1/1/11

Αίγυπτος: 21 νεκροί από έκρηξη έξω από χριστιανικό ναό

Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη έξω από χριστιανική κοπτική εκκλησία στην Αλεξάνδρεια της βόρειας Αιγύπτου, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, σκοτώνοντας 21 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 27, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.


Ανακοινωθέν του υπουργείου Εσωτερικών της Αιγύπτου, ανέφερε πως η έκρηξη σημειώθηκε αμέσως μετά τα μεσάνυχτα μπροστά στην κοπτική εκκλησία κι ενώ είχε μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία για την έλευση του νέου έτους. Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές και σε κοντινό τέμενος και ότι οκτώ μουσουλμάνοι είναι ανάμεσα τους 24 τραυματίες. Διεξάγεται έρευνα σχετικά με την επίθεση για να εξακριβωθεί ποιος ευθύνεται, σύμφωνα με το υπουργείο.

Πηγή των δυνάμεων ασφαλείας ανέφερε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι στο παγιδευμένο αυτοκίνητο είχαν τοποθετηθεί περίπου 100 κιλά εκρηκτικής ύλης.

"Η προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι ένα όχημα ήταν η αιτία της έκρηξης. Ήταν σταθμευμένο μπροστά στην εκκλησία και όλοι υπέθεσαν ότι ανήκε σε κάποιον από τους ανθρώπους που πάνε συχνά στο ναό", αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Οι αρχές στην Αίγυπτο έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας στις εκκλησίες, περιορίζοντας τη στάθμευση οχημάτων ακριβώς έξω από αυτές, έπειτα από τις απειλές στις οποίες προέβη το Νοέμβριο η οργάνωση "Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ", που θεωρείται συνδεδεμένη με την αλ Κάιντα.
Αμέσως μετά την έκρηξη, εκατοντάδες Κόπτες χριστιανοί βγήκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την οργή τους, ενώ σημειώθηκαν συμπλοκές με μουσουλμάνους. Ορισμένοι χριστιανοί και μουσουλμάνοι αλληλοσφυροκοπήθηκαν με πέτρες και αρκετά οχήματα πυρπολήθηκαν, σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα.

"Θυσιάζουμε τις ψυχές και το αίμα μας για το σταυρό", φώναξαν μερικοί χριστιανοί κοντά στην κοπτική εκκλησία όπου σημειώθηκε η έκρηξη, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. "Οι εικόνες θυμίζουν Βαγδάτη", είπε στο Reuters κάποιος άλλος μάρτυρας.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει το πλήθος. Νοσοκομειακά είχαν σπεύσει επί τόπου, ενώ νοσοκόμοι και γιατροί περισυνέλεγαν ανθρώπινα μέλη που διασκορπίστηκαν στην περιοχή από την έκρηξη.

Ο Καμίλ Σαντίκ, από το συμβούλιο της κοπτικής εκκλησίας στην Αλεξάνδρεια, δήλωσε στο Reuters ότι "οι άνθρωποι πήγαν στην εκκλησία να προσευχηθούν και κατέληξαν διαμελισμένοι. Αυτή η σφαγή φέρει την υπογραφή της Αλ Κάιντα, η τακτική ήταν αυτή που ακολουθεί η Αλ Κάιντα και σε άλλες χώρες".

Οι χριστιανοί αποτελούν περίπου το 10% του κατά συντριπτική πλειοψηφία μουσουλμανικού πληθυσμού της Αιγύπτου, που αριθμεί περί τα 79 εκατ. Συχνά σημειώνονται εντάσεις ανάμεσα στις κοινότητες, που καταλήγουν σε βίαια επεισόδια, συνήθως για θέματα όπως η ανέγερση ναών ή λόγω προσωπικών διαφορών μεταξύ μελών των δύο κοινοτήτων.

Στα τέλη Νοεμβρίου τουλάχιστον δύο Κόπτες χριστιανοί είχαν σκοτωθεί, 30 άνθρωποι, ανάμεσά τους 20 αστυνομικοί, είχαν τραυματιστεί και 150 είχαν συλληφθεί, σε επεισόδια ανάμεσα σε μέλη των δύο θρησκευτικών κοινοτήτων λόγω της απαγόρευσης ανέγερσης χριστιανικού ναού. http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=237539

56 σχόλια:

  1. εκτος απο εσενα που βρισκεσαι στο ποστο σου οι αλλοι κοιμουνται και μεσημεριασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαστε Επαγγελματίες, ζούμε την ίδια σκληρή καθημερινότητα με τον κάθε Ελληνα, σκορπισμένοι σε χίλιες μεριές με χίλιες Μύριες υποχρεώσεις.

    Ενα απλό για να καταλάβεις, δυο απο εμάς παλεύουν με το πόνο πάνω απο μήνα, για να γράψουν δύο αράδες.

    Εγώ απλά αναπληρώνω τον Αρχηγό, όπως έχω πεί είναι έγνοια μου και η σκέψη μου πέμπει τα βήματα του και Στα Βήματα Του

    Καλή χρονιά Ελλάδα, Ελληνες και χριστιανοσύνη όπου κι'αν βρίσκεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειμαι ο 1 Ιανουαρίου 2011 12:00 μ.μ.

    συγχαρητηρια σε ολους και κανεις δεν μπορει να γνωριζει τι εχει ο διπλανος του,εχεις δικαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΊΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ,ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΧΥΘΗ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ.ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει επειγόντως να γίνει τζαμί στο Βοτανικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι διωγμοί ξανάρχισαν,

    εκεί από το Ισλάμ με βίαιο τρόπο,

    εδώ από τη Νέα Τάξη και την προσπάθεια αποχριστιανισμού μας

    συν την πληθυσμιακή αλλοίωση που επιφέρει η εισβολή εκατομμυρίων λαθραίων κυρίως, αλλά και μη,μουσουλμάνων σ'όλη την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή είναι η μεταχείριση των μουσουλμάνων στούς μή μουσουλμάνους. Οταν αποκτήσουν εξουσία καί δύναμη εξοντώνουν τούς χριστιανούς μέχρι ενός. Τό ζήσαμε στήν Μικρά Ασία, στήν Κωνσταντινούπολη, στήν κατεχόμενη Κύπρο. Ετσι θά γίνει καί η Ευρώπη σέ μερικές δεκαετίες πού θά γίνει ισλαμική ήπειρος.

    Εμείς έχουμε τόν Αιγύπιο πρόεδρο των μουσουλμάνων της Ελλάδος νά απαιτεί, όταν στήν χώρα του έδιωξαν όλους τούς Ελληνες καί τρομοκρατούν τούς Κόπτες.

    Τελικά ο πιό σοφός νόμος είναι αυτός των Εβραίων: Οφθαλμός αντί οφθαλμού.

    Έπρεπε νά τόν εφαρμόζουμε σέ κάθε συμπεριφορά της Τουρκίας. Οπως τώρα πού έκλεισαν χριστουγενιάτικά τίς εκκλησίες στήν Καρπασία. Ας τούς κλείσουμε τά τζαμιά στήν Θράκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάλι τα ίδια...
    Όταν θα έλθουν στο φως όλα όσα κρύβονται πίσω από αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις, τότε όλοι θα καταλάβουν το γιατί γίνονται.

    Καλό κουράγιο σε όλους όσους έχουν να φέρουν εις πέρας αγαθό έργο !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι νεκροί είναι τουλάχιστον εικοσιένας.
    Και οι τραυματίες 79!
    Το παράξενο είναι πως όταν όλος ο κόσμος, από BBC μέχρι Bloomberg
    μιλάνε για ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.
    Στο γιουνανιστάν μιλάμε για παγιδευμένα αυτοκίνητα και πράσσειν άλογα.
    Και βγαίνει και ο κάθε ισλαμοφασίστας και λέει το κοντό του και το μακρύ του για το ποιός "κρύβεται" πίσω από την έκρηξη.
    Και χωρίς ντροπή κάνει σπέκουλα πάνω στο αίμα των δολοφονηθέντων Χριστιανών. Λες και είναι η πρώτη φορά που το Ισλάμ πνίγει στο αίμα, αυτούς που "τολμάνε" να ανήκουν στην Εκκλησία του Χριστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. The Lavon affair.
    Μην πάει το μυαλό σας σε καμιά υπόθεση αγάπης!
    Διαβάστε και θα καταλάβετε.

    Το 1954, ισραηλινοί πράκτορες που κατασκόπευαν την Αίγυπτο τοποθέτησαν βόμβες σε διάφορα κτήρια, Αγγλικών συμφερόντων αλλά και διπλωματικών εγκαταστάσεων, των ΗΠΑ ενώ άφηναν πίσω τους αποδεικτικά στοιχεία να εμπλέκουν τους Άραβες ως ενόχους.
    Η προβοκάτσια και τρομοκρατία θα είχαν επιτύχει, αν μία από τις βόμβες δεν είχε εκραγεί πρόωρα, επιτρέποντας στους Αιγυπτίους να συλλάβουν και να εντοπίσουν έναν από τους τρομοκράτες, ο οποίος τους οδήγησε στην σύλληψη και το ξήλωμα ενός ισραηλινού δικτύου κατασκοπείας και τρομοκρατίας. Μερικοί από τους τρομοκράτες ήταν από το Ισραήλ, ενώ άλλοι στρατολογήθηκαν από τον τοπικό εβραϊκό πληθυσμό.
    (μ’ ακούς τοπική ελληνόφωνη κοπελιά;)
    Οι εβραίοι του Ισραήλ απάντησαν για την τρομοκρατική ενέργεια και συλλήψεις απ τους Αιγυπτίους τα γνωστά και τετριμμένα. Ότι δηλ. δεν υπήρχε δίκτυο κατασκοπείας, κι ότι ήταν όλα μια καλοστημένη φάρσα από "αντισημίτες".
    Να μην τα πολυλογώ ήταν μια ενέργεια των εβραίων για να ωθήσουν τις ΗΠΑ και τους Εγγλέζους να επιτεθούν στον Νάσερ για λογαριασμό του Ισραήλ.
    (κάτι θα μου θύμιζε αυτό αν ζούσα το 2001)
    Από την υπόθεση αυτή παρά τις διαμαρτυρίες του Ισραήλ (το οποίο πριν μερικά χρόνια εβράβευσε τους τρομοκράτες εκείνους που δεν συνελήφθησαν) καθαιρέθει ο υπουργός άμυνας Πίνχας Λαβόν εξ ου και πήρε το παραπλανητικό όνομα σαν ερωτική "υπόθεση Λαβόν" γνωστή και σαν "επιχείρηση Σουσάνα".
    Τώρα αν αυτή η false flag επιχείρηση εκτελέσθη απ τους εβραίους το 54 τι κάνει τους ώριμα σκεπτόμενους ανθρώπους να αμφισβητήσουν τα γενόμενα στις Χριστιανικές εκκλησίες της Αιγύπτου σήμερα, αλλά περισσότερο τι μας κάνει να έχουμε αμφιβολίες για το ποιος ήταν πράγματι πίσω από την τρομοκρατία της 11ης Σεπτ. 2001 στην Αμερική;

    Πρόσφατα, ο Πλοιαρχος Ward Boston, ο οποίος υπηρέτησε ως ανώτερος νομικός σύμβουλος στο Ναυτικό Πρωτοδικείο για την Εξεταστική επιτροπή της ισραηλινής επίθεσης κατά του Αμερικανικού πλοίου USS Liberty, (1967) έχει υποβάλει έκθεση ότι στο Δικαστήριο της Εξεταστικής ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΝΑ ΣΥΝΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ των ΗΠΑ Lyndon Johnson. Εκ των υστέρων, λόγω της χρήσης ισραηλινών αεροσκαφών χωρίς διακριτικά, κατά τη διάρκεια της πραγματικής επίθεσης, αποδεικνύεται ότι το Ισραήλ ΣΚΟΠΕΥΕ να ΒΥΘΙΣΗ το πλοίο των συμμάχων τους των ΗΠΑ (μ΄ ακούτε θιασώτες του Ελλάδα-Ισραήλ συμμαχία;)και να ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗ τη Αίγυπτο
    για την επίθεση, εξαπατώντας έτσι τις ΗΠΑ ωθώντας τες σε πόλεμο με την Αίγυπτο.

    Αυτά για τους προβοκάτορες αλλά και για τους κουφιοκεφαλάκηδες!

    Ο έξ από δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 1 Ιανουαρίου 2011 4:23 μ.μ.
    Ωραιο το "αταμ σου", "φιλε Χριστιανε" αλλα δεν μασαμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλλη μία από τον μακρύ κατάλογο τών τραγωδιών τών Χριστιανών τής Αιγύπτου, την οποία χώρα ο Αιγύπτιος κ. Ελγαντούρ φέρει ως υπόδειγμα ανεκτικότητος Μουσουλμάνων προς Χριστιανούς.

    Δεν κρύβεται κάτι ασύλληπτο πίσω από τις επιθέσεις, ει μη τα γνωστά εδάφια, όπως αυτό:

    "Πολέμησε και σφάξε τους απίστους, κατάτρεξέ τους, αιχμαλώτισέ τους, ενέδρευε σε κάθε τόπο και επιτίθου με κάθε στρατήγημα. Μόνο εάν μετανοήσουν, και αποκτήσουν κανονικές προσευχές και κανονική ελεημοσύνη, άνοιξέ τους τον δρόμο: Γιατί ο Αλλάχ συγχωρεί, είναι ελεήμων." (Κοράνι 9:5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @4:23 μ.μ.

    Ισραηλιστάν να πεις το χωριό σου!!!
    Που θα μας πεις και "γιουνανιστάν"...
    Αντε, πολύ σας ανεχθήκαμε τους ανθέλληνες να μας βρίζετε ανώνυμα εδώ μέσα με αυτό τον ύπουλο -δήθεν αθώο- τρόπο.
    Και να μας το παίζετε ότι δήθεν ενδιαφέρεστε για τους χριστιανούς ...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. βρομαει προβοκατσια οπως η ''τρομοκρατια'' στην ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και νέο επεισόδιο: ο τζιμης χριστιανός.
    Με αντι-εβραϊκό μίσος.
    Την ώρα που οι ισλαμιστές ΜΑΣ σφάζουν, κάνει σπέκουλα ότι από πίσω είναι εβραίοι.
    Και σκέψου το καλά, ψεύτη,
    πριν ξανα-αμφισβητήσεις ότι είμαι Χριστιανός.
    Και ως ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ αυτοπροσδιορίζονται όσοι γράφουν για "παγιδευμένα αυτοκίνητα" και κρύβουν την αλήθεια για τον ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 1 Ιανουαρίου 2011 5:19 μ.μ.

    Καλά ρε φίλε, ούτε πρωτοχρονιά δεν κάνεις, χωρίς να βρίσεις τους Εβραίους και το Ισραήλ; Τι ψύχωση είναι αυτή που έχετε (είναι και ο άλλος από πάνω με τις άσχετες ιστορίες);

    Καλά το γράφει ο 4:23 μ.μ. "Και χωρίς ντροπή κάνει σπέκουλα πάνω στο αίμα των δολοφονηθέντων Χριστιανών. Λες και είναι η πρώτη φορά που το Ισλάμ πνίγει στο αίμα, αυτούς που "τολμάνε" να ανήκουν στην Εκκλησία του Χριστού."

    Σεβαστείτε τους νεκρούς, ρε καθάρματα και αφήστε την παράνοιά σας στην μπάντα. Ίχνος ντροπής δεν έχετε;

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ".
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΑΧΑ Η ΟΧΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ.ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΙΣΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ,ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ...ΝΟΗΤΙΚΩΣ!
    ΑΝΑΝΔΡΟΙ!
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΜΑΣΛΙΜ"!
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ"
    Προφανώς ξέφυγε το ψυχιατρείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 1 Ιανουαρίου 2011 5:51 μ.μ.
    Καλώς τον οβριό.
    Δεν είναι και βρισιά να σε λέει κάποιος αυτό που είσαι!
    Εκτός και είσαι εβραιόπληκτος!


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. {Αυτή είναι η μεταχείριση των μουσουλμάνων στούς μή μουσουλμάνους. Οταν αποκτήσουν εξουσία καί δύναμη εξοντώνουν τούς χριστιανούς μέχρι ενός. Τό ζήσαμε στήν Μικρά Ασία, στήν Κωνσταντινούπολη, στήν κατεχόμενη Κύπρο.}

    fstav,

    όχι μόνο εκεί,400 χρόνια στη νότια Ελλάδα και 500 χρόνια στη βόρεια Ελλάδα,γίνονταν

    φόνοι,βιασμοί,λεηλασίες, αναγκαστικοί εξισλαμισμοί, ταπεινώσεις και προσβολές εναντίον των Χριστιανών.Δυστυχώς όλοι οι Έλληνες ζήσαμε την τουρκοκρατία,η διαφορά είναι ότι δεν ξεριζωθήκαμε όλοι.Αλλά για το συγκεκριμένο θέμα,αυτή η διαφορά δεν παίζει ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ"
    Προφανώς ξέφυγε το ψυχιατρείο
    1 Ιανουαρίου 2011 7:30 μ.μ.


    Το Ψυχιατρειο της Κέρκυρας;

    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (της ισραηλοελεεινης καψουρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    1 Ιανουαρίου 2011 6:37 μ.μ.
    ----------------
    Το "γιουνανιστάν" είναι υβριστικό όταν μιλάμε ελληνικά και το χρησιμοποιούν οι ανθέλληνες για να υποτιμήσουν την Ελλάδα.
    Είμαστε Έλληνες και όχι ..."γιουνανιστανοί" !!!

    Δες το βίντεο αυτό γκουγκλάροντας
    http://www.youtube.com/watch?v=KWyi8zHmj_E&feature=related

    και μετά διάβασε και το παρακάτω χθεσινό σχόλιό μου επ΄αυτού..
    τζιμης
    --------------

    "Οι Ισραηλινοί (Μοσάντ) βρίσκονται πίσω από όλες τις προβοκάτσιες που συμβαίνουν στο Ιράκ, για να προκαλέσουν την αντίδραση των χωρών της Δύσης (ΗΠΑ, Ευρώπη κλπ) ώστε να στείλουν πιο πολύ στρατό στη χώρα αυτή και όχι να αποχωρήσουν όπως σιγά-σιγά αναγκάζονται -εκ των πραγμάτων- να κάνουν.
    Μέχρι και Αμερικανούς στρατιώτες έχουν σκοτώσει στο παρελθόν...
    Θα κώλωναν να σκοτώσουν τώρα και Χριστιανούς;;;

    Πάνω από 70 είναι οι Ισραηλινές εταιρείες που συμμετέχουν στο πλιάτσικο στο Ιράκ και όλες χρησιμοποιούν ως κάλυψη αραβικές, ευρωπαϊκές και τούρκικες φίρμες. Πραγματικά χρήσιμο βίντεο!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γκαλονικολάκη, με το να μας λες να δούμε μόνο τους νεκρούς και όχι ποιοί τους σκότωσαν είναι επειδή θέλεις να αυτοαμνηστευτείτε και όχι από πόνο γι΄αυτούς.
    Την αμνηστία να την ζητήσετε από τους συγγενείς των νεκρών και όχι να δικάζεται και να αθωώνετε τον εαυτό σας...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. //...Και ως ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ αυτοπροσδιορίζονται όσοι γράφουν για "παγιδευμένα αυτοκίνητα" και κρύβουν την αλήθεια για τον ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ...
    Ανώνυμος σιωνιστής
    1 Ιανουαρίου 2011 5:51 μ.μ.//
    --------------------
    Είπαμε: ισραηλιστάν να πεις το χωριό σου, να μην το ξαναλέμε!!!
    έστω και αν υπάρχει βομβιστής αυτοκτονίας, δεν μας λέει τίποτα, διότι ξέρουμε πώς αυτοί οδηγούνται.
    Ξαναδιάβασε εδώ σημερινό απόσπασμα, με την άδεια του φίλου "Ο έξ από δώ", στις 4:37 μ.μ., μερικά σχόλια πιό πάνω.
    τζιμης
    ---------------
    //...Το 1954, ισραηλινοί πράκτορες που κατασκόπευαν την Αίγυπτο τοποθέτησαν βόμβες σε διάφορα κτήρια, Αγγλικών συμφερόντων αλλά και διπλωματικών εγκαταστάσεων, των ΗΠΑ ενώ άφηναν πίσω τους αποδεικτικά στοιχεία να εμπλέκουν τους Άραβες ως ενόχους.

    Η προβοκάτσια και τρομοκρατία θα είχαν επιτύχει, αν μία από τις βόμβες δεν είχε εκραγεί πρόωρα, επιτρέποντας στους Αιγυπτίους να συλλάβουν και να εντοπίσουν έναν από τους τρομοκράτες, ο οποίος τους οδήγησε στην σύλληψη και το ξήλωμα ενός ισραηλινού δικτύου κατασκοπείας και τρομοκρατίας.

    Μερικοί από τους τρομοκράτες ήταν από το Ισραήλ, ενώ άλλοι στρατολογήθηκαν από τον τοπικό εβραϊκό πληθυσμό.
    (μ’ ακούς τοπική ελληνόφωνη κοπελιά;)

    Οι εβραίοι του Ισραήλ απάντησαν για την τρομοκρατική ενέργεια και συλλήψεις απ τους Αιγυπτίους τα γνωστά και τετριμμένα. Ότι δηλ. δεν υπήρχε δίκτυο κατασκοπείας, κι ότι ήταν όλα μια καλοστημένη φάρσα από "αντισημίτες"...//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μια και καλή για να τελειώνουμε με του μουσουλμάνους και ποιοί τους υποκινούν και τους χρηματοδοτούν εναντίον του Ελληνικού και Χριστιανικού Εθνους.

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Μέρος πρώτο

    Tο 1912, οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στην Τουρκία το μυθικό ποσό των 650.000.000 χρυσών λιρών ενώ μέλη της εβραϊκής κοινότητας, συγκρότησαν εθελοντικό σώμα και πολέμησαν κατά του Ελληνικού στρατού.
    Ο Ελληνισμός τα τελευταία χρόνια καλείται να αντιμετωπίσει ένα μέτωπο εσωτερικών και εξωτερικών απειλών, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την επιβίωσή του ως έθνους, άπτονται της Εθνικής του Κυριαρχίας αλλά και της διαφυλάξεως της Εθνικής του υποστάσεως. Μία από τις βασικότερες εξωτερικές επιβουλές, η δυσμενής έκβαση της οποίας συνεπάγεται την πρόκληση μίας νέας Εθνικής τραγωδίας, αναίμακτης αυτή τη φορά αλλά εξ ίσου οδυνηρής με τις προγενέστερες αιματηρές, είναι αυτή η οποία σχετίζεται με το λεγόμενο Μακεδονικό ζήτημα. Θραύση, στην κυριολεξία, κάνει και η ανθελληνική προπαγάνδα, η οποία διεξάγεται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, αναφορικά με το μείζονος σημασίας αυτό Εθνικό θέμα. Πρωτοπόροι, στην ανθελληνική αυτή εκστρατεία, τίθενται και πάλι οι εβραίοι, οι οποίοι καταβάλλουν τιτάνιες ομολογουμένως προσπάθειες, προκειμένου να "αποδείξουν" την ...σλαβική καταγωγή των Μακεδόνων.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα επ’ αυτού, είναι η περίπτωση της μεταπτυχιακής ερευνήτριας του Πανεπιστημίου του Πρίνστον, Αναστ. Καρακασίδου, η οποία υπό την προτροπή και συνεπικουρία του εβραίου ανθρωπολόγου Χέρτσφελντ, πανεπιστημιακού καθηγητή του Χάρβαντ, παρουσίασε μία ιστορική ανθρωπολογική εργασία, δια της οποίας αμφισβητεί την Ελληνική προέλευση των Μακεδόνων. Πρέπει να τονισθεί, ότι σύμφωνα με υφιστάμενες, απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, δέχεται επί πολλών ετών τις γενναιόδωρες οικονομικές χορηγίες, του ουγγροεβραίου βαθύπλουτου επιχειρηματία Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος ως γνωστόν στηρίζει την οικονομία των Σκοπίων. Οι σιωνιστές, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να παραχαράξουν και να διαστρεβλώσουν, με τους συνεργούς τους, την ιστορία. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι και η "Ευρωπαϊκή Ιστορία" του επίσης εβραίου Ντυροζέλ, η οποία κυκλοφόρησε ευρύτατα προ ολίγων ετών, παρέλειψε τυχαία (!) κάθε αναφορά στην Ελλάδα. Αποκαλύπτεται λοιπόν ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο βιασμού της ιστορικής πραγματικότητας και της αλήθειας.

    "Η ιστορία των Εβραίων της Μακεδονίας"
    Το 1993, το κρατικό έκτρωμα των Σκοπίων, εξέδωσε το βιβλίο του Αλεξάντερ Μπατκόβσκι "Η ιστορία των Εβραίων της Μακεδονίας", στο οποίο αναφέρεται, η σύμπνοια που διέκρινε τους εβραίους και τους σκοπιανούς. Ανάμεσα στα άλλα θέματα που θίγει ο συγγραφέας, κάνει λόγο για τη συμβολή των εβραίων στην επανάσταση του "’Ιλλιντεν", η οποία είχε ως αποτέλεσμα την θανάτωση χιλιάδων Ελλήνων, με στόχο την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας, κάνοντας μνεία στον ηγετικό ρόλο, των εβραίων αδελφών Καμχή, σε αυτή την εξέγερση.
    Σε συνέδριο το οποίο διεξήχθη εξ’ άλλου στη Θεσσαλονίκη (Νοέμβριος 1992), με θέμα τις Εβραϊκές Κοινότητες της Νοτιανατολικής Ευρώπης κατά τους τελευταίους πέντε αιώνες, η εβραία "ιστορικός" Ρένα Μόλχο, η οποία μάλιστα τυγχάνει και πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης του ...Ελληνικού Εβραϊσμού, προέβη σε ψευδείς ισχυρισμούς της μορφής, ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης ήταν εβραίοι, κατά το 1912. Εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι παραδέχθηκε την αντίδραση των εβραίων της περιοχής, στην ενσωμάτωση της Θεσσαλονίκης στον Εθνικό Ελληνικό κορμό. Στο σημείο ακριβώς αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εβραίοι, δια του περιοδικού τους "Χρονικά" (τεύχος Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 1992), έχουν προβάλλει την "άποψη" του τουρκοεβραίου περιηγητή Ελβιγιά Τσελεμπή ότι "...ο πρώτος κτίσας την πόλιν ταύτην (την Θεσσαλονίκης), ήταν ο Σολομών!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μέρος δεύτερο
    Στο συνέδριο, είχε τοποθετηθεί ο ιστορικός κ. Σκορδύλης, ο οποίος ανέφερε τις παρασκηνιακές προσπάθειες τις οποίες κατέβαλλαν οι εβραίοι για τη διεθνοποίηση της Μακεδονίας υπό ιουδαϊκή διοίκηση, ενώ επίσης τόνισε τη συγκρότηση μικτής τουρκο-βλαχο-εβραϊκής επιτροπής, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, έργο της οποίας υπήρξε η προώθηση της αυτονόμησης της Μακεδονίας. Οι άξιοι διάδοχοι σε μισελληνισμό του δήμιου Χένρυ Κίσσιγκερ, ανάβουν στην κυριολεξία φωτιές, υποδαυλίζοντας με τη μέθοδο της τεχνητής οξύνσεως, μέσω του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ανύπαρκτα ζητήματα, π.χ. αυτά τα περί μειονοτήτων Αρβανιτών και Βλάχων, εμμένοντας ταυτόχρονα στη θέση περί υπάρξεως σλαυομακεδόνων. Ακόμη τα Σκόπια έχουν αναθέσει την προβολή των θέσεών τους σε παγκόσμιο επίπεδο, στην μεγαλύτερη αμερικανοεβραϊκή εταιρεία δημόσίων σχέσεων, την "Hill and Knowton", (γνωστη και με την απάτη των θερμοκοιτίδων στον πολεμο του Ιράκ το 1991) στην οποία έχει καταφύγει, καθόλου συμπτωματικά, και η Τουρκία.
    Η ανάμειξη των εβραίων ιδρυτών του ΚΚΕ Μπεναρόγια και Βεντούρα
    Η αδιαμφισβήτητη ανάμειξη των εβραίων ιδρυτών του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κουν Βεντούρα, οι οποίοι μάλιστα ως βουλευτές του ιδίου κόμματος, έθεσαν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως της Μακεδονίας το 1927 μέσα στην Ελληνική Βουλή, στην τρισάθλια απόπειρα διασπάσεως της Μακεδονικής γης από τον Ελλαδικό κορμό, φωτίζει αρκετά το παρασκήνιο. Η εβραϊκή καταγωγή του Υπουργού Εξωτερικών της Γιουγκοσλαβίας Καρντέλι, ο οποίος διετέλεσε ΥΠ.ΕΞ. επί των ημερών διακυβερνήσεως της χώρας από τον εβραιοκροάτη Γιόζιπ Μπροζ Τίτο, δεν είναι γεγονός τυχαίο. Αμφότεροι υπήρξαν εμπνευστές και θεμελιωτές του ομοσπόνδου κρατιδίου της "Μακεδονίας".
    Ανέκαθεν οι σιωνιστές στόχευαν στην απόσπαση της Μακεδονίας. Οι ραδιουργίες τους, σε όλα τα επίπεδα, το αποδεικνύουν. Από τα χρόνια ήδη της τουρκοκρατίας, ο εβραϊκής καταγωγής Ταάλ Μπέης, είχε επιδοθεί στην σφαγή του Μακεδονικού Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μέρος τρίτο
    Ακόμη και η ίδρυση του Μακεδονικού Κομιτάτου των Βουλγάρων, τρομοκρατική – δολοφονική οργάνωση που τόσο βασάνισε τον Μακεδονικό Ελληνισμό κατά τα έτη 1900-1908, ήταν έμπνευση, που υλοποιήθηκε από τους βουλγαρίζοντες κρυπτοεβραίους Γιόζεφ και Γιάγκοφ. Μεταγενέστερα, το 1905, η επανάσταση του "’Ιλλιντεν", όπως προαναφέρθηκε, στηρίχθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος στην ενεργό συμμετοχή των εβραίων, υπό την ηγεσία των αδελφών Καμχή.
    Την ίδια μισελληνική στάση, επέδειξαν οι σιωνιστές κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων. Ειδικότερα το 1912, οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έλεγχαν τη στοά "Αλιάνς", συγκέντρωσαν, υπό μορφή εράνου και παρέδωσαν στην Τουρκία το μυθικό ποσό των 650.000.000 χρυσών λιρών (Δημοσίευμα Εφημερίδας "Εστία", 9 Οκτωβρίου 1912), ενώ μέλη της εβραϊκής κοινότητας, συγκρότησαν εθελοντικό σώμα και πολέμησαν κατά του Ελληνικού στρατού, στο πλευρό των Τούρκων.
    Στο σημείο αυτό θα πρέπει ν’ αναφερθεί ότι ουδέποτε, κατά την αρχαιότητα, η Θεσσαλονίκη διέθετε ισχυρή εβραϊκή κοινότητα. Από της ιδρύσεως μάλιστα της πόλεως (4ος αιών π.Χ.) μέχρι σήμερα, ο πληθυσμός της συμπεριελάμβανε ελάχιστο αριθμό εβραίων, τόσο μηδαμινό στον αριθμό, ώστε οι ιστορικοί δεν ασχολήθηκαν καν με την καταγραφή του. Όταν ο Σαούλ ή Παύλος επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη τον 1ο αιώνα μ.Χ. η εβραϊκή παροικία ήταν αρκετά ισχνή.
    Ο κατακλυσμός της Θεσσαλονίκης από εβραίους, άρχισε να πραγματοποιείται κατά τον 16ο αιώνα, όταν οι εβραίοι εγκαταλείπουν ομαδικώς την Ισπανία, συνεπεία των διώξεων που υπέστησαν από την Ιερά Εξέταση. Σημαντικό ρεύμα εβραίων προς την Θεσσαλονίκη, παρατηρείται επίσης προς το 1720-1730, προερχόμενο από την Ιταλία. Το ρεύμα αυτό δεν προέρχεται από διωγμούς, αλλά εκδηλώνεται όταν οι εβραίοι διαπιστώνουν ότι λόγω της οθωμανικής κατοχής, μπορούν να εξαπλώσουν ασυδότως τις εκμεταλλευτικές τους δραστηριότητες σε ελληνικό έδαφος, όπως και το πράττουν, όσο καλύτερα μπορούν.
    Χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω από τις ίδιες τις εβραϊκές μαρτυρίες (περιοδικό "Χρονικά", τεύχος Μαίου-Ιουνίου 1994, σελ. 24): "Στα 1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης, πολλοί χριστιανοί της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοι εισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια. Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οι χριστιανοί, δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, με ενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένα τρίτο της αξίας. Δυστυχώς δεν ξέρουμε από ποιους τραπεζίτες".
    Οι σιωνιστές είχαν υποτάξει οικονομικά την Θεσσαλονίκη
    Οι σιωνιστές με πρωτοπόρους τους αδελφούς Μοδιάνο, είχαν υποτάξει οικονομικά κατά τέτοιο τρόπο την πόλη, ώστε να έχει περιέλθει στην κατοχή τους, ένα μεγάλο τμήμα της Θεσσαλονίκης. Όπως μας πληροφορεί το περιοδικό "Χρονικά", "...Οι αδελφοί Μοδιάνο κατείχαν πολύ σημαντική κτηματική περιουσία με τα μέτρα της Θεσσαλονίκης της εποχής, το ύψος της οποίας με τραπεζικούς υπολογισμούς, έφτανε τις 700.000 λίρες και περιελάμβανε πολλά αστικά ακίνητα και υπεραστικά γήπεδα. Πιο κοντά στην πραγματικότητα από τους αριθμούς ήταν η λαϊκή έκφραση ότι "η μισή Θεσσαλονίκη ήταν δική τους", έκφραση που διασώθηκε ως τις μέρες μας.
    Οι εβραίοι τραπεζίτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την δεινή θέση στην οποία είχε περιέλθει το Ελληνικό στοιχείο κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας, θησαυρίζοντας στην κυριολεξία. Οι ίδιοι οι εβραίοι, στα "Χρονικά", ομολογούν: "Από τον 18ο αιώνα, καθώς ο χρηματικός φόρος γενικεύθηκε στην οθωμανική αυτοκρατορία, ολοένα και περισσότερα χωριά άρχισαν να δανείζονται από πλούσιους εβραίους ή τούρκους με πολύ υψηλό επιτόκιο, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σταδιακά σε τσιφλίκια, στο βαθμό που οι κάτοικοι των χωριών αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στους βαρείς φόρους και τους αυξανόμενους τόκους. Πολλά χωριά από τη Θεσσαλονίκη είχαν αυτή την τύχη", ("Χρονικά", Μάιος – Ιούνιος 1994).


    Κοπέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα ελληνικά πλοία και αεροπλάνα πρέπει να έχουν τα μάτια τους 114 για να προλάβουν πιθανή προβοκάτσια τύπου USS Liberty (1967)!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1 Ιανουαρίου 2011 10:04 μ.μ.
    Μιμίκα, είσαι της γενιάς του 114;
    Χάρηκα.
    Με λένε Abdul και είμαι Αλγερινός αλλά δηλώνω παλαι-στή-νειος.
    Πάμε για καφέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΔΑΥΙΔ1 Ιανουαρίου 2011 στις 10:58 μ.μ.

    1 Ιανουαρίου 2011 8:58 μ.μ.
    ναι,αλλά και συ άνθρωπος είσαι.
    που ξέρεις,αύριο-μεθαύριο μπορεί κάτι να σου συμβεί όταν τόσος κόσμος χάνεται κάθε λεπτό;
    στο άμεσο μέλλον θα σε βρούμε στη διεύθυνση διαμονής σου, προκειμένου να σε αποχαιρετήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Kαι εκεί που ο τζιμης σοβάρεψε και μας χάρισε δυο επεισόδια σπάνιας δραματικής έντασης:
    "ο τζιμης ανακριτής" και
    "ο τζιμης δικαστής"...
    μετά από την αντι-εβραϊκή του φούρια
    το ξανα-έριξε στη σπαρταριστή κωμωδία, αυτογελοιοποιούμενος με προφητείες της κακιάς ώρας και της τελευταίας υποστάθμης. Προφητείες περί "προβοκάτσιας"...
    Μπράβο, τζιμη! Όπως λέει και ο Χρήστος Βούλγαρης, ακόμα και αν δεν υπήρχες έπρεπε να σε εφεύρουμε.
    Υ.Γ. Για να σε ευχαριστήσω για τις πολύτιμες στιγμές γέλιου, θα σου στείλω και εγώ φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ "Νικος", "Αρχέλαος", "Γεράσιμος", πιο παλιά sterg, galia κλπ.

    Όσα ονόματα και ν' αλλάξεις εβραΐλα θα μυρίζεις από 'να χιλιόμετρο μακριά και θα μας προκαλείς πάντα εμμετό με τα γραφόμενά σου
    Δεν πείθεις κανέναν.
    Πολύ περισσότερο δεν πείθεις κανέναν ότι δήθεν είσαι και Χριστιανός.
    "Άσχετες ιστορίες" θεωρείς εσύ τα καταγεγραμένα και ταξινομημένα εγκλήματα των ομοϊδεατών σου κατά των "συμμάχων σας" αλλά και της ανθρωπότητας;
    Δεν έχεις ακούσει ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται από τους ίδιους εγκληματίες; στο Ιράκ στην Αίγυπτο, στο Αφγανιστάν στην Παλαιστίνη;
    Πρόσεξε μήπως η Ιστορία επαναλειφθεί και στην Γερμανία.




    Ο έξ από δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τζίμη καλά στα χώσανε. Για τον καιρό να μιλάμε για Εβραίους θα λες. Για κοπτική-ραπτική να μιλάμε για Εβραίους θα μιλάς κλπ. Δεν μπορεί ή κάτι έχεις ή κάτι παίρνεις. Και όταν λέω "παίρνεις" δεν εννοώ ληγμένα αλλά χρυσία... Έλεος... Ανθρωπισμός α λα κάρτ!!!
    Παπουτσή, άσε τα παραμύθια περί τείχους στην Θράκη, δεν βλέπω να σε αφήνουν τα αριστερά ισλαμολαγνά, φέρε κι άλλους Αιγύπτιους να στανιάρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σκοτώθηκαν ἄνθρωποι. Ἀδέρφια μας:χριστιανοί & πάλι ἀδέρφια μας, μουσουλμᾶνοι κι ὅ,τι ἄλλο ποὺ ἀκόμα κι ἑβραῖοι νἆταν κι αὐτοὶ ἀδέρφια μας εἶναι ἐφ' ὅσον ὁ Θεὸς ἐξ ἑνός αἵματος ἐποίησεν πᾶν γένος ἀνθρώπων τοῦ κατοικεῖν ἐπὶ πᾶν τὸ πρόσωπον τῆς Γῆς. Λυπηρό. Ἐξοργιστικό ὡστόσο εἶναι ὅτι τέτοιου εἴδους βαρβαρότητες συμβαίνουν ἀπό ἀλῆτες τοῦ κερατᾶ καὶ μουσουλμάνους καὶ ἑβραίους ἐναντίον χριστιανῶν κατά κανόνα. Κυρίως χριστιανῶν τῆς Ἀνατολῆς, Ὀρθοδόξων καὶ Κοπτῶν. Οἱ ἀποστᾶτες ψευτοχριστχιανοί τῆς Δύσης Φρᾶγκοι, προφανῶς συμμαχῆσαν μὲ τὸν διάολο γι' αὐτό καὶ χαίρονται μᾶλλον ἀπ' ὅσα συμβαίνουν. Οἱ Χριστιανοί λοιπόν ὀφείλουμε νἀ σκεφτοῦμε πολύ σοβαρά καὶ νὰ πάρουμε μέτρα ἀφοῦ φυσικά, διώξουμε τὶς ἔκφυλες καὶ ἀθεϊστικές ἡγεσίες ποὺ ὑπονομεύουν τὰ μέχρι χθὲς χριστιανικά κράτη. Τοῦτο, πρέπει ν'ἀρχίσῃ ἀπό τὴν Ἑλλάδα μὲ τὴν εὐκαιρία τῆς ἐξευτελιστικῆς μας πτώχευσης ἔνεκα τῶν ἀλητῶν πωλητικῶν. Ἴδια γουρούνια εἶναι κι αὐτοί μὲ τούς μουσουλμάνους φονιάδες ποὺ λέτε καὶ τοὺς ὁβρηοὺς τσόγλανους προβοκάτουρες, +Ἀπόστολος Γάτσιας, ΥΓ ἀρχαιοελληνιστί τὸ 2011 γράφεται: ,ΒΙΑ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ Galiοπεριμενε και Νικολοκαρτερει
    1 Ιανουαρίου 2011 8:51 μ.μ.

    Μωρε που 'σουνα "Ελληναρα" μου εσυ (που δεινοπαθησες σαν ελληνας που μας δηλωνεις οτι εισαι) να μας κανεις οψιμες δηλωσεις υπερ των Χριστιανων;
    Για τους Χριστιανους του Ιρακ δεν μας ειπες τιποτα το καιρο που οι "εξυπνες" μπομπες των εβραιοαμερικανων βομβαρδιζαν εναν λαο ολοκληρο χωρις καμια αιτια (η μαλλον για χαρη του Ισραηλ σου) με αποτελεσμα εκατομμυρια προσφυγες πολεμου, εκατονταδες χιλιαδες χηρες και ορφανα χωρια οι για την υπολοιπη ζωη τους ακρωτηριασμενοι μουσουλμανοι ΚΑΙ Χριστιανοι.
    Τωρα σ' επιασε η προκοπη σαγιαν.
    Βεβαια τσιμουδια για τους Χριστιανους της Παλαιστινης.


    Τωρα αμα σου υπενθιμισω και ποιος ειμαι θα βγαλεις σπυρακια στα σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Ο/Η ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΔΑΥΙΔ είπε..."

    Ξιφος;
    Κι εγω νομιζα οτι την ειχες κανει ΣΦΕΝΤΟΝΑ.

    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (της ισραηλοελεεινης καψουρας)


    ΥΓ
    Ελατε.
    Θα σας τραταρω και bloody matzos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "Τζίμη καλά στα χώσανε. Για τον καιρό να μιλάμε για Εβραίους θα λες. Για κοπτική-ραπτική να μιλάμε για Εβραίους θα μιλάς κλπ."

    Που ειδες το παραξενο φιλη μου;
    Δεν εχεις ακουσει οτι οι περιουσιοι δινουν εντολη Στον Πλαστη ποτε να βρεξει μπομπες πανω απ το Ιρακ η ποτε να χιονισει αεροπλανα πανω απ την Νεα Υορκη;
    Ουτε εχεις ακουσει για ραπτομηχανες SINGER;
    Τι στο καλο με σενα; Που ζεις;
    Στο Λονδινο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. // Ο/Η ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΔΑΥΙΔ είπε...1 Ιανουαρίου 2011 8:58 μ.μ.
    ναι,αλλά και συ άνθρωπος είσαι.
    που ξέρεις,αύριο-μεθαύριο μπορεί κάτι να σου συμβεί όταν τόσος κόσμος χάνεται κάθε λεπτό;
    στο άμεσο μέλλον θα σε βρούμε στη διεύθυνση διαμονής σου, προκειμένου να σε αποχαιρετήσουμε.//


    Μα τι βλέπουμε εδώ;
    Πάλι απειλές για ανθρωποκτονία από τους περιούσιους Δαβίδηδες;
    Μήπως στείλουν την ίδια (καταζητούμενη από την Ιντερπόλ) ομάδα με τα κλεμμένα διαβατήρια που δολοφόνησε τον αξιωματούχο της Χαμας;
    κκ. Διαχειριστές για ειδοποιήστε τον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο έξ από δώ

    1 Ιανουαρίου 2011 11:10 μ.μ.

    Για χαρισε μας το παλαιοτερο η συγχρονο ονοματακι σου ..εκτος φυσικα απο το ονομα που χρησιμοποιεις τωρα "ο εξ απο δω" αν και αυτο το τελευταιο σου παει γαντι και σε εκφραζει πληρεστατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο καθε ανεγκεφαλος και ασχετος που απο συνηθεια και μονο σε καθε τι που συμβαινει ψαχνει απο πισω να βρει Εβραιους ας μελετησει την ειδηση που ακολουθει και ειναι ειδηση στα ΜΜΕ 2μηνου.

    Egyptian Muslims gunned down six members of the Coptic Christian community last week, setting off riots that resulted in the bloodiest religious clashes in ten years.

    Muslim-Coptic clashes have worsened in the past two years, but the Egyptian government called last week’s slaughter an “isolated incident.” However, Coptic officials said that in November, Muslim rioters burned most of the Christian businesses in another village, only 36 hours after an attack in another town.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "Διότι μέσα σέ πολλούς συγκεντρωμένους ανθρώπους,ο καθένας διαδέτει ένα μόριο αρετής καί φρόνησης καί μοιάζουν σέ ένα άνθρωπο(μεταμορφώνονται)μέ πολλά πόδια,πολλά χέρια καί πολλές αισθήσεις.Τό ίδιο γίνεται καί με τό ήθος,καί τήν διανοητικήν ικανότητα (ευφυία-αντίληψη).δηλαδή το αίσθημα δικαίου."
    Αρχαιοελληνικό κείμενο
    {πολλών γάρ όντων έκαστον μόριον έχειν αρετής καί φρονήσεως καί γίγνεσθαι συνελθόντων ώσπερ ένα άνθρωπον τό πλήθος,πολύποδα καί πολύχειρα καί πολλάς έχοντ'αισθήσεις,ούτω καί περί τά ήθη καί τήν διάνοιαν}ΠΟΛ.Γ'Αριστ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!
    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Βομβιστής αυτοκτονίας και όχι παγιδευμένο αυτοκίνητο.
    The attack occurred when a bomb detonated in a car parked in front of the Coptic Orthodox church of Saint Mark and Pope Peter at the Sidi Bishr neighborhood in Alexandria.Later, an Interior Ministry statement on the official news agency declared that the attack was carried out by a suicide bomber and not as a result of a car explosion
    http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Alexandria_bombing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ 2 Ιανουαρίου 2011 11:21 π.μ.
    Αν καποιος σου εβαζε μεσα στο κρανιο οτι οι εβραιοι εβαλαν τις βομβες στα διδυμα της Νεας Υορκης και ξεκινησαν ολες αυτες τις σφαγες στην Μεση Ανατολη, με μπροσταρηδες τους "Χριστιανους" Αμερικανους τι θα ελεγες;


    US Marines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. US Marines

    2 Ιανουαρίου 2011 5:24 μ.μ.

    εχουνε γραφτει χιλιαδες σελιδες για το θεμα και καταληξη καμια ενω εσυ σαν ιερη εξεταση εισαι παντογνωστης και βγαζεις και πορισμα.αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα και σημειωσε και κατι, αλλο εβραιοι και αλλο NWO, στην οποια συμμετεχουν απο ολη την υφηλιο και απο ολες τις φυλες και θρησκειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο/Η ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΔΑΥΙΔ είπε...
    1 Ιανουαρίου 2011 8:58 μ.μ.
    ναι,αλλά και συ άνθρωπος είσαι.
    που ξέρεις,αύριο-μεθαύριο μπορεί κάτι να σου συμβεί όταν τόσος κόσμος χάνεται κάθε λεπτό;
    στο άμεσο μέλλον θα σε βρούμε στη διεύθυνση διαμονής σου, προκειμένου να σε αποχαιρετήσουμε.
    1 Ιανουαρίου 2011 10:58 μ.μ.//
    ------------------
    Ξίφω, άσε τις αδελφίστικες απειλές και πρόσεχε μήπως το ξίφος σου φτάσει μέχρι τις αμυγδαλές σου!!!
    Αιμορροϊδες, ορθοσκόπιση, λιθοτριψία, αμυγδαλές και σφράγισμα δοντιών, με την μία.
    Και θα σου αρέσει κιόλας τέτοια πούσαι!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 10:45 μ.μ.
    Δεν φτάνει που τους σκοτώνετε τους Παλαιστίνιους, τους ειρωνεύεστε κι από πάνω και μετά μας το παίζετε και χριστιανοί...
    "Ουστ κοπρόσκυλα" που λέει και ο παπα-Τσάκαλος !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ξίφω, άσε τις αδελφίστικες απειλές και πρόσεχε μήπως το ξίφος σου φτάσει μέχρι τις αμυγδαλές σου!!!
    Αιμορροϊδες, ορθοσκόπιση, λιθοτριψία, αμυγδαλές και σφράγισμα δοντιών, με την μία.
    Και θα σου αρέσει κιόλας τέτοια πούσαι!!!
    τζιμης

    2 Ιανουαρίου 2011 6:26 μ.μ.

    Γιατρε μου γραφεις υποθηκη σημερα για υπουργος υγειας στην κυβερνηση που εφτιαξες στον υπνο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @ 2 Ιανουαρίου 2011 5:49 μ.μ.
    Ξεχασα να σου πω οτι υπηρετω στο Πενταγωνο απο το 1995.
    Κατι θα ξερουμε κι εμεις παρα πανω απο σενα. Μην κοιτας που ειναι ολα αγορασμενα απο τους εβραιους στην αμερικη και δεν λεει κανενας απο φοβο τιποτα.

    US Marines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ξεχασα να σου πω οτι υπηρετω στο Πενταγωνο απο το 1995.
    US Marines
    2 Ιανουαρίου 2011 8:06 μ.μ.

    Δεν διευκρινησες σε ποιο Πενταγωνο υπηρετεις,σε αυτο που γκρεμιστηκε απο αεροπλανο η σε αυτο που γκρεμιστηκε απο τα λαμογια-λουφατζηδες που μαζευετε χρονια τωρα εκει.Οσο για τις "γνωσεις" σου
    δεν χρειαζονται,χιλιαδες τα εγγραφα ακομα και top secret για το θεμα.Δεν θα σου απαντησω γιατι διαλεξαν ημερα που οι εβραιοι ειχανε αργια και λειπανε απο τα κτιρια απλως σε βεβαιωνω οτι αλλο ητανε το σχεδιο και υπερβαινει κατα πολυ την φυλη αυτη.Αν ηξερες θα ετριβες τα ματια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΟΦΟΝΝΙΑ ΧΡΣΙΤΙΑΝΩΝ συμβαινει στην "πολιτισμενη" κατα τ΄αλλα Αιγυπτο! Οπως ειχα πει και προχθες απευχομαι τον θρησκευτικο πολεμο δεδομενου οτι ειναι το πιο "κολασμενο" ειδος πολεμου αυτο ομως δεν σημαινει οτι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ θα καθησουμε να μας σφαξουν αμαχητι επειδη αυτο επιδιωκουν οι φανατικοι μωαμεθανοι και τα "ελληνοφωνα" τσιρακια τους (ασχετα αν ενα πο αυτα ειναι πιο αστειο και απο τον καραγκιοζη και πιο ασχετο και απο τον Μπους) Σε τελικη αναλυση παραφραζωντας τον Ομηρο μπορουμε και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ να "χορεψουμε τον αιματοβαμενο χορο του Αρη" η παραφραζωντας τον πατερα της Ιστοριας Ηροδοτο αν "καποιοι" διψουν για αιμα θα χορτασουν αιμα! (το δικο τους φυσικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @ 2 Ιανουαρίου 2011 9:32 μ.μ.

    Ετσι σε θελω φιλε μου. Για να μιλας ετσι κατι θα ξερεις κι εσυ.
    Παντως αυτο που χτυπησε το Πενταγωνο αεροπλανο ΔΕΝ ητανε.

    Τωρα για τους εβραιους που τους εβαλες στην συζητηση οτι ειχαν "αργια" δεν ξερω αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι οι εβραιοι ειναι κοινα αποδεδειγμενο στην αμερικη οτι ειναι οι βδελλες του συστηματος. Ποτε τους δεν δουλευουν οπως ξερουμε εγω κι εσυ. Μαλλον μας δουλευουν η νομιζουν οτι μας δουλευουν. Απλως προς το παρον πινουν το αιμα του κοσμακη εξαγοραζοντας τους παντες στις κυβερνουσες ελιτ της καθε χωρας.
    Ολοι το ξερουν αυτο.
    Πιστευω κι εσυ.


    US Marines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. US Marines

    3 Ιανουαρίου 2011 2:47 π.μ.

    Φαινεται οτι και εσυ εχεις το μικροβιο του ψαξιματος αλλα εισαι μεχρι ενα σημειο και δεν πηγες παρα περα.Στρατιωτικο η Πολιτικο προσωπικο εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 1 Ιανουαρίου 2011 10:04 μ.μ.
    Μιμίκα, είσαι της γενιάς του 114;
    Χάρηκα.
    Με λένε Abdul και είμαι Αλγερινός αλλά δηλώνω παλαι-στή-νειος.
    Πάμε για καφέ;
    και φύσικα Αμπντούλακο μου οτί θέλεις! έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;
    τζιμης

    3 Ιανουαρίου 2011 10:20 π.μ.

    Δεν ειναι δυνατον να παριστας τον Καπετανιο και να εχεις κληρονομησει απο την μαννα σου μονο την σκαφη της μπουγαδας που την νομιζεις για κοτερο και που την ερριξες στα νερα που τρεχουν εξω απο το σπιτι σου γιατι χαλασε ο βοθρος σου.Συνελθε Τζιμακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @ 3 Ιανουαρίου 2011 10:08 π.μ.
    Οταν σου λεω οτι "υπηρετω" στο Πενταγωνο και υπογραφω σαν US Marines 2 Ιανουαρίου 2011 8:06 μ.μ.
    και με ρωτας αν ειμαι στο στρατιωτικο η στο πολιτικο προσωπικο μου δειχνεις οτι η Ελληνικη για σενα δεν ειναι και τοσο ευκολη γλωσσα.
    Θα τα ξανα πουμε.

    US Marines

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.