9/7/10

Μακελειό στη Λάρνακα 19 Φεβρουαρίου 1978


Ο αναγνώστης Υδρόκερος στην ανάρτηση Η “χαμένη” πολιτική της Αθήνας στον Αραβικό κόσμο
αναφέρει σε μια παράγραφο του σχολίου του "Ήταν πράξη φιλίας η επίθεση των Αιγύπτιων καταδρομέων στο αεροδρόμιο της Λάρνακας το 1978"; Ας θυμηθούμε λοιπόν τι έγινε στις
19 Φεβρουαρίου 1978 όπου η 35 ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ έλαβε μέρος στις επιχειρήσεις για απόκρουση των Αιγυπτίων καταδρομέων στον αερολιμένα Λάρνακας.

Τον Φεβρουάριο του 1978 η Κύπρος βρέθηκε στη δίνη των ενδοαραβικών συγκρούσεων, ενόψει της ισραηλινο-αιγυπτιακής προσέγγισης («Συμφωνίες του Καμπ Ντέιβιντ»). Στο ξενοδοχείο «Χίλτον» φιλοξενείτο η σύνοδος του Κινήματος Αφροασιατικής Αλληλεγγύης, αντιπρόεδρος του οποίου ήταν ο αρχηγός της ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης. Στις 11:20 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, δύο ένοπλοι Άραβες, ο 28χρονος Ιορδανός Σαρί Μοχάμ Κατάρ και ο 26χρονος Κουβεϊτιανός Ζαγιέτ Άλι, μπήκαν στην αίθουσα της συνεδρίασης και δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον αιγύπτιο γενικό γραμματέα της Κίνησης, Γιουσέφ ελ Σεμπάι, προσωπικό φίλο του Πρόεδρου της Αιγύπτου Ανουάρ Ελ Σαντάτ.

Αμέσως μετά, οι δύο οπλοφόροι συνέλαβαν αρκετούς από τους συνέδρους (ανάμεσά τους και τον Βάσο Λυσσαρίδη), τους έθεσαν υπό ομηρία και απαίτησαν από την κυπριακή κυβέρνηση να τους εξασφαλίσει αεροπλάνο για το εξωτερικό. Ο υπουργός Εσωτερικών και Άμυνας Χριστόδουλος Βενιαμίν, που ανέλαβε καθήκοντα διαπραγματευτή, κρατήθηκε και αυτός ως όμηρος.

Η κυβέρνηση του προέδρου Σπύρου Κυπριανού υπέκυψε και στη 1:40 μ.μ. οι δύο τρομοκράτες μαζί με τους 14 άραβες ομήρους τους (12 Άραβες, Βενιαμίν και Λυσσαρίδης), επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο με προορισμό το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Εκεί, έπειτα από νέες διαπραγματεύσεις, επιβιβάστηκαν σε αεροπλάνο των Κυπριακών Αερογραμμών και στις 8:20 το βράδυ αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μαζί τους είχαν μόνο τους 12 άραβες ομήρους, καθώς νωρίτερα είχαν απελευθερώσει τους δύο κύπριους πολιτικούς.

Αρχικά, το αεροπλάνο κατευθύνθηκε στη Λιβύη, στη συνέχεια πέρασε πάνω από την Κρήτη και κατόπιν πέταξε πάνω από τη Σαουδική Αραβία. Κανένα αεροδρόμιο δεν του επέτρεψε να προσγειωθεί, παρά τις προσπάθειες που έγιναν και προς άλλες χώρες. Το αεροπλάνο άρχισε να ξεμένει από καύσιμα και τελικά προσγειώθηκε μόνο για ανεφοδιασμό στο Τζιμπουτί. Ακολούθως, έλαβε πορεία προς βορρά και στις 5:30 το απόγευμα της επομένης, 19ης Φεβρουαρίου 1978, προσγειώθηκε στη Λάρνακα. Αμέσως ξεκίνησε νέος γύρος διαπραγματεύσεων, αυτή τη φορά με την παρουσία του Προέδρου Κυπριανού.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο, όταν στο αεροδρόμιο έκανε την εμφάνισή του ένα μεταγωγικό C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας της Αιγύπτου. Του παραχωρήθηκε άδεια προσγείωσης, επειδή μετέφερε εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Καΐρου. Από αυτό το σημείο και μετά οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες και καταιγιστικές. Οι κυπριακές αρχές με έκπληξή τους διαπιστώνουν ότι το αεροπλάνο μεταφέρει ένα λόχο αιγύπτιων κομάντος, με προφανή σκοπό τη διενέργεια επιχείρησης για την απελευθέρωση των ομήρων. Το διατάζουν να απογειωθεί και να επιστρέψει στη βάση του.

Οι Αιγύπτιοι, όχι μόνον δεν υπακούουν. αλλά ξεκινούν επιθετική ενέργεια κατά του αεροπλάνου των Κυπριακών Αερογραμμών. Η Εθνική Φρουρά αντιδρά αστραπιαία και για την επόμενη ώρα το αεροδρόμιο της Λάρνακας μετατρέπεται σε πεδίο μάχης. Με βαρέα όπλα επιτίθεται εναντίον του αιγυπτιακού μεταγωγικού, το οποίο κυριολεκτικά διαλύεται, ενώ το κυπριακό υφίσταται εκτεταμένες ζημιές από την επίθεση των Αιγυπτίων. Ο απολογισμός είναι βαρύς: 15 αιγύπτιοι καταδρομείς και ένας κύπριος υπάλληλος του αεροδρομίου χάνουν τη ζωή τους, 16 αιγύπτιοι κομάντος και 7 εθνοφρουροί τραυματίζονται, ενώ οι υπόλοιποι καταδρομείς αιχμαλωτίζονται.

Μετά τη μάχη αρχίζει μια μεγάλη διπλωματική κρίση. Ο Ανουάρ Ελ Σαντάτ εξοργίζεται και αποφασίζει τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων της Αιγύπτου με την Κύπρο, παρά το γεγονός ότι δέχεται έντονες επικρίσεις για την απόφασή του να διατάξει επιδρομή σε ξένη χώρα χωρίς την άδεια των αρχών της. Εξαπολύει, μάλιστα, πρωτοφανή για τα διπλωματικά θέσμια επίθεση εναντίον του προέδρου Κυπριανού. Τον αποκαλεί «νάνο» και τον απειλεί ότι «θα πληρώσει για την προδοτική του απόφαση, που κατέληξε στο θάνατο μερικών από τα παιδιά μου», όπως είπε χαρακτηριστικά.

H Αίγυπτος ισχυρίστηκε ότι η επιχείρηση των κομάντος αποφασίστηκε με τη σύμφωνο γνώμη της κυπριακής κυβέρνησης. H Λευκωσία το διέψευσε και ο πρόεδρος Kυπριανού ήταν τόσο σίγουρος ότι το μεταγωγικό μετέφερε αξιωματούχο του Kαΐρου, που έστειλε υπουργό να τον υποδεχθεί στο αεροδρόμιο με μια ανθοδέσμη. Οι δύο δολοφόνοι του Σεμπάι δικάστηκαν στην Κύπρο και καταδικάστηκαν σε θάνατο. Αργότερα, όμως, η ποινή τους μετατράπηκε σε ισόβια. Οι διπλωματικές σχέσεις Κύπρου και Αιγύπτου αποκαταστάθηκαν στις 30 Μαΐου 1984, επί προεδρίας Χόσνι Μουμπάρακ.

sansimera.gr

29 σχόλια:

  1. Eπισης να θυμιθουμε τις περιουσιες των Ελληνων που εθνικοποιησε ο Νασσερ και τους Ελληνες νεκρους με τη τρομοκρατικη επιθεση κατα ελληνικου γκρουπ εξω απο ξενοδοχειο του καιρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασική περίπτωση ενδοαραβικής διένεξης και όχι αραβοελληνικής εχθρότητας.
    Δύο 25χρονοι Άραβες εναντίον 15 άλλων μεγαλο-Αράβων.
    Και στην μέση οι Κύπριοι και η απειρία τους να διαχειριστούν μια τέτοια ιστορία.
    Και οι Αιγύπτιοι που νόμισαν ότι μπορούν αυτοί.
    Δυο γάιδαροι μάλωσαν σε ξένο αχυρώνα και πλήρωσαν την νύφη οι ιδιοκτήτες του αχυρώνα.
    Όταν μαλώνουν οι νεροβούβαλοι, την πληρώνουν τα βατράχια!

    Επαναλαμβάνω: Έξω από Ελλάδα και Κύπρο όλοι όσοι θέλουν να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές !!!

    Σε καμία περίπτωση το επεισόδιο δεν αποδεικνύει αντι-ελληνισμό των Αράβων, όπως δεν ήταν ...αντι-ουγκαντισμός η ενέργεια των Ισραηλινών στο Έντεμπε !!!
    ---------------
    -Έλληνες κυνηγήθηκαν μαζί με άλλους λευκούς, σχεδόν παντού στην Αφρική από τα εθνικιστικά κινήματα !
    -Στο Κάιρο, οι τρομοκράτες νόμιζαν ότι το γκρούπ ήταν εβραϊκό.
    Να τους κατηγορήσουμε για τυφλή ισλαμική τρομοκρατία ναι, για αραβικό αντι-ελληνισμό ΟΧΙ !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Time magazine
    TERRORISTS: Murder and Massacre on Cyprus

    http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,915969-1,00.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καυκάσιε, έχεις δίκιο. Μόλις τώρα είδα την επισήμανσή σου.
    Γράφω "κοπελιά" απευθυνόμενος στην Galia όταν ξεχνάει να γράψει το νικ της.
    Εάν δεν είναι αυτή αλλά κάποιος άλλος που την μιμείται, συγγνώμη.
    Συμβαίνουν και περεξηγήσεις όταν δεν μπαίνουν τα νικ.
    Για να μη ξαναστέλνω τα σημερινά, σε παρακαλώ σβύσε όπου υπάρχει η λέξη "κοπελιά" μόνο και όχι όλο το σχόλιο.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι'άλλη μια φορά, η Κύπρος απέδειξε ότι είναι σοβαρό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Αιγύπτιοι υπολόγιζαν οτι μετά την τουρκική εισβολή η Κύπρος θα ηταν μια εύκολη πρείπτωση για να επαναλάβουν το (τότε πρόσφατο) κατόρθωμα των Ισραηλινών στο Έντεμπε της Ουγκάντας, και να δοξασθούν.

    Η συνέχεια τα λέει όλα -

    "Πηγαν για μαλί και βγήκαν κουρεμένοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για την συγκεκριμένη επιχείρηση έχει κυκλοφορήσει ένα παλαιό βιβλίο με τίτλο ''Εισβολή'' όπου ανάμεσα στα άλλα μαθαίνουμε ότι οι πρώτοι Τουρκοκύπριοι έποικοι οργανώθηκαν από Ισραηλινούς ειδικούς στα Κιμπούτς. Οι Αιγύπτιοι ήθελαν μία επιτυχία τύπου Εντεμπε και τα σκάτωσαν όπως το έκαναν και σε άλλες επιχειρήσεις. Έτσι έχει βγει η εντύπωση ότι οι Άραβες είναι ανίκανοι για ειδικές επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιος δεν πρέπει να είναι προφητης για να πρόβλεψη, όπως ο Ταλος οτι το μπλοκ infognomopolitics αυριο ιδια ωρα θα εχει περασει το οριο 1.000.000 κτυπηματα. Αυτο δεν ειναι μπλοκ ειναι βιβλιο .ΜΠΡΑΒΟ , ΣΚΑΛ!!!!!ΚΑΥΚΑΣΙΕ!!!!και σε ολους που το συντελουν , χαιρετισμους στους καλλιεργητας βραχονησιδων.ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ανάρτηση τα λέει όπως έγιναν.
    Και κανένας τζιμης, δεν έχει δικαίωμα να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να κάνει έναν αχταρμά, πράγματα ανόμοια μεταξύ τους.
    Καταρχήν, παραβλέπει ο τζιμης τις συνέπειες που είχε η Κύπρος που περιγράφονται στην ανάρτηση. Και ξεχνά και τον παράγοντα "αχαριστία". όταν Κύπρος και Ελλάδα σε έχουν στηρίξει περισσότερο από όσο στηρίζουν τους έλληνες πολίτες... ακόμα και τον αρχισφαγέα Αμπού Νιντάλ τον μετέφερε με ασφάλεια το ελληνικό κράτος, ντυμένο παπά...
    Ε, μετά από τόσες "εξυπηρετήσεις"
    είναι μεγάλη γουρουνιά να μεταφέρεις τις διενέξεις σου σε ελληνο-κυπριακό έδαφος.
    Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν "μετέφεραν" τις διενέξεις τους, όπως επικαλείται ο τζιμης,
    αλλά μας έκαναν με το ζόρι, μέρος του προβλήματός τους. Όπως πολύ ωραία και εύστοχα τα περιγράφει η ανάρτηση. Και αμαύρωσαν την εικόνα της δικής μας χώρας διεθνώς.
    Και επειδή ο τζιμης αναφέρεται στο Έντεμπε, που αν θυμάστε καλά, ήταν ξανά η Αθήνα μπλεγμένη και εκεί... Αφού, λοιπόν, το ανέφερε ο φωτεινός παντογνώστης τζιμης, να προσθέσω τα εξής:
    Στις 4 Ιουλίου είχαμε την επέτειο της ηρωικής εκείνης επιχείρησης κατά την οποία έπεσε υπέρ Πατρίδος, ο αδελφός του Πρωθυπουργού Νετανιάχου.
    (Λες και θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός στην Ελλάδα, αδελφός Ήρωα)
    Και επειδή κάποιοι μας θεωρούν πολύ καθυστερημένους, να εντοπίσω την μεγάλη διαφορά:
    Οι Ισραηλινοί έδρασαν με τις δικές τους δυνάμεις στο Έντεμπε. Και όχι παρασιτικά όπως οι άραβες.
    Τα ισραηλινά αεροσκάφη πέταξαν χωρίς να εντοπιστούν από τα ραντάρ και το κυριότερο:
    Έχετε αναρωτηθεί πως οργάνωσαν την επιχείρηση οι Ισραηλινοί σε ένα
    αεροδρόμιο άγνωστο σε αυτούς;
    Και χωρίς την συνδρομή των τοπικών αρχών;
    Η απάντηση είναι ότι ισραηλινή εταιρία είχε κατασκευάσει το αεροδρόμιο στο Έντεμπε. Και φυσικά αυτή έδωσε τα σχέδια του αεροδρομίου.
    Αυτό είναι το Ισραήλ. Πολεμά πάντα μόνο του. Ενάντια σε όλους τους τζιμηδες του κόσμου. Έτσι ήταν μέχρι και πριν από κάποιες δεκαετίες και η Ελλάδα.
    Μέχρι που ανέλαβαν Καραμανλήδες και Παπανδρέου και όλοι οι οικογενειακοί θίασοι και μας την ξεπούλησαν την Πατρίδα. Το ίδιο που έκαναν τότε κάνουν και σήμερα: Προσπαθούν να χώσουν την Ελλάδα στο στρατόπεδο του Ιράν. Την ώρα που υποβόσκει τα τελευταία χρόνια, η μεγαλύτερη ενδο-μουσουλμανική διένεξη και απειλή για την ειρήνη: Ιράν-Σαουδική Αραβία.
    Για αυτό ο τζιμης έφτυσε την παλιά του αγάπη Fatah, για την ιρανοπληρωμένη Hamas. Το πιάσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για δειτε και αυτο:

    - Sitation Critical: Assault On Entebbe
    http://www.youtube.com/watch?v=TgKqV3zbJjo&feature=channel

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα σοβαρά κράτη υφίστανται όταν υπάρχουν σοβαροί ηγέτες που ηγούντο αυτών και το ποιο σοβαρό κράτος να πάρεις αν τοποθετήσεις ένα ΓΑΠ θα μετατραπεί σε μη σοβαρό κράτος και δεν είναι μόνο ο ΓΑΠ είναι και όλα τα κωθώνια που των περιβάλουν πχ ,πάγκαλος ,ΜΠΕΝΙ , κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και 'συ που το ξέρεις ρε Τζίμη οτι το γκρουπ των τουριστών το πέρασαν για εβραίους? τους έχεις ρωτήσει? η’ βγήκαν ποτέ με προκήρυξη να απολογηθούν για το λάθος τους? τους άλλους ευρωπαίους τουρίστες που καθάρισαν οι ισλαμιστές στην Αίγυπτο τι τους πέρασαν? ρωσσοεβραιους? Ήταν καθαρά χτυπήματα τυφλής ισλαμικής βίας.
    Όλα αυτά προσβάλλουν την μνήμη των αθώων ελλήνων νεκρών στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτά περί εβραίων τουριστών σας τα είχαν πουλήσει τα κανάλια διότι σας έχουν κάνει πλύση εγκέφαλου για τους άραβες και το ισλαμ και κάθε φορά που βρίσκεστε μπροστά στην πραγματικότητα προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
    η ισλαμική τρομοκρατία στην Αίγυπτο χτυπάει τον τουρισμό της χωράς, δεν τους νοιάζει αν είναι έλληνες η' αν δεν είναι ούτε καν τους νοιάζει να χτυπήσουν μουσουλμάνους.
    για τον Νάσσερ γιατί δεν λες τίποτα?
    Η Κύπρος αν και άπειρη μια χαρά ξηγήθηκε, με το που κατέβηκε απροειδοποίητα ξένος στρατός σε κυρίαρχη χώρα έπρεπε να τους καθαρίσει. τι έπρεπε να κάνει? να πάρει τηλέφωνο τους αμερικανούς? Το πόσο σωστή κίνηση ήταν φαίνεται και εκ των υστέρων από τις αντιδράσεις των άλλων χωρών που έδειξαν κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος 11:57 μ.μ.:
    "Αυτό είναι το Ισραήλ. Πολεμά πάντα μόνο του. Ενάντια σε όλους τους τζιμηδες του κόσμου."

    Άσχετα από τα γεγονότα που περιγράφονται στην ανάρτηση και πως ακριβώς έγιναν, το παραπάνω απόσπασμα του ανώνυμου είναι ατυχές. Γιατί αναφέρει την αντίθεση του Τζίμη (ο οποίος είναι Έλληνας) με το Ισραήλ και παίρνει το μέρος του Ισραήλ.

    Θα ήταν διαφορετικό αν έπαιρνε το μέρος κάποιου άλλου φιλοισραηλίτη Έλληνα εναντίον ενός αντιισραηλίτη Έλληνα. Εδώ όμως αναφέρει ρητά το Ισραήλ. Δηλαδή πάνω απ' όλα το Ισραήλ, ακόμα κι' απ' τους Έλληνες που αντιτίθενται στο Ισραήλ! Αυτό θα είχε νόημα μόνο αν ο ανώνυμος σχολιαστής είναι Ισραηλίτης, αλλοιώς παραπέμπει σε λογική Βερέμη - Ρεπούση και ΣΙΑ (πάνω απ' όλα η Τουρκία, ακόμα κι' απ' τους Έλληνες που αντιτίθενται στην Τουρκία). Να υποθέσουμε λοιπόν ότι ήταν απλώς μιά ατυχής διατύπωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δείτε την διαφορά συμπεριφοράς απέναντί μας:

    - Οι Άραβες δεν έχουν αναγνωρίσει το ψευδοκράτος στην Β. Κύπρο.
    - Οι Έλληνες επίσημοι (Πρόεδρος Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Υπουργοί κλπ) όταν επισκέπτονται αραβικές χώρες γίνονται δεκτοί με ιδιαίτερη θερμότητα.
    - Οι Ελληνικές εταιρείες (ναυτιλιακές, κατασκευαστικές κλπ) έχουν τεράστιο κύκλο εργασιών εκεί.
    - Αναγνωρίζουν ότι οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές και εχθρικοί απέναντί τους και στέλνουν τους νέους τους να σπουδάσουν στις Παραγωγικές Σχολές των Ε.Δ. και στα πανεπιστήμιά μας.
    - Πολλές Ελληνίδες έχουν παντρευτεί με Άραβες και ζουν στις χώρες τους.
    - Όλοι οι Άραβες εκτιμούν την ελληνική διπλωματία η οποία έχει συμβάλλει ώστε να αμβλυνθούν οι ενδοαραβικές διαφορές.
    - Σε όλα τα Διεθνή Όργανα (ΟΗΕ κλπ) υπάρχει αμοιβαία υποστήριξη θέσεων.
    ----------------
    - Οι Ισραηλινοί βοήθησαν την Τουρκία στην εισβολή στην Κύπρο.
    - Οι Ισραηλινοί πουλάνε UAV στην Τουρκία για να μας κατασκοπεύει και έτσι να μας βλάψει πιο εύκολα.
    - Στα Διεθνή Όργανα ψηφίζει συστηματικά υπέρ των τουρκικών θέσεων αφού ως κατοχικές δυνάμεις, παραβιάζουν τους ίδιους διεθνείς κανόνες.
    - Έχει διαπράξει πειρατείες στα διεθνή ύδατα σε βάρος ελληνικών πλοίων και έχει φυλακίσει ειρηνικούς Έλληνες πολίτες.
    --------------------

    Όμως η χώρα μας, παρά το γεγονός ότι οι Άραβες δεν μας έχουν βλάψει, ζητάει κι από αυτούς να μείνουν μακρυά από την χώρα μας και να μη μεταφέρουν την μακρόχρονη αραβο-ισραηλινή διένεξη σε Ελλάδα και Κύπρο.
    Αυτό υπαγορεύει η λογική !!!
    Και όχι συμμαχίες με όσους παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο !

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 10 Ιουλίου 2010 7:06 π.μ.

    Κάνεις ένα σοβαρό λάθος. Τα σοβαρά κράτη δεν βγάζουν ηγέτες ΓΑΠ και Παγκάλους. Αυτοί ούτε κλητήρες δεν γίνονται εκεί.

    @ 09 Ιουλίου 2010 11:57 μ.μ.

    Έχεις δίκιο, διότι θυμάμαι την κριτική τότε του τύπου.

    α) Όλοι εμέμφοντο την Αίγυπτο για το άτοπο της πράξης της -πώς πας και κάνεις τσαμπουκαλίκια σε υποτιθέμενο "φίλιο" κράτος;- και

    β) Έλεγαν ότι η Αίγυπτος εζήλωσε την δόξαν του Έντεμπε, πήγε να κάνει κάτι παρόμοιο και γελοιοποιήθηκε. Η ακόμη μεγαλύτερη γελοιότητα ήταν ότι παρασημοφόρησαν τους καταδρομείς στο Κάιρο, άμα τη επιστροφή των, ως ήρωες(!!!!) Το θυμάται κανείς αυτό.

    γ) Επαινέθη η σοβαρότητα της Κύπρου.

    @ 10 Ιουλίου 2010 11:59 π.μ.

    Κι εσύ δίκιο έχεις. Ουδέποτε αναφέρθηκε ότι τους πέρασαν για Εβραίους (καλά τόσο πρόχειρη πληροφόρηση έχουν αυτά τα ζώα). Ήταν χτύπημα τυφλής ισλαμικής βίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απαντώ σε μερικά σχόλια γνωστών και αγνώστων
    -πάντως νέων στην ηλικία- (φιλο)σιωνιστών, τα οποία με αφορούν (αν και δεν θα έπρεπε).
    Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τους άλλους.
    ----------------
    //Γι' άλλη μια φορά, η Κύπρος απέδειξε ότι είναι σοβαρό κράτος.//
    - Σοβαρό μεν, άπειρο δε (τότε)κρινόμενο εκ του αποτελέσματος.
    ----------------
    //Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν "μετέφεραν" τις διενέξεις τους, όπως επικαλείται ο τζιμης,
    αλλά μας έκαναν με το ζόρι, μέρος του προβλήματός τους. //
    - Επαναλαμβάνω: Έξω από Ελλάδα και Κύπρο όλοι όσοι θέλουν να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές !!!
    -----------------
    //Στις 4 Ιουλίου είχαμε(;;;!!!) την επέτειο της ηρωικής εκείνης επιχείρησης κατά την οποία έπεσε υπέρ Πατρίδος, ο αδελφός του Πρωθυπουργού Νετανιάχου.//
    - Οι Έλληνες δεν "ΕΙΧΑΜΕ" καμία επέτειο στις 4 Ιουλίου, κανενός Πρωθυπουργού μας, υπέρ καμίας Πατρίδος μας.
    ------------------
    //Και επειδή κάποιοι μας θεωρούν πολύ καθυστερημένους, να εντοπίσω την μεγάλη διαφορά//
    - Άδικο έχουν;;;
    Άστο, το έχουν εντοπίσει μόνοι τους!
    ------------------
    //Τα ισραηλινά αεροσκάφη πέταξαν χωρίς να εντοπιστούν από τα ραντάρ //της Ουγκάντα...
    - Μυστήριο μου φαίνεται αφού τα ...ραντάρ της έπιαναν τότε ακόμα και ...στέλθ !!!
    ------------------
    //οργάνωσαν την επιχείρηση οι Ισραηλινοί σε ένα
    αεροδρόμιο άγνωστο σε αυτούς//
    - Πώς τους ήταν άγνωστο, αφού όπως λες μετά το είχαν φτιάξει οι ίδιοι;
    Μόνος σου ρωτάς, μόνος σου απαντάς.
    ΑΥΤΟΣ είναι διάλογος !!
    -------------------
    //Αυτό είναι το Ισραήλ. Πολεμά πάντα μόνο του//
    - Καλά κάνει, μπράβο του! Και να το συνεχίσει έτσι! Μακρυά από Ελλάδα !!!
    -------------------
    Παπανδρέου και Καραμανλής //Προσπαθούν να χώσουν την Ελλάδα στο στρατόπεδο του Ιράν.//
    - Είπαμε να λέμε που και που καμιά μαλακιούλα, αλλά εσύ το παράκανες!
    -------------------
    //Την ώρα που υποβόσκει τα τελευταία χρόνια, η μεγαλύτερη ενδο-μουσουλμανική διένεξη και απειλή για την ειρήνη: Ιράν-Σαουδική Αραβία.//
    - Τα τελευταία χρόνια είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και όχι υποβόσκουσα, μία από τις μεγαλύτερες διενέξεις παγκοσμίως: Ισραήλ-Αράβων. Εκεί η Ειρήνη όχι απλώς απειλείται, αλλά έχει πάει...περίπατο!
    ------------------
    //Για αυτό ο τζιμης έφτυσε την παλιά του αγάπη Fatah, για την ιρανοπληρωμένη Hamas. Το πιάσατε;//
    - Ποιο να πιάσουμε; Το υψηλής στάθμης πνεύμα που διαθέτεις;
    Δεν πιάνεται με τίποτα!!!
    ------------------
    //και 'συ που το ξέρεις ρε Τζίμη οτι το γκρουπ των τουριστών το πέρασαν για εβραίους?...Αυτά περί εβραίων τουριστών σας τα είχαν πουλήσει τα κανάλια//
    - Αφού ξέρεις από πού το ξέρω, γιατί ρωτάς;;;
    ------------------
    //τα κανάλια σας έχουν κάνει πλύση εγκέφαλου για τους άραβες και το ισλαμ//
    - Ενώ εσένα στα λέει -όπως είναι ...υποχρεωμένη- η Μοσάντ μη και μείνει χωρίς ενημέρωση ένα τέτοιο ...στέλεχος σαν και του λόγου σου!!! (Μη το πάρεις αλλιώς! Εννοώ ότι δεν κάνεις ούτε για πληροφοριοδότης τοπικού τμήματος ασφαλείας!).
    ------------------
    //Όλα αυτά (ότι τους πέρασαν για Εβραίους) προσβάλλουν την μνήμη των αθώων ελλήνων νεκρών//
    - Γιατί εσύ ένας φιλοσιωνιστής, θεωρείς προσβολή το να εκλάβει κάποιος, έναν Έλληνα ως ...Εβραίο;;; Τόσο κακό είναι να είσαι Εβραίος δηλαδή;
    --------------------
    //η ισλαμική τρομοκρατία στην Αίγυπτο χτυπάει τον τουρισμό της //
    - Ενδιαφέρεσαι για τον αιγυπτιακό τουρισμό; Το ότι αφού συμμαχήσουμε με το Ισραήλ, σίγουρα η ισλαμική τρομοκρατία θα χτυπήσει και τον δικό μας, δεν σε νοιάζει;;;
    -------------------
    //Το πόσο σωστή κίνηση ήταν (της Κύπρου) φαίνεται και εκ των υστέρων από τις αντιδράσεις των άλλων χωρών που έδειξαν κατανόηση.//
    - Πιο πάνω λες: "αμαύρωσαν την εικόνα της χώρας μας διεθνώς".
    Να μου πεις κι εμένα τι από τα δύο συνέβη τελικά, για να ξέρω τι να λέω!!!
    -----------------
    Θα ξανασχολιάσω ΜΟΝΟ εάν έχεις να πεις τίποτα νέο.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 10 Ιουλίου 2010 5:48 μ.μ.
    //Ουδέποτε αναφέρθηκε ότι τους πέρασαν για Εβραίους (καλά τόσο πρόχειρη πληροφόρηση έχουν αυτά τα ζώα). //

    -----------------
    - Αυτά κάνει η τυφλή -όπως σωστά λες- βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται όμως.
    Δες τι έκαναν άπειρες φορές και τα άλλα ζώα οι Αμερικάνοι και τα ζώα οι Ισραηλινοί που πέρασαν για ζώα τα άλλα ζώα τους Εγγλέζους και τους Παλαιστίνιους που σκότωσαν σαν τα ζώα, ενώ τα ζώα είχαν όλη την ...σωστή πληροφόρηση, για το πού κρύβονται τα άλλα ζώα τα ...κακά, ώστε να μη σκοτώσουν τα ...καλά ζώα τους ΝΑΤΟικούς και Παλαιστίνιους!!!
    Και τώρα οι ...άνθρωποι γονείς των ζώων που σκοτώθηκαν από φίλια ή εχθρικά πυρά άλλων ζώων, κάνουν αγωγές διότι λόγω ...πρόχειρης πληροφόρησης τα ζώα αυτά σκότωσαν τα δικά τους ζώα !!!
    Μόλις θυμήθηκα και τα άλλα ζώα που λόγω ...πρόχειρης πληροφόρησης, σκότωσαν 9 άοπλους ανθρώπους στα ανοιχτά της Γάζας.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι άραβες παλαιστίνιοι δούλεψαν για την καταστροφή της χώρας μας.

    Την ώρα που έλληνες πολιτικοί πληρωνόντουσαν και πλούτιζαν από τρομο-χρήματα, την ίδια ώρα η Ελλάδα έχανε τουρισμό και εξευτελιζόμασταν ως χώρα-ληστοσυμμορία. Σε ένα από τα τελευταία σκαλιά της ίδιας κατρακύλας βρισκόμαστε νομοτελειακά σήμερα.

    Συγκεκριμένα περιστατικά που οι άραβες παλαιστίνιοι κακοποίησαν και εξευτέλισαν τη χώρα μας.

    1. Ιούλης 1988. Σύλληψη Muhammed Rashid με πλαστό διαβατήριο από έντιμους Έλληνες. Η επίσημη πολιτεία αρνείται να τον εκδώσει. Προφανώς, ο αρχιδολοφόνος Rashid ήταν καλοπληρωτής, ενώ ο Οτσαλάν, όχι. (Και για αυτό είπαν τον παραδώσουν για να εισπράξουν την γερή επικήρυξη).

    Μένοντας στην υπόθεση σύλληψης του Rashid, οι καλοί μας φίλοι άραβες παλαιστίνιοι που μας αγαπάνε πολύ, είπαν να τσακίσουν τον τουρισμό μας ως αντίποινα της σύλληψης. Και άρπαξαν το City of Poros και το έπνιξαν στο αίμα. Η ελληνική ηγεσία αμετανόητη: Όχι μόνο είπε όχι στην έκδοση Rashid, αλλά έριξε και τόνους λάσπης σε ένα νεαρό θύμα των τρομοκρατών που είχε την ατυχία να είναι Γαλλο-Εβραίος. Και την κοπέλα του. Εκείνη η επίθεση μας αποξένωσε ακόμα και από την σύμμαχο Γαλλία. Προσωπική μου εκτίμηση, ότι ήταν η αρχή του τέλους για την Ελλάδα.

    2. Πάλι κάποιοι έντιμοι Έλληνες συλλαμβάνουν τον παλαιστίνιο Αbdel Osama Al-Zomar (ομάδας Αbu Nidal). Kαι το Ελληνικό Δικαστήριο αποφασίζει την έκδοση του στην Ιταλία, όπου το 1982 είχε τοποθετήσει βόμβα στη Συναγωγή της Ρώμης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 34 και τον θάνατο ενός δίχρονου αγοριού. Και πάλι η ελληνική πολιτική ηγεσία αναλαμβάνει την προστασία του άραβα παλαιστίνιου καλοπληρωτή. Και ο υπουργός δημοσίας «τάξης», ο Ρώτης, με προσωπική απόφαση στέλνει την δικαστική απόφαση στον κάλαθο των αχρήστων και στέλνει και τον Al-Zomar, ως «αγωνιστή της ελευθερίας», στην χώρα επιλογής του. Ο Zomar επιλέγει τη Λιβύη, οι Ιταλοί καταλαβαίνουν μέχρι πού φτάνει η ελληνική λαμογιά και η Ελλάδα ξεφτιλίζεται για ακόμα μια φορά διεθνώς που απελευθέρωσε τον "ήρωα"-δολοφόνο του δίχρονου νηπίου.

    3. Παλαιστινιακή τρομοκρατική επίθεση στην Πάτρα, Απρίλης ’91. Και πάλι βόμβα που έσκασε κατά λάθος. Δολοφονήθηκαν έξι Έλληνες. Αλλά, είπαμε: οι νεκροί Έλληνες είναι τζάμπα. Το τι όπλα-εκρηκτικά βρέθηκαν σε σπίτια των «παιδιών» στη Θεσσαλονίκη δε λέγεται. Αλλά, τα παιδάκια πλήρωναν αδρά- να είναι καλά!- και τάχιστα τους αφήσανε έξω να συνεχίσουν το έργο τους στη Θεσσαλονίκη, αφού μπήκαν για λίγο εικονικά στη φυλακή. Ο δε διοργανωτής παλαιστίνιος που εξέτισε μεγαλύτερη ποινή, τι να σας πω; Καταταλαιπωρήθηκε από τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης! Ζούσε στο σπιτάκι του φύλακα μαζί με την ερωμένη του.

    Το υψηλό χέρι που προστατεύει τους τρομοκράτες καταδεικνύεται στο δικαστήριο, όπου παρουσιάζεται έγγραφο της ΕΥΠ που προειδοποιεί για το χτύπημα και κατονομάζει μάλιστα, συγκεκριμένα κάποιους από τους παλαιστίνιους! Παρότι η ΕΥΠ γνώριζε, διατάχθηκε προφανώς, από ψηλά να τους αφήσει να χτυπήσουν.

    Είπαμε, τι είναι έξι Έλληνες νεκροί; Φτηνό αίμα. Πόσοι από εσάς γνώριζαν την υπόθεση;

    Αυτό που κατέδειξε, επίσης, η τελευταία περίπτωση που ανέφερα είναι ότι οι τρομοκράτες άραβες παλαιστίνιοι είχαν πάντοτε κρυφή ατζέντα. Για εμάς, το ανύποπτο κοινό προόριζαν το δακρύβρεχτο παραμύθι περί «ανεξαρτησίας και λευτεριάς». Η αλήθεια ήταν όμως αλλού. Γιατί η συγκεκριμένη «παρέα» αποφάσισε από τη Θεσσαλονίκη να πάει στην Πάτρα για να διαμαρτυρηθεί για την «σιωνιστική κατοχή»;;; Γιατί δεν έβαλε την βόμβα στο Ισραήλ; Γιατί δεν έβαλε την βόμβα, στη Θεσσαλονίκη που ζούσαν, σπούδαζαν και γνώριζαν πολύ καλά;

    -συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ι.
    Οι άραβες παλαιστίνιοι δούλεψαν για την καταστροφή της χώρας μας.

    Την ώρα που έλληνες πολιτικοί πληρωνόντουσαν και πλούτιζαν από τρομο-χρήματα, την ίδια ώρα η Ελλάδα έχανε τουρισμό και εξευτελιζόμασταν ως χώρα-ληστοσυμμορία. Σε ένα από τα τελευταία σκαλιά της ίδιας κατρακύλας βρισκόμαστε νομοτελειακά σήμερα.

    Συγκεκριμένα περιστατικά που οι άραβες παλαιστίνιοι κακοποίησαν και εξευτέλισαν τη χώρα μας.

    1. Ιούλης 1988. Σύλληψη Muhammed Rashid με πλαστό διαβατήριο από έντιμους Έλληνες. Η επίσημη πολιτεία αρνείται να τον εκδώσει. Προφανώς, ο αρχιδολοφόνος Rashid ήταν καλοπληρωτής, ενώ ο Οτσαλάν, όχι. (Και για αυτό είπαν τον παραδώσουν για να εισπράξουν την γερή επικήρυξη).

    Μένοντας στην υπόθεση σύλληψης του Rashid, οι καλοί μας φίλοι άραβες παλαιστίνιοι που μας αγαπάνε πολύ, είπαν να τσακίσουν τον τουρισμό μας ως αντίποινα της σύλληψης. Και άρπαξαν το City of Poros και το έπνιξαν στο αίμα. Η ελληνική ηγεσία αμετανόητη: Όχι μόνο είπε όχι στην έκδοση Rashid, αλλά έριξε και τόνους λάσπης σε ένα νεαρό θύμα των τρομοκρατών που είχε την ατυχία να είναι Γαλλο-Εβραίος. Και την κοπέλα του. Εκείνη η επίθεση μας αποξένωσε ακόμα και από την σύμμαχο Γαλλία. Προσωπική μου εκτίμηση, ότι ήταν η αρχή του τέλους για την Ελλάδα.

    2. Πάλι κάποιοι έντιμοι Έλληνες συλλαμβάνουν τον παλαιστίνιο Αbdel Osama Al-Zomar (ομάδας Αbu Nidal). Kαι το Ελληνικό Δικαστήριο αποφασίζει την έκδοση του στην Ιταλία, όπου το 1982 είχε τοποθετήσει βόμβα στη Συναγωγή της Ρώμης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 34 και τον θάνατο ενός δίχρονου αγοριού. Και πάλι η ελληνική πολιτική ηγεσία αναλαμβάνει την προστασία του άραβα παλαιστίνιου καλοπληρωτή. Και ο υπουργός δημοσίας «τάξης», ο Ρώτης, με προσωπική απόφαση στέλνει την δικαστική απόφαση στον κάλαθο των αχρήστων και στέλνει και τον Al-Zomar, ως «αγωνιστή της ελευθερίας», στην χώρα επιλογής του. Ο Zomar επιλέγει τη Λιβύη, οι Ιταλοί καταλαβαίνουν μέχρι πού φτάνει η ελληνική λαμογιά και η Ελλάδα ξεφτιλίζεται για ακόμα μια φορά διεθνώς που απελευθέρωσε τον "ήρωα"-δολοφόνο του δίχρονου νηπίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. -συνέχεια-
    Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την «σιωνιστική κατοχή».

    Γιατί η αλήθεια είναι ότι πίσω από πολλά παλαιστινιακά χτυπήματα,
    η αιτία είναι η υποστήριξη στον Σαντάμ του Ιράκ και η τιμωρία των μετριοπαθών «συμμάχων».
    Βλ. επίθεση Κάρλος στη Βιέννη, στη Σύνοδο Υπουργών Πετρελαίου του ΟΠΕΚ.

    Στο λιμάνι της Πάτρας, η Ελληνική Αστυνομία είχε πιάσει εξαρτήματα του περιβόητου
    ιρακινού υπερ-όπλου. Και οι παλαιστίνιοι πήγαν για να χύσουν ελληνικό αίμα και να μας τιμωρήσουν.

    Αυτά, ενδεικτικά, για τους φίλους μας τους παλαιστίνιους. Γιατί όταν μιλάμε,
    πρέπει να μιλάμε με συγκεκριμένα περιστατικά και όχι με λόγια του αέρα.
    Ενδεικτικά, επίσης, για το ποιόν των «αγωνιστών» να αναφέρω την υπόθεση Fawaz Younis.
    Ο Λιβανέζος αεροπειρατής πιάστηκε στην Κύπρο,
    η οποία τον είχε έξω και αρνιόταν την έκδοσή του στις ΗΠΑ.
    Και οι αμερικανοί πράκτορες προκειμένου να τον “πάνε” στις ΗΠΑ,
    εμφανίστηκαν στην Κύπρο ως έμποροι ναρκωτικών. Φυσικά
    ο «αγωνιστής της ελευθερίας» τσίμπησε και εμφανίστηκε στο ραντεβού για deal.

    Για τους παραπάνω λόγους, οι νεκροί Τούρκοι του Μαβί Μαρμαρά
    που πήγαν για να σκοτώσουν ή να «μαρτυρήσουν»,
    προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφοροι.
    Τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που βρέθηκαν στις τσέπες τους
    και τα χασαπομάχαιρα που κράδαιναν μου ήταν αρκετά για να καταλάβω τι έπαιξε.
    Και ντρέπομαι που πάνω σε αυτό το πλοίο υπήρξαν και Έλληνες
    που προσωπικά τους θεωρώ πληρωμένους τουρκόψυχους.

    Οι δολοφονημένοι Έλληνες είναι αυτοί που με νοιάζουν.
    Και ότι αυτά τα παλαιστινιακά τομάρια χρησιμοποίησαν
    την δική μου πατρίδα σα να ήταν η τουαλέτα τους.
    Πληρώνοντας τα κατάλληλα λαμόγια.
    Τα ίδια λαμόγια που κυβερνάνε σήμερα.
    Τα ίδια λαμόγια που συνεχίζουν ν’ αποψιλώνουν σαν ακρίδες τη χώρα μου.

    Για την ιστορία μόνο, αναφέρω την μοναδική επιτυχία
    που άφησαν χωρίς πολιτική παρέμβαση να έχει η Ελληνική Αστυνομία.
    Στην εποχή της χούντας!!!

    26 Δεκεμβρίου 1968. Σύλληψη Mahmoud Mohammed Issa και
    Maheb Hussein Yamani ή Sleiman. Αερολιμένα Αθηνών και οι δυο ένοπλοι
    προσπαθούν να αιματοκυλίσουν αεροπλάνο της El Al.
    Οι Έλληνες αστυνομικοί επιτελούν άθλο και τους συλλαμβάνουν αναίμακτα.
    Αυτή ήταν η Ελλάδα πριν αναλάβουν οι ακρίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έτσι εξηγείται το εβραικό μίσος κατά της Ελλάδας.
    Διότι βοηθάει τους Παλαιστίνιους !
    Οι οποίοι όμως, αντί να το εκτιμήσουν, έχουν "δουλέψει για την καταστροφή της".
    Τώρα μάθαμε πού οφείλεται το χάλι μας.
    Στους Άραβες Παλαιστίνιους !!!
    Αυτό το ξέρει άραγε το ...ΔΝΤ;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όλα, Πρόεδρος, πρωθυπουργός, υπουργοί, αστυνομία, δικαστές, εισαγγελείς, ΕΥΠ, λιμενικό, 22% ΦΠΑ, πυροσβεστική, ΙΚΑ, ΡΕΞ, Στάση Δουκίσσης Πλακεντίας, αγροφύλακες, τροχονόμοι, αεροπορία, στρατός, ΚΨΜ, ναυτικό, Μικρογεύματα Γρηγόρης, πινακίδα ΣΤΟΠ, ΟΥΚ, πεζοναύτες, Ιερά Σύνοδος, ΚΤΕΛ, Μονή Πετράκη, Μονή Κουτλουμουσίου, Βύρων Πολύδωρας, Φρεγάτα Λήμνος, ΕΒΓΑ, Νέο Μουσείο Ακρόπλης, ΜΙΣΚΟ, ΚΟΚ, Μπουγάτσα Μερακλής,
    "Ε/Ο Δημητρούλα", αριστερά στα εφ εμ, Προσοχή δεξιά στροφή, Αττική Οδός, Ψησταριές Λεωνίδας και Λουκουμάδες Αιγαίον, φταίνε διότι έχουν γίνει υποχείρια των Παλαιστινίων οι οποίοι έχουν καταστρέψει την Ελλάδα μας!!!
    Αυτό προκύπτει από την παραληρηματική έκθεση που διαβάσαμε (εις διπλούν μάλιστα για να το εμπεδώσουμε) !!!
    Επομένως: Τώρα που θα έλθει το Ισραήλ να μας κάνει κουμάντο, όλοι αυτοί θα μπούνε στην θέση τους!!!
    Και θα φάμε επιτέλους ένα καλό σουβλάκι στον Κάβουρα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. //Στο λιμάνι της Πάτρας, η Ελληνική Αστυνομία είχε πιάσει εξαρτήματα του περιβόητου
    ιρακινού υπερ-όπλου.//
    -----------------
    To κανόνι που έγραφε επάνω Made in U.K. ήταν αμερικανικής σχεδίασης και αγγλικής χύτευσης, ...ευγενική προσφορά προς τον εξοχότατο Πρόεδρο του Ιράκ Σαντάμιον Χουσε'ί'νην, της μιλαίδης Μαργαρίτας Θάτσερ σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ, όπως ήταν και τα χημικά αέρια που του είχαν δώσει και αφάνισε τους Κούρδους κατά χιλιάδες.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. //Για τους παραπάνω λόγους, οι νεκροί Τούρκοι του Μαβί Μαρμαρά
    που πήγαν για να σκοτώσουν ή να «μαρτυρήσουν»,
    προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφοροι.//
    ------------------
    Αυτοί όμως εσένα δεν θα σε βλέπουν καθόλου παγερά όταν θα συναντηθείτε στον ...Παράδεισο. Θα μάθεις και αυτό που δεν ξέρεις τώρα: τι γένους είναι τα ουρί του Παραδείσου και τι θα πρέπει να τους προσφέρουν!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. //Προφανώς, ο αρχιδολοφόνος Rashid ήταν καλοπληρωτής, ενώ ο Οτσαλάν, όχι. (Και για αυτό είπαν τον παραδώσουν για να εισπράξουν την γερή επικήρυξη).//
    -----------------
    Όταν παρέδωσε η ΜΟΣΑΝΤ τον Οτσαλάν στην ΜΙΤ στο Να'ι'ρόμπι, οι Εβραίοι πήραν μια παραφουσκωμένη βαλίτσα.
    Η οποία αποκλείεται να είχε μέσα μόνο τα 30 αργύρια. Από το 33 μ.Χ. έχουν ανέβει πολύ οι αμοιβές.
    Τσάμπα θα το έκαναν ;;;!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. //Ο δε διοργανωτής παλαιστίνιος που εξέτισε μεγαλύτερη ποινή, τι να σας πω; Καταταλαιπωρήθηκε από τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης! Ζούσε στο σπιτάκι του φύλακα μαζί με την ερωμένη του.//
    -----------------
    Να προσθέσω ότι ο ...Αραβαντινός, εκτός από το ...σπιτάκι του στις φυλακές όπου πηδούσε ο Παλαιστίνιος την γκόμενα, είχε παραχωρήσει και το σπιτάκι του σκύλου του στο θηλυκό κανίς της, για να το πηδάει ο σκύλος του ο Τζάκ.
    Άσε, μεγάλο μπέρδεμα! Το έχω δει σε DVD!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ κ. Νίκο Φώσκολο, Ελλάδα.
    Έχουμε μαζευτεί στο καρέ, σας διαβάζουμε και έχουμε πεθάνει στο γέλιο.
    Μας έχει ακούσει όλος ο Νότιος Ειρηνικός.
    Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε.
    Έχει σειρά να μας ακούσει και ο Βόρειος!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτός ο τύπος ο καθ' ομολογίαν του σιωνιστής, ο Στίβεν Έμερσον, που σε εμπνέει τόσο πολύ νεαρέ ώστε να αισθάνεσαι την ανάγκη να στηριχθείς σε αυτούσια και κακομεταφρασμένα (απ' τον αυτόματο) κείμενά του για να μας πεις το ποίημά σου, έχει χαρακτηριστεί ακόμα και από δεξιούς δημοσιογράφους των ΗΠΑ όπου ...διαπρέπει, ως επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια, διότι με τα ακροδεξιά παραμύθια του, τορπιλίζει τις σχέσεις μεταξύ των Αμερικανών πολιτών, μουσουλμάνων από την μια και υπερσυντηρητικών ευαγγελικών/ πεντηκοστιανών και Εβραίων από την άλλη.

    Εμφανίζεται ως ειδικός περί την διεθνή τρομοκρατία και την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και κάθε τόσο εκδίδει βιβλία με δήθεν αποκλειστικά του ντοκουμέντα, ενώ αυτά που γράφει είναι διάφορα δημοσιεύματα εφημερίδων τα οποία κολλάει μεταξύ τους χαλώντας ...το σελοτέιπ του.

    Μετά, προσθέτει και την απαραίτητη διχαστική σάλτσα με βάση την σιωνιστική χολή, πασπαλισμένα με διάφορες αμερικάνικες παπαριές και βγάζει μεροκάματο.
    Καλό απ΄ό,τι φαίνεται, αφού έχει θαυμαστές μέχρι και στην Ελλάδα.

    Από την φάτσα του και μόνο, μπορεί να βγάλει κάποιος ασφαλές συμπέρασμα για το ποιόν του.
    Όταν τον είχα δει μια φορά στην τηλεόραση, νόμιζα ότι είχε κάτσει στην καρέκλα ανάποδα με το κεφάλι προς τα κάτω. Τόσο όμορφο και ...γυαλιστερό πρόσωπο έχει.
    Ο ...Αρτέμης Μάτσας είναι καλλονή μπροστά του !!!


    Η ιστορία του δεν είναι όμως τόσο αστεία. Στα προχειρογραμμένα κείμενά του έχει μεταφέρει πολλές φορές λάθος τα ονόματα ανθρώπων που έχουν σχέση με τρομοκρατία, με αποτέλεσμα μερικοί άσχετοι μ' αυτήν να δεχθούν μέχρι και επιθέσεις από ακροδεξιούς Αμερικανούς επειδή τα ονόματά τους έμοιαζαν.
    Ένας, κρατήθηκε στο αεροδρόμιο επί ώρες μέχρι να αποδείξει ότι δεν ήταν ...ελέφαντας και αφού πέρασαν την έγκυο σύζυγό του από ακτίνες Χ που είναι επικίνδυνες για το έμβρυο, για να σιγουρευτούν ότι στην κοιλιά της δεν έκρυβε.. όπλα.

    Μαζί με τον άλλο τηλεπαπαρολόγο συγγραφέα Victor Sharpe από την Αγγλία (που δηλώνει ...christian-zionist) και μερικούς άλλους, πρωτοστατούν στην εκστρατεία κατά του Μπάρακ (Χουσείν) Ομπάμα, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ορκισμένος στο τζιχάντ φανατικός μουσουλμάνος που έχει βάλλει σαν στόχο του να διαλύσει το Κράτος του Ισραήλ και την Λευκή Αμερική.
    Αυτόν θα είχε ακούσει και ο Χρυσοχοϊδης όταν είπε κάτι στην Βουλή για τον "μωαμεθανό Πρόεδρο ...των ΗΠΑ" .

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πολυγραφοτατος εισαι ΤΖΙΜΗ.
    ρε παληκαρι μου δεν γραφεις κανενα
    βιβλιο μπας και ξεστραβωθουμε.
    αληθεια τι εργασια κανεις και εχεις
    τοσο ελευθερο χρονο.δεν πιστευω να σε θρεφει ακομα ο μπαμπας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.