11/3/12

Ποινικές διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή

XRIMANEWS.GRΤο δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή που πρώτα τα «Επίκαιρα» αποκάλυψαν τον Ιούνιο του 2011.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρασκευή + 13», οι καταγγελίες για την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του ανθρώπου που κυβέρνησε τη χώρα από το 2004 έως το 2009, αποτέλεσαν το αντικείμενο δικαστικής προκαταρκτικής εξέτασης, από την οποία προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ότι οι καταγγελίες έχουν βάση.
Η υπόθεση θα πάει σε τακτική ανάκριση με στόχο των εντοπισμό προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση και τη διαλεύκανση όλων των στοιχείων που έχουν προκύψει από την εισαγγελική έρευνα.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ που στηριζόταν σε έγγραφο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ασφαλείας σύμφωνα με το οποίο οι Ρώσοι είχαν ανακαλύψει απόπειρα υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών του Καραμανλή με τον Πούτιν. Το Μάρτιο του 2008 Ρώσοι πράκτορες ήρθαν στην Ελλάδα και εντόπισαν ομάδα ατόμων που παρακολουθούσε τις διαδρομές του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας. Τα πρόσωπα αυτά κατάφεραν να διαφύγουν. Αλλά άφησαν σε όχημα όλα και όργανα παρακολούθησης.
XrimaNews.gr

2 σχόλια:

  1. Εάν είχε αποκαλυφθεί σχέδιο δολοφονίας του Πακιστανού λαθρομετανάστη, Καρίμ Τζελάλ Αστραχανί, η ελληνική κοινωνία θα είχε συγκλονιστεί, τα ευαίσθητα προοδευτικά-δημοκρατικά κόμματα θα είχαν ταράξει τη βουλή με απανωτές επερωτήσεις και τη χώρα με διαδηλώσεις-διαμαρτυρίες-πικετοφορίες κ.λ.π, όπως στην περίπτωση της συμπαθούς ΚΟΥΝΕΒΑ, ενώ τα πάσης φύσεως συνδικάτα, εργατικά-εκπαιδευτικά-φιλοζωικά κ.λπ. θα είχαν εκφράσει τουλάχιστον τη συμπαράσταση τους για το αποτρόπαιο και φασιστικό αυτό φαινόμενο.
    Εδώ και ένα χρόνο αποκαλύφθηκε σχέδιο δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού της Χώρας μας(όποιος και αν είναι αυτός) και όλοι οι παραπάνω, είτε κοιτάζουν σαν το χάχα, είτε κωφεύουν, είτε σφυρίζουν αδιάφορα.
    Προσπαθώ εγώ ο δύστυχος τώρα, να βγάλω συμπέρασμα τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί στη μία περίπτωση πεταγόμαστε από τη θέση μας αγανακτισμένοι, ενώ στην άλλη δεν αντιλαμβανόμαστε τίποτε, δεν είδαμε, δεν ακούσαμε, δεν καταλάβαμε, μούγκα!
    Από την αποκάλυψη του γεγονότος μέχρι σήμερα, έχουν μεσολαβήσει πράγματα και θάματα, χρεωκοπία της χώρας κ.λ.π, τα οποία εκτιμώ ότι, θα έπρεπε να μας έχουν βοηθήσει να βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματά μας, όμως τίποτε, εμείς το μυαλό μας είναι στα σκάνδαλα του Καραμανλή (ΒΑΤΟΠΕΔΙ-ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ-ΖΙΜΕΝΣ-ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ-ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ-ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ κ.λ.π).
    Τελικά μήπως θεωρούμε ορθό το βολικό, δίκαιο το δικό μας, άπαν το συμφέρον μας, δημοκρατικό το αριστερό, εθνικό το κομματικό και πάει λέγοντας;
    Και για να ερεθίσω λίγο την ελληνική ευαισθησία, θέτω το απλοϊκό ερώτημα, ένας πρώην Πρωθυπουργός και μόνο ως θεσμό αν το δούμε, δεν μετράει όσο μια ΚΟΥΝΕΒΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >όπως στην περίπτωση της συμπαθούς ΚΟΥΝΕΒΑ<

    Πού την θυμήθηκες; Δες εδώ.

    >Τελικά μήπως θεωρούμε ορθό το βολικό, δίκαιο το δικό μας, άπαν το συμφέρον μας, δημοκρατικό το αριστερό, εθνικό το κομματικό και πάει λέγοντας;<

    Έτσι ακριβώς είναι.

    >ένας πρώην Πρωθυπουργός και μόνο ως θεσμό αν το δούμε, δεν μετράει όσο μια ΚΟΥΝΕΒΑ;<

    Η Κούνεβα μάλλον προσφέρεται περισσότερο για λαϊκισμό από τον Καραμανλή. Έτσι μας κατάντησε η αριστερίστικη θολοκουλτούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.