26/5/14

Παρέμβαση του εκπροσώπου Τύπου στο Star για την μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε ζωντανά στο Star για την μεγάλη Νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου στις ευρωεκλογές.
Απάντησε σε όλες τις συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις και τις παράνομες προφυλακίσεις των βουλευτών και του Αρχηγού μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκου αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη.




5 σχόλια:

  1. οι "ναζι" που ψηφισαν ΧΑ στελλνουν στις Βρυξελλες πχ τον κ. Επιτηδειο που εχει κανει σε παμπολες θεσεις στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ενω αυτοι που ψηφισαν πασοκ στελνουν την Ευα Καιλη , οι πρωτοι ειναι αμορφωτοι αγραμματοι και φασιστες οι δευτεροι δημοκρατες μορφωμενοι και παλευουν για την ευρωπη κτλ κτλ κτλ , μονο εγω βλεπω την ανοησια τπου επικρατει γυρω μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thodoris Prekas
    Ἄλλοι ἔστειλαν τὸν ποδοσφαιριστὴ-λαμόγιο μὲ κολλητὸ τὸν Βιολίδη ποὺ οὔτε ἑλληνικὰ δὲν μιλάει ἢ τὴν Βουλγάρα καθαρίστρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολο το ανθελληνικο κωλοπαιδαριο γαυγιζε απο το πρωι ως το βραδυ για του ναζι εγκληματιες και αλλες παπαριες. Αυτο το βρωμοαληταριο την ωρα που μας ληστευει, μας σκοτωνει, διωχνει τους ελληνες απο την χωρα τους και μιξαρει τον πληθυσμο με εκατομμυρια αλλοδοξους τριτοκοσμικους, φωναζει οτι το μονο ελληνικο κομμα, ειναι ναζι και εγκληματιες!! Μεχρι ποτε θα τους το επιτρεπομε?
    Η ΧΑ ειναι η τελευταια μας ελπιδα κθως και η ανοδος των πατριωτικων κομματων στην υπολοιπη ευρωπη. Η δικτατορια των βρωμερων πειρατων με τις "σοσιαλιστικες "κουρελουδες" στα πειρατικα τους καραβια, ελπιζω οτι τελειωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ακριβώς την είδε ¨"την μεγάλη νική" ;"Chacun a ses illusions"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.