3/1/11

Νέα κέντρα τεχνικής υποστήριξης αεροσκαφών στην Τουρκία

Προγραμματισμός της λειτουργίας νέων κέντρων τεχνικής υποστήριξης αεροσκαφών γενικής αεροπορίας, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα.
Η Τουρκική Ένωση Αεροναυτικής (THK) προγραμματίζει την οργάνωση και λειτουργία νέων κέντρων τεχνικής υποστήριξης αεροσκαφών γενικής χρήσης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν προκύψει από τα ιδιωτικά αεροσκάφη που προσγειώνονται στο τουρκικό έδαφος. Τα αεροσκάφη αυτά, προέρχονται από τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, αλλά και τις χώρες της Μέσης Ανατολής.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της αναφερόμενης ένωσης, Οσμάν Γιλντιρίμ, η Τουρκία έχει χάσει σημαντικά οικονομικά έσοδα, από την έλλειψη των υποδομών τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών γενικής χρήσης, που προσγειώνονται στα αεροδρόμια της.
Η THK διαθέτει δύο κέντρα τεχνικής υποστήριξης στην Άγκυρα και στην Κωνσταντινούπολη, τα οποία όμως δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών, ενώ προγραμματίζεται η λειτουργία νέων κέντρων στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και στην Αττάλεια.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΡΙΖΕ ΑΝΘΡΩΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΕ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ PUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστείτε την τραγικά γελοία εικόνα: τα αεροσκάφη μας μας μετά από hot εμπλοκές με τα τουρκικά στο Αιγαίο να προσγειώνονται σε τουρκικά αεροδρόμια για τεχνική υποστήριξη, αναβαθμίσεις κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ^φασισμό και παράνοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.