10/5/14

Γ. Ιωαννίδης: Θα λειτουργήσει κανονικά το εργοστάσιο Σερρών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Κατηγορηματικός ο coach για το θέμα που απασχολεί εκατοντάδες Σερραίους τευτλοπαραγωγούς και εργάτες.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στην Αθήνα με τον αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη, διαβεβαίωσε: "Το θέμα με τη λειτουργία του εργοστασίου Σερρών της ΕΒΖ έκλεισε σήμερα. Το εργοστάσιο θα λειτουργήσει κανονικά στην ερχόμενη καλλιεργητική περίοδο".
 Ο Γ. Ιωαννίδης ευχαρίστησε τον Θ. Λεονταρίδη γιατί αποδέχθηκε τις προτάσεις που του υπέβαλε αλλά και για τις δικές του ενέργειες, προς τα εμπλεκόμενα υπουργεία και φορείς με τις οποίες αντιμετωπίστηκαν κάποιες εκκρεμότητες. "Έτσι δίνουμε τέλος στην αβεβαιότητα των τελευταίων μηνών. Το εργοστάσιο είναι πολύ σημαντικό για όλη τη Μακεδονία, όπως μπορώ βεβαιώσω και ως γεωπόνος. Πετυχαίνουμε πάντα το στόχο μας όταν δυναμικά διεκδικούμε τις λύσεις" κατέληξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Πηγή: Τα χάλια

2 σχόλια:

  1. Πρόσφατα παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ με Έλληνες επιχειρηματίες(μικρά μαγαζάκια) σε Βουλγαρία, Κωνσταντινούπολη κλπ που έλεγαν όλοι ότι σε 1 εβδομάδα πήραν την άδεια και είχαν εξαίρετη βοήθεια.
    Από την άλλη έχουμε περιπτώσεις ο κάθε ένας στην Ελλάδα για 4 χρόνια αναμονής(παραγωγή γαρίδας),για καταστροφή υγείας-οικονομική επιχειρηματία γιατί απο θεσ/νίκη κυνήγαγε 2 χρόνια να φακελώσει
    ομάδα(υπουργ.Οικονομικών) και έχασε την επιδότηση 900.000 γιατί του ξέφυγε ένας απο την ομάδα.
    Άλλος απο Καναδα περίμενε 5 χρόνια για τα υδροπλάνα και τη ΄κοπάνισε΄΄΄ενώ το μεγάλο ''κόλπο'' ηταν να μην βοηθηθούν οι νέοι επιστημονες και εγκατασταθούν στη περιφέρεια να καλιεργήσουν τη προικισμένη Ελληνική γή αλλά να εξαφανισθούν στη ξενιτιά.
    Το χειρότερο απο όλα είναι ότι δεν υπάρχει ντροπή και έρχεται ο κάθε ένας......... που ναυλωχούσε στα ενδότερα της εξουσίας να μας λέει θα..θα..θα..
    Έχουν γνώσει οι Φύλακες τώρα γιατί πιστεύω ότι ξυπνήσαν απότομα απο την νάρκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο ΓΚΑΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.