19/1/11

«Οι Γιουγκοσλάβοι δολοφόνησαν τον Πάλμε»

Οι γιουγκοσλαβικές μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του Ούλοφ Πάλμε, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Focus». Επικαλούμενο την κατάθεση του Βίνκο Σίντιτσιτς, συνεργάτη των γιουγκοσλαβικών μυστικών υπηρεσιών (UDB), στη γερμανική γενική εισαγγελία και στη διεύθυνση εγκληματικών ερευνών της Βαυαρίας, η δολοφονία του Σουηδού πρωθυπουργού είχε στόχο τη δυσφήμηση των Κροατών της διασποράς.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο πληρωμένος δολοφόνος του Πάλμε, ο οποίος ζούσε στο Αμβούργο και σήμερα σε ηλικία 65 ετών εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσίας ασφάλειας στο Ζάγκρεμπ, είχε μιλήσει στον Σίντιτσιτς για τη δολοφονία.

Οπως γράφει το δημοσίευμα του «Focus» 25 χρόνια μετά τη δολοφονία του Πάλμε (28 Φεβρουαρίου του 1986), ο Σίντιτσιτς δήλωσε κατά την ανάκριση ότι η δολοφονία σχεδιάστηκε από τη σερβική μυστική υπηρεσία, στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά δεξιών Κροατών με αποσχιστικές διαθέσεις, στους οποίους ήθελε να επιρρίψει την ευθύνη της δολοφονίας και να τους δυσφημήσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Τον Ούλοφ Πάλμε παρακολουθούσαν διαρκώς στη Στοκχόλμη πράκτορες της UDB και διαπίστωσαν ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας του Σουηδού πρωθυπουργού, υποστήριξε στην κατάθεσή του το 2008 ο Βίνκο Σίντιτσιτς, ο οποίος δήλωσε ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ρεβόλβερ τύπου Smith&Wesson, το οποίο είχε εισαχθεί με πλοίο λαθραία από τις ΗΠΑ στη Σουηδία.ΕΘΝΟΣ

 

11 σχόλια:

  1. >δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Focus».<

    Επουσουνίσατε από σβέρκο :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Γιουγκοσλάβοι δολοφόνησαν τον Παλμε και οι Χεζμπολαίοι (η Συρία το Ιράν) τον Χαριρι.
    Το 'πε και η Σιν-Μπετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο Πάλμε έκανε δουλειές hocus pocus με τον Γκάντι(κατι αυτοκινούμενα πυροβόλα κτλ) κατι μιζες περίπου 285 μύρια $$$$$$...μεσω ελβετικής τράπεζας ,οι γιουγκοσλάβοι τους φάγανε και τους δύο;;;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΑΜΕ ... ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ... Η ΙΔΙΑ Η ΝΤΠ ΚΑΙ Η ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΜΑΣΩΝΙΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ {σαν ΚΑΛΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 28" βαθμου} ΓΙΑΤΙ "ΞΕΦΕΥΓΕ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΝΤΩΛΑΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.... ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΙ ΝΑΤΑΝΕ ΒΑΛΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΕ ΚΑΙ ΞΕΞΙΝΗΣΕ Ο 1ΟΣ ΠΠ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω τον έφαγα τον πάλμε! γιατι μου την εσπαγε που οι Σουηδοι τον ειχαν πρωθυπουργό και οχι εμεις. Και ετσι γενικα επειδη αυτοι ειναι μοντελο και εμεις μπουρδελο. Δε γουσταρω να πουμε πως το λενε. Σχεδιαζαμε μαλιστα (με την εκπαιδευμενη γατα μου) να τους στειλουμε μετα για πρωθυπουργο ενα απο τα δικα μας ζωα αλλα δεν μας καθησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χωρις να γνωριζω λεπτομεριες,φιλοι 2:46 &2:57,Σουηδη φιλη μου το 1988,μου ανεφερε φημες οτι ο Παλμε φαγωθηκε εσωτερικα απο το κομμα του λογω ξεσκεπασματος σκανδαλου με μεγαλες οικονομικες προεκτασεις.Τωρα την εμπλοκη του δολοφονημενου στην εν λογω ιστορια δεν γνωριζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To Palme, τον δολοφόνησε η Bilderberg!!!

    Μηπως ξεχάσατε ότι ο Κισιντζερ είχε ανακηρυχθεί απο τον Olaf, ως persona non grata;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:43 Μάλλον καλά σου τάπε η σουηδέζα.Ανοιξε τον τύπο της εποχής να διαβάσεις για την Bofors και την παραδοχή οτι την έδωσε την μιζα ,επειδή έτσι μόνον μπορούσε να σταθεί στον διεθνή ανταγωνισμό, όμως δεν απεκαλυπτε τον μιζαδόρο.Τι κάνει νιαου-νιαου;;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 19 Ιανουαρίου 2011 2:57 μ.μ.

    27ου βαθμού ήταν. Μάθε να ενημερώνεσαι πρώτα! Και δεν τον έφαγαν οι μασόνοι, αλλά οι εβραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ζοβαρο" δημοσιευμα "σοβαρης" και "εγκυρης" εφημεριδας! (εδω γελαμε για ωρες!).Μα γιατι αυτη η "σουπα" εχει την "γευση" των "πιατων" του Δρ. Γκαιμπελς;Μα τοσο πολυ τους ποναει τους Γερμαναραδες- Αυστριακους οτι τους εκαναν οι ΣΕΡΒΟΙ κατα κυριο λογο και στους ΔΥΟ Παγκοσμιους Πολεμους;Τελικα οι Γερμανοι η ορισμένοι απο αυτους ειναι σαν τους Βουρβωνους:ουτε εμαθαν τιποτε (απο τα γεγονοτα του παρελθοντος ουτε ξεχασαν τιποτε (απο τις κακες τους συνηθειες π.χ. την συκοφαντια οπως αποδεικνυεται και απο το αρθρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 19 Ιανουαρίου 2011 2:57 μ.μ.
    Ααπητε τυνχανει να ζουσα στην πουτανα την σκανδηναυια εκεινη την πενταετια και τουλαχιστων κατι εμαθα κιαπο κει ειχε τελιωσει την περαιωσει του 27ου και ηταν 28ου χωρια που ειχε τελειωσει και η επελαση των Οβραιων μεχρι την Βυρητο.....αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.