11/3/12

Η ΔΗΜΑΡ «κλείνει» συνεργασίες με... εκλογικό πρόγραμμα

Ο Bουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου Τσετίν Μάντατζη διακρίνεται στην ανωτέρω φωτογραφία, μπροστά από την σημαία της Τουρκίας και την σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης» που κάποιοι οραματίζονται...

....Οι συνεργασίες της επόμενης ημέρας, με δεδομένο το ρευστό τοπίο και το ισχυρό ενδεχόμενο να μην υπάρχει αυτοδυναμία, θα καθορισθούν , όπως επισημαίνουν από το ηγετικό επιτελείο της ΔΗΜΑΡ, σε προγραμματική βάση. Όμως, υπογραμμίζουν , η συμμετοχή στη βάση κοινού προγράμματος θα γίνει για κυβερνητικό σχήμα «που θα μετατοπίζει τον άξονα σε προοδευτική κατεύθυνση».

..Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ανοιχτός δίαυλος με τους 6 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα διαγράφτηκαν και ανεξαρτοποιήθηκαν . Στη διακήρυξή τους, οι έξι (Ηλ. Θεοδωρίδης, Ιω.Αμοιρίδης, Ιω. Μιχελογιαννάκης, Θ. Παραστατίδης, Γ. Παπαμανώλης, Τσετίν Μουχαμέρ Μάντατζη) κατέληγαν κάνοντας αναφορά στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, κάτι που θεωρήθηκε «κλείσιμο του ματιού» προς τη ΔΗΜΑΡ- σημείωναν ότι η ανασύνθεση ενός πλουραλιστικού δημοκρατικού εναλλακτικού συνασπισμού πολιτικών δυνάμεων σε μια ριζοσπαστική κατεύθυνση διακυβέρνησης της Χώρας στα πλαίσια του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού αποτελεί το ζητούμενο για τον Ελληνικό λαό. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες , θα υπάρξουν επαφές με την ΔΗΜΑΡ, που δεν αποκλείει συνεργασία μαζί τους.
http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.