18/5/14

Exit Poll-19:00-BHMA - Kαπα Research: Ανατροπές

Αυτοδιοικητικές: Πρώτοι η Δούρου και ο Σακελλαρίδης σε Αθήνα - Αττική - Τζιτζικώστας - Τατούλης και Αρναουτάκης σε Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο και Κρήτη - Πρόθεση ψήφου για Ευρωεκλογές
Ανατροπές στην  περιφέρεια Αττικής και το Δήμο της Αθήνας καταγράφει το exit poll της  Kάππα Research με σημαντική υποχώρηση των υποψηφίων που στηρίζονται απο την ΝΔ.
Στην περιφέρεια Αττικής στην  πρώτη θέση βρίσκεται η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ  Ρένα Δούρου με 29,1% και ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός με 21,7%  ενώ ο υποψήφιος της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος βρίσκεται στην τρίτη θέση. 

Στο Δήμο της Αθήνας προηγείται  ο υποψήφιος του Σύριζα Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 22,4% και ακολουθεί ο Γιώργος Καμίνης με 20,6 % ενώ την έκπληξη κάνει ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλ.Κασιδιάρης που βρίσκεται στην τρίτη θέση με οριακή διαφορά -15,9% έναντι 15,7%- απο τον Αρη Σπηλιωτόπουλο.

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Απ.Τζιτζικώστας με 35,1% και ακολουθούν με οριακή διαφορά ο Γ.Ιωανννίδης με 16% και η Δέσποινα Χαραλαμπίδουτου Σύριζα με 15,6%.

Στην Πελοπόννησο προηγείται με σημαντική διαφορά ο Π.Τατούλης 43,1%, στη Θεσσαλία ο Κ.Αγοραστός με 42,5% και στην περιφέρεια Κρήτης ο Στ.Αρναουτάκης με 40.4%.

Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 27,4% με τη ΝΔ στο 22,7%, η Χρυσή Αυγή 8,7%, Το Ποτάμι 8,1%, το ΚΚΕ 6,4%, η ΕΛΙΑ 6,2%, οι ΑΝΕΛ 4%, η ΔΗΜΑΡ 1,4%, λλο Κόμμα 7,3% και αδιευκρίνιστη ψήφος 7,8%

Ολόκληρο το exit poll

Πρόθεση ψήφου για ευρωεκλογές


Πηγή: Βήμα

2 σχόλια:

  1. Εξαιρετική η κομπίνα, αλλά μόνο για μία εβδομάδα.

    Βάζουμε τα κανονικά νούμερα στο exit poll γιατί σε δύο ώρες θα έχουμε τα αληθινά και δεν σηκώνει παραμύθι.

    Αλλά κάνουμε και μία μαιμού δημοσκόπηση για τις Ευρωεκλογές για πάρουν μία μικρή αναβολή στο στραπάτσο τα λαμόγια της διακυβέρνησης, και όσα κοροίδα τσιμπίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δούρου πήρε 23.6% ενώ το exit poll έδειχνε 29,1%. Ενώ ο Σγουρος πήρε 22.2% έναντι 21.7% του exit poll. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Σγουρος είναι πιο προβλέψιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.