6/6/13

Ελλάδα, Ισπανία, Βουλγαρία, Κύπρος οι περιζήτητοι προορισμοί διακοπών για τους Ρώσους

Οι βασικοί τουριστικοί προορισμοί  για τους Ρώσους στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα, η Ισπανία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας Kommersant , όπου καταγράφεται και μεγάλη προσφορά με αποτέλεσμα οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να ρίχνουν τις τιμές.
Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι είναι αυξανόμενο το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι Ρώσοι για διακοπές στο Βιετνάμ, τη Γκόα, τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Μεξικό κατά τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο, όπου παράλληλα σημειώθηκε  μια γενική τάξη μείωσης της ζήτησης για συνήθεις προορισμούς των Ρώσων όπως  είναι η Αίγυπτος και η Κούβα.
Σύμφωνα με την έρευνα, για τις φετινές θερινές διακοπές προβλέπεται ότι οι Ρώσοι θα επιστρέψουν στην Κύπρο, καθώς κατά το μήνα Απρίλιο η Κύπρος  βρήκε τη δυναμική της, παρά την πρόσφατη κρίση και σημειώθηκε αύξηση της ζήτησης κατά 15%, ενώ  μειώθηκε η τιμή του πακέτου διακοπών στη Μεγαλόνησο.
Αναφορικά με την Ελλάδα η μέση τιμή του πακέτου διακοπών μειώθηκε κατά 50-100€ και ανέρχεται πλέον στα 750-800€, τη στιγμή που η μέση τιμή διακοπών για την Ισπανία παραμένει σταθερή στα 900€, όπως αναφέρουν τα μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία, στην εφημερίδα Kommersant.
Τα στοιχεία δείχνουν επίσης μια ευνοϊκή τάση προς την Τουρκία, καθώς τον φετινό Απρίλιο σημειώθηκε αύξηση κατά 32% που μεταφράζεται έως και 200 χιλιάδες επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.