16/8/12

Ο πρόεδρος των Πακιστανών απειλεί με τζιχάντ και ευχαριστεί ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ


Δεν φτάνει που ήρθαν απρόσκλητοι, απειλούν κιόλας πως δεν θα διστάσουν να εμπλακούν σε ιερό πόλεμο αν τους ζορίσουν περισσότερο. 
Αυτά με λίγα λόγια ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας.
Δεν ξεχνά βέβαια, να ευχαριστήσει το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ για την ευγενική τους στήριξη και... χορηγία. 
Κατά τα άλλα ενοχλούν κάτι αριστερίζοντες αριστερούς τα τούρκικα σήριαλ, γιατί λέει μας αποβλακώνουν, χαλαρώνουν τις εθνικές μας αντιστάσεις και λοιπές αηδίες και αρλούμπες.  Το γεγονός ότι μας απειλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα τι είδους αποβλάκωση είναι;
Το γεγονός ότι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης μίλησε για ανακατάληψη του κέντρου της Αθήνας και δεν θορυβήθηκε κανείς, τι είδους αποβλάκωση είναι; 
Τελειώνοντας, μία "αφελής" ερώτηση:  Όλοι αυτοί οι ενδεείς και κατατρεγμένοι Πακιστανοί, Αφγανοί κι άλλες αναξιοπαθούσες φυλές της γης που βρίσκουν χρήματα για να ΄ρθουν από τις μακρινές τους χώρες στη δική μας "πλούσια" Ελλάδα;  Γιατί όλοι αυτοί οι μεταφορείς λαθρομεταναστών σίγουρα δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Πληρώνονται και μάλιστα αδρά.
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι κάποια "κέντρα" χρηματοδοτούν το ταξιδάκι αυτό για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς...
Άμοιρε Κολοκοτρώνη σίγουρα δεν τη φανταζόσουν έτσι την ελεύθερη Ελλάδα.
Πηγή

19 σχόλια:

  1. Δύο λέξεις: ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ


    Σάββα, με τέτοιες αναρτήσεις, βλέπω να ... απελαύνεσαι από τον ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝΑ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όπως έλεγαν και στα έρμα τα χωριά μας: «Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων,αλλά σας παρακαλώ,μη μου πείτε ότι δεν το περιμένατε.

    Μας την έχουν στημένη στη γωνία,ενώ ταυτόχρονα έχουμε χάσει διεθνώς την αξιοπιστία μας.

    Το τελευταίο που μας λείπει είναι μια εξέγερση λαθρομεταναστών σε συνδυασμό με προβοκάτσιες.

    Το πιο απλό ερώτημα,είναι αν θα συλληφθεί ο μουτζαχεντίν που μιλάει στο βίντεο.

    Φαντάζομαι ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών της χώρας γνωρίζουν τους ''αρχηγούς'' των λαθρομεταναστών,και εκεί ακριβώς πρέπει να εστιάσουν.

    Χρειάζονται έξυπνοι χειρισμοί στο θέμα αυτό,γιατί είναι εξαιρετικά εύφλεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζοντας αυτό το άρθρο τυχαία θυμήθηκα ένα παλιό γουέστερν με τον Κλιντ Ηστγουντ, ειναι αυτό εδω:

    http://www.imdb.com/title/tt0061747/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναμενόμενο ήταν, αφού το "κράτος" λέγεται Ελλάδα, ήτοι παιδική χαρά.

    >ενώ ταυτόχρονα έχουμε χάσει διεθνώς την αξιοπιστία μας<

    Τι εννοείς; Αξιοπιστία σε συνάρτηση με τι;

    Αν ήμασταν κράτος, εκτός του ότι δεν θα υπήρχαν 4.000.000 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, θα είχε καταρτισθεί σχέδιο για την αντιμετώπιση πιθανής εξέγερσης, η οποία, καθόλου απίθανο, μπορεί να υποκινείται από την Τουρκία.

    Θα υπενθυμίσω ότι, απ' όταν έγιναν οι ταραχές, λόγω του "σχισίματος" του Κορανίου κάποιου "Σύρου", ο οποίος εκ των υστέρων απεδείχθη Ιρακινός (άρα δεν ξέρουμε τι μας γίνεται), πολλοί κάναμε λόγο για prova generale.

    Μάλλον κανένας δεν το άκουσε τότε, ούτε το πήρε στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν διαφωνούμε Νάτιβιστ,το ίδιο λέμε,θα έπρεπε να το περιμένουμε,αλλά να έχουμε και ανάλογο σχεδιασμό;;; Μάλλον ζητάς πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οπα! Αρχισαν τα όργανα και ...οι αποκαλύψεις.
    Εμ βέβαια και το περιμέναμε Χρήστο, τουλάχιστον εμείς εδώ, οπωσδήποτε.
    Πρέπει να ξεκαθαριστεί άμεσα νομίζω, η διαφορά μεταξύ ρατσισμού και τήρησης κανόνων νομιμότητας-ασφάλειας.
    Ας χρησιμοποιήσουν για παράδειγμα άλλες χώρες στην ΕΕ ή στις ΗΠΑ, για το πώς προστατεύονται τα σύνορά τους από το illegal immigration. Και όμως, δεν τους αποκαλούν ρατσιστές γιατί απλά, αυτό δεν είναι ρατσισμός.
    Κι΄ας μην καμώνονται οι Συριζαίοι για ευαίσθητοι κατά του ρατσισμού, όταν όλος αυτός ο συρφετός που κουβαλήθηκε εδώ μέσα στη χώρα, ήταν έργο δουλεμπόρων..
    Αν ο ρατσισμός είναι καταδικαστέος μια φορά, το δουλεμπόριο πρέπει να είναι ΔΕΚΑ!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Αριστερά πάντα βρίσκονταν και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του εργαζόμενου , του άνεργου , του συνταξιούχου και όλων των ευπαθών ομάδων ενάντια στο κεφάλαιο χωρίς σύνορα , την πλουτοκρατία, τον ιμπεριαλισμό της Δύσης,και τον φασισμό.
    Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να γίνονται αναφορές που σπέρνουν μίσος εναντίον ευαίσθητων ομάδων και εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού στην χώρα μας η οποία πλήρωσε βαρύ τίμημα με αίμα χιλιάδων αγωνιστών της αριστεράς εναντίον του φασισμού.
    Αλλά πολλοί είναι αυτοί που βολεύονται από τους μετανάστες είτε με τις επιχορηγήσεις που παίρνουμε από την Ευρώπη για το κόστος φιλοξενίας τους, είτε από τους μεγαλοεργοδότες που τους χρησιμοποιούν για την ανασφάλιστη εργασία τους αλλά κυρίως οι δουλέμποροι για τα μαύρα χρήματα που παίρνουν για την μεταφορά τους.


    και απάντηση για την ανάρτηση :
    "Επιτυχές το πρόγραμμα τουριστικής βίζας από την Το...":

    Δημόκριτε : οικονομικά αν το δεις μας συμφέρει η συνεργασία , για σκέψου πόσο συνάλλαγμα φεύγει προς Τουρκία για θρησκευτικό τουρισμό γιατί να μην εκμεταλλευτούμε και εμείς ιστορικά μνημεία που τους ενδιαφέρουν ?
    ioannes : εσύ θεωρείς οτι ο εργαζόμενος, ο άνεργος και ο συνταξιούχος κινδυνεύουν από τα σήριαλ της τηλεόρασης και όχι από τον ιμπεριαλισμό της δύσης , την απληστία του κεφαλαίου και τις αγορές ?
    Δεν σε είδα να διαμαρτύρεσαι για την χολιγουντιανή προπαγάνδα των καουμπόυδων προέδρων της Αμερικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλτατε skal θα παρακαλούσα την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σας.Στο βίντεο ακούγεται καθαρά αυτος που μιλάει να λέει ότι αν θελουν πόλεμο θα κάνουμε πόλεμο.Άλλο πόλεμος, άλλο τζιχάντ που γράφεται.Την διάφορά δεν θα σας την πώ, ψάξτε να την βρείτε για να είστε την επόμενη φορά σαφής και όχι προπαγανδιστής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άγγελε, απλά έκανα αναπαραγωγή του τίτλου του βίντο.
    Παρ' όλα αυτά, η ευθύνη δική μου για τη χρήση του όρου "τζιχάντ".
    Πάντως και το πόλεμος που λέει ο ερίτιμος κύριος, δεν είναι ελαφρότερο.
    Αν είχα εγώ αρμοδιότητα, ο κύριος που το είπε θα απολάμβανε σήμερα το καφεδάκι του στο σπίτι του, στο Πακιστάν, και θα έβλεπε την Ελλάδα με το μακαρόνι.
    Τα άτομα αυτά έχουν παρεξηγήσει την Ελλάδα και τολμούν να μιλούν για πόλεμο μέσα στη χώρα μας, όποια έννοια κι αν δίνουν στη λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Τζιχαντ είναι ελαφρύτερο του πολέμου γιατί σημαίνει απλά "ιερός αγώνας" είτε με πόλεμο, είτε με προσυλιτισμό, είτε με οποιονδήποτε τρόπο. Ενώ ο πόλεμος είναι πόλεμος. Να είστε βέβαιοι πως ένας τέτοιος πόλεμος θα έπαιρνε όχι μόνο εύκολα θρησκευτικό χαρακτήρα αλλά και τις υπερευλογίες της Άγκυρας και των λοιπών ¨φίλων" μας. Σάββα, έχεις απόλυτο δίκιο για το μακαρόνι, αλλά έχεις κι ένα άδικο. Κακώς δεν είναι στο χέρι σου. Είσαι ένας άνθρωπος με αρκετή καλλιέργεια, αποδεδειγμένα πατριώτης και με αρκετή γνώση σε περίπλοκα πολιτικά ζητήματα. Εν ολίγοις κακώς δεν πολιτεύεσαι. Αφήνεις έτσι ελέυθερο πεδίο στα κοράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελίνα Γαληνού, για άλλη μια φορά η ευθυκρισία σου είναι αφοπλιστική. Σάββα, το εννοώ για την πολιτική αλλά κρίνε μόνος σου γιατί αν είναι να ξεσηκωθείς και να σε πάρω στο λαιμό μου καλύτερα να ανταλλάσουμε κανένα ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. >>Ο/Η εξ ευωνύμων είπε...
    και απάντηση για την ανάρτηση :
    "Επιτυχές το πρόγραμμα τουριστικής βίζας από την Το...":
    Δημόκριτε : οικονομικά αν το δεις μας συμφέρει η συνεργασία ,<<

    Απο την στιγμη που δεν εχεις την ισχυ να διαλυσεις μια και καλη τον δολοφονο σου (http://infognomonpolitics.blogspot.de/2012/08/blog-post_1400.html), "συνεργαζεσαι" μονο με το αντιστοιχο τιμημα.

    >>για σκέψου πόσο συνάλλαγμα φεύγει προς Τουρκία για θρησκευτικό τουρισμό<<

    Τραγικο φαινομενο των προοδευτικων Ονειροπαρμενων - καθε Ευρω που "φευγει" ειναι και μια σφαιρα εναντιον σου.

    >>γιατί να μην εκμεταλλευτούμε και εμείς ιστορικά μνημεία που τους ενδιαφέρουν ?
    17 Αυγούστου 2012 8:36 π.μ.<<

    Πολυ ωραια, το κοστος θα πρεπει να ειναι αναλογο, οπως π.χ. για καθε Τουρκο που περναει τα Ελληνικα (ΕΕ) συνορα, να υπαρχει ανταλλαγμα τουλαχιστον 100 λαθρομεταναστων, και αποσυρση 100 Τουρκων απο την κατεχομενη Κυπρο. Και βεβαια, τα μνημεια να μεταχειριζονται μονο για την αναδειξη του Ισλαμοφασιστικου στοιχειου.


    - The 10 Most Diabolical Evil Teachings In All Human History
    http://www.danielpipes.org/comments/195861

    - Από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Κατοχή της Κύπρου
    http://infognomonpolitics.blogspot.de/2010/05/blog-post_9666.html

    - http://www.scribd.com/doc/9380170/2008-Human-Rights-Violations-in-Cyprus-by-Turkey-Press-and-Information-Office-of-Republic-of-Cyprus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ ΑΝΔΡΕΑ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ

    Το τζιχάντ είναι μία πολύπλοκη έννοια. Σημαίνει, μεταξύ άλλων, τον "εσωτερικό πόλεμο" (δηλ. την αυτοκριτική του ατόμου με σκοπό την βελτίωσή του), αλλά και τον "ιερό πόλεμο", για την υπεράσπιση της θρησκείας, ο οποίος, εξ ορισμού, είναι μόνον αμυντικός.

    Σ' αυτόν τον πόλεμο και μόνο σ' αυτόν, επιτρέπεται η αυτοκτονία, η οποία διαφορετικά απαγορεύεται από τον Κοράνι, όπως και από την δική μας θρησκεία. θεωρείται αμαρτία και κολάζεται.

    Αυτός είναι ο λόγος που η Αλ Κάιντα και οι Παλαιστίνοι βαφτίζουν τους καθαρά πολιτικούς πολέμους τους "τζιχάντ", για να δικαιολογούν τις επιθέσεις αυτοκτονίας, τάζοντας στους δύστυχους αφελείς, παραδείσους και πράσσειν άλογα. Στην ουσία, είναι διπλά εγκληματίες, διότι, παραποιώντας την θρησκεία (καπήλευση κάνουν), σύρουν άτομα, κυρίως νεαρά, στον θάνατο. Προφανώς, αυτοί που το κάνουν, δεν φοβούνται το μένος του Αλλάχ, διότι απλούστατα δεν τον πιστεύουν.

    @ Δημόκριτο

    >Πολυ ωραια, το κοστος θα πρεπει να ειναι αναλογο, οπως π.χ. για καθε Τουρκο που περναει τα Ελληνικα (ΕΕ) συνορα, να υπαρχει ανταλλαγμα τουλαχιστον 100 λαθρομεταναστων, και αποσυρση 100 Τουρκων απο την κατεχομενη Κυπρο. Και βεβαια, τα μνημεια να μεταχειριζονται μονο για την αναδειξη του Ισλαμοφασιστικου στοιχειου<

    Είμαστε σε θέση να ζητήσουμε κάτι τέτοιο; Όχι, διότι οι Τούρκοι μπορούν ασφαλώς να κάνουν και αλλού διακοπές. Έχουμε τα φόντα και προσόντα να διώχνουμε τουρισμό; Ούτε.

    Άρα ποιος ζημιώνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. >>@ Δημόκριτο
    >Πολυ ωραια, το κοστος θα πρεπει να ειναι αναλογο, οπως π.χ. για καθε Τουρκο που περναει τα Ελληνικα (ΕΕ) συνορα, να υπαρχει ανταλλαγμα τουλαχιστον 100 λαθρομεταναστων, και αποσυρση 100 Τουρκων απο την κατεχομενη Κυπρο. Και βεβαια, τα μνημεια να μεταχειριζονται μονο για την αναδειξη του Ισλαμοφασιστικου στοιχειου<
    Είμαστε σε θέση να ζητήσουμε κάτι τέτοιο; Όχι, διότι οι Τούρκοι μπορούν ασφαλώς να κάνουν και αλλού διακοπές. Έχουμε τα φόντα και προσόντα να διώχνουμε τουρισμό; Ούτε.
    Άρα ποιος ζημιώνεται;
    18 Αυγούστου 2012 11:56 π.μ.<<

    Φιλε Nativist, απο την στιγμη που διαπραγματευομαστε σαν ζητιανοι μονο τον αιωνιο εξευτιλισμο εισπραττουμε, και τιποτα αλλο. Ο οποιος Τουρκοφασιστας πρεπει να ξερει πως το κοστος του casus belli π.χ., εχει το αναλογο τιμημα. Και εαν δεν εχουμε τα κοτσια, ας προσπαθησουμε τουλαχιστον να τα αποκτησουμε, ειδεμη θα συνεχιζουμε μια ζωη να ζημιωνομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημόκριτε,

    Μην μπερδεύεσαι. Δεν έχεις τίποτε να διαπραγματευτείς, διότι δεν έχεις τίποτε (μιοναδικό) να προσφέρεις.

    Προσφέρεις τουρισμό, που υπάρχει και αλλού και είσαι ευτυχής, αν οι Τούρκοι, ή όποιοι άλλοι ΚΑΛΟΙ τουρίστες, τον δεχτούν.

    Το casus belli δεν θα το άρει η Τουρκία, όταν εσύ της κλείσεις τις πόρτες του ... τουριστικού παραδείσου, που λέγεται Ελλάδα.

    Τα κότσια θα τα αποκτήσεις, π.χ. με την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 νμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γραφεις Nativist:

    Δημόκριτε,
    Μην μπερδεύεσαι. Δεν έχεις τίποτε να διαπραγματευτείς, διότι δεν έχεις τίποτε (μιοναδικό) να προσφέρεις.
    Προσφέρεις τουρισμό, που υπάρχει και αλλού και είσαι ευτυχής, αν οι Τούρκοι, ή όποιοι άλλοι ΚΑΛΟΙ τουρίστες, τον δεχτούν.
    <<

    Δεν συμφωνω. Οπως γραφεις και ποιο κατω, εχουμε ολα τα προσοντα και την καλυτερη κληρονομια για να γινουμε η Αππλε της Μεσογειου (Οικονομιδης).

    - Peter Economides, Rebranding Greece (με ελληνικους υποτιτλους)
    http://www.youtube.com/watch?v=Wvyq5AHVrhM&feature=related

    >>Το casus belli δεν θα το άρει η Τουρκία, όταν εσύ της κλείσεις τις πόρτες του ... τουριστικού παραδείσου, που λέγεται Ελλάδα.
    Τα κότσια θα τα αποκτήσεις, π.χ. με την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 νμ.
    19 Αυγούστου 2012 10:41 π.μ.<<

    Σωστα, παρτο απο οπια πλευρα και οποιο ζητημα θελεις. Η ουσια ειναι να διαπραγματευομαστε, και να μην ζητιανευουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. >εχουμε ολα τα προσοντα και την καλυτερη κληρονομια για να γινουμε<

    Για να ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, όμως!

    >Η ουσια ειναι να διαπραγματευομαστε, και να μην ζητιανευουμε<

    Συμφωνώ απολύτως. Για να διαπραγματευτείς, όμως, χρειάζονται και διαπραγματευτικά "χαρτιά". Το casus belli δεν αίρεται με διαπραγματεύσεις, κατά την γνώμη μου. Μόνο με την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 νμ, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.