1/4/11

Το απύθμενο θράσος των Τούρκων και η απίστευτη γελοιότητα των Ελλήνων κεμαλιστών!

O Kεμάλ μαζί με τον Χίτλερ, όπως λέμε ο δάσκαλος με τον μαθητή!
Οι Τούρκοι υπεραμύνονται ενός άθλιου και διεστραμμένου σφαγέα και την ίδια στιγμή εμείς οι Έλληνες τιμούμε τον ίδιο άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τη σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων γυναικόπαιδων, καθιστώντας το υποτιθέμενο σπίτι του τόπο προσκηνύματος στη μαρτυρική Θεσσαλονίκη.
Τώρα που αρχίζει να αντιλαμβάνεται ο κόσμος την ιστορική αλήθεια, επιβάλεται να ακυρωθεί άμεσα η πράξη παραχώρησης στο τουρκικό κράτος του νεοκλασικού στη Θεσσαλονίκη, να παραδοθεί στους συλλόγους και τα προσφυγικά σωματεία της Θράκης, του Πόντου και της Ανατολής, και αντί για τόπος προσκηνύματος των φασιστών Τούρκων στο διεστραμμένο σφαγέα, να μετατραπεί σε Μουσείο Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και της Ανατολής.
To ιστολόγιο του περιοδικού foreignpolicy δημοσίευσε τον κατάλογο των δικτατόρων οι όποιο έφεραν μουστάκι. Στον κατάλογο αυτό περιλαμβάνεται και ο διεστραμμένος σφαγέας των λαών της Ανατολίας και ιδρυτής της Τουρκικής «Δημοκρατίας» Μουσταφά Κεμάλ.
Το περιοδικό στο δημοσίευμά του αναφέρεται στο πώς υιοθετήθηκε το πρότυπο του μουστακιού στην τουρκική κοινωνία και στην διαχρονική εξέλιξη του, ενώ γίνεται αναφορά και στον μυστακοφόρο Ενρτογάν.Πάντως, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η αντίδραση των τουρκικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία θεωρούν το δημοσίευμα ως προσβολή εναντίον του Κεμάλ και της Τουρκίας, καθώς στον ίδιο κατάλογο περιλαμβάνεται ο δικτάτορας Φράνκο και ο Χίτλερ...
Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε στην τουρκική κοινή γνώμη γνώμη για το θέμα, ο πρέσβης της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον, Ναμί Ταν, έστειλε σκληρή επιστολή διαμαρτυρίας στο εγκυρότατο αμερικανικό περιοδικό, αναφέροντας ότι αποτελεί μεγάλη προσβολή για την Τουρκία το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στον ίδιο κατάλογο το όνομα του ιδρυτή της Τουρκικής "Δημοκρατίας" με δικτάτορες όπως ο Χίτλερ και ο Στάλιν.
Φαίνεται ότι ο πρέσβης της Τουρκίας αγνοεί το γεγονός ότι η διεθνής κοινή γνώμη γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Κεμάλ κυβέρνησε δικτατορικά την Τουρκία από το 1923 μέχρι το θάνατό του, το 1938, καθώς και τις πρωταγωνιστικές του ευθύνες για το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων αόπλων αθώων γυναικοπαίδων, που έγιναν στα πλαίσια του σχεδίου που επεξεργάστηκε και έθεσε ο ίδιος σε εφαρμογή για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής και τη δημιουργία της 'καθαρής' Τουρκίας.
Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ο Χίτλερ, όταν σχεδίαζε το Γενοκτονία των Εβραίων, έλαβε ως πρότυπο την Τουρκία και τον ίδιο τον Κεμάλ.
Πώς είπαμε ότι λέγεται ένας λαός και μια χώρα όταν αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τις ευθύνες πυο έχει για την δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων και εκατομμυρίων ανθρώπων;

15 σχόλια:

  1. Άλλη μιά μπουνιά στο στομάχη της Τουρκίας από το εβραϊκό λόμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 Απριλίου 2011 3:29 μ.μ.

    -------------------

    Εγω συμφωνω παντα με την εβραιοκοπελια 3:29 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''και αντί για τόπος προσκηνύματος των φασιστών Τούρκων στο διεστραμμένο σφαγέα, να μετατραπεί σε Μουσείο Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και της Ανατολής.''

    Κυρ-Μπουτάρη και ΥΠΕΞ να μια πραγματικά προοδευτική ιδέα για εσάς και τα συμβούλιά σας!


    Για να σας δούμε πόσο πραγματικά προοδευτικοί είσαστε!!

    'Η είστε εντελώς κάλπικοι και ραγιάδες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 Απριλίου 2011 3:29 μ.μ. Τα παραμύθια σου αλλού, μιας και ο ίδιος ο Κεμάλ ήταν Εβραίος (ίσως για αυτό θέλει να τον τιμήσει τόσο πολύ ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, και οι συν αυτώ γραικύλοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά έλεος
    θα τη διαλύσουμε και αυτήν την ανάρτηση;
    Ο στόχος είναι να παψει το νεοκλασσικό της Θεσσαλονίκης να είναι τόπος προσκηνύματος ενός εγκληματία και να γίνει μουσείο Γενοκτονίας.
    Ας το πετύχουμε αυτό και μετά μαλώνουμε για το ποιός και τί ήταν ο Κεμάλ.
    Σταματήστε επιτέλους αυτόν τον παραλογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Πώς είπαμε ότι λέγεται ένας λαός και μια χώρα όταν αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τις ευθύνες πυο έχει για την δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων και εκατομμυρίων ανθρώπων;"

    Αφού δεν μπορεί κανείς να την αναγκάσει, λέγεται "http://www.youtube.com/watch?v=KvvIY-CqvGI".

    Αν είμαστε εμείς πιο μάγκες, ας καταφέρουμε το αυτονόητο. Στις διεθνείς σχέσεις δεν υπάρχουν ηθική και δίκαια: υπάρχουν μόνο συμφέροντα.

    Ο Φρουρός της Πρεσβείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια, αλλά για να πώ και 'θερμά', υπολείπεται κάτι ακόμα, στο τόσο ενδιαφέρον άρθρο και στην έξοχη διάσταση που έλαβε η αναφορά, σχετικώς με το ΔΗΘΕΝ σπίτι του ανώμαλου ΑΠΟΣΤΑΤΗ εβραίου Ντονμέ ο οποίος φυσικά δεν δολοφόνησε μόνον έλληνες, ρωμηούς της Ανατολίας μας, αλλά εξίσου πολυπληθείς Αρμενίους, Ασσυρίους [αρχαίους χριστιανούς], κούρδους, άραβες και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τούρκους! Ο εβραίος ειδεχθής φονιάς έφαγε ακόμη και εβραίους, ακόμα και συνεργάτες του μεγαλομασσώνους, τον ίδιο του τον πρωθυπουργό! Εκ τούτου, επιβάλλεται στο τρέχον πολυπολιτισμικό κλίμα, να κάνουμε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να τιμήσουμε στο σπίτι αυτό κι αυτά τα δύστυχα θύματα μαζί με τα δικά μας. Όλους όσους έφαγε το αιμοβόρο τέρας πρώτον. Δεύτερον να αποδοκιμάσουμε ΟΛΑ τα άλλα ειδεχθή τέρατα που ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ μέχρι σήμερα τον παιδεραστή εβραίο φονιά. Τρίτον και σπουδαιότερον: Να καταδικάσουμε τον βατραχοειδή ΝΑΝΟ τον αλήτη και ανθέλληνα εβραιομασσώνο που ΔΩΡΗΣΕ το σπίτι αυτό στους Εβραιότουρκους κεμαλΗστές, ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ με χρήματα του ελληνικού Δημοσίου. Πρόκειται για τον μυστακοφόρο Ιωάννη Μεταξά και είναι περίεργον που ΔΕΝ το αναφέρατε! Είναι ο ίδιος αλήτης ΑΥΤΟΣ που έσβυσε το όνομα του Αγίου Δημητρίου από την οδό του χαλκευμένου σπιτιού και ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕ Οδό Κεμάλ Ατατούρκ! από το 1938. Όταν το 1955 τα ζώα απέναντι στα Σεπτεμβριανά μας ξανάσφαξαν κτλ, τότε η αιωνίως προδοτική κυβέρνηση του Προτεκτοράτου μας έκανε κάτι κάπως σωστό, άλλαξε και πάλι το όνομα της οδού... αλλά δεν επανόρθωσε το όνομα του Αγίου που είχε πριν Αγίου Παύλου. Αυτά περίπου πρόχειρα και προσώρας, +Απόστολος Γάτσιας ΥΓ: και κάτι άλλο: δεν επισημάνατε τον ρόλο που έπαιξε αυτό το καταραμένο ΣΠΙΤΙ ως αφορμή των νεότερων σφαγών και την σχέση του μασσώνου Καραμανλή με την υπόθεση συλλήψεως του δράστη Οκτάϊ Ενγκίν που ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ο αρχιδωσίλογος, όπως την υπόθεση ΜΕΡΤΕΝ του φίλου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό δεν έγινε τόσα χρόνια με τον λαπά τον Παπαγεωργόπουλο,και θα γίνει τώρα με τον Μπουτάρη;

    ΥΓ
    Θα προτιμούσα να μετατραπεί σε σφαγείο ή μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ skal

    Το σπίτι δωρήθηκε στο τουρκικό κράτος. Υποθέτω ότι θα έχουν υπογραφεί κάποια συμβόλαια μεταβίβασης. Αν ναι, τότε πώς θα το πάρει ο Δ.Θ. πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. {...αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η αντίδραση των τουρκικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία θεωρούν το δημοσίευμα ως προσβολή εναντίον του Κεμάλ και της Τουρκίας, καθώς στον ίδιο κατάλογο περιλαμβάνεται ο δικτάτορας Φράνκο και ο Χίτλερ...}


    ο κόσμος το 'χει τύμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βοηθάει άραγε να αποκαλούνται "Έλληνες" οι γενίτσαροι, που ακόμα και αν υποκρίνονται ότι είναι Έλληνες, απλώς είναι ελληνόφωνοι;
    Ή μήπως βοηθά και εμάς και τους ξένους φίλους μας να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και τους προδότες προδότες;
    Σε όλη τη Γη οι περισσότεροι απλοί άνθρωποι είτε από παραδόσεις είτε από εμπειρία καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι υπάρχουν ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ Έλληνες, Σέρβοι κοκ, και υπάρχουν εγωιστικά παράσιτα γκαπ γκουπ, που παριστάνουν τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγάλος μέντορας του Χίτλερ, ο Κεμάλ. Έβαζε τους ανθρώπους στις σπηλιές και έβαζε φωτιά με ντίζελ στην εισοδό της. Κάτι σαν θάλαμος αερίων αλλά τούρκα.
    Κανονικά με το πογκρόμ της Κωνσταντινούπολης το '55 έπρεπε να ξεριζώσουν οτιδήποτε τουρκικό απο την ελληνική επικράτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κύριος " 6:10" δεν γνωρίζει καλά την ιστορία. Αν την γνωριζε θα έλεγε και για τον Μέγα Βενιζέλο που οι συνθήκες της εποχής μεσα στο γενικότερο θολό τοπίο επεβαλαν φιλικές σχεσεις με τους γειτονες.Φιλικές ειχαμε και με τον Μουσολίνι τον οποίο εθαυμαζε ο Βενιζέλος. Ο Μεταξάς κύριε 6:10 ακολουθησε πιστά την πολιτική του Βενιζέλου. Τωρα για το σπίτι οπου γεννήθηκε ο Κεμάλ, ενα καλοφτιαγμένο σενάριο απο τους τουρκους και τους Εβραίους ( και τους σιφιλιάρηδες μακεντόνσκι) αποσκοπούσε να περασει στη συνείδηση όλων οτι η πόλη δεν είχε και πολλά με τους ελληνες... Μην απλλωνεσαι κύριε 6:10 και βρίζεις τον μεταξά που εξόρισε τον παπού μου και τον αδελφό του, αλλα θα πω του στραβού το δίκαιο. Ηταν πατριωτης, εγραψε ιστορία και σ΄' εκείνον το νανο οπως τον χαρακτηρίζεις, ο Σημίτης δεν φτανει ως τα αρχίδια του και καταλαβαίνεις τι θελω να πω. Ναμαστε λίγο προσεκτικοί σε ανθρωπους που εγραψαν ιστορία και οχι σε εκείνους που τον ποδοπάτησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το θέμα με τα περασμένα είναι ότι τα κρίνουμε εκ του ασφαλούς! Οι άνθρωποι που δουλεύουν κάνουν και λάθη! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ή ΑΡΝΗΤΙΚΟ !!!
    Τώρα, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;; ΤΟ 40% ΤΟΥ 20% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ;;;
    Και που θα φέρει ΟΛΟΥΣ αυτούς τους "τουρίστες";;; Στον ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ; ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΟΛΕΡΑ ...
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.