8/8/10

Προκαλούν ξανά οι Τούρκοι – 40 μίλια από τη Ρόδο το Πίρι Ρέις


Ξανά στο Αιγαίο βρίσκεται από το πρωί το τουρκικό ωκεανογραφικό σκάφος "Πίρι Ρέις", το οποίο μαζί με το “Τσεσμέ” πραγματοποιούν πλέον τακτά δρομολόγια στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Την Κυριακή το Πίρι Ρέις βρίσκεται στα 40 μίλια νοτιοανατολικά της Ρόδου και παρακολουθείται από σκάφη του λιμενικού.

Η παρουσία του Πίρι Ρέις στη περιοχή αποδίδεται και στην ένταση που υπάρχει στην Άγκυρα μεταξύ στρατιωτικών και της κυβέρνησης Ερντογάν.
SIGMALIVE

4 σχόλια:

  1. Παλι το -βολικο - παραμυθι :<<..αποδιδεται στην ενταση μεταξυ στρατιωτικων και Ερντογαν >> . Δεν τολμαμε να πουμε οτι οφειλεται σε δικη μας ανικανοτητα και ενδοτικοτητα ? (πριν 23 χρονια ο Ανδρεας τους ειχε φρεναρει,καπως, με το ΄΄βυθισατε το Hora΄΄ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά κάνουν αφού τους παίρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το παραμύθι με τουα καλούς πολιτικούς και τους κακούς στρατιωτικούς έπαψε να πιάνει στον Ελληνικό λαό εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον, αν είχε πιάσει και ποτέ δηλαδή... ΓΑΠ Δρουτσας αδιάβαστοι. Αλλά καλά, αυτοί οι 2 κάνουν αυτά που κάνουν, δεν υπάρχουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ 2-3 να τους πουν, τι γίνεται ρε παιδιά, πολύ βαθειά μπήκε το φέσι;
    Αλλά ποιος να μιλήσει; Μίλησε ποτέ κανείς για Ελλάδα στο ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι γνωρίζουν την περιοχή ξέρουν ότι αυτή η ιστορία με το συγκεκριμένο σκάφος καθώς επίσης και με άλλα "επιστημονικά" τουρκικά σκάφη έχει που κρατάει χρόνια με την Ανοχή των ελληνικών αρχών. λίγο βορειότερα δε, στην περιοχή της νήσου κώ γίνονται ακόμη χειρότερα μιας και τουρκικά πολεμικά σκάφη, Χάριν της "αβλαβούς" διελεύσεως, περνούν ανοιχτά του λιμανιού της κώ. οι αντιδράσΕις περιορίζονται σε αστειότητητες τύπου "διακριτικής παρακολούθησης" κ.α. Ωστόσο, τέτοιου είδους γεγονότα, που επαναλαμβάνω συμβαίνουν κάθε μα κάθε μέρα στις περιοχές αυτές, εξυπηρετούν και τις δύο κυβερνήσεις σε δύσκοΛους πολιτικά καιρούς αφού προκειμένου να στρέψουν αλλού την προσοχή τα δημοσιεύουν...Δεδομένου της παΛαιότητας της κατάστασης, τα πετρέλαια του Αιγαίου, αν υπάρχουν, οι τούρκοι γνωρίζουν πολύ καλά που βρίσκονται και δεν περιμένουν το 2010 να κάνουν έρευνες για να τα βρούν. Είναι δε, τόσο κοινές οι διελεύσεις αυτές τόσο από πολεμικά όσο και από επιστημονικά σκάφη από τις περιοχές Αυτές που ξέρει τις απαιτούμενες τυπικές διαδικασίεΣ μέχρι και ο τελευταίος ναύτης ή φαντάρος που έχει περάσει από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.