8/4/11

Σε εξέλιξη στρατιωτική άσκηση από Ελλάδα-Ισραήλ-ΗΠΑ

Νοτίως του Καστελλόριζου, στα ΝΑ όρια του FIR Aθηνών και με κατεύθυνση από τη Σούδα προς τη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Χάιφα εξελίσσεται η τριμερής ναυτική άσκηση μεταξύ Ελλάδας, Ισραήλ και ΗΠΑ, µε τη συµµετοχή 8 πλοίων επιφανείας, 2 υποβρυχίων, καθώς και αεροσκαφών και ελικοπτέρων.


Πρόκειται για την άσκηση «Noble Dina 11» η οποία μέχρι πέρυσι πραγµατοποιούνταν µεταξύ του Ισραήλ και των ΗΠΑ στην ίδια ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και είχε σηµαντική θέση στη λίστα σπουδαιότητας των ετήσιων ασκήσεων των δύο χωρών. Η Ελλάδα συµµετέχει για πρώτη φορά στην άσκηση αυτή - που ξεκίνησε από τη Σούδα στις 3 Απριλίου και αναπτύσσεται ανατολικά με κλιμακωτές συμμετοχές - έπειτα από πρόσκληση του Τελ Αβίβ.

Στο σενάριο της άσκησης περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η συνεργασία στην Ερευνα και Διάσωση ναυαγών, στις αντιαεροπορικές επιχειρήσεις και στην προστασία ναυτικών δυνάμεων. Εχει δε ως εκ τούτου, σύμφωνα με διπλωματικές και στρατιωτικές πηγές, την αυτονόητη γεωστρατηγική της σηµασία λόγω των εξελίξεων ευρύτερα στη Μεσόγειο, της ενεργειακής αναβάθµισης της περιοχής και των τουρκικών αμφισβητήσεων όσον αφορά το εύρος των ελληνικών θαλάσσιων ζωνών. Η «Noble Dina 11» ολοκληρώνεται στις 14 Απριλίου.

Στο μεταξύ αναβαθμισμένο αναμένεται να είναι φέτος, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, το επίπεδο των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων στον αµυντικό τοµέα _ ασκήσεις, μετασταθμεύσεις αεροπορικών μέσων, συνεκπαιδεύσεις, ανταλλαγές επισκέψεων κ.λπ. Στο πλαίσιο αυτό επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Στρατού πραγματοποίησε ο επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων του Ισραήλ.
http://www.tanea.gr

36 σχόλια:

  1. Τεράστιας γεωπολιτικής σημασίας στρατιωτική συνεργασία που δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο στα γεράκια της Άγκυρας και τους δίνει το μύνημα να μην απλώνουν τα πόδια τους περισσότερο από όσο πέρνει το πάπλωμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ερωτημα ειναι αν αιτηθηκαμε αδεια απο τηνΤουρκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτηχώς που υπάρχει και το Ισραήλ. Αλλιώς θα αλλώνιζαν οι Τούρκοι και τα Τζιχάντια στην αν. Μεσσόγειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα το ισραηλ θα μας βγαλει απο το αδιεξοδο που ειμαστε με την τουρκια ,αρκει να το εκμεταλευτουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σκάσουν οι ιμάμηδες του ιστολογίου. Τα συμφέροντά μας θα κοιτάξουμε. Αρκετά τρέξαμε για άλλους χωρίς αντίκρυσμα. Άντε να στείλουμε και στα σπίτια τους τα 2 εκ. Ισλαμά να ανασάνει ο τόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτηχώς που υπάρχει και το Ισραήλ. Αλλιώς θα αλλώνιζαν οι Τούρκοι και τα Τζιχάντια στην αν. Μεσσόγειο.

    8 Απριλίου 2011 11:09 π.μ.

    ---------------

    Πριν από 10 μήνες δεν υπήρχε το Ισραήλ;
    Γιατί εγώ θυμάμαι ότι και τότε αλώνιζαν οι τούρκοι στο Αιγαίο, αλλά οι ισραηλινοί δεν είχαν πρόβλημα!

    Το να λιβανίζεις το Ισραήλ είναι δικαίωμα σου!
    Το να υποβιβάζεις όμως την Ελλάδα για να "ανεβάζεις" το Ισραήλ, δεν είναι δικαίωμα σου!

    Ένας Έλληνας-νίδα δεν θα το έγραφε αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είδα κάποιον υποβιβασμό της Ελλάδας και ανέβασμα του Ισραήλ από τον γράφοντα που του επιτίθεσαι ΑΠΕΛΛΗ. Η Ελλάδα είναι υποβιβασμένη με την θέλησή της και το Ισραήλ αυτό που είναι, με την θέλησή του. Ο άνθρωπος είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Ότι δεν είμαστε ικανοί να φυλάξουμε την πατρίδα μας και τα συμφέροντά μας και ναι εδώ ήταν το Ισραήλ πριν 10 μήνες και πάλι αλώνιζαν οι Τούρκοι διότι δεν το ένοιαζε το Ισραήλ, τι να κάνουμε... Όμως τι να λέμε τώρα ΑΠΕΛΛΗ, την Αλφαβήτα και την προπαίδεια θα ξαναμάθουμε ή θα παραβιάζουμε θύρες ανοιχτές; Τα συμφέροντα του Ισραήλ δείχνουν ότι δεν εμπιστεύεται πια την Τουρκία και κλίνει προς τα δώ και πρέπει να είμαστε πολύ απονευρωμένοι για να μην αδράξουμε την ευκαιρία. Πρέπει να μην είσαι Έλληνας για να το βλέπεις αυτό; Εσύ που είσαι δεν το βλέπεις; Μάλλον σε διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκεσαι κι εσύ ή στην καλύτερη δεν πας καλά. Εννοούσα και εσένα όταν έλεγα να σκάσουν οι ιμάμηδες του ιστολογίου. Αυτά τα ολίγα και εδώ είμαστε αν ξύνισες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 σελ.4

    "Μάς καρφώνουν 10 χρόνια
    Τά κοράκι τής κερδοσκοπίας (Σόρος καί Goldman Sachs )μυρίστηκαν ευκαιρίες καί ήρθαν γιά πλιάτσικο-Θέμα χρόνου η απόφαση,παρά τίς διαψεύσεις-Αν αποτύχει καί αυτή η "συνταγή",πάμε γιά κούρεμα ομολόγων κτά 25%-30%.
    "ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ τό βράδυ στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ήταν μαζεμένη η αφρόκρεμα τού ελληνικού επιχειρείν.Ποιός θά έχανε τήν ευκαιρία να΄ακούσει τόν μεγαλο-επενδυτή κ.ΤΖΟΡΤΖ Σόρος(τόν άνθρωπο που βούλιαξε τήν στερλίνα) σε μιά περίοδο όπως αυτή που διανύουμε!. . .ο ίδιος φάνηκε νά γνωρίζει άριστα τήν ελληνική πραγματικότητα στόν πολιτικό στίβο όταν σημείωνε ότι:
    "είναι αδιάνόητο νά υπάρχει ηβούληση νά σάς σώσουν κι εσείς απότ ήν πλευρά σας νά μή διαθέτετε σύγκλιση μεταξύ κυβέρνησης καί αντιπολίτευσης γιά όλα αυτά τά κρίσιμα θέματα."

    Σχόλιό μου. . .θέλει καί τό σαμάρι καί τόν σαμαρά δικά του..!

    Σελ.41 τής ίδιας εφημερίδας ως άνω.
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΒΒΟΣ
    Επιχειρηματίας καί λομπίστας οργάνωσε τήν κλειστή συνάντηση τού
    "μάγου τών αγορών"μέ κυβερνητικούς καί επιχειρηματικούς παράγοντες στήν Αθήνα.
    Ο συνδετικός κρίκος Σόρος-Παπανδρέου. . . . . . . . . . . . .
    "Ο κ.Ζαββός έχει συχνές επαφές μέ τόν Έλληνα Πρωθυπουργό ". . ..
    "Ένα από τά πιό γνωστά του "δείπνα"γίνεται τόν Φεβρουάριο τόυ 2010 στήν καρδιά τού Μανχάταν.Ομιλητής είναι ο ΤΖΟΡΤΖ Σόρος,αλλά καί ο ΤΖΟΝ Πόλσον.Η συνάντηση γίνεται στήν οικία επιχειρηματία.Όλοι οι συμμετέχοντες εκείνο τό βράδυ εκφράζουν τούς φόβους τους γιά τήν πορεία τής Ελλάδος.Εκει λέγεται ότι συζητήθηκε πώς η Ελλάδα επρόκειτο νά ζητήσει τή βοήθεια τού ΔΝΤ.Τόν Ιούνιο τού 2010 ο κ.Ζαββός διργανώνει ομιλία του καθηγητή Μαζάουερ στό Μέγαρο Μελά τής Εθνικής Τράπεζας,η οποία είναι καί χορηγός πολλών εκδηλώσεων τόυ κ.Ζαββού στό Harvard Business School Club of Creece.Ekei ο κ.Μαζάουερ μιλά γιά πρώτη φορά γιά πτώχευση τής Ελλάδας. . ."
    "Στις 25 Ιουνίου τού 2004,λίγο πρίν από τούς Ολυμπιακούς Αγώνες τής Αθήνας,η Σοφία,Κόρη τού Απόστολου καί τής Μαρίας Δοξιάδη,μαζί μέ τόν αγαπημένο της Στέλλιο Ζαββό τελούν θρησκευτικο γάμο,χοροστατούντος τού επισκόπου Γαλλίας κ.Εμμανουήλ,στόν επιβλητικό ναό τού Διονυσίου τού Αρεοπαγίτου.
    Τά στέφανα τού γάμου άλλαξαν η οικογενειακή φίλη τών γονιών κυρία Ντέπυ Χανδρή,ο ουγγρικής καταγωγής μεγαλοεπενδητής ΤΖΟΡΤΖ Σόρος καί ο Ελληνοκύπριος εφοπλιστής κ.Στέλιος Χατζηιωάννου. . . .. .
    Στή εκκλησία παραβρέθησαν ο πρώην πρωθυπουργός κ.Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. . . .στό δείπνο καλεσμένοι ήταν Θεόδωρος καί Γιάννα Αγγελοπούλου,ο Γιώργος Αλογοσκούφης,ο Πάνος Παναγιωτόπουλος,ο Μιχάλης Λιάπης,ο Πέτρος Δούκας,ο εφοπλιστής Γιώργος Λιβανός,ο Βαρδής Βαρδινογιάννης. . . . . ."
    Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ

    Σχόλιό μου:
    "τό τού κρείττονος σ υ μ φ έ ρ ο ν"
    τού Θουκυδίδη!
    Αυτοί καλά κάνουν!

    Εμείς γιατί φωνάζουμε γιά Μακεδονίες,Αιγαίο,Κύπρο....
    γενοκτονίες κ.τλ.;Εύξεινο Πόντο!Ιωνία!ΠΑΤΡΊΔΑ!
    Δύσμοιροι Έλληνες!
    Κάποιοι φτωχοί τών πνεύματι . . .,
    μικρή Ελλάδα μου, σέ κατάντησαν ψωροκώσταινα!!!
    Μάς κάρφωσαν γερά μέ π ρ ό κ ε ς
    βάναυσα πάνω στίς θύρες τών σπιτιών μας!
    Δέν γνωρίζω εάν ετοιμάζουν καί τά σχοινία. . . . . . . . .
    Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α!

    Ελληνας Ελεύθερος Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Να σκάσουν οι ιμάμηδες του ιστολογίου."

    Συμφωνώ Ντονμέ και ανώνυμε Αρχέλα...


    Ο άϋπνος Φρουρός της ισραελο-Πρεσβείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ένας Έλληνας-νίδα δεν θα το έγραφε αυτό!"


    Ναι, αλλά μια μακρυνούρα μεγαλοκοπέλα που ψάχνει κι αυτή απεγνωσμένα να βρει την τύχης της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προ ημερών το Ισραηλινό κοινοβούλιο ψήφισε σχεδόν παμψηφεί(μόνο 2 καταψήφισαν), το ύψος της φορολόγησης στις Εταιρίες εκμετάλευσης φυσικού αερίου να είναι στο 50%. Το παζάρι είχε ξεκινήσει στα 60% και ήταν σκληρό μέχρι τέλους. Όλοι στο Ισραήλ έκριναν συμφέρουσα την συμφωνία διότι επιτρέπει οι πόροι να διοχετευθούν για την ευημερία των πολιτών. Εκεί είναι η ουσία και εκεί πρέπει να εστιάσουμε αν θέλουμε σαν χώρα να σταθούμε στα πόδια μας και να πάψουμε να είμαστε επαρχία περιφερειακών δυνάμεων. Οι φυσικοί μας πόροι θα μας επιτρέψουν να αποπληρώσουμε τα χρεή μας και αποκτήσουμε την αξιοπρέπεια που μας αναλογεί σαν χώρα, με έμφαση στην παιδεία και τον πολιτισμό που πρέπει να είναι ο στόχος μας αν θέλουμε να είμαστε άξιοι διαχειριστές-φορείς-συνεχιστές της κληρονομιάς μας.
    Geo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 12:19 μ.μ.

    >Ένας Έλληνας-νίδα δεν θα το έγραφε αυτό!<

    Αν είχαμε Έλληνες πολιτικούς, οι Τούρκοι δεν θα μας χόρευαν στα ταψί. Άσκοπες φλυαρίες, αφού βλέπεις την κατάσταση. Εκτός κι αν είσαι στραβός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το να λιβανίζεις το Ισραήλ είναι δικαίωμα σου!
    Το να υποβιβάζεις όμως την Ελλάδα για να "ανεβάζεις" το Ισραήλ, δεν είναι δικαίωμα σου!
    8 Απριλίου 2011 12:19 μ.
    .....................
    Το Ίσραήλ βάζει στην θέση του όποιον τυχόν το απειλήσει.
    Το χει αποδείξει επανηλημένος στην πράξη αυτό.Έχει ηγέτες που έχουν πολεμίσει για την πατρίδα τους.
    Η Ελλάδα τί κάνει; Βάζει στην θέση τους, αυτούς που τη προκαλούν;
    Οι υπουργοί άμυνας δεν έχουν πάει κάν στρατό!
    Μάς καλούν οι Ισραηλινοί σε ασκήσεις.Μάς τιμούν με αυτό!
    Δείχνουν ότι μας υπολογίζουν και πιστεύουν στις δυνατότητές μας.
    Το ανίκανο αμερικανάκι όμως μας έχει βάλει για καλά στο γύψο.
    Δεν υποβιβάζουμε την Ελλάδα.
    Είναι μιά χώρα που μπορεί να κάνει θαύματα.
    Αρκεί να βρεθεί ο σωστός άνθρωπος και να φύγουν οι άχρηστοι , οι απάτριδες ,οι νενέκοι- δοσήλογοι και οι αγαπόντες τον πισινόπονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εννοούσα και εσένα όταν έλεγα να σκάσουν οι ιμάμηδες του ιστολογίου. Αυτά τα ολίγα και εδώ είμαστε αν ξύνισες...

    8 Απριλίου 2011 1:22 μ.μ.

    --------------------

    1. Δεν δέχομαι με τίποτα την λογική που λέει ότι όποιος δεν είναι με το Ισραήλ, είναι Ιμάμης!

    2. Ως Έλληνας θα εκτιμούσα περισσότερο τις καθαρές κουβέντες από το Ισραήλ και την προσέγγιση του προς την Ελλάδα με λιγότερο τουπέ και υπεροψία, από ότι την ανόητη και εκ του πλαγίου προπαγάνδα που επιχειρείτε, πότε κριτικάροντας και υποβαθμίζοντας τις πολεμικές δυνατότητες της χώρας (άσχετα από τους κυβερνώντες, οι Έλληνες πολεμούν όχι ο Πάγκαλος)ώστε να μας φαίνεται ως λύτρωση η ισχυρή συμμαχία σας και πότε κεντρίζοντας την φιλοτιμία μας με κραυγές που μας θυμίζουν ότι όντως δεν έχουμε καλούς πολιτικούς για πόλεμο, αλλά έχουμε καλούς πολιτικούς για συμμαχία!

    3. Μην μιλάτε για πολεμικές αρετές ΕΣΕΙΣ στους ΕΛΛΗΝΕΣ, διότι οι Έλληνες είναι έθνος ειρηνικό και ταυτόχρονα πολεμικό για χιλιάδες χρόνια τώρα, μέχρι πρόσφατα ακόμη με μεγάλες νίκες και μεγάλες ήττες!
    Ενώ εσείς τα τελευταία 2000 χρόνια δεν ξέρατε τι θα πει ξίφος, γιατί είσασταν έμποροι και τοκογλύφοι απάτριδες.
    Η δική σας εμπειρία σε πόλεμο και σε δυνατές πιέσεις έχει ηλικία μόλις 50 ετών, οπότε είναι κάπως αγενές να θέλει ο "νέος" να δώσει μαθήματα στον παλιό!!

    Η δύναμη σας δεν είναι στα όπλα, "αλλού" είναι!!

    Και δεν ξύνισα...
    μην προκαταλαμβάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς απεγνωσμενους σαγιανιμ υποστηρικτες δολοφονων μικρων παιδιων.
    Σας εχω πει αρουραιοι οτι χωρις να κλεβετε μερα-νυχτα τις ΗΠΑ δεν θα βλεπατε μερα Θεου.
    Αλλα και τωρα βομβαρδιζετε σαν σοβαρη χωρα που ειστε τους αμαχους και αοπλους Παλαιστινιους και τους μαυρους και πεινασμενους του Σουδαν.
    Μιλαμε για τοση σοβαροτητα "κρατους".
    Αλλα οπως λεει και η παροιμια τον εβραιο κι αν τον πλενης το σαπουνι σου χαλας.
    Μιλω ειδικα σε σας ελληνοφωνοι σαγιανιμ που αν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και της βρωμοχαβουζας σας θα παρετε τα οπλα μεεεεεεεεεεεεεεε ποιον;;;
    Για να τ΄ ξανακουσω;
    Αντε τωρα παρακαλατε τους Αμερικανους να επιτεθουν σε Συρια και Ιραν γιατι εσεις ειστε κρυφες πουτανες μαθημενες για αλλες δουλειες γονατιστοι.
    Βρωμιαρηδες!
    Και διαφημηστητε στην google ολοι μας θα ερθουμε να σας κανουμε τουρισμο!
    Απατεωνες και φονιαδες των λαων.



    Φατε τον Κουκ ακομα μια φορα στη μαπα τωρα αρουραιοι!

    Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.
    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html





    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για εγκληματιες.

    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Δεν υποβιβάζουμε την Ελλάδα.
    Είναι μιά χώρα που μπορεί να κάνει θαύματα.
    Αρκεί να βρεθεί ο σωστός άνθρωπος και να φύγουν οι άχρηστοι , οι απάτριδες ,οι νενέκοι- δοσήλογοι και οι αγαπόντες τον πισινόπονο."

    Ούτε ενας κρυπτοεβραίος δεν θα τάλαγε έτσι καλύτερα ρε ντονμέ.
    Άντε κάνε την αρχή από τούτο το ιστολόγιο και θα σ' ακολουθήσει κι ο άλλος.
    Αρχέλα τι λες και σύ;


    Ο άϋπνος Φρουρός της ισραελο-Πρεσβείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωχ ωχχχ... λύσσαξαν οι ιμάμηδες... ένας ένας γράφουν τα σεντόνια τους. πλάκα έχουν! Καλά, τι κάνετε εδώ; γιατί δεν είστε με τους αδελφούς σας άραβες να πολεμήσετε μαζί τους; Ή βολεύει καλύτερα να ξιφουλκείτε από Ελλάδα μεριά μέσω του ιστολογίου; Αν πρόκειται για την πατρίδα θα συμμαχήσω ακόμα και με τον διάβολο. Χαρίλαος Φλωράκης την εποχή του βυθίσατε το Χόρα. Πάντως τόσα χρόνια, δεν είδα Παλιστίνιο να ονομάσει το παιδί του Παπανδρέου. Από Ερντογάν όμως ξεσκίζονται μαθαίνω. Και ΑΠΕΛΛΗ, τα επιχειρήματά σου είναι τόσο έωλα που δεν χρειάζεται να απαντήσω. Τα απαντά η πραγματικότητα που αδυνατείς να συνειδητοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. //Και ΑΠΕΛΛΗ, τα επιχειρήματά σου είναι τόσο έωλα που δεν χρειάζεται να απαντήσω. Τα απαντά η πραγματικότητα που αδυνατείς να συνειδητοποιήσεις.
    9 Απριλίου 2011 12:26 μ.μ.//

    Πια πραγματικότητα ρε άσχετοι πληρωμένοι ισλαμοφασίστες της ΜΙΤ που μας προβάλατε τον προδότη Φλωράκη σαν φωτεινό παράδειγμα;
    (Αύριο θα μας γράψετε ότι περί "διαβόλων και συμμαχιών" τα είπε και ο Πάγκαλος).
    Και οι Αμερικάνοι "συμμάχησαν με τον διάβολο". Δηλ. με σας. Κοιτάξτε τα αποτελέσματα. Διαλύεται όχι μόνο η Πατρίδα τους αλλά ολόκληρη η Αυτοκρατορία τους.
    Μάλλον εσείς είστε εκείνοι που έχετε τύφλα στα μάτια.
    Γιατί η πραγματικότητα που "δεν βλέπετε" έχει προδικάσει το Ισραήλ σας στην εξαφάνιση.
    Αυτή η πραγματικότης είναι ο ανυπέρβλητος Νόμος της Φύσης.

    @ προπαγανδιστή/τρια υπέρ του Ισραήλ και "γραμματέα πρακτικών" της Ισραηλινής Βουλής.
    8 Απριλίου 2011 5:06 μ.μ.
    Ξέρεις αν θα υπάρχει αύριο το Ισραήλ σου;
    Το στηριγμά σας η Αμερική τρεκλίζει στα πόδια της γιατί εσείς της τα πριονίζετε.
    Τρέμετε και με την ιδέα μόνο.
    Η ερώτηση είναι τι θα κάνετε μετά Ισραήλ; (μ.Ι.)
    Θα μου πεις γι αυτό σας νοιάζει τόσο πολύ το Ισραήλ και όχι η Ελλάδα. Προσπαθείτε με νύχια και με δόντια και το καταλαβαίνω.
    Αλλά μην παρουσιάζεστε σαν υπέρμαχοι των δικαιωμάτων της Ελλάδας!
    Γιατί έτσι γινόσαστε ρεντίκολα των σκύλων.


    Παπούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στον 'Ελληνα Ελεύθερο Πολίτη'

    Καλα μας τα γραφεις με ονοματα και διευθυνσεις.
    Αλλα μ ολα αυτα που μας ειπες τι ελευθερος πολιτης εισαι?
    που βρισκεσαι ναρθουμε και μεις που διψαμε για λιγη ελευθερια;

    Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη

    Ρηγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @9 Απριλίου 2011 1:25 π.μ.
    Προς λυσσασμένο αντιΕβραίο:
    Δεν μπορείς να πετάς λάσπη σε όποιον κρίνει το συμφέρον της Ελλάδας διαφορετικά από εσένα.
    Οι πληρωμένοι TalkBackers δεν είναι αποκλειστικότητα του Ισραήλ και ίσως εσύ είσαι η απόδειξη γιαυτό. Θα σου απαντήσω μόνο για τους σφαγείς παιδιών
    Στην δυτική όχθη σφαγιάστηκε μία οικογένεια "επικίνδυνων Εβραίων εποίκων" αποτελούμενη και από ένα τρίχρονο και ένα βρέφος λίγων μηνών. Μεσολάβησε μία βομβιστική ενέργεια σε σταθμό λεωφορείων στην Ιερουσαλήμ, όπου μένουν και Άραβες Ισραηλινοί.
    Εχθές βομβαρδίστηκε ένα σχολικό λεωφορίο στο νότιο Ισραήλ και μετά ακολούθησε μπαράζ 45 πυραύλων σε μία καταφανή προσπάθεια κλιμάκωσης εκ μέρους των Ισλαμοφασιστών της Γάζας.
    Ήταν σε απάντηση της στοχευμένης δολοφονίας εμπόρων όπλων της Ισλαμικής Τζιχάντ, αυτούς που εσύ αποκαλείς "άμαχους του Σουδάν".
    Ή είσαι άσχετος με το Μεσανατολικό ή πληρώνεσαι για να υποστηρίζεις θέσεις που μόνο συμφέρουσες για την Ελλάδα δεν είναι. Πάντως σίγουρα οι θέσεις σου ούτε πολιτισμό, ούτε Χριστιανισμό εκφράζουν.
    Geo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εφ όλης της ύλης:
    Τι δουλειά έχετε στην Αραβικη Γη ρε κόπανε;
    Φυσικά και θα σας σφαγιάζουν μέχρι να εξαφανειστήτε απ τα εδάφη τους!
    Όπως ακριβώς κάνανε και οι Κολοκοτρώνης και οι άλλοι ήρωες του 21.
    Νομίζετε ότι επειδή έχετε εξαγορασμένους τους "δικαστές" θα κερδίσετε την δίκη;
    Καλά σε απεκάλεσα γραμματέα της Ισραηλινής Βουλής αλλά και Τουρκόφιλο να σε αποκαλούσα πάλι δίκιο θαχα.
    Από λύσσα υποφέρεις εσύ και οι όμοιοι σου που δολοφονήτε και βομβαρδίζετε καθημερινά αθώους ανθρώπους, όχι μόνο στην Παλαιστίνη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.




    Παπούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Παπούς είπε@ προπαγανδιστή/τρια υπέρ του Ισραήλ και "γραμματέα πρακτικών" της Ισραηλινής Βουλής.
    8 Απριλίου 2011 5:06 μ.μ.
    Ξέρεις αν θα υπάρχει αύριο το Ισραήλ σου;
    Αντιπαρέρχομαι των χαρακτηρισμών και απαντώ
    Ξέρεις αν θα υπάρχει αύριο η Ελλάδα; Πως την φαντάζεσαι με Τούρκικο φέσι και Γερμανική μπότα στο σβέρκο;
    Τι προτείνεις; Τόσα χρόνια στο ΝΑΤΟ είμασστε καρπαζοεισπράκτορες γιατί σε χαλάει επιτέλους να δούμε τα δίκαια μας; μέσα από τις συμμαχίες που έχουμε συνάψει.
    Πως θα ένιωθες αν ήσουν κάτοικος Δωδεκανήσου;
    Γνωρίζεις ότι Η Τουρκία κατέχει θέση μόνιμου γραμματέα στην Ισλαμική Διάσκεψη; 'Οτι τα Αραβικά κράτη έχουν αναγνωρίσει την Βόρεια Κύπρο; ότι έχουν θέσει θέμα καταπίεσης μουσουλμάνων Δυτικής Θράκης; Τι προτείνεις;Να αποποιηθούμε τα δικαιώματά μας στην ΑΟΖ Καστελόριζου;
    Προσωπικά θα ήθελα αύριο να υπάρχει μία αξιοπρεπής Ελλάδα και ένα ειρηνικό Ισραήλ μαζί με μία ειρηνική και ευημερούσα Παλαιστίνη γινεται; τι προτείνεις; Δεν μπορεί οι ύβρεις να είναι θέση σε διάλογο.
    ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; Εδω που έχουμε φτάσει είμαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Παπούς είπε...
    Εφ όλης της ύλης:
    Τι δουλειά έχετε στην Αραβικη Γη ρε κόπανε;

    Απάντηση Κόπανου
    Φαντάζομαι η μόνη γη που έχουν δουλειά οι Ισραηλινοί είναι οι αποξηραμένοι με τις στάχτες τους βάλτοι στα περίχωρα του Άουσβιτς κατά την άποψή σου. Εκεί που έλαμψε ο ευρωπαϊκός πολιτισμός αυτών που σήμερα μας δείχνουν το μεσαίο δάχτυλο της Αφροδίτης της Μήλου.
    Φαντάζομαι είσαι της παλιάς σχολής αυτής που καμάρωνε με τις φωτογραφίες του Αντρίκου με τον Κάρλος το Τσακάλι και ζητωκραύγαζε για τον ανανήψαντα στο Ολυμπιακό στάδιο λουσμένο στην αχλύ του Αραφάτ που είχε και τα α...δια να ανατινάζει και αεροπλάνα (τίγκα στους ενόχους επιβάτες) άμα λάχει.

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάποιοι Εβραιοφάγοι διακατέχονται από μιά έμμονη ιδέα ότι θα εξαφανιστεί δια μαγίας το Ισραήλ και είναι μετρημένες οι μέρες και οι ώρες του.
    Είναι εκτός πραγματικότητας όλες τους αυτές οι θεωρίες.
    Για να εξαφανιστεί το Ισραήλ θα πρέπει να γίνει χρήση πυρηνικών όπλων.
    Το Ισραήλ είναι πυρηνική δύναμη.Και φυσικά θα αντιδράσει σε πυρηνική επίθεση με αντίποινα. Χρήση πυρηνικών όπλων στην μεσόγειο θα σημάνει βέβαια και την εξαφάνιση της Ευρώπης.Η μόλυνση από ραδιενέργεια δεν γνωρίζει σύνορα.
    Ακόμα όμως και αν υποθέσουμε ότι εξαφανίζονταν το Ισραήλ, το Ισλάμ θα προχωρούσε στην εξαφάνιση των αμέσως επόμενων στην σειρά χριστιανικών κρατών .
    Μετά το Ισραήλ η διεθνής των μουσουλμάνων, τζιχάντ θα κτυπούσε Ελλάδα- Κύπρο- Βαλκάνια.
    Ή μήπως νομίζουν όλοι αυτοί που υποστιρίζουν άκριτα στο παρόν ιστολόγιο τους Άραβες, ότι οι Άραβες δεν επιθυμούν τον εξισλαμισμό ακόμα και με την βία της Έλλάδας και της Κύπρου?
    Μετά την εξαφάνιση του Ισραήλ θα έχει σειρά όλη η Βαλκανική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι δουλειά έχετε στην Αραβικη Γη ρε κόπανε;
    Φυσικά και θα σας σφαγιάζουν μέχρι να εξαφανειστήτε απ τα εδάφη τους!
    Όπως ακριβώς κάνανε και οι Κολοκοτρώνης και οι άλλοι ήρωες του 21@@@

    Συγνώμη άτομο, ξέρεις ελληνική ιστορία? Ξέχασες ή δεν έχεις ρωτήσει να σου πούν ότι τους Έλληνες και τον Κολοκοτρώνη τους έσφαζαν οι Αιγύπτιοι Άραβες μαζί με τους Τούρκους? Δεν έχεις ακούσει τίποτα για τον τουρκοαιγυπτιακό στόλο?
    Για τις σφαγές που έχουν υποστεί οι Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη από τις επιδρομές και τις λεηλασίες των Αράβων δεν έχεις μάθει τίποτα στο σχολείο?
    Για τις περιουσίες και τις διωξεις των Ελλήνων στην Αίγυπτο που τις κατείσχε το αιγυπτιακό κράτος δεν έχεις διαβάσει τίποτα?
    Στην σφαγή της Χίου που σφαγιάστικαν 80000 Έλληνες δεν ήταν που συμμετείχαν οι Άραβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην μιλάτε για πολεμικές αρετές ΕΣΕΙΣ στους ΕΛΛΗΝΕΣ, διότι οι Έλληνες είναι έθνος ειρηνικό και ταυτόχρονα πολεμικό για χιλιάδες χρόνια τώρα, μέχρι πρόσφατα ακόμη με μεγάλες νίκες και μεγάλες ήττες!
    .................................
    Με τον Τσοχατζόπουλο και τον χονδροπατάτα τον Βενιζέλο υπουργούς άμυνας είναι οι Έλληνες σήμερα πολεμικό έθνος?
    Τί πολεμικό έθνος είναι αυτό που οι υπουργοί δεν έχουν κάνει κάν στρατιωτική θητεία και κριτίριο για να αναδειχθεί κάποιος στο στρατό είναι η κομματική του ταυτότητα?
    και τί πολεμικό έθνος είμαστε που οι εξοπλισμοί είναι άχρηστοι και γίνονται για τις μιζες και τον ατομικό πλουτισμό του κάθε αετονύχη?
    Λές για το Ισραήλ.
    Εκεί αν δεν πάς στρατό σε πάνε φυλακή και κάνεις τρία χρόνια στρατιωτική θητεία ακόμα και οι γυναίκες υποχρεωτικά.
    Είναι ο καλύτερα οργανωμένος στρατός του κόσμου.Εκπαιδεύονται και μετεκπαιδεύονται συνέχεια.
    Ενώ ο δικός μας τον έχει διαλύσει η ανικανότητα, η κομματοκρατία και η αναξιοκρατία.
    Αυτά που γράφεις περί πολεμικού έθνους είναι ιδεαλιστικά αλλά εκτός πραγματικότητας.
    Πολλοί Ελληνες δεν ξέρουν ούτε κάν την χρήση του όπλου καλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά παπού, το πρόβλημά μας είναι τι δουλειά έχουνε στην Αραβική γη; Είναι μάγκες, γι' αυτό. Εμείς που είμαστε δάγκες φεύγουμε απ τη δική μας. Ε ρε νταλγκά για τους ξένους... Ρε Νταβούτ, βάλε καναν ξύπνιο. Αυτοί οι ιμάμηδες εδώ ξεφεύγουν πολύ και χαλάν και το στόμα τους για αλλότρια συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι παπούδες, οι Απελλήδες, οι Τζίμηδες, οι Ομάδεον και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις μας αξίζουν. Να τους χαιρόμαστε. Γι' αυτό ο τόπος έχει καταντήσει μια οριεντάλα του κερατά, περίγελως της υφηλίου. Άντε και στην Ισλαμική Παγκόσμια Διάσκεψη σε λίγο επιφανές μέλος το γιουνανιστάν. ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ "γραμματέα πρακτικών" της Ισραηλινής Βουλής η και γραμματέα της Ισραηλινής Πρεσβείας στην Αθήνα.

    Τα λόγια σου ειναι λόγια "συλλογής και ευθύνης" αλλά μου βγαίνεις ολίγον τι ανιστόρητος η προπαγανδιστής. Θα έλεγα μάλλον το δεύτερο.
    Η Ελλάδα είναι ενα Έθνος που έχει επιζήσει για τρισχιλιετίες μέσα από τον πολιτισμό της την γλώσσα της, την Ιστορία της και το αθάνατο και δημιουργικό πνεύμα του Έλληνα, οπότε είναι ατυχής η συγκρισή σου με το άγνωστο αύριο του νεογέννητου Ισραήλ σου.
    Αλλά πίσω στις επικοδομητικές προτάσεις σου, αντιλέγω.
    Η Δυναστεία σας ξεφουσκώνει. Ο Μπλέϊκ Κάρινγκτον και οι δημιουργοί του, ψόφησαν.
    Η Κρύσταλ είναι μια παλιόγρια με φυτευτά δόντια που ούτε ο Yianni δεν καταδέχεται να την φτύσει, ενώ η μειλίχια Αλέξις φοράει πάνες ακράτειας.

    Ο μύθος σας συνεχίζει να ξεφτίζει και η αυτοκαταστροφή σας επέρχεται ολοταχώς.
    Άκου το γέρο τι σου λεει.


    Παπούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρε ιμάμηδες, δεν έχει κανα ιστολόγιο που να ασχολείται με τα αραβικά θέματα να πάτε να ξελυσσιάξετε; Εδώ μας απασχολεί ο τόπος μας και όχι η αραβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παπούς είπε...
    Εφ όλης της ύλης:
    Τι δουλειά έχετε στην Αραβικη Γη ρε κόπανε;

    Κόπανου συνέχεια
    Προς Αραβικότερους των Αράβων:
    Θέση Αμπάς για την σύναψη συμφωνίας Κύπρου Ισραήλ
    "Οι δε Παλαιστίνιοι, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, χαιρετίζουν το γεγονός ότι κάποιος έχει καλές σχέσεις και με τις δύο πλευρές, γιατί αυτό μπορεί να συμβάλει στην λύση προβλημάτων. Με τα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας στις Αραβικές χώρες της Βορείου Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Αραβικής Χερσονήσου αντιλαμβάνεται κανείς την σημασία που έχει για την Κύπρο η διατήρηση ισορροπιών στις σχέσεις της με το Ισραήλ και τον Αραβικό κόσμο."
    Όσο για το τι δουλειά έχετε σε Αραβική Γή, δεν το έθεσες σωστά η καθεστικυία αντίληψη και στρατηγική είναι: "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΗ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΗ" και αν δεν το έχεις καταλάβει θα στο μεταφράσω "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΓΗ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΓΗ".
    Και ΝΑΙ οι θέσεις μου ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ και εξακολουθείς να υπεκφεύγεις με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς τους οποίους εκ νέου αντιπαρέρχομαι και σε ξαναρωτώ: ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;
    Θα επανέλθω μήπως και μου απαντήσεις.
    Ευχαριστώ το site για την αμεροληψία στον διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οξύμορον σχήμα.
    «Φιλέλληνας εβραίος».
    Τ΄ ακούσαμε κι αυτό απ’ τους τρισκαταραμένους της ανθρωπότητας.
    Δείτε τα γιουρούσια «φιλίας και αδελφοσύνης» που κάνει ο «φτωχός τω πνεύματι» εβραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγω θα απαντησω σε ολους, και ο καθενας ας παρει αυτο που του ταιριαζει ,με τα ακολουθα λογια ενος σοφου απο τα παλαια...

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ
    ΔΙΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ
    ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΖΕΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ
    ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ
    ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ
    ΑΚΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ
    ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΣΟΣ
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ
    ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ [ ...;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ
    ΔΙΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ
    ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΖΕΣ
    ------------------


    Μασόνε του κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 9 Απριλίου 2011 1:25 π.μ.

    omadeon
    tora trava kai to kazanaki na figi to paralirima sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.