1/7/10

Σκοτάδι, έρεβος και γενοκτονικές πολιτικές συνεχίζουν να επικρατούν στην Τουρκία

http://www.medyakaradeniz.com/resimler/haberler/1206.jpg
Ο δήμαρχος του Ριζαίου, Halil Bakırcı, πάνω στο κάστρο που έχτισε ο Ιουστινιανός, όταν η πόλη ήταν καθαρά ελληνική, τον 6ο μ. Χ. αιώνα, τότε που οι Τούρκοι ήταν ακόμα στα βάθη της Ασίας.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν Τούρκοι, Έλληνες, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι να μας πείσουν ότι η Τουρκία αλλάζει και δικαιούται μια θέση στην Ευρώπη και των πολιτισμένο κόσμο, έρχεται η σκληρή πραγματικότητα να μας προσγειώσει όλους.
Ο δήμαρχος μιας πόλης της οποίας το σύνολο του πληθυσμού είναι εξισλαμισθέντες Έλληνες και Λαζοί, πρότεινε δημόσια να λυθεί το Κουρδικό με την αναβίωση της τουρκοοθωμανικής παράδοσης. Τί εννοούσε;
Να πάρουν όλοι οι 'Τούρκοι' σαν δεύτερη γυναίκα μια Κούρδισσα και μέσα από αυτή τη διαδικασία να οδηγήσουν στον εκφυλλισμό το κουρδικό έθνος, λύτοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο το Κουρδικό Ζήτημα.
Την πρόταση αυτή έφερε στο προσκήνιο ο δήμαρχος του Ριζαίου, Halil Bakırcı, από τα σημαντικά στελέχη του κυβερνητικού κόμματος, ΑΚΡ, στο νομό Ριζαίου, πατρίδα του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλύπτοντας με την πρότασή του το πραγματικό πρόσωπο του κυβερνητικού κόμματος και της ίδιας 'παραδοσιακής' Τουρκίας.
Οι Κούρδοι αντέδρασαν σφοδρά σε αυτή την ρατσιστική-φασιστική πρόταση που έκανε δημόσια ένας δήμαρχος, στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος ΑΚΡ και φίλος του πρωθυπουργού Ερντογάν.
Σήμερα ανακοινώθηκε ότι το ΑΚΡ έχει αρχίσει εσωτερική διαδικασία για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο.

3 σχόλια:

  1. Τούρκικη παροιμία: "άσπρος γάτος - μαύρος γάτος δεν έχει σημασία, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια". Όπου ποντίκια είμαστε εμείς, οι Κούρδοι, οι Αρμένιοι και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξισλαμισμένοι ΈΛΛΗΝΕΣ... Είναι που το Πατριαρχείο της NOVA ROMA του Βοσπόρου έσωσε το ποίμνιό του. Δεκάδες εκατομμύρια εξισλαμίστηκαν και όσοι τη γλύτωσαν ήταν για λόγους καθαρά υπολογισμών της Υψηλής Πύλης. Όλα τα άλλα είναι φούμαρα. Πατριάρχης δικός μου είναι ο καλός παπάς της ενορίας μου. Πάψτε να τρώτε μούσια με Πατριαρχείο CITA CONSTANTINVS κλπ. Στο κόλπο είναι από το 1453 και ακόμα νωρίτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 2:16 μ.μ.

    Ο Nτένγκ Xσιάο Πινγκ το είχε πει (κι) αυτό. Ήταν γνωστός για τις ρήσεις του, πολλές των οποίων ήταν παρμένες από την παλιά κινεζική παράδοση ("Mην γεμίζεις το δοχείο μέχρι να ξεχειλίσει. Καλύτερα να σταματάς πριν γυρίσει και χυθεί" κ.ά.).

    @ 3:14 μ.μ.

    Προβοκατορίσκε, κατά καιρούς μπαίνεις (κι) εδώ και αφήνεις την ανιστόρητη και βλακωδέστατη κουτσουλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.