19/1/11

Επένδυση ύψους 100 εκατ. της ολλανδικής Vitol στην Κύπρο



Επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ δρομολογεί στην Κύπρο η ολλανδική Vitol για την κατασκευή αποθηκευτικών εγκαταστάσεων καυσίμων στη βιομηχανική περιοχή Βασιλικού. Το έργο, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2012,
Το τερματικό θα έχει όγκο 340.000κ.μ. και όπως τονίζει η εταιρεία, «θα μετατρέψει την Κύπρο σε περιφερειακό κόμβο, επιτρέποντάς μας να εξάγουμε προϊόντα από το τερματικό αυτό σε άλλες περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου».
Οι επικεφαλής της VTTI, θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου Vitol και της MISC Berhad θα επισκεφθούν την Κύπρο την επόμενη εβδομάδα για να επισφραγίσουν τη δέσμευση της εταιρείας στην επένδυση που έχει ήδη ανακοινώσει για την κατασκευή του τερματικού σταθμού στη βιομηχανική περιοχή Βασιλικού.
Την Κύπρο πρόκειται να επισκεφθούν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου εταιρειών Vitol, κ. Ian Taylor και ο Διευθύνων Σύμβουλος της MISC Berhad, Datuk Nasarudin bin Md Idris, τους οποίους θα συνοδεύσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTI, κ. Rob Nijst.

7 σχόλια:

  1. 200 εκατομμύρια η επένδυση λέει το Ρικ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα είναι κυπριακή και πρέπει να ενωθεί με την Κύπρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εταιρία λέει περισσότερα από 100 εκατομμύρια

    http://www.vtti.com/news_01.php?id=52

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε βρε σεις. Εβραϊκή είναι με φερετζέ ολλανδικό. Να φύγει από την Κύπρο. Να πάει στην Τουρκία να κάνει την επένδυση. Έτσι Τζίμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ό,τι πεις εσύ αρχηγέ 2:16 μ.μ.!!!
    Πάντως, αν κατάλαβα καλά, οι εβραίοι θέλουν να βγάζουν το δικό τους αέριο και να το πουλάνε στην Κύπρο για τις ανάγκες της.
    Δηλαδή, οι Κύπριοι δεν θα βγάζουν δικό τους;
    Εάν αφήσουν την Κύπρο οι Ισραηλινοί, να βγάζει το δικό της, αυτό τι θα γίνεται; Ποιός θα το αγοράζει, που θα είναι και πιό ακριβό λόγω της μεταφοράς του με τον υποθαλάσσιο αγωγό;;;

    Κάτι δεν μας λένε καλά οι κύριοι εβραίοι !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tzimi paretisou,den eisai para enas talimpan tis orthodoxias pou protima na ginei giousoufaki me fesi para na paei na kanei simmaxies me tin disi kai tin kina,kai to israel.600 xronia sas ma8ame kai ti ergo paraksate,eno tora i ellas 8a mporouse na kuberna ton kosmo...tin katantisate na memsimirei tin mira tis os ti deutera malakia...
    eisai enas apo autous pou onomazoume funtamentalist.
    auto bebaia den enoite gia oous tous or8odoxous pou kseroun oti agapi einai gia olous akoma kai gia tous ex8rous tous,distixos esi den eisai enas apo autous.
    ti eisai palestinios i la8reos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ebraios apantisi ston tzimi...
    o 8eos agapa olous tous an8ropous kai exei plasei ton kosmo me tous idious nomous gia olous den mporo na katabo apo pou antleis to misos sou??
    akoma kai simferon na exei i ellada esi eisai enantion...
    Apla oi ebraoi opos kai eseis den lismonoun pote ta patria edafi...
    esi mou dinis tin entiposi enos fanatismenou talimpan kapoiou 8riskeumatos poy den exoume eos tora problima?
    mipos eisai palestinios?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.