17/4/11

"Είμαστε -σχεδόν- έτοιμοι για βολη S-300",λένε στο ΥΕΘΑ.



“Μέχρι το τέλος του χρόνου θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε βολή με τους S-300”,υποστηρίζει αξιόπιστη πηγή του ΥΕΘΑ, η οποία προφανώς αποφάσισε να παίξει …κορώνα-γράμματα την αξιοπιστία της!
Το λέμε αυτό ,γιατί είναι η πολλοστή φορά που δίνονται τετοιου είδους διαβεβαιώσεις για ενεργοποίηση των συστημάτων S-300,αλλά τελικά μία αόρατη δύναμη επεμβαίνει και όλα “παγώνουν”.

Η τελευταία δικαιολογία που προβάλαμε για να αποφύγουμε τη βολή ήταν ότι ο χρόνος αυτοκαταστροφής του βλήματος ξεπερνούσε κατά ένα δευτερόλεπτο τα νατοϊκά όρια του πεδίου βολής Κρήτης. Λένε ότι βρέθηκε τρόπος να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο. Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα ήταν κυρίως πολιτικό.

Οι ΗΠΑ δεν έβλεπαν με καλό ματι την ενεργοποίηση των ρωσικών συστημάτων. Φαίνεται ότι αυτό έχει αλλάξει. Αν πράγματι είναι έτσι,τότε ίσως τελικά και να δούμε S-300 κάνει βολή.http://www.onalert.gr/

11 σχόλια:

  1. Να μεταφερθούν οι S-300 στην Αθήνα ώστε να γίνει αναγκαστικά βολή, και οι Patriot στην Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν για μια δικιμη χρειαζονται δεκαετιες για να χρησιμοποιηθουν κανονικα θα χρειασθουν χιλιετιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τουρκοι πειτε αλευρι ο S300 σας γυρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bravo Yorgos! Αποφασιστικό παιντί!
    Εδέησε ο πατρώνος να μας αφήσει να παίξουμε στην αυλή μας;; Επιτυχία της Ελληνικής Εξωτερικής πολιτικής! Άντε και για τις βολές με τα G3 σιγά-σιγά να παίρνουμε την άδεια από...τους Κινέζους!
    Πάντως κάτι σε ούριο άνεμο πνέει τελευταία στην Π.Α. όσον αφορά το οπλοστάσιο: κάτι τα scalp EG, κάτι το "ντόπιο" HSC-1 Μακεδών, κάτι το ξεσκούριασμα των S-300 τώρα, πολλή ειρήνη περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε καλο βολι!
    Ελπιζω ναχουμε αρκετους εφεδρικους πυραυλους ,μην μας αδειασουν οι ρωσοι την τελευταια στιγμη...
    Κι ο νοων νοειτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι κυβερνησάρες είναι αυτές που έχουμε; Μα τι ένοπλες δυνάμεις; Φουσκώνω από υπερηφάνια ρε, παιδί μου! 10 χρόνια μετά (που λέει ο λόγος 10) ΜΠΟΡΕΙ και να κάνουν την πρώτη τους βολή !!! Ανατριχιάσαμε ρε παιδάκι μου. Χεστήκανε και οι τούρκοι πάνω τους τώρα. Αφού ξέρουν ότι και να γίνει η δοκιμή, θα περάσει άλλη μια 10ετία για να ξανάρίξουμε, τι να φοβηθούν;
    Ε,ρε ρεζιλίκια. Τι Ίμια περνάμε, τι "αβλαβείς διελεύσεις" τα ίδια χάλια εμείς. Μυαλό δεν βάζουμε. Απορώ που τόσα χρόνια δεν μας την πέσανε οι τούρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΟΡΧΕΩΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημαντική είδηση! Δείχνουν δόντια! Όπως και τότε με το πιστόλι στο τραπέζι...

    Και αύριο: μαθήματα ειρωνείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέχρι το τέλος τού χρόνου? δηλαδή εάν οι Τούρκοι μας κάνουν ενα επεισόδειο μες το καλοκαίρι;; Θα τους πούμε περιμένετε να κανουμε πρώτα τις δοκιμές μας γιατί δεν είχαμε προλάβει τα 10 τελευταία χρόνια;; Για εμένα πρέπει όσοι κυβέρνισαν ολα αυτά τα χρόνια να δικαστούν για εσχάτη ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γιατι δεν αναρτατε το σχολιο που εστειλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγά που θα κάνουμε βολή. Μη φάτε. Θα σφάξουμε Πάν-Κάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.