3/7/13

ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: Σε λίγο η ΜΙΤ θα παρακολουθεί τα πάντα ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα εφιαλτικά όσα μας μεταφέρει ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ.
Με εντολές του Ερντογάν, η δολοφονική ΜΙΤ αποκτά δικαίωμα στο να παρακολουθεί τα πάντα εντός αλλά και εκτός της Τουρκίας.

Ο μεγάλος αδερφός είναι εδώ, τώρα και με το δικαίωμα να εκτελεί 'επιχειρήσεις' και στο εξωτερικό, με όσους επισκέπτονται τα κατεχόμενα, τα πρώτα υποψήφια θύματα.

Εύλογο το ερώτημα: Θα μπορέσουν τα δύο κράτη του Ελληνισμού να παράσχουν μια υποτυπώδη ασφάλεια στους πολίτες τους;


* Αντισυνταγματάρχης ε.α.
Πρώην υπάληλος ΕΥΠ (Αθήνα)


Σημείωση: Oλόκληρη η εκπομπή βρίσκεται στον πιο κάτω σύνδεσμο:
www.youtube.com/watch?v=ycHWJxYmec4


Από την εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ:
"Πρώτη Εκπομπή"

25 Ιουνίου 2013


Από την εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ

7 σχόλια:

  1. Η είδηση είναι μέρος ειδικής επιχείρησης ψυχολογικού τύπου και στρέφεται στο εσωτερικό.
    Θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ειδήσεις...
    Μπορεί η KGB να ήταν πανίσχυρη όμως αυτό δεν εμπόδισε την διάλυση της ΕΣΣΔ.
    Όσο για εμάς, ο πραγματικός μας αντίπαλος είναι ο κακός μας εαυτός.
    Οι Τούρκοι όμως πάντα θα βιώνουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
    Είναι θέμα ποιοτικής διαφοράς...

    Αλέξανδρος, Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ypalilos den itan tis CIA i NSA , idiotis ypalilos me symvasi itane. Episis legaite industrial espionage savva. Ypirxe kai tha yparxei savva. Gyrizontas stin MIT na tin fovasai perisotero apo mesa stin Ellada kai ksereis poly kala ti thelo napo. Diakladonete politika. Thelimena i athela oi gnostoi ilithoi ton Athinon tin boithoun..
    (X) Ellinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει κατατεθεί και παλαιότερα η αποψη πως οι Μυστικές Υπηρεσίες μεταξύ τους αποφεύγουν εμπλοκές υπο τον φόβο αντιποίνων και μάλιστα απο άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα

    Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη , το βήμα στους ειδικούς και εμπειρογνωμονες οι οποίοι και δικό τους κώδικα έχουν και μπορούν και συνεννοούνται καλύτερα και περισσότερες πληροφορίες διαθέτουν

    Φυσικά τα ανωτέρω δεν ίσχυσαν στην περίπτωση Θεόφιλου Γεωργιάδη άγνωστο γιατί

    Καλό θα ήταν να δούμε και ένα άρθρο ή μετάφραση άρθρου απο τουρκική εφημερίδα για τις επιτυχίες της ΜΙΤ την τελευταία διετία

    Η Ενημέρωση δεν βλάπτει πόσο δε όταν είναι ολόπλευρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Rota to SYRIZA Kai to DIMAR gia tis teleutaies epitixies tis MIT eidika stin Thraki. Ase pou eide kai ton kainourio presvi tis Tourkias akoma den eftase sto Yunanistan o syntrofos Alexis. Auti einai epitixia apo moni tis. Ase Greko mas ta eipane kai alloi.
    anlamadım efentim?
    Gule Gule
    (X)Ellinas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η περιγραφή πάντως του "τουρκικού εθνικού πνεύματος και πολιτισμού", εύστοχη..
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότροια ή πάς να ξεγλιστρήσεις.Φυσικά με τρόπο αδέξιο όπως κια αδέξια πιάνεσαι,Χαμηλά αντανακλαστικά, χαμηλός δείκτης εκπαίδευσης δεν βοηθούν και τόσο και πολύ σε καθιστούν και αναγνώσιμο και διαχειρίσιμο και όχι μόνο σήμερα αλλά διαχρονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκεινο το οποιο οχι μονο δεν γινεται κατανοητο αλλα υπαρχει μια ταση ωραιοποιησης , ειναι το γεγονος οτι στους βασικους πυλωνες των κρατων εξεχουσα θεση κατεχει ο ΠΟΛΕΜΟς.
    Η αποκηρυξη του πολεμου απο το ελληνικο πολιτικο λεξιλογιο και η αντικατασταση του με μια μελοδραματοποιημενη ρητορικη της ΕΙΡΗΝΗς, το μονο που πετυχαινει ειναι ακριβως το αντιθετο και αυτο μεταφραζεται ως ευαλωτοτητα της ελληνικης κρατικης υποστασης μεσα σε ενα διαρκως μεταβαλλομενο πολιτικοοικονομικο και κοινωνικο περιβαλλον, με αμεσες και οδυνηρες επιπτωσεις σε αυτο που ονομαζεται λαος.
    Η σταση του συνολου της ελληνικης πολιτικης σκηνης ως σταση ειρηνοφιλης χωρας , ουσιαστικα προδιαθετει δυναμεις με αμεσα και εμμεσα συμφεροντα επιδιωξεις και βλεψεις , ουσιαστικα δειχνει τεραστιο κενο διεθνολογικης γνωσης.
    H ελληνικη σταση στηριζεται και εντεχνως καλλιεργειται στον ελληνικο λαο, ως σταση νομιμοφροσυνης και δικαιοσυνης ακολουθουσα κατα γραμμα το διεθνες δικαιο? και δικαιοσυνη.
    Παραβλεπει ομως κατι εξαιρετικα σημαντικο.
    Οτι δλδ το επονομαζομενο διεθνες δικαιο επισφαγιζει ως τετελεσμενη και διεθνως αποδεκτη την νικη του ενος εναντιων του αλλου .
    Εν ολιγοις την νικη του ισχυροτερου ή με φιλολογικη διαθεση ακομα και του τυχεροτερου σε μια αντιπαραθεση.
    Η τουρκια λοιπον η οποια διαθετει σοβαροτατους διερευνητικους και μελετητικους οργανισμους, εχει αντιληφθει απο καιρου την ενδοια οχι μονο της Ελλαδος αλλα και αλλων χωρων ενδιαφεροντος αυτης και μεταστρεφει την ΜΙΤ σε ενα πανισχυρο μηχανισμο ο οποιος ονομαζεται blowback.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.