερνταμ τις εβραίες, οι εβραίοι επιχειρηματίες, τις βγάζουν και στις βιτρίνες μάλιστα. Με ή και χωρίς μπούρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Μουσιού" προφέσορα, ψυχραιμία!Απαντησα επανηλειμμενα για το Ιραν και για το καθεστως του, αλλα φαινεται οτι δεν εληφθησαν υπ'οψιν τα σχολια μου.Σαφως και δεν προκειται για δημοκρατια δυτικου τυπου(η μεγαλυτερη αυθαιρεσία των "super-δημοκρατων" Αμερικανων και των λακεδων τους- Ευρωπαιων και μη-,ειναι να θελουν να επιβαλλουν δια της βιας το πολιτικοοικονομικο τους συστημα παγκοσμια και να ντυσουν-παλι δια της βιας-τους λαους του πλανήτη με κοστούμια δυτικού τυπου.Κατα τα αλλα "σεβασμος στην διαφορετικότητα" και διαφορα τετοια made in USA κουραφεξαλα!Καταλάβαμε πολύ καλά πως την εννοούν την διαφορετικότητα!Βλεπεις οι ομοιόμορφες κοινωνίες ειναι περισσότερο ελέγξιμες!),ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΪΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΣΑΧΗ ΤΟ 1979!Ο ΙΡΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΑΧΗ ΚΑΙ Ο ΙΡΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!"Αντιλαβου" κυριε καθηγητα της μονοπλευρης ιστορίας, η να το επαναλαβω ακομα μια φορα;ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ(Η ΟΠΟΙΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΥΛΑΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΟ "Light" ΕΚΔΟΣΗ)ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΪΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΥ'ΕΑΥΤΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΤΟ 79 Η "ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"(ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΣΑΧΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ "ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΜΥΣΤΥΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ "ΣΑΒΑΚ" ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ "ΑΛΩΝΙΖΕΙ").Γιατι ομως εμενα "μου μπηκαν ψυλλοι" οτι τα γεγονότα που ειδαμε να διαδραματιζονται στο Ιραν περισυ, ηταν κατι παρόμοιο με την "πορτοκαλί επανάσταση" στην Ουκρανία;Αυτο το "εργο" το ειδαμε να "παιζεται" πολλες φορες, με πιο χαρακτηριστικη περιπτωση την γειτονικη μας Γιουγκοσλαβια!Οποιον δεν γουσταρουμε, τον στοχοποιούμε και αρχιζουμε σιγα-σιγα να του "σκαβουμε τον λακκο"!Αυτη ειναι η Αμερικανικη εξωτερικη πολιτικη σε ολη της την μεγαλοπρεπεια!
    "ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ,ΟΤΙ ΔΥΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΝ"!
    Τα φασιστικα ομως καθεστωτα της Μιανμαρ και της Ινδονησίας, "ζουν και βασιλευουν" και μας δειχνουν-εν ειδει σήματος-το μεσαιο δαχτυλο του χεριού τους!
    Για τα υπόλοιπα που εγραψες, παρε και εσυ το παρακατω link να παιζεις!

    http://afipnisis.gr/agora/viewtopic.php?f=35&t=766&sid=b1b9155d471024ac788eb0b7289bd380


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Μίνωα (2:24 μ.μ.)

    Ανέτρεξα στο άρθρο της "Καθημερινής" και δεν είδα κάτι καινούριο. Άσχετα με το τι λέει το Κοράνι, η γυναίκα στον ισλαμικό κόσμο είναι από δεύτερης κατηγορίας ον, μέχρι μη άνθρωπος. Αυτή είναι η πραγματικότητα και εξαρτάται από το επίπεδο της χώρας και του λαού. Διάβασες και τα υπόλοιπα σχετικά άρθρα;

    Ξερνώντας χολή, τόσον εσύ όσο και ο κεθ' έξιν υβριστής "Woody", δεν δίνετε απάντηση στην Galia, η οποία γράφει και τεκμηριωμένα και ασφαλώς χωρίς ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις.

    @ Woody

    Η "επιστολή" σου 3:28 π.μ. είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη. Βασίζεται σε προσωπικές επιθέσεις, ελλείψει προφανώς επιχειρημάτων. Τέτοιοι "συζητητές" καλύτερα να λείπουν από οποιοδήποτε σοβαρό ιστολόγιο.

    @ Galia

    Σε συγχαίρω για την ψυχραιμία και την τεκμηρίωση, με τις οποίες στηρίζεις τις απόψεις σου. Άσχετα αν αυτά που λες είναι σωστά ή όχι, η σοβαρότητα στον διάλογο είναι εκ των ων ουκ άνευ.
    Θα σε συμβούλευα να μην απαντάς σε ηλίθιους τύπου "τρυποκάρυδου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο κωμικός Woody έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της Χαμάς.
    Ο Μινωάκος πάλι είναι ο εκπρόσωπος της Φατάχ. Διότι συναγελαζόταν με Παλαιστίνιους δια βίου φοιτητές, όπως εκείνους που αιματοκύλισαν την Πάτρα, σκοτώνοντας Έλληνες εργαζόμενους. Αλλά ποιός ασχολείται με τον Έλληνα εργαζόμενο, το γρανάζι του καπιταλισμού... Τς-τς-τς! Εδώ το ριζοσπαστικό Ισλάμ θα βοηθήσει στην Ανατροπή, στην Επανάσταση, στο δρόμο για το Σοσιαλισμό!

    Το εμετικό είναι ότι τόλμησε ο ένας εκ των δυο να μιλήσει και για τους Σέρβους.
    Δε μας είπε όμως για τους Παλαιστίνιους μουτζαχεντίν που πήγαν αυθόρμητα να στηρίξουν τα αδελφάκια τους σφάζοντας Σέρβους.
    Και γιατί λέω "αδελφάκια";
    Γιατί κανείς δε μας έχει πει ότι πολλοί σημερινοί "Παλαιστίνιοι" δεν είναι τίποτα άλλο από ΒΟΣΝΙΟΙ που οι Οθωμανοί μετακίνησαν και εγκατέστησαν στην περιοχή.
    Αυτοί είναι οι λεγόμενοι Bushnak και είναι οι ανοιχτόχρωμοι...

    Λέω ψέματα, μήπως;
    Ή λέω ψέματα ότι το Ισλάμ έσφαξε τους Σέρβους και στον Β'ΠΠ και το 1999;
    (Βέβαια και τότε, όπως και σήμερα, οι "προοδευτικοί" Δημοκράτες, οι "ανθρωπιστές" προστάτες των μουσουλμανικών λαών έκαναν κουμάντο στις ΗΠΑ και βομβάρδισαν με χαρά και ζήλο τους Χριστιανούς Σέρβους)

    Δείτε εξώφυλλο του ΝΟVI VOX του Οκτωβρίου του 1991. "SPREMNA HANDZAR DIVIZIJA-IV REICH DOLAZI-WILKOMEN", κάποιος με τη στολή των ναζιστικών ισλαμικών βοσνιακών SS
    να πατά σε κομμένα κεφάλια Σέρβων.

    Αυτά και άλλα εδώ:
    http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2010/02/bosnian-muslim-bombshell-islam-under-the-swastika-50-years-after-hitlers-mufti.html

    Για να ξέρετε ποιούς τζιχαντιστές ετοιμάζονται να ελληνοποιήσουν σήμερα και τί μας ετοιμάζουν αύριο οι Γούντιδες, τα Μινωάκια και το κακό, μαύρο και κομπλεξικό συναπάντημα.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Woody μην ταλαιπωρεις ετσι στην Galia. Ειναι περιληπη και εκνευρισμενη λιγακι αφ ενος για την καταντια του αγαπημενου της ισραηλ αφ εταιρου διοτι οι Παλαιστινιοι δεν την καλεσαν στην δεξιωση των καλλειστιων Καμηλας του 2009.
    Αφηστε ησυχη την ανεραστη μεγαλοκοπελα. Την κανετε να χανει πολιτιμο χρονο υποχρεωνοντας την να αυτο-απαντα και να αυτο-συγχαιρεται στα "σχολια" της (20 Φεβρουαρίου 2010 7:59 μ.μ.) αντι να καταβροχθιζη νοστιμοτατα Passover NUT Cakes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. PROS "ANTIKEIMENIKO" ISTORIKO DEN MILAS KATHOLOU GIA TIN TABAKERA! ME TIN DIKI SOU LOGIKI KALOS EKANAN OI BOLSEVIKOI META OTI EKANAN DEDEOMENOU OTI KAI OCHRANA DEN ITAN PAIDAKIA MEGALIKA KAI PIANO(KATI GIA GOULAG EXEIS AKOYSEI?) KAI MIA ALLI EROTISI POU THA PROTIMOUSES NA ZEIS SE MIA "OMOIOMORFI" "DITIKI" KOINONIA STIN OPOIA MPOREIS NA GRAFEIS KAI NA LES OTI THELEIS )(KAI NA DEN ME PISTEUEIS KOITA LIGO AYTO TO SITE VLEREIS OLOI NA EXON TIS IDIES APOPSEIS?) I DE ENA KRATOS POU AN TOLMISEIS NA DIAFONISEIS MPREI NA XTIPISEI KAPOIS TIN POTRA STO SPITI SOU TO VRADI KAI NA MIN EINAI O GALATAS?ALITHEIA THA ITHELES ENA KATHESTOS SAN TOU IRAN STIN ELLADA EPISIS META LURIS SYMFONO ME VTON TELEUTAIO ANONIMO AN PREEI NA SE SYGKRINO ME KAPOION ALLO DEO PERA! ALLA ORISMENOI TO MONO POU MPOROUN AN KANOUN EINAI NA VRIZOUN!TO ZTIMA EINAI OTI EGO DEN EIMAI O KATHERPTIS SOU KAI OXARAKTIRISMOS SSOU SOU TAIRAIZEI GANTI! ALITHEIA GIA TA ALLA EROTIMATA THA APANTISEIS I DEN...
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. TA KATHESTOTA POU ANEFERS EINAI STO PERITHORIO "KRATI PARIES"
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συμφωνω απολυτα με τον Galia.
    Ολος ο κοσμος πρεπει να ειναι ευγνωμων και να ευχαριστει καθημερινως τους εβραιους δολοφονους και εγκληματιες που κλεβουν αθωων διαβατηρια και ταυτοτητες και εν συνεχεια δολοφονουν σε ξενα κρατη εν ονοματι των θυματων τους.
    Τωρα να ειστε ετοιμοι ιδιως εσεις που ταξιδευετε αρκετα ωστε να γινεστε αντικειμενο τρομοκρατιας απο τους αλητες των αεροδρομιων ακομα κι αν ειστε γιαγιαδες και παππουδες οπως αναφερει το ποιο κατω λινκ.
    http://www.truthnews.us/?p=3597

    Ευχαριτητε λοιπον τον Galia και τους λοιπους ομοιδεατες ομοτραπεζους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και ποιος εισαι εσυ ωρε "αδεκαστε κριτη" 20 Φεβρουαρίου 2010 7:59 μ.μ.,που παρεμβαινεις ως αλλος "συνηγορος του διαολου" και μας "επαναφερεις στην ταξη", την στιγμη που δεν απαντας(η δεν εισαι εις θεσιν να απαντήσεις, καθοτι μαλλον δεν εισαι Εβραιος αλλα ενας "χρησιμος ηλίθιος"- κατα Λένιν-απο τους πολλους που διαθετει η χωρα μας)στο ερωτημα που εθεσα στην κυρία, για το ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ HASIDIM;Αν γνωρίζεις, απαντησε εσυ σ'αυτο το ερωτημα και η απαντηση σου θα εχει την ιδια αξια με την απάντηση της "ελευθερης" κυρίας!Διαφορετικα, ΣΙΩΠΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ(το αλλο ομως αρθρο, ουτε που το αγγιξες)!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Γιατί κανείς δε μας έχει πει ότι πολλοί σημερινοί "Παλαιστίνιοι" δεν είναι τίποτα άλλο από ΒΟΣΝΙΟΙ που οι Οθωμανοί μετακίνησαν και εγκατέστησαν στην περιοχή."


    Δηλαδη ωρε "κοπελια"(τι "κοπελια" και πρασινα αλογα!Εδω εχουμε να κανουμε με "πρακτοράντζα υπηρεσίας" της Ισραηλινης πρεσβειας!"Φως φανάρι" το πραγμα!),εχεις κανει εξεταση DNA(οπως αρεσκεστε να κανετε εκει στο Ισραήλ)στους σημερινούς Παλαιστινιους και κατεληξες σ'αυτο το "επιστημονικο" συμπέρασμα;
    Ηθελα να'ξερα ρε αθεόφοβοι,σε ποιο σημειο θα φτασει η πεζοδρομιακού τυπου προπαγάνδα σας!Τωρα χτυπας το "θυμικό" του Ελληνα, ο οποιος γνωριζεις οτι συμπαθει τους Σερβους!


    Μίνως.
    Υ.Γ.Κύριε καθηγητά, ποιος εχει χαρακτηρίσει τα προαναφερθέντα δυο κρατη ως "κρατη παρίες";Μήπως ο ΟΗΕ;Διαθετετε τον αριθμο του ψηφίσματος του να μας τον καταθέσετε;Διοτι εγω ξερω αλλα!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!Και οταν υπαρχει αυτο, ολα τα στοματα ειναι βουλωμένα!Η Γαλλικη TOTAL και η Αμερικάνικη CHEVRON δραστηριοποιούνται στην Μιανμάρ και μπροστα σ'αυτο το "μεγαλειο" του καπιταλισμού, τα ανθρωπινα δικαιώματα "πανε περιπατο"!Το ιδιο συνεβη και με την περιπτωση της Ινδονησίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 20 Φεβρουαρίου, 7:59 μ.μ.
    και Χρήστο Βούλγαρη,

    Σας ευχαριστώ!
    -----

    Μίνωα, καλά τα ψέματα αλλά ακόμα καλύτερη η αλήθεια.
    Το ποια είναι η θέση της γυναίκας στο Ισλάμ, δυστυχώς το βλέπουμε γύρω μας.


    Τώρα για τις Chasidic γυναίκες, τί να πω; Είναι μια μειοψηφία που ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ έχουν ΕΠΙΛΕΞΕΙ να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο.
    Επίσης, ενδεικτικό για το πόσο διαφορετική είναι η νοοτροπία του Ιουδαϊσμού με τον κακό αντιγραφέα του, το Ισλάμ είναι το ζήτημα της μαντίλας:
    Η μαντίλα στις Εβραίες Ορθόδοξες, έχει εκσυγχρονιστεί από τα 1890. Από σεβασμό στις κοινωνίες που ζουν και ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ τις υπόλοιπες γυναίκες. Και έτσι όταν παντρεύονται και πρέπει να ξυρίσουν τα μαλιά τους, φοράνε περούκα και όχι μαντίλα. Επίσης, εργάζονται και πολλές από αυτές διατηρούν δικές τους επιχειρήσεις.
    Οπότε καμιά σχέση με τις μουσουλμάνες που ΟΛΕΣ φοράνε μαντίλα για να ξεχωρίζουν από εμάς τις υπόλοιπες που μας θεωρούν χαμηλών ηθών. Και ακόμα και ο βιασμός μιας "ασκεπούς" δε θεωρείται βιασμός για τους μουσουλμάνους, αλλά ότι η γυναίκα τον προκαλεί!!! Για αυτό και η Αλ Σάλεχ όταν τα κτήνη είχαν βιάσει την Ελληνίδα είπε "καλά της κάνανε".

    Επίσης, είναι εξοργιστικό να μιλάς για τη θέση της γυναίκας στον Ιουδαϊσμό, διότι αν ήσουν Εβραίος θα θεωρούσουν γιος της ΜΑΝΑΣ σου και όχι του πατέρα σου.
    Και είναι νομίζω και γνωστά και τα ανέκδοτα για τις εβραίες μαμάδες παγκοσμίως.

    Επίσης όταν μιλάμε για γυναικεία χειραφέτηση, να θυμίσω ότι στον Ισραηλινό Στρατό, η υποχρεωτική θητεία ισχύει και για τις γυναίκες. Και επιπλέον, κομμάτια της βασικής εκπαίδευσης τα αναλαμβάνουν κορίτσια. Ναι, όπως στο λέω: Κορίτσια εκπαιδεύουν αγόρια. Που στοχεύει στο απλό-τον ανταγωνισμό των δυο φίλων: Αν μπορεί να το κάνει μια γυναίκα, σίγουρα μπορώ και εγώ.

    Θα κλείσω, με ένα παράδειγμα από την ιστορία της Θεσσαλονίκης. Που και αυτήν την αγνοείς, όπως και πολλά άλλα:
    Υπό την αιγίδα της Alliance εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη, επαγγελματική σχολή για ΚΟΡΙΤΣΙΑ το 1887. Ναι, το 1887!

    Κράτα λοιπόν τη λάσπη για τον εαυτό σου. Ο Μωάμεθ είναι αυτός που παντρεύτηκε με ΕΝΝΙΑΧΡΟΝΗ.
    Και σήμερα είναι το Ισλάμ που νομιμοποιεί την ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ, την ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ μέσω νόμιμων γάμων, την ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ, τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΙΜΗΣ και μια σειρά άλλων βάρβαρων και απάνθρωπων πρακτικών.
    Αλλά είπαμε, πως να φερθούν ανθρώπινα, όταν δε θεωρούν τη γυναίκα ως άνθρωπο αλλά ως ιδιοκτησία;
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.