19/4/11

ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Πασχαλινό Γεύμα Αγάπης

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, όπως κάθε χρόνο για άλλη μια φορά και φέτος θα γιορτάσουμε στο προαύλιο του Κέντρου Σίτισης του Κ.Υ.Α.Δ.Α., με παραδοσιακούς οβελίες, πλούσια εδέσματα, ζωντανή ελληνική μουσική και δώρα για όλους.
Ανήμερα το Πάσχα, Κυριακή και ώρα 12:30 μ.μ. (Σοφοκλέους 70 & Πειραιώς 35) θα βρεθούν κοντά μας όσοι αναζητούν παρέα και θέλουν να γιορτάσουν μαζί μας τη μεγάλη μέρα.
Το Πασχαλινό Γεύμα Αγάπης του Ιδρύματος πραγματοποιείται, για μία ακόμη χρονιά, με τη συμπαράσταση των εθελοντών, των εθελοντριών αλλά και όσων προσφέρουν υλική βοήθεια, 365 ημέρες το χρόνο.

6 σχόλια:

  1. τι έγινε, γιατί δεν δίνεται η δυνατότητα να σχολιάσουμε το παραπάνω άρθρο; Όταν οι Σήμήτες πρόδωσαν την Ελλάδα εμείς να μην είμαστε αντιΣΗΜΗΤΕΣ;;; Πως τον ορίζει το βουβαλόπαιδο τον Ελληνικό πολιτισμό; Όταν κυβερνουν την Ελλάδα άνθρωποι μιας συγκεκριμμένης κάστας, της εβραϊκής, προδίδουν την χώρα και δεν τιμωρούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον λέτε για την προηγούμενη ανάρτηση. (δήλωση Πεταλωτή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έχουμε εδώ;
    Ελευθερία η δικτατορία του λόγου;
    Πες πες ο Αρχέλας και μας έκοψε έμμεσα το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.
    Η κάνω λάθος;
    Εκτός και θέλετε και το σκύλο χορτάτο και την πίτα (τσουρέκι αν θέλετε λόγω Μεγαλοβδομάδας) ολάκερο.


    Ο άϋπνος Φρουρός της ισραελο-Πρεσβείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 20 Απριλίου 2011 5:34 μ.μ.

    Σου κοπηκε η δυνατοτητα να σκυλεψεις το αρθρο με βρυσιες μεγαλοβδομαδα και οχι η ελευθερια του λογου που την καταχρασαι συνεχεια σε αυτο το ιστολογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχόλιο αυτό (απάντηση στον Γιώργος 20 Απριλίου 2011 5:34 μ.μ.) πήγε στην ...ευχή από έναν διαχειριστή του ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα επιθυμουσα να δημοσιευτει το σχολιο του 22 Απριλίου 2011 12:13 π.μ. για να παρει και την τελικη απαντηση που του αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.