1/7/10

Σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ: Ασέβεια Ομπάμα στον Ερντογάν

Lütfü TÜRKKAN
Θα ήθελα να υποβάλλω ένα ερώτημα από αυτή τη στήλη σε όλους εκείνους που κατέχουν σχετικές πληροφορίες.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, όταν υποχρέωσε τον πρωθυπουργό Ερντογάν να περιμένει έξω από την πόρτα του, όντως παρακολουθούσε τον αγώνα ποδοσφαίρου της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ;
Εαν όντως είναι έτσι, αυτή η προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στον πρωθυπουργό με πρόσβαλλε και με μείωσε και μένα προσωπικά.
Δεν θέλω να παραδεχτώ μια τέτοια προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στον πρωθυπουργό της χώρας μου.
Εναν πρωθυπουργό που σύρθηκε στην Αμερική από τον σύμβουλό του για να ταπεινωθεί.
Τί σημαίνει αυτό;
Μήπως πέρασε η ημερομηνία λήξης σας κύριε πρωθυπουργέ;
Τί θα πει "Ας περιμένει, θα τον δω όταν τελειώσει ο αγώνας ποδοσφαίρου";
Μακάρι να μην είναι αλήθεια.
Μακάρι να είναι μια είδηση παραπληροφόρησης που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Εμείς που γίναμε 'καλά παιδιά' και δεν υψώσαμε τη φωνή μας στην Αμερική, που μετέτρεψε τη Μέση Ανατολή σε λίμνη αίματος.
Εμείς που δεν υψώσαμε τη φωνή μας ούτε όταν οι δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ σκότωσαν ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους και βίασαν τις γυναίκες των μουσουλμάνων.
Εμείς που βυθιστήκαμε στη σιωπή, λέγοντας ότι "τέτοιες ατυχίες συμβάινουν", όταν η αρμόδια επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ αναγνώρισε την κατ' όνομα Γενοκτονία των Αρμενίων.
Εμείς που ο πρωθυπουργός μας δέχτηκε να είναι ο συμπροεδρεύων στο Σχέδιο της Διευρυμένης Μέσης Ανατολής των ΗΠΑ, που συνεργάστηκαν με τους Κούρδους στο Βόρειο Ιράκ, αποδεχόμενος (ο πρωθυπουργός) ταυτόχρονα την ίδρυση Κουρδικού Κράτους, που θα οδηγήσει στο διαμελισμό της Τουρκίας.
Αυτό είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο πρωθυπουργός μας είναι ο πρώτος πρωθυπουργός στον κόσμο που δέχτηκε να συμπροεδρεύσει σε ένα σχέδιο που θα οδηγήσει στη διάλυση της ίδιας του της χώρας.
Αν και όλοι γνωρίζουν ότι οι ΗΠΑ είναι ο κύριος οικονομικός υποστηρικτής του ΡΚΚ που κάθε μέρα αφαιρεί ζωές, δεν είπατε ούτε λέξη για το θέμα αυτό.
Τη στιγμή που η οικονομία της χώρας μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, η κυβέρνηση θέσπισε φόρο μόνο 4% για την εισαγωγή αλκοόλης που προέρχεται από αραβίσιτο που παράγουν οι αγρότες των ΗΠΑ, ένα προϊόν που αρνούνται να εισάγουν άλλες χώρες.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, επιτρέψαμε να κλείσουν τα εργοστάσια παραγωγής σπορελαίου στη χώρα μας, οδηγώντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους.
Και γιατί έγιναν όλα αυτά;
Για να κάνουν τον Πρόεδρό μας να περιμένει έξω από την πόρτα και να του πούνε "Τώρα παρακολουθώ τον ποδοσφαιρικό αγώνα, δώστε του κάτι να πιεί και μετά θα τον δω";
Απευθύνω και πάλι έκκληση στους αρμοδίους.
Παρακαλώ, ας βγει κάποιος και ας πει ότι "οι πληροφορίες αυτές δεν είναι σωστές".
Πηγή: ΙΝΤΕΡΝΕΤΧΑΜΠΕΡ

6 σχόλια:

  1. Είναι λίγο σε σχέση με αυτά που κάνατε στους λαούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πειραζει, ετσι ειναι, οι υπαλληλισκοι περιμενουν εξω απο τις πορτες των προϊσταμενων τους

    που να δειτε τι κανουν στον Ο τα δικα του αφεντικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εμείς που γίναμε 'καλά παιδιά' και δεν υψώσαμε τη φωνή μας στην Αμερική, που μετέτρεψε τη Μέση Ανατολή σε λίμνη αίματος.
    Εμείς που δεν υψώσαμε τη φωνή μας ούτε όταν οι δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ σκότωσαν ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους και βίασαν τις γυναίκες των μουσουλμάνων....."


    Ναι ρε φίλε εσείς!
    Που τόσα χρόνια είσασταν σύμμαχοι με τους άλλους γενοκτόνους τους Εβραίους, και που τώρα ξαφνικά γίνατε όψιμοι υποστηρικτές του δίκαιου των Παλαιστινιών.

    Έχει ο καιρός γυρίσματα και οι λυκοσυμμαχίες τέλος. Τώρα οι αμερικανοεβραίοι σας στρίμωξαν στον τοίχο. Τι να σας κάνει ο Ομπάμα που είναι υπάλληλος τους;
    Φυσικά και θα προτιμούσε να μη χάσει το ματς, έχει φάτσα ο Ερντογκάν για μια τέτοια θυσία; Στο κάτω-κάτω τι έγινε να περιμένει και δύο ώρες έξω από την πόρτα; Τον γιωργάκη και τον κωστάκη τους έβλεπε αμέσως νομίζετε;
    Άσε και που τον πρέσβη σας στο Τελ Αβίβ τον βάλανε να κάτσει στον χαμηλό καναπέ αφού περίμενε και αυτός κανα μισάωρο!
    Τι ανησυχείτε, λοιπόν, αφού θα τα ξαναβρείτε με τους κολλητούς σας μόλις ξεπεζέψει ο σουλτάνος Ερντογκάν. Του έχουν ράψει οι Εβραίοι ένα κοστούμι άλλο πράγμα....
    Τέλος πάντων, τώρα θα αρχίσουν οι σιωνιστές του ιστολογίου να καμαρώνουν για την ισχύ των ινδαλμάτων τους, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτε το κάθαρμα θα γίνει ποτέ άγιος, ούτε ο γενοκτόνος ήσυχος νοικοκύρης.
    Διαλέγετε και παίρνετε τον τίτλο που σας ταιριάζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Εμείς που δεν υψώσαμε τη φωνή μας ούτε όταν οι δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ σκότωσαν ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους και βίασαν τις γυναίκες των μουσουλμάνων"

    Ρε Τουρκάν, είσαι ένα συμφεροντολογικό και κακομαθημένο σκατόπαιδο. Την πάπια έκαναν κι οι Αμερικάνοι όταν κάνατε κι εσείς τα ίδια στην Κύπρο. Δανεικά είναι αυτά αλλά όχι και αγύριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...πέστα ρε φίλε 01 Ιουλίου 2010 12:34 μ.μ., γιατί έχει πιαστεί το ...χέρι μου με το να τα λέω κι εγώ.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι τούρκοι πια, έχουν πάρει τόσο πολύ ψηλά τον αμανέ, που οι φωνές τους έχουν αρχίσει να φαλτσάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.