20/3/12

Ζαν Μαρί Λεπέν: «Το πρώτο εργοστάσιο που θα έπρεπε να κτίσει η Γαλλία, είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής αρ@@@@!»

Ο ιδρυτής -τώρα επίτιμος πρόεδρος- του Εθνικού Μετώπου-  Ζαν Μαρί Λεπέν θεωρεί ότι ο απολογισμός του απερχόμενου προέδρου είναι «συνολικά αρνητικός».

Η Marine Le Pen πήρε τελικά τις 500 υπογραφές της. Ήταν τόσο δύσκολο;
Jean-Marie Le Pen: Ναι, ήταν πολύ δύσκολο, επειδή ο αριθμός των δημάρχων, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να μας πριμοδοτήσουν έχει μειωθεί. Οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι που υπογράφουν υπόκεινται σε διώξεις, προσβολές, απειλές. Όποιος αμφιβάλλει,
ας ερχόταν στο Καρέ (σημείωση: η έδρα του ΕΜ) για να το διαπιστώσει. Οι άνθρωποι μας δεν θα είχαν περάσει το απόγευμα του Σαββάτου για να καλέσουν τους δημάρχους, αν είχαμε συγκεντρώσει τις υπογραφές. Εγώ ο ίδιος είχα στο τηλέφωνο έναν ο οποίος μου είπε: «Κύριε, αναγνωρίζω ότι είμαι δειλός: Θα ψηφίσω υπέρ της Μαρίν Λεπέν, αλλά δεν μπορώ να υπογράψω υπέρ αυτής επειδή έχω πάρει μια επιδότηση για έναν επαρχιακό δρόμο μου».
Το πρώτο εργοστάσιο που θα έπρεπε να κτίσει η Γαλλία, είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής αρ@@@@!

Η απόπειρα δαιμονοποίησης του ΕΜ δεν πέτυχε τίποτα;
Αυτό δεν είναι το πρόβλημα. Ο ντε Βιλπέν δεν κατάφερε να συγκεντρώσει 500 υπογραφές και δεν είναι ο Λεπέν. Είναι πρώην Πρωθυπουργός! Είναι δύσκολο για όλο τον κόσμο. Ο Νικολά Σαρκοζί υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει το σύστημα με πριμοδοτήσεις από τους πολίτες, αν επανεκλεγεί... Αλλά αυτό που λέει ο κ. Σαρκοζί δεν έχει καμία σημασία, δεδομένου ότι δεν πληροί καμία από τις υποσχέσεις του. Όταν μια χώρα βρίσκεται σε παρακμή, ισχύει για όλες τις δομές της.

Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου: leparisien.fr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.