19/7/10

«Σέχτα Επαναστατών» δείχνουν τα όπλα της δολοφονίας του Σ. Γκιόλια


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση, τα δύο όπλα με τα οποία δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος είχαν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, πρόκειται για δύο εννιάρια πιστόλια.
Μετά την τελευταία εξέλιξη, την υπόθεση αναλαμβάνει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ αναμένονται αναλυτικές ανακοινώσεις από την Αστυνομία.
Όπως έγινε γνωστό από τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, λίγο πριν τις 5 και μισή το πρωί, άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος του δημοσιογράφου -και πατέρα ενός παιδιού δύο ετών- και του ζήτησε να βγει στην είσοδο γιατί, όπως είπε, του έκλεβαν το αυτοκίνητο. Μόλις βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 9.89» δέχθηκε 16 σφαίρες από δύο πιστόλια των εννέα χιλιοστών. Όπως προκύπτει από τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο Σωκράτης Γκιόλιας έχει δεχθεί σφαίρες στο κεφάλι, το θώρακα και την κοιλιά, ενώ έχει βληθεί τόσο από μπροστά, όσο και από πίσω.
Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του δεν ήταν σε θέση να δώσει ακριβείς πληροφορίες, εκτιμάται ωστόσο ότι δράστες είναι τρία άτομα που διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Από τους αστυνομικούς εξετάζεται επίσης μαρτυρία σύμφωνα με την οποία οι δράστες φορούσαν στολές πιθανόν εταιρείας σεκιούριτι ή δημοτικής αστυνομίας.
Λίγο μετά τις 07:10 το πρωί η αστυνομία βρήκε μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας ένα καμμένο ΙΧ και όπως όλα δείχνουν, ήταν αυτό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τον Αλιμο το Σάββατο και η κλοπή είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη του σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Επικεφαλής της ιατροδικαστικής έρευνας είναι ο Φ. Κουτσάφτης, ενώ τις έρευνες για την υπόθεση και τα κίνητρα της στυγερής δολοφονίας έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Oπως προαναφέρθηκε, ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 9.89», ενώ για χρόνια υπήρξε στενός συνεργατής του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Είναι ζήτημα τιμής να δείξει η Πολιτεία πως δεν φοβάται και να διαμηνύσει στους ψυχρούς δολοφόνους ότι δεν φιμωνόμαστε, τόνισε ο κυβέρνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής σε δηλώσεις του στον «Θέμα» 9.89. «Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου δεν φιμώνονται, δεν τρομοκρατούνται και δεν απειλούνται», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο pressroom, προσθέτοντας ότι οι αρμόδιες αρχές ήδη έχουν αναλάβει δράση, ώστε να συλληφθούν και να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι της δολοφονίας.
Την οργή και τη θλίψη εκ μέρους όλων των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου για την αποτρόπαιη δολοφονική ενέργεια που αφαίρεσε τη ζωή του Σωκράτη Γκιόλια, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος.
«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια προκαλεί αισθήματα αποτροπιασμού στην κοινή γνώμη και συγκλονίζει τη δημοσιογραφική οικογένεια, της οποίας το θύμα υπήρξε διακεκριμένο μέλος. Η ελληνική κοινωνία περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν άμεσα την πολύ σκοτεινή αυτή υπόθεση και να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ταχύτερο δυνατόν τους δολοφόνους», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Τη δολοφονία του 37χρονου δημοσιογράφου καταδίκασε και το Κομμουνιστικό Κόμμα: «Καταδικάζουμε τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκόλια. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Οι δολοφόνοι πρέπει να βρεθούν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ
Δεν δολοφονήθηκε μόνον ένας θαρραλέος δημοσιογράφος αλλά η ίδια η δημοσιογραφία, παρατήρησε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης. «Κάποιους ενόχλησε και αποφάσισαν να πατήσουν την σκανδάλη», ανέφερε χαρακτηριστικά [Βλέπε άρθρο] .
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του δημοσιογράφου Σωτήρη Γκιόλια εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ, καταδικάζοντας την αποτρόπαιη δολοφονία του.
«Η γκανγκστερικού τύπου δολοφονία του προκαλεί σοκ στο δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και γενικότερα. Η εξιχνίαση των αιτιών της δολοφονίας του άτυχου δημοσιογράφου αποτελεί καθήκον των διωκτικών αρχών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Η αποτρόπαιη δολοφονία του Σ. Γκιόλια προκαλεί την κοινή γνώμη για την εικόνα του δημόσιου βίου της χώρας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά, τονίζοντας πως η θεσμική υπανάπτυξη και η γενικευμένη διαφθορά οδηγούν σε έναν φαύλο κύκλο δράσης σκοτεινών κέντρων και συμφερόντων.
«Οι διωκτικές αρχές και η ελληνική δικαιοσύνη οφείλουν με μεγάλη ταχύτητα να αποδώσουν ευθύνες για αυτό το στυγερό έγκλημα», σημειώνει το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς και εκφράζει τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του δημοσιογράφου.
«Την ομόθυμη καταδίκη της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια οφείλει να συνοδεύει η αποφασιστικότητα της πολιτείας να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
Για άνανδρη δολοφονία έκανε λόγο και ο δήμαρχος Πειραιά κ. Παναγιώτης Φασούλας. «Πιστεύω ότι οι στυγεροί δολοφόνοι του θα αποκαλυφθούν από τις αρμόδιες αρχές και θα παραπεμφθούν στην ελληνική δικαιοσύνη», σημείωσε ο κ. Φασούλας.

ΠΟΕΣΥ: Να εξιχνιαστεί άμεσα η δολοφονία
Την οδύνη του για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, αλλά και τη συμπαράστασή του στα μέλη της οικογένειάς του, εξέφρασε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών).
Η ΠΟΕΣΥ ζητεί την άμεση επέμβαση των αρχών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του δημοσιογράφου.
«Ο τρόπος της δολοφονίας του, παραπέμπει στις πιο άγριες μεθόδους που έχει βιώσει η ελληνική κοινωνία και καθιστά επιτακτική την άμεση και δραστική παρέμβαση των αρχών, προς πάσα κατεύθυνση για την εξιχνίαση του εγκλήματος και την τιμωρία των υπευθύνων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

34 σχόλια:

  1. Τι να πεί κανείς ;;;; συγχαρητ'ηρια στους 3 που σκότωσαν εναν πατερα 32 χρόνων με αντρίκιο τρόπο...... Και στα δικά τους εύχομαι ολόψυχα.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιός να πιστέψει τι σ' αυτ'ον το τόπο πια?

    ψέμματα για την οικονομία

    ψέμματα για συνταξιοδωτικό

    ψέμματα για τα εθνικα θέματα

    ψέμματα από κυβέρνηση

    ψέμματα από μείζονα αντιπολίτευση

    γιατί όχι και ψέμματα και στη προκειμένη περίπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββα, ελπίζω να μπορούν να βρεθούν οι ip όσων άρχισαν από τις πρώτες ώρες να τα βάζουν με το κράτος, τις μυστικές υπηρεσίες ή και τον Θεό τον ίδιο εμφορούμενοι από «ιερή αγανάκτηση». Μετά από αυτό είναι πλέον φανερό πως οι αποδειγμένα προβοκάτορες δεν έχουν καμιά ιδεολογία και το μόνο που επιζητούν είναι να στρέψουν όλους εναντίων όλων. Αλλά αυτό που δεν περνάει από το ανόητο μυαλό τους είναι πως αυτοί που τους έχουν προσλάβει αντί πινακίου φακής θέλουν το χάος αλλά όχι για να προκύψει κάτι καλύτερο όπως εντελώς ανόητα πιστεύουν οι ίδιοι αλλά για να κατεδαφίσουν αυτό το κράτος που λέγεται Ελλάδα. Η κοινωνία ολόκληρη πρέπει να σταθεί απέναντί τους. Εγώ δεν έτρεφα καμιά εκτίμηση για το θύμα και δεν θα κάνω καμιά επικήδεια υμνολογία αλλά είναι φανερά τα κίνητρα και πού αποσκοπούν αυτοί που προσέλαβαν αυτό τον εσμό των ανόητων που παίρνει διάφορα ονόματα και απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν έχουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Για να μην υπάρξει συνέχεια λοιπόν ο κάθε ένας που έχει την οποιαδήποτε πληροφορία ας απευθυνθεί στην αστυνομία χωρίς να διστάσει ούτε στιγμή. Αυτό δεν είναι κατάδοση αλλά η ύψιστη υπηρεσία που μπορεί κανείς να προσφέρει στην δημοκρατία.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλι καλα που η αστυνομια απεφανθη γρηγορα για το που ανηκουν τα πιστολια γιατι ετοιμος ηταν ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ να βγαλει παλι καμμια μαιμου δηθεν προκυρηξη οτι το φαγαν το παληκαρι ακροδεξιοι... τωρα που ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ θα βγαλουν τον σκασμο ολοι οι ερυθρεμποροι της δημοκρατιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελευθέριε Β.
    ο σεβασμός στην αθρώπινη ζωή είναι ο βασικός θεμέλιος λίθος του αξιακού συστήματος του Ελληνισμού.
    Ο διάλογος της Αντιγόνης και του Κρέοντα, για το σεβασμό που έπρεπε να επιδειχτεί στο πτώμα του Πολυνείκη, έμεινε στη ιστορία.
    Το λέω αυτό για να δείξω ότι οι Έλληνες έδειχναν σεβασμό όχι μόνο στην ανθρώπινη ζωή, αλλά και στα λείψανο του ανθρώπου.
    Όλοι αυτοί που σκοτώνουν, επενδύοντας τις πράξεις τους με την όποια ιδεολογία, δεν μπορεί να είναι Έλληνες.
    Το έχω πει και στο παρελθόν, το Ελληνικό έθνος έχει παραστρατήσει.
    Καιρός να ξαναβρεί το δρόμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πιστόλια των 9mm χρησιμοποιούν τα ίδια πυρομαχικά με τα υποπολυβόλα των 9mm (όπως τα MP5). Λίγο δύσκολο , ανούσιο και με ρίσκο να πυροβολήσουν κάποιοι μόνο με πιστόλια τόσες φορές. Επίσης οι φυσικοί αυτουργοί της σημερινής δολοφονίας ίσως είναι "hired guns" , και δεδομένης της αρχής των συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ της τρομοκρατίας και του κοινού εγκλήματος , ίσως το σημερινό συμβάν να εμπίπτει στην δεύτερη κατηγορία και να θέλουν κάποιοι να ρίξουν "στάχτη στα μάτια" . Αυτά στα υπ' όψιν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μια παρατήρηση, τυχαία φάγανε το παλικάρη τέτοια μέρα! όχι βέβαια. Αύριο είναι η επέτειος της τουρκικής εισβολής στη μαρτυρική μεγαλόνησο την ώρα που το τουρκικό πλοίο αλωνίζει στο Αιγαίο κάνοντας έρευνες και οι υποτιθέμενοι οικοπεδοφάγοι κάψανε πάλι την Αττική, τα φερέφωνα ΜΜΕ με τι θα ασχολήθούν άραγε ώστε να αποπροσανατολίσουν πάλι τη κοινή γνώμη?

    θεωρίες συνωμοσίας


    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν οι δήθεν σεχτιάριδες είναι ακροαριστεροί, τότε εγώ είμαι Ιάπωνας εκτροφέας χρυσόψαρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλιστα! Καταλάβαμε.
    Το παρακράτος, πάντα χρησιμοποιούσε την “τρομοκρατία” γιά να λύνη τις εσωτερικές διαφορές του και τους γόρδιους δεσμούς του. Σχεδόν πάντα, οι δολοφονούμενοι, ήσαν πολλαπλώς χρήσιμοι γιά την πατρίδα
    Αυτού του παρακράτους, η πολιτικοδημοσιογραφική διαπλοκή, αποτελεί συστατικό στοιχείο.
    Εξ ού και η στοχοποίηση του άτυχου Γκιόλια.

    Η Σέχτα Επαναστατών λοιπόν, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

    - Αν η Σέχτα Επαναστατών, είναι πράγματι αυτό που λέει,
    - Αν δεν υπάρχει πολιτικοδημοσιογραφική διαπλοκή και,
    - Αν η “τρομοκρατία” δεν είναι των μυστικών υπηρεσιών,

    Τότε,

    γιατί στην θέση του δολοφονημένου, είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εν πολλοίς άγνωστος και, δεν είναι κάποια μεγαλοδημοσιογραφάρα των οκτώ;
    Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχουμε τήν πιό άρρωστη Αριστερά, όχι στήν Ευρώπη αλλά στόν κόσμο όλον. Δολοφονεί από τό 1974, καίει αυτοκίνητα καί βιβλιοπωλεία, έχει κάνει τά πανεπιστήμια τσιφλίκι της καί ξυλοκοπεί όποιον της πάει κόντρα, μέ τά συνδικάτα της κλείνει τά εργοστάσια καί διώχνει τίς πολυεθνικές, κλείνει τούς δρόμους όποτε γουστάρει, κρατάει προδοτική στάση στά εθνικά θέματα, δηλώνει ευθαρσώς ανυπακοή στούς θεσμούς καί τούς νόμους κτλ κτλ.

    Οι άνθρωποι έχουν ένα τρομερό κόμπλεξ. Θέλουν πάσει θυσία τήν εξουσία, αλλά επειδή δεν μπορούν να τά καταφέρουν μέ δημοκρατικά μέσα, καταφεύγουν σέ όλες τίς παραπάνω μεθόδους. Εγώ προτείνω νά πάρει τήν εξουσία η Αριστερά νά δούμε τί θά καταφέρουν. Θά μας κάνουν Ουγκάντα εντός 4 εβδομάδων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερώτημα 1ο
    Γιατί η "Σέχτα Επαναστατών" να χτυπήσει έναν ασήμαντο δημοσιογράφο;
    Δεν ήταν δα κι ένας <> δημοσιογράφος των τηλεοπτικών παραθύρων ή μη, που να είχε και κάποιες μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες.
    Και δεν συνάδει το profil του αποθανόντος κου Γκόλια με το profil των στόχων της "Σέχτας".

    Ερώτημα 2ο
    Γιατί η "Σέχτα Επαναστατών" να <> στην κατάντια των πληρωμένων δολοφόνων και να χάσει έτσι κάθε έρισμα που έχει στους κύκλους των αντεξουσιαστών - αναρχικών; Για τα λεφτά; Δεν το νομίζω.

    Ερώτημα 3ο
    Τα "συμβόλαια θανάτου" - απ' ότι γνωρίζουμε - είναι <> και <>. 3, 4 πυροβολισμοί κι η χαριστική βολή.
    Γιατί τουλάχιστον 13 πυροβολισμοί κι, από ότι λέγεται, με παύση μεταξύ τους;
    Αυτό δεικνύει μίσος προς το θύμα. Μίσος οι επαγγελματίες στα συμβόλαια θανάτου δεν δείχνουν.

    Αυτά τα ολίγα, προς το παρόν.

    ΚώσταςΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @19 Ιουλίου 2010 5:13 μ.μ.

    Μπά, γιατί ανούσιο και με ρίσκο;

    Η είσαι πρό ή δεν είσαι. ¨Οταν σου δίνουν μια αποστολή, σαν επαγγελματίας πρέπει να την εκτελέσεις. Αλλωστε, υπάρχει φούλ αυτόματη βολή και στα πιστόλια. Ο ασφαλέστερος τρόπος για να έχεις 100% επιτυχία είναι να αδειάσεις ένα γεμιστήρα πάνω στο στόχο, και στο τέλος να πυροβολήσεις το θύμα στο κεφάλι (100%). Πέρας.

    Τέτοια άτομα (pros) δεν βλέπουν τον άλλον ώς `άνθρωπο`. Μόνον ώς στόχο, και την δολοφονία όχι σαν δολοφονία αλλά σαν `δουλειά`.

    Είναι αστείο, επίσης, το γεγονός ότι μετά απο κάθε δολοφονία της Αριστεράς στην Ελλάδα, βγαίνουν οι αριστεροί και τα φορτώνουν, που αλλού, στη Δεξιά.

    ¨Ετσι και τώρα, οι πασιφανέστατα Αριστεροί-Αντεξουσιαστές-Εθνομηδενιστές-Αναρχικοί-Μπακουνικοί κτλπ δράστες, έγιναν ξαφνικά `παρακρατικοί`, `συστημικοί` κτλπ. Σε λίγο θα μας πούν ότι μεγάλωσαν στην ΟΝΝΕΔ και κατεβαίνανε σε συγκεντρώσεις της ΝΔ.

    Οπως άλλωστε και οι δολοφόνοι του Μομφεράτου και του Αθανασιάδη, έτσι Αντεξουσιαστές;

    `Αραγε, γιατί μόνον η Δεξιά έχει θύματα δημοσιογράφους στην Ελλάδα; Και που εκπαιδεύτηκαν οι Τρομοκράτες; Στη Ρεντίνα, στο Μεγάλο Πεύκο ή στη Λιβύη;

    ΥΓ: Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του νεκρού και στους οικείους του. Ο δολοφονηθείς, έπεσε υπέρ της Δημοκρατίας και της Ελευθεροτυπίας. Οχι της Χαμαιτυπίας. Της Ελευθεροτυπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "πολεμος ειναι η επεκταση της πολιτικης με άλλα μεσα " κλαουζεβιτς

    οταν δεν πειθεται καποιος υπαρχουν και τα 'άλλα μεσα'

    πως φτασαμε ως εδω ;

    για να πεισθει καποιος που δεν παιζει το στημενο παιγχνιδι των μμε πρεπει να εχει ονομα και διευθυνση

    πως ξεκινησαμε ;
    με μηνυσεις 'θιγομενων' που ασχετα αν ευσταθουσαν ανελαβε η δικαιοσυνη να τις διελευκανει .
    τα καταφερε και βρηκε τον υπευθυνο.


    ο υπευθυνος ειχε πλεον ταυτοτητα και διευθυνση ή θα εντασονταν στο ρολο των μμε ή υπαρχει και 'αλλος τροπος' προς παραδειγματισμο και συμορφωση

    ----

    ακους στις ειδησεις οτι σκοτωθηκε δημοσιογραφος
    ο μεσος τηλεθεατης σκεφτεται
    πρετεντερης , τριανταφυλοπουλος , παπαχελας , τσιμας , κουλογλου κλπ

    γκιολιας ;

    ποιος ειναι αυτος να γινει στοχος ;
    θα μας τα εξηγησει η προκυρηξη βεβαια...

    προς το παρον , αλλοι συνεχιζουν να μαζευουν υπογραφες για το ταδε , ονοματα και μπλογκ για το δεινα κλπ

    ολοι πρεπει να εχουν ονοματα και διευθυνσεις να τους στελνουν το γραμμα ...

    δεν τηρουν πλεον ουτε τα προσχηματα
    γιατι;
    γιατι δε δινουν λογο σε κανενα

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τελικα το ''τροκτικο'' ενοχλησε πολλους! ο τροπος δειχνει πως η σεχτα ειναι κατι παραπανω απο ''ανταρτες πολεων''. προκειτε περι συμμοριας που εκτελει συμβολαια θανατου γιατι ο γκολιας ετοιμαζε αρθρακι με ονοματακια πολιτικων-επιχειρηματιων στο τροκτικο. αυτο καταλαβαινω εγω. εξαλλου ο σκυφτουλης το ειπε ''οι αναρχικοι εγιναν ποινικοι και οι ποινικοι αναρχικοι''

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ = Γιώργος Σιδηρούντιος

    Αγαπητε φιλε , μονος σου δεν αφησες αλλο περιθωριο, επομενως Η εισαι οπως ειπες 'Ιάπωνας εκτροφέας χρυσόψαρων' Η ΒΛΑΞ.

    Διαλεγεις και παιρνεις γιατι μαλλον δεν εισαι σε θεση να αποδειξεις με λογικα επιχειρηματα οτ η ΣΕΧΤΑ δεν ειναι ακροαριστερη δολοφονικη ομαδα.. ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ιδια την ΣΕΧΤΑ !

    Τι να κανουμε επειδη δεν σου αρεσει η εγκληματικη ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για να μην έχετε καμμια αμφιβολία για το αν είναι όντως η "σεχτα" που δολοφόνησε τον Γκιόλια δείτε την σχετική σελίδα στον indymedia πως γίνεται η αναγγελία της δολοφονίας

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1194013

    "Με 13 σφαίρες από πιστόλια σφραγγίδες της σέχτας επαναστατών εκτελέστηκε ο Σωκράτης Γκιώλιας, ιδρυτής του Τρωκτικού και αρχισυντάκτης του θέματος."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To Troktiko ήταν ιδιαίτερα απεχθές στους διάφορους συριζαίους μπλογκερς που το αποκαλούσαν κοροιδευτικά και "πρωκτικό". Ο Γκιόλιας (όπως και άλοι δημοσιογράφοι της εναλλακτικής ενημέρωσης πχ Χατζάρας) είχε στοχοποιηθεί κατ' επανάληψη και από το indymedia το οποίο συνεχίζει να λειτουργει σε πλήρη ασυλία.
    Σήμερα σε όλο το δίκτυο τα μπουμπούκια της αριστεράς και της προόδου έχουν ξεσαλώσει προσπαθώντας να θάψουν τον Γκιόλια. Να τον παρουσιάσουν ως παλαιοημερολογίτη, ως άτομο που έβγαζε συκοφαντίες στο μπλογκ του κλπ.

    Αλήθεια δε κάνει εντύπωση σε κανέναν που τα επαναστατημένα νιάτα αντί να επιλέξουν κάποιο πολυεκατομμυριούχο δημοσιογράφο των καναλιών επέλεξαν τον άνθρωπο που είχε ένα εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης;

    Η κοινωνία αυτή επί δεκαετίες ανέχεται την ακροαριστερή τρομοκρατία και ανέχεται τα ΜΜΕ να δικαιολογούν τις πράξεις των αριστερών δολοφόνων. Έχουμε να δούμε προφανώς και πολύ χειρότερα όσο συνεχίζει η συριζοπασοκικη χούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πρεπει να ιδρυθει μια ομαδα μυστικη ανεξαρτητη μη κρατικη απο πολιτες με πειρα η οποια θα κανει ερευνα και θα "καθαριζει" ολους τους δολοφονους. μετα θα δημοσιευει ολα τα στοιχεια στο κοινο με ΟΝΟΜΑΤΑ (ξερω στην ελλαδα δεν λενε ονοματα). ετσι ο καθε επιδοξος δολοφονος θα ξερει οτι εαν δολοφονησει οι μερες του ειναι μετρημενες. Εαν περιμενουμε απο την αστυνομια και το υπουργειο ΠΡΟΠΟ να μας πει ποιοι δολοφονησαν καλα κρασια. ουτε ο Παλαιοκωστας δεν καταδεχεται να μπλεξει μαζι τους.

    Χιουτεκούτλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οικονομικά συμφέροντα ή Σέχτα?

    Ο,τι και νάναι, οι προσπάθειες ενός νεου δημοσιογράφου που ψάχνει ν' αποκαλύψει την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι σημείο που πρέπει να συσπειρώσει το λαό μας ως προς το αδιαπραγμάτευτο της αξίας που έχει ο δημοσιογρφικός και κοινωνικός έλεγχος της οικονομικο-πολιτικής εξουσίας στην πατρίδα μας.
    Τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Γκιόλια, και η σύντομη αλλά λαμπερή Παρουσία του, ας αποτελεί παράδειγμα αγωνιστή που, στον ευτελισμένο καιρό μας, έπεσε στο καθήκον υπέρ της Ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΑΝΩ ΘΡΟΣΚΩ- ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...ΤΗΝ ΦΤΥΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ... ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΗ ΜΑΓΙΑ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ . ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ . ΜΕ ΠΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1ον)
    Ειναι βλακωδες λαθος να ταυτιζομε
    τετοιους μισθωμενους εκτελεστες με
    την Αριστερα διοτι εθελοτυφλουμε.
    2ον)
    Τι ητανε ο Σωκρατης,τι γνωριζε ,τι
    ετοιμαζε,ποιοι θελανε να του κλεισουνε το στομα η επι το πονηροτερο ποιοι θελανε να του παρουνε το αρχειο του μετα την δολοφονια (ητανε γνωστο οτι μετα, το
    αρχειο θα το επαιρναν οι διαβρωμενες υπηρεσιες μας)με ενα η
    περισοτερους σκοπους,ητε να εκβιασουν ανθρωπους ητε να δημοσιευσουν ονοματα για να συνεχιστει στη χωρα μας το εντροπικο παραπλανητικο μπαχαλο.
    3ον)
    Μη ξεχναμε οτι ο Σωκρατης επι πολλα
    χρονια ητανε το alter ego του ετερου των ξενων υπηρεσιων,του πολυφερνου Μακη,και ας μη ξεχναμε οτι διαχειριστηκαν μαζι στα κρισιμα
    χρονια που περασαν σοβαροτατες πλη
    ροφοριες απο διαφορες πηγες ακομα και υποκλοπης και "ενας θεος ξερει"
    το μεγεθος της επικινδυνοτητας για
    καποιους του Σωκρατη.
    4ον)
    Η ποιοτητα της προσωπικοτητας του
    Σωκρατη (πιστευε στην Ορθοδοξια κλπ) δημιουργουσε εμποδια σε πολλους και δημιουργουσε προβληματα
    σε αυτους που τον περιτριγηριζαν και μαλλον τον χρησιμοποιουσαν
    5ον)
    Ας ερευνηθει απο το περιβαλλον του
    νεκρου τα πραγματικα αιτια που χωρησαν τον Σωκρατη απο τον Μακη και ας μη μεινωμε στα επιφανειακα αιτια
    6ον)
    οπωσδηποτε ο Σωκρατης δεν ητανε ενας απο αυτους τους γελοιους ντενεκεδες δημοσιογραφους με την κουστωδια σωματοφυλακων και τα υψηλα εισοδηματα
    7ον)
    τελικα αυτες οι "σεχτες" καθε ημερα
    επιβεβαιωνουν ολο και περισσοτερο
    τις αρχικες καποτε υποψιες οτι ειναι ο μαφιοζικος τελικος βραχιονας μυστικων υπηρεσιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Όταν τελειώσει ο καυγάς για την ιδεολογία της Σεχτας μπορεί ίσως να απαντηθεί το ερώτημα, τι θα γίνει με την αποκάλυψη που είχε προανγγεέιλει ο νεκρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Όταν τελειώσει ο καυγάς για την ιδεολογία της Σεχτας μπορεί ίσως να απαντηθεί το ερώτημα, τι θα γίνει με την αποκάλυψη που είχε προανγγεέιλει ο νεκρός.

    20 Ιουλίου 2010 9:18 π.μ. "
    -----------------------
    η επισημη απειλη αποκαλυψεων μεσω
    του δικου του μπλοκ εγινε λιγα
    λεπτα πριν την δολοφονια του και δεν μπορει να συνδεθει σαν αιτιο αυτη η δημοσιευση.αν ομως αυτα που δημοσιευσε λιγα λεπτα πριν την δολοφονια του τα ειχε ηδη εμπιστευθει αλλου τοτε ψαξτε η τους
    "εμπιστους" η το...εσελον!!!(ετσι
    δεν ειναι "Μακηδες" της Ελλαδος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποιοι αριστεροαναρχικοι και κουραφεξαλα βρε αγαθοι?
    Ακομα πιστευετε σε αυτες τις παπαρολογιες?
    Σας εχουν αποχαυνωσει τα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης, κοψτε λιγο την τηλεοραση και τις εφημεριδες, εξυπηρετουν τα συμφεροντα καποιων απο αυτους που πολυ πιθανον ηθελε να βγαλει στη φορα.
    Ποσο μακακες μπορει να εισαστε?
    Ο ανθρωπος ηθελε να βγαλει στη φορα ονοματα διαφθαρμενων πολιτικων, επιχειρηματιων και αλλων μεγαλοσχημονων κρατικων λειτουργων.
    Το καταλαβανε και τον φαγανε με μισθοφορους εκτελεστες, τοσο απλα....
    Και τα αρχεια του οπως ειπε και ενας προλαλησαντας θα τα παρει η διεφθαρμενη ΕΥΠ για να γλιτωσει την παρτιδα. Τιποτα δεν προκειται να μαθευτει, για τοσο ηλιθιους τους περνατε?
    Σεχτα και μαλακιες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επιτέλους να σταματήσουν οι αριστεροί και τα παπαγαλάκια των Αντεξουσιαστών να υποτιμάνε τη νουμοσύνη του Ελληνικού Λαού.

    Η φωτό του συγχωρεμένου είχε αναρτηθεί στο Ιντυμήντια με λεζαντα

    ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ

    Ο συγχωρεμένος δολοφονήθηκε μόνο και μόνο επειδή ήταν δεξιός και πατριώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ 19 Ιουλίου, 9.34
    Ναι είμαι βλάξ.
    Σε λίγο θα κάνω και αίτηση για Ιαπωνικό διαβατήριο και θα αφοσιωθώ στα χρυσόψαρα.
    Μήπως κατα τύχη γνωρίζεις και κανένα καλό ψυχίατρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς 12.41μμ

    Τοτε επομενως η "Σεχτα" θα εχει σα στοχο να καθαρισει και τους υπολοιπους δεξιους και πατριωτες.....
    Παρε ενα Lexotanil για αρχη και μετα βλεπουμε. Σε εχει επηρεασει πολυ η τηλεοραση και οι φυλλαδες που διαβαζεις.
    Τον ανθρωπο τον φαγανε γιατι πηγαινε να αποκαλυψει χοντρες διαπλοκες καθως φαινεται και θα γινοταν τεραστιο σκανδαλο. Μαλλον ειτε δεν το χειριστηκε σωστα ειτε το εμπιστευθηκε σε λαθος ατομο, διερευσε το μυστικο και τον καθαρισανε με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
    Τα υπολοιπα που λες ειναι κουραφεξαλα για παιδια πρωτης Δημοτικου.
    Οι χειροτεροι τρομοκρατες ειναι αυτοι που απαρτιζουν το παρασκηνιακο κυκλωμα και ειναι μεσα απο το χωρο της πολιτικης, των μυστικων υπηρεσιων, της μαφιας και των "επιχειρηματιων" που εχουν βρωμικα παρε-δωσε με το Δημοσιο.
    Αν δεν προλαβει καποιος να τους εκθεσει(οπως ο εν λογω δημοσιογραφος), προλαβαινουν και τον τρωνε αυτοι.
    Οι επαγγελματιες δολοφονοι προερχονται τις περισσοτερες φορες μεσα απο το οργανωμενο εγκλημα (βλεπε Μαφια), με την οποια το κρατος και οι μυστικες υπηρεσεις εχουν παντα μυστικες συνεργασιες.
    Τους αφηνουν να κανουν τη βρωμοδουλεια και σε ανταλλαγμα τους χρησιμοποιουν για να καθαριζουν οποιον απειλει να τους αποκαλυψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ασχετα τι θα "αποκαλυφθει" εναντιον
    του Σωκρατη στην αναμενομενη προκη
    ρυξη της "Σεχτας" αυτο που φαινεται
    ειναι οτι ο ιστοχωρος των blogs, με
    την σχετικη ανωνυμια που προσφερει
    σε καταγγελιες ,αυξανεται συνεχεια σε δυναμη.Η δολοφονια του Σωκρατη
    ηδη εχει αυξησει την συσπειρωση του
    σκεπτομενου τμηματος των πολιτων.
    Θα ηθελα να καταθεσω τον προβληματισμο μου αν οι επικυριαρχοι επιζητουν την συμμετοχη των πληθυσμων μεσω των blogs,οποτε και πανευκολα φακελλωνονται οι παντες και "χαρτογραφουνται" οι πληθυσμοι
    η αν αυτη η συμμετοχη των πληθυσμων
    στα κοινα με τις αναλογες αποκαλυ
    ψεις που θα εκαναν γαργαρα τα συνηθη ΜΜΕ ειναι παραπλευρες απωλειες για τους επικυριαρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Ανώνυμο 20 Ιουλίου 2010 3:55 μ.μ.

    Ευτυχώς που μας είπες ότι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα είναι δεξιοί και κυρίως πατριώτες και πως οι εφημερίδες περνάνε δεξιες και πατριωτικές θέσεις. χαχαχαχαχα
    Τράβα κοιτάξου σε κάνα γιατρό ρε.

    Θα είσαι και εσύ ένας ακόμα αριστερός καμμένος που επί ΕΣΣΔ όταν αποκαλύπτονταν τα εγκλήματα της θα έλεγες πως δεν είναι αυτό σοσιαλισμός και θα ονειρευόταν τον σοσιαλιστικό παράδεισο που δεν ήρθε ποτέ.
    Το 2000 θα είσουν από αυτούς που λέγανε ότι οι 17Νοεμβρίτες ειναι "εθνικοσοσιαλιστές".
    Μεγάλο ΚΑΗΜΟ έχετε εσείς οι αριστεροί. Όπου εφαρμόστηκε η ιδεολογία σας κατέστρεψε τα πάντα (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας με κρατικοποιήσεις, εθνομηδενισμό και τρομοκρατία), εσείς μείνατε με το κουσούρι να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα λουτρά αίματος των συντρόφων σας επικαλούμενη κάποια "πραγματική αριστερά", ανύπαρκτη αλλά ιδανική.

    Εξίσου κωμικό είναι ο διαχωρισμός σου σε τρομοκράτες και επαγγελματίες δολοφονους. Δηλαδη οι τρομοκράτες τι είναι καμαριέρες;
    Ρε κόψτε λίγο την Αυγή και το τΣΥΡΙΖΑ βαράει στον εγκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οταν σκοτώνεται ένας άνθρωπος με δημόσιο λόγο, χάνεται μια φωνή και μια σκέψη. Η δικαιολογία που προβάλουν οι κατ΄επίφαση ιδεολόγοι που (δήθεν) θέλουν να προστατέψουν την κοινωνία,, δεν ευσταθεί. Διότι ο πραγματικός ιδεολόγος, θα πρέπει να έχει σαν αρχή του "διαφωνώ με ό,τι λές αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λές".
    Εδώ όμως βλέπουμε κατ΄εξακολούθηση να σπέρνεται ο τρόμος και η καταστροφή, να χύνεται αίμα απλών ανθρώπων που δεν είναι ούτε μεγαλόσχημοι, ούτε ανήκουν σε καμμιά ελίτ. Ας πάψουν λοιπόν να κοροιδεύουν τον κόσμο, η "ιδεολογία" αυτή, δεν πείθει κανέναν άνθρωπο με καθαρό μυαλό. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς αγαπητο Σιδηρουντιο χαιρομαι που σε ξαναδιαβαζω ΕΡΡΩΣΟ!Προς αξιτιμο Στεργιο καλη επιτυχια στον γιο σας αν και σε κανενα δεν θα ευχομουν σε κανεναν να περασει την υπολοιπη ζωη του σ' αυτη την "Ατλαντιδα" που ονομαζεται Ηνωμενο Βασιλειο ουτε ως καταρα!
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΤΕ!η οπως ελεγε και ο ρωσσος συγραφεας της "Λευκης Φρουρας" "η μοναδικη ιδεα που ειναι καταδικασμενη ειναι αυτη που δεν εχει κανενα να αγωιστει για αυτην"Αρα οσοι πιστευουμε στην ΙΔΕΑ ΡΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΣΟΙΥΡΓΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ`ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ας μην σταματησουμε να κραταμε ζωντανη την "φλογα"Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο
    -----------
    Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
    Γιατι αποκαλεις το UK ατλαντιδα
    και αν θελεις μου γραφεις με τι ασχολεισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κύριε Χρήστο, σας το έχω ξαναπεί πως θα ήθελα να σας γνωρίσω. Ταξιδεύω τακτικά. Το ιμειλ μου είναι ανοιχτό σε όλους στο ellinikesaxies.blogspot.com
    Δυστυχώς, μεγάλη έλειψη ελεύθερου χρόνου δεν μου επιτρέπει να σχολιάζω στο διαδύκτιο.

    Και κάτι άλλο. Μαφιόζοι υπάρχουν σε πολλούς χώρους. Δεν σημαίνει όμως ότι ολόκληροι οι χώροι στους οποίους κάποιοι είναι μαφιόζοι, είναι μαφιόζικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ενοώ δεν έχω χρόνο να σχολιάζω όσο θα ήθελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.