11/4/11

Η Ελλάδα πολιτιστική υπερδύναμη. Να γιατί είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι κρητικός, πόντιος, κύπριος, Έλληνας!

29 σχόλια:

  1. Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011Η Ελλάδα πολιτιστική υπερδύναμη. Να γιατί είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι κρητικός, πόντιος, κύπριος, Έλληνας!
    Καλα μη υπερβαλλουμε κιολας.Να ευλογαμε τα γενεια μας αλλα θελει και λιγο μετρο ιδιως με τους Κυπριους ,την πρωτη στον κοσμο ομαδα λαμογιων και...βαλε.Εκτος και αν χρειαζεται για τονωση ηθικου.Αλλα θα προτιμουσα αυτους που θελουνε τονωτικες ενωσεις για να ξαναορμηξουνε στην μασα να τους βλεπω να καιγονται στην φωτια που αναψανε οι ιδιοι.Εγκλημα και Τιμωρια.Δεν υπαρχει συγχωρεση οταν το καστρο παρθηκε εκ των ενοντων.Και συνεχιζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΑ» - ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ
    / ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=KXsCqusXYd0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέτρα βουβή στο βορεινό πως νταγιαντίζεις πε μου

    το ξεροβόρι του χιονιά, την όργητα τ’ ανέμου.

    Κι οι πέτρες δεν την έχουνε την τόση αμοναξά μου

    γιατί είδα μια κι είχε αγκαλιά τη ρίζα τ’ ασφεντάμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. An epithimoume na epiviwsei ligo perissotero o politismos mas kai i mnimi tis rizas mas kalo tha einai na dosoume kapoio varos stin glossa mas, tin pontiaki, kritiki ktl. Se kamia periptwsi omos den tha itan pros ofelos ma na klistoume se auto k mono. I Thraki, jia paradigma, einai mia ipothesi opou oi Tourkoi theloun na epemvenoun kai na diatiroun tin paradosi k glwssa twn ekei mousoulmanwn. Etsi anti na pigenoume kontra, tha mporousame na kanoume simfwnies antalagis me pontiaka somatia stin mavri thalassa kai tis Kon/polis. Skuli pou den mporei na dagkwsei kalitera na min gavgizei nomizo....J

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς απάντηση του πρώτου σχολίου, οι Κύπριοι τουλάχιστον δεν είναι τόσο τεμπέλιδες όσο εμείς φίλε μου! και είναι λαμόγια αλλά με στόχους και δημιουργηκότητα γιαυτό το νησί τους είναι ελίτ σε οικονομικά θέματα παγκοσμίος. Ενώ εμείς, με τους κάτω απο το αυλάκι λαμογιαδες που κλεβουν και τον πατέρα τους ακόμα, ικανοι να σκοτώσουν για να πλουτίσουν σε μια μέρα και με τους καθυστερημένους τους βόρειους που ακόμα είμαστε στο χαλαρά ρε φίλαράκι Σαλόνικα ρε(Που είναι μάλιστα η σλαβική έκδοση της λέξης Θεσσαλονίκη και συνεχίσουμε να το λέμε Σλάβικα οι αγράμματοι!!), καταφέραμε να κάνουμε την λαμογια αφρικανικού επιπέδου, που ο ένας τρώει τον άλλο και στο τέλος διαλύουν την χώρα! Λαμόγια είναι και οι περισσότεροι Βόρειο-ευρω παίοι managers, και γιαυτό διοικούν αποτελεσματικά προς όφελος των εταιριών τους, ικανοί να ελέγχουν και κυβερνήσεις - που όμως κρατάνε κοινωνικούς κανόνες ενεργούς για τους πολίτες τους (μεσο των διαπραγματεύσεων που αφορούν τα συμφερωντα των εταιρίών και του πληθυσμού όχι τα στενά των πολιτικών και μεσαζώντων). Εδώ τα δικά μας τα λαμόγια λυμαίνονται κάθε κακομοίρι! Οι Κύπριοι φίλε αν θέλεις να μάθεις δουλεύουν πάρα πολύ στην Κύπρο, και τους έζησα. Το καλαμαράς που φωνάζουν τους Ελλαδίτες είναι κάτι ανάλογο του τεμπέλι!! ( που δεν είναι και τοσο ψέμματα).Καλά, για το θέμα του πολιτισμού δεν το συζυτάμε...πότε είχε η Ελλάδα πολιτισμό μετα την αρχαιότητα για να έχει και τώρα..κουλτούρα έχουμε και προωθούμε τον αρχαίο μας πολιτισμό με διαφορες εκδηλώσεις (υπερήφανα κουβαλάμε και δείχνουμε το σώμα του νεκρού πατέρα μας που πέθανε, νικητης σε μάχη κι εμείς δεν είμαστε ικανοί να κρατήσουμε το σπίτι μας όρθιο κ να πολεμίσουμε, φοβόμαστε πιο πολύ τη σκιά μας).....Τέλος πάντων οι διαίρει και βασίλευε ας το αφήσουμε σε άλλους, μην το ξανακάνουμε μεταξύ μας. Αλλά ανοησίες και γενικεύσεις του τύπου τα λαμόγια οι κύπριοι, τα λαμόγια οι αρβανίτες κτλ είναι εναντίων όλων κ όχι μονο κάποιων συγκεκριμένων. Στο τέλος της ημέρας, σκέψου ότι οι Έλληνες από την αρχαιότητα λαμόγια ήταν, ακόμα και στη μυθολογία, π.χ ο Δούρειος Ιππος, στην ιστορία ο Αλκιβιάδης, ο Εφιάλτης! μην ξεχνας ότι απόγονοι κι αυτών θέλουμε να λέμε ότι είμαστε, όταν προωθούμε των εαυτό μας ώς απόγονο των αρχάιων. Δεν μπορούμε επιλεκτικά να λέμε ότι είμαστε απόγονοι του Σωκράτη, Περικλή, αντισθένη κτλ..πακετο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 Απριλίου 2011 12:30 μ.μ.

    Η μοναξια καποιων ειναι πιο μεγαλη
    και απο την δικη σου και φυσικα και απο αυτην της πετρας που παρηγοριεται απο την αγκαλια με την ριζα του σφενδαμου και οφειλεται στην τραγικοτητα της ασυνενοησιας
    μεταξυ ανθρωπων που κατι θα μπορουσαν μα προσφερουν αν ποτε αφηναν την συναισθηματικοτητα και στρογγυλοποιηση των γεγονοτων και κοιτουσανε καταματα και με γνωση τα γεγονοτα που εξελισσονται χωρις σταματημο και συναισθημα εντελως αδυσωπητα.Η ποιηση οσο λυρικοτητα και αν εχει δεν φτανει για να στεριωσει ενας λαος μεσα στα γεγονοτα.Χρειαζεται γερακισια ματια
    , καρδια λεονταριου και πανω απο ολα ψυχραιμια και επανατοποθετηση
    των παντων μεσα στο μυαλο του για μια καλυτερη λυση για την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ''Το καλαμαράς που φωνάζουν τους Ελλαδίτες είναι κάτι ανάλογο του τεμπέλι!!''


    Είσαι μπερδεμένος. Να μας πει ένας βέρος Κύπριος πως βγήκε αυτό το 'Καλαμαράς' για τους Ελλαδίτες.

    Επίσης μάθε ορθογραφία.... μου φαίνεται χρειάζεσαι έναν καλαμαρά (αυτή είναι η αρχική έννοια φίλε)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oi Έλληνες της Κύπρου, κυρίως οι κάτοικοι των ορεινών χωριών, είναι ό,τι πιο αυθεντικό έχει να δείξει και να υπερηφανευθεί ο Ελληνισμός!
    Έχω προσωπική άποψη.

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπως ειπε και ο Σαββας οι κάτοικοι των ορεινών χωριών. Ουκ ολιγες φορες εχω νοιωσει την εχθρα των Κυπριων φοιτητων τοσο εγω οσο και οι τοτε συμφοιτητες μου. Και με νεους Κυπριους που μιλαω ακομα και τωρα μας θεωρουν παρακατιανους. Το θεμα ομως ειναι οτι αν γινει κατι στην κυπρο, που το απευχομαι, παλι θα μας το παιζουν αδελφια για να τους γλυτωσουμε τα ιδια ατομα που μας βριζανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τό καλαμαράς τό είπε πρώτος ο Αλή Πασάς ..μήν ακούτε τούς καλαμαράδες (μορφωμένους)πού σάς λένε γιά επανάσταση...
    Στήν Κύπρο παλιά είχε τήν εννοια τού μορφωμένου Ελλαδίτη.
    Μετά τό πραξικόπημα απέκτησε συνθετικό τό...πουστο....κλπ. καθόσον μέ τήν λογική τών τότε ημερών όλοι οι Ελλαδίτες ήσαν χουντικοί.
    Εως εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολιτισμός δεν είναι μόνο τα τραγούδια, αλλά ο συνολικός κώδικας αξιών μας.

    Όμως οι νεογραικοί(=Ελληνόφωνοι που έχουν Φραγκέψει) επειδή δεν πιστεύουν και επειδή πρόδωσαν τον πολιτισμό μας, αυτοπροσδιορίζονται όχι πολιτιστικά, αλλά με το "αίμα" και την "καταγωγή". Γι'αυτό είναι κομπλεξικοί.

    Θα γίνουμε πλανητάρχες, όταν ξανασκεφτούμε ως Έλληνες-Ρωμιοί-οικουμενιστές, και διαδώσουμε τον πολιτισμό μας παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φίλε του πρώτου σχολίου...

    Δεν ανέφερα την αρχική αλλά την σημερινή σημασία του καλαμαρά, όπως την αντιλαμβάνομαι τώρα που δουλεύω στο νησί. Απαξιωτική πλήρως η έννοια. Όσο για την ορθογραφία, έχεις δίκαιο αν και δεν χρησιμοποιώ την δικαιολογία ότι δεν έγραφα ποτέ ελληνικά στο σχολείο. Επίσης, για το θέμα του μπερδεμένου θα το αντικρίσεις αν ρίξεις μια ματιά στον καθρέφτη με αυτές τις αερολογίες που γράφεις, πέρα του καλού σχολίου για την ορθογραφία. Η λογική σου του να εξσφεντονίζεις γενικόλογες κατηγορίες προς ένα μεγάλο μέρος πληθυσμού είναι το λιγότερο αγενής μέχρι και προβοκατόρικη!

    "λιγο μετρο ιδιως με τους Κυπριους ,την πρωτη στον κοσμο ομαδα λαμογιων και...βαλε.Εκτος και αν χρειαζεται για τονωση ηθικου.Αλλα θα προτιμουσα αυτους που θελουνε τονωτικες ενωσεις για να ξαναορμηξουνε στην μασα να τους βλεπω να καιγονται στην φωτια που αναψανε οι ιδιοι.Εγκλημα και Τιμωρια.Δεν υπαρχει συγχωρεση οταν το καστρο παρθηκε εκ των ενοντων." (TONOI?!)

    φίλε, άνθρωποι σαν εσένα μόνο φασιστικές τάσεις δημιουργούν και διχόνοιες. Άλλο το να κάνεις κριτική και άλλο να προωθείς τη βία και το φασισμό! Με τέτοιες καθυστερημένες αντιλήψεις από τον καναπέ δεν βγαίνει τίποτα. αλλά δεν φταις εσύ, από πίσω σου είναι ένα ολόκληρο σύστημα που απο την τουρκοκρατία μέχρι σήμερα καλλιεργεί τέτοιες αντιλήψεις και το ονομάζει παιδεία...είναι ορατό το αποτέλεσμα του σήμερα.. Έτσι, με Έλληνες των μέτρων αυτών, είναι λογικό να σε κάνουν κουμάντο οι ξένοι!!

    Τι διαφήμιση με την τσίχλα δεν την ξέρεις καλυτέρα να μασάς παρά να μιλάς..φιλαράκι..

    - και πάλι συγνώμη για την ορθογραφία αλλά αφού επιμένεις (ευλόγως) στον καλό γραπτό λόγο, θυμήσου ότι η Ελληνική έχει και ΤΟΝΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 11 Απριλίου 2011 4:39 μ.μ. Spell Nazi :S

    Σιγα ρε φιλαρακι σου θιξαμε τους εργοδοτες σου. Λες και ολοι οι ελληνες τα ξυνουν και δεν δουλευουν. Αλλα να μας πεις αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει. Βρε αγαπη με την κυπρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 12:41 μ.μ.

    >kalo tha einai na dosoume kapoio varos stin glossa mas<

    .... γράφοντας με λατινικούς χαρακτήρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η λογική σου του να εξσφεντονίζεις γενικόλογες κατηγορίες προς ένα μεγάλο μέρος πληθυσμού είναι το λιγότερο αγενής μέχρι και προβοκατόρικη!
    "λιγο μετρο ιδιως με τους Κυπριους ,την πρωτη στον κοσμο ομαδα λαμογιων και...βαλε..."
    -----------------
    Κατσε στο νησι και "τρωγε" μια και βρηκες ψωμι εκει και τους χαρακτηρισμους σου απλα και στο ακεραιο θα σου τους επιστρεψω και δεν θα σε προσβαλλω γιατι καταλαβαινω και τις αναγκες σου και εσενα.
    Οσο για τους "τονους" κρατησε τους και μια και δεν τους κατηργησα εγω
    δεν θα απολογηθω σε εσενα για αυτο.
    Και σου επαναλαμβανω και τελειωνω=
    εχω ταλαιπωρηθει για την κυπρο και χαλαλι γιατι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και αυτο πιστευα οτι επρεπε να κανω και το εκανα! Αλλο ομως τι εκανα εγω και αλλο τι καταλαβα στην μετεπειτα ζωη μου για το τι ειναι αυτοι.
    Ο Ελληνας εχει μια αγνοτητα μεσα του και οταν κανει ζαβολια...κουναει την ουρα του.Οι κυπριοι εκτος της χαρακτηριστικης τους ραδιουργιας και αμοραλισμου για τα οποια ειναι παγκοσμια γνωστοι ειναι και τα πρωτα ρουφιανομαγαζα την οικουμενης και ειδικοι στο να παραμεριζουν αλλους για το προσωπικο τους συμφερον.Εχουν σταθερα δειξει μειωμενη αντιληψη ηθους και μεγαλοσυνης ,ιδιοτητες που θα χαρακτηριζαν εναν μεσο ΕΛΛΗΝΑ.Ειναι παρα πολλα αυτα που θα μπορουσαν να περιγραφουν για αυτον τον πληθυσμο, και θεωρειται η ιδιοτητα του "κυπριου" σαν συνωνυμο
    του αρχιλαμογιου σε ολες τις εκφανσεις της ζωης.Μη ζητας αλλα και δεν θα ηθελα να μπω σε λεπτομερειες και αναλυτικοτερες περιγραφες.Δεν αξιζει τον κοπο.Αν εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ αρκεσου σε αυτα και συνεχισε την ζωη σου αλλα αν εισαι κυπριος θα σου απαντουσα "αντε και
    γα....σου λαμογιο μην ακουσεις βρωμιλο και τις συνεχειες..."
    11 Απριλίου 2011 12:04 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Poursas

    >παλι θα μας το παιζουν αδελφια για να τους γλυτωσουμε τα ιδια ατομα που μας βριζανε..<

    Άμα περιμένουν οι Κύπριοι να τους σώσουμε εμείς, ζήτω που καήκανε! Όχι, φίλε, το ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε και δεν περιμένουν τίποτε από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σχόλιο του ανώνυμου 11 Απριλίου 2011 1:17 μ.μ. ή αλλιώς ο ύμνος στη λαμογιά!
    Τώρα περί κυπρίων ναι υπάρχει πρόβλημα με το κλίμα που καλλιεργήθηκε σε μεγάλη μερίδα του νησιού!μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!όπως επίσης δεν είναι και το μοναδικός μέρος του ελληνισμού που υπάρχει πρόβλημα!
    Το επόμενο τραγούδι για τόνωση κ.Καλεντερίδη να είναι από τον ελλαδικό ελληνισμό που τόσο υποτιμάτε ορισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνω με το παλικαρι που εκανε τα 2 τελευταια σχολια. Κοιτα μην νομιζεις οτι δεν βασιζοντε σε εμας για στρατο και υποστηριξει. Το ξερουν και θα το παιξουν το χαρτι της Μαμας Πατριδας. Μπορει να ειμαστε οτι ειμαστε αλλα στρατο εχουμε και εκει βασιζονται μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φιλαράκι, κύπριος δεν είμαι και δεν με ταΐζουν αυτοί...εσύ με ταΐζεις! τώρα τα σχετικά με την γενικολογία αν δεν το κατάλαβες και μετά λες πως είσαι ΕΛΛΗΝΑς χαλάλι σου, μόνο που αυτό το Έλληνας να το γράφεις με μικρά γιατί με το σκεπτικό σου θα σε κοροιδεύουν!!! Καλό, μόνο σε αυτό που αγαπάς δεν κάνεις! Χαίρομαι για το θράσος σου(που μάλλον δείχνει και το νεαρό της ηλικίας σου), λυπάμαι για το σκεπτικό σου αν και σου είπα ότι δεν φταις μόνο εσύ! Δες που πάει η Ελλάδα ίσως καταλάβεις σε 5-10 χρονια τι εννοώ. Αν οι κύπριοι είναι διεφθαρμένοι και έχουν καταφέρει πολιτικά & οικονομικά να κάνουν τόσα, κ με την πλάτη τη δική μας όπως θα συμφωνήσω, τότε κάτι σημαίνει. Τότε θα έπρεπε αντί να γράφεις στον υπολογιστή, να ήσουν κάπου αλλού..γιατί αυτούς που λες ότι "Ο Ελληνας εχει μια αγνοτητα μεσα του και οταν κανει ζαβολια...κουναει την ουρα του" (λες και είναι ντιγκιντάγκας!!) είναι αυτός που σε έφερε στο χάλι που σε βρίσκω σήμερα...(και δεν είναι ένας αλλά πολλοί)...και κλεισμένος ακόμα στο καβούκι της επ΄αόριστον εφηβείας σου νομίζεις ότι αναφέρεις κάτι σπουδαίο και χαίρεσαι...κρίμα...δυστυχώς άλλοι σε έκαναν κι εσένα έτσι και πολλούς άλλους. Φυσικά όταν είσαι στο βόθρο δεν μπορείς να το δείς και λες ότι είσαι καλά (μην το παίρνεις προσωπικά, κι εγώ έτσι τα έβλεπα και ίσως τα δω αλλιώς στο μέλλον). Συνήθως στο "βόθρο" Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει, δηλαδή με ομοίους μας τα λέμε, συμφωνούμε και όλα καλα! Μην το συνεχίζουμε, κουράστηκα! γράψε ότι θες...αλλά όταν μεγαλώσεις, έχε στο νου σου, πέραν των άλλων, 'οτι το διαίρει και βασίλευε είναι για "θύματα"...
    (Τους τόνους νεαρέ μου δεν τους βάζεις για εμένα, όπως μου είπες για την ορθογραφία και το διόρθωσα, τους βάζεις για να μην σκοτώνεις τη γλώσσα την Ελληνική-που είναι απο τα λίγα που έμεινε να είμαστε υπερήφανοι- αν θες να λές ότι γράφεις Ελληνικά τουλάχιστον. Για να βελτιώνεσαι πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου, που δεν έχουν να κάνουν με την διαφωνία μας πάνω στο θέμα της γενικολογίας. Αν δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου είσαι άξιος της μοίρας σου. Πάντα θα σου φταίνε οι άλλοι που είσαι εσύ "στραβός" αντίο. Και όταν θα πας φαντάρος θα δεις ότι πρέπει να είναι πολύ αφελής οι κύπριοι να περιμένουν στρατιωτική βοήθεια από εμάς!!! Γενικολογώντας κι εγώ! Πολιτική και επιφανειακά στρατιωτική ίσως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11 Απριλίου 2011 8:26 μ.μ.

    Ψηλοπαραλογιζεσαι και φανταρος πηγα οταν εσυ ησουνα στον καφενε και επαιζες πρεφα.Απο τα λεγομενα σου γενικα καταλαβα οτι εισαι ενας απαγοητευμενος ελληνας ανω των 60
    αλλα δυστυχως δεν μπορεις να δεις αντικειμενικα.Ας ειναι δεν θελω αλλο να σε στενοχωρησω.
    11 Απριλίου 2011 12:04 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @11 Απριλίου 2011 4:39 μ.μ.
    @11 Απριλίου 2011 8:26 μ.μ.

    Φίλε το σχόλιο 11 Απριλίου 2011 1:58 μ.μ. (για την ορθογραφία) δεν το έκανε ο φίλος που συνομιλείς...(του πρώτου σχολίου.
    Το έκανα εγώ.

    Απλά το ορθογραφία το ανέφερα για να σου δείξω ποια ήταν η αρχική σημασία της λέξης/έννοιας Καλαμαράς.


    Πάντως είναι λυπηρό να διχαζόμαστε για ανοησίες και να γενικέυουμε...τεμπέληδες ο ένας λαμόγια ο άλλος.

    Αλλάξτε εσείς για να αλλάξουν και οι άλλοι!:-)

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και εδώ εμφύλιος ρε Έλληνες; Για αυτό μια ζωή μας πιάνουνε τον κώλο.

    Π.Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Π.Σοροπίδης

    12 Απριλίου 2011 12:05 π.μ.

    Αν θελεις συμμετοχη παρε θεση στα γραφομενα και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες σου και τις δηθεν
    παραινεσεις σου
    11 Απριλίου 2011 12:04 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσοχή στους προβοκάτορες. Επανειλημμένως προσπαθούν να διχάσουν Ελλαδίτες με Κυπρίους. Μην πέφτετε στην παγίδα τους. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 12 Απριλίου 2011 11:07 π.μ.

    Τον κακο σου τον καιρο ανεγκεφαλε
    ηληθιε που θεωρεις τον εαυτο σου για πατριωτη.
    Συρε να μελετησεις αυτα που γραφτηκαν και μετα ξεστομησε τις βλακειες σου.Και στην τελευταια σου φραση σου απαντω.Μακαρι να ητανε ετσι αλλα δεν ειναι.Και αν χρειαστει παλι κοντα τους θα ειμαστε γιατι εμεις ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι κυπριοι.Αντε να μου χαθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάρα πολύ συγκινητικοί οι στίχοι που μας έδωσε ο Ακρίτας.
    Είναι μεγάλη δύναμη να τιμάς τις ρίζες σου-μόνο έτσι μπορείς να τις υπερασπιστείς.
    Ομως να είμαστε ενωμένοι και να σκεφτόμαστε ότι το κοινό καλό μας, είναι πιό σημαντικό από τις προσωπικές μας διαφορές.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ομως να είμαστε ενωμένοι και να σκεφτόμαστε ότι το κοινό καλό μας, είναι πιό σημαντικό από τις προσωπικές μας διαφορές.
    Ελίνα

    12 Απριλίου 2011 5:37 μ.μ.

    Που ξεφυτρωσες και εσυ.Για ποιες "προσωπικες"διαφορες γραφεις.
    Αυτο καταλαβες εσυ.Ευχαριστω για την συμβουλη παντως αλλα για κανενα αλλο θεμα στο μελλον γιατι εδω δεν προκειται για αυτο που καταλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η μεγαλοσυνη του Ελληνα,φαινεται και οταν μαλωνει και διχαζεται αλλα και οταν μονιαζεικαι ενωνεται.Εγω τον χαρηκα τον παραπανω διαξηφισμο!Διχνει οτι ειμαστε ακομα ζωντανοι!Δεν μπορουν να μας επιβαλλουν!Μεχρι ενα σημειο,ομως οι διαξηφισμοι.Εχουμε ολοι οι Ελληνες και ιερα και οσια.Μην το ξαχναμε !

    Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λεωνιδας
    13 Απριλίου 2011 12:48 π.μ.

    Γειασου ρε Λεωνιδα.Διαβαζοντας τα παραπανω εβαλες το καλυτερο κερασακι στην τουρτα.Ο Ελληνας οτι και να πει ,στην δυσκολη,αντε,στην πολυ δυσκολη στιγμη ειναι ενωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.