5/6/14

Το μήνυμα των ευρωεκλογών

Η ανάλυση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών από τη Χρυσή Αυγή

Το μήνυμα των ευρωεκλογών
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών απεδείχθη μια μεγάλη πολιτική νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συνάμα ήττα για το ψευδεπίγραφο «συνταγματικό τόξο» και το πολιτικό του προσωπικό.

Αρχίζοντας την ερευνητική μας ματιά από τους «άλλους» θα δούμε, καταρχάς, ότι η ΝΔ έχασε 7 ποσοστιαίες μονάδες από τον Ιούνιο του 2012.
Εννοείται, φυσικά, πως αν η σύγκριση γινόταν με τις αντίστοιχες ευρωεκλογές του 2009, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για την ΝΔ, ενώ πλέον θα μιλούσαμε πλέον για την απόλυτη συντριβή.  
Ακόμη και τώρα, όμως, η ΝΔ έχασε το 1/4 της εκλογικής της επιρροής σε σχέση με πριν από 2 χρόνια. Και όμως, ο Σαμαράς, σαν να μην τρέχει τίποτα, έκανε μια «ανάλυση» του αρνητικού αποτελέσματος, η οποία έβγαζε τη ΝΔ περίπου ως νικητή… 
Ο τύπος αυτός, ο οποίος αποτελεί την επιτομή της πολιτικής ψευδολογίας, έχει καταφέρει να οδηγήσει τη ΝΔ στα πρόθυρα της διάσπασης και της διάλυσης. Αν, μάλιστα, δούμε και το στραπάτσο των υποψηφίων της ΝΔ στις Περιφέρειες Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και στους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιώς, τότε η ήττα της ΝΔ αποκτά ακόμη πιο ευρεία διάσταση.

Από την άλλη μεριά, ο ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε «πολύ λίγος» για να μπορέσει για να μπορέσει να φανεί ως ο απόλυτος κυρίαρχος.
Η όποια νίκη του βασίζεται περισσότερο στην κυβερνητική ανυπαρξία παρά στις δικές του ικανότητες. Έμεινε στα ίδια ποσοστά με αυτά του Ιουνίου του 2014, αλλά σε επίπεδο ψηφοφόρων έχασε περίπου 140.000 ψήφους. Αναμφισβήτητα, λοιπόν, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν μπορεί να θεωρηθεί θετικό για το μόρφωμα της Κουμουνδούρου.

Ακόμη πιο τραγελαφικά, όμως, είναι τα πράγματα για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι τόσο υπερήφανο για το παρελθόν του ώστε μεταμφιέστηκε σε «Ελιά», για να σώσει τα προσχήματα. Η «Ελιά», λοιπόν, έλαβε το 8% των ψήφων και ορισμένοι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, με απύθμενο και απίστευτο θράσος, παρουσίασαν το όλο σκηνικό ως… θρίαμβο του Βενιζέλου!

Για να το γελοίο της όλης υπόθεσης υπενθυμίζουμε ότι η… θριαμβεύουσα «Ελιά» έχασε το 1/3 της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με τον Ιούνιο του 2012, ενώ αν οι συγκρίσεις γίνουν με τις ευρωεκλογές του 2004 (36,64%) και τις βουλευτικές του ιδίου έτους (43,92%), τότε μιλάμε για ολική πανωλεθρία και απόλυτη εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη της Χώρας. Το περιβόητο και πολυδιαφημισμένο «Το ποτάμι» του συστημικού δημοσιογράφου Θεοδωράκη φάνηκε κατώτερο των προσδοκιών των αφεντικών και των προαγωγών του αντιπαθητικού αυτού «νούμερου». Μπορεί ο καθεστωτικός τύπος να «έσπρωχνε» σκανδαλωδώς το τεχνητό αυτό ανοσιούργημα (με κορυφαίο, φυσικά, το «Έθνος», το οποίο είχε γράψει ότι «το ποτάμι» αγγίζει το 15%...), αλλά οι διαθέσεις του Λαού ήταν πολύ διαφορετικές.  

Εν τούτοις, το γεγονός ότι ένα φτηνό κατασκεύασμα, το οποίο βασιζόταν σ’ έναν τύπο που η παρουσία του θύμιζε πολύ περισσότερο stand up comedy παρά σοβαρή πολιτική παρουσία, έλαβε έστω αυτό το 6,6% αποτελεί ένα δείγμα για την αποπολιτικοποίηση και την «χαβαλέ» διάθεση που έχει ένα μέρος του κόσμου. Το ΚΚΕ ανέβηκε λίγο σε σχέση με την πανωλεθρία του 2012, είναι όμως ολοφάνερο ότι η παρουσία του στο πολιτικό σκηνικό βασίζεται πάνω στην δύναμη της συνήθειας και της πλήρους αποδοχής του από το σύστημα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απεδείχθη τελικά ότι ο πολιτικός τους βίος θα έχει πολύ μικρότερη διάρκεια από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Ίσως να μην φτάσει καν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Όσο για την ΔΗΜΑΡ, το βράδυ της 25ης Μαρτίου γράφτηκαν οι τίτλοι του τέλους για τους απογόνους του ΚΚΕ Εσωτερικού και των θαυμαστών του «συντρόφου» Τσαουσέσκου. Ένα κόμμα, το οποίο πρωτοστάτησε στην διοχέτευση αισχροτήτων και μίσους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με διάφορους χυδαίους εθνομηδενιστές, όπως η Ρεπούση, ο Παπαδόπουλος, ο Μαργαρίτης κτλ.

Και μέσα σ’ όλο αυτόν τον ορυμαγδό των καθεστωτικών κομμάτων, ο αναμφισβήτητα Μεγάλος Νικητής των εκλογών ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Με τον Αρχηγό Μας και άλλους τέσσερις Βουλευτές αδίκως προφυλακισμένους, με όλη την υπόλοιπη Κοινοβουλευτική Ομάδα να κατηγορείται κι αυτή, με άλλους Συναγωνιστές επίσης αδίκως προφυλακισμένους, με πλήρη αποκλεισμό από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και ταυτόχρονη αρνητική προπαγάνδα εναντίον μας, με την κρατική χρηματοδότηση κομμένη εδώ και πολλούς μήνες, με επιχείρηση νοθείας στις κάλπες και, πολύ περισσότερο, με δύο δολοφονημένα Αδέλφια μας από το παρακράτος του καθεστώτος, εν τούτοις, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε μια αύξηση 35% της εκλογικής της δύναμης, γινόμενη και επισήμως το Τρίτο Πολιτικό Κόμμα της Ελλάδας.

Σ’ όλους όσοι θεωρούν ότι εφησυχάζουμε και είμαστε ευχαριστημένοι που φτάσαμε ως εδώ, τους διαβεβαιώνουμε ότι ικανοποιημένοι θα είμαστε μόνον όταν νικήσουμε και απελευθερώσουμε την Πατρίδα από τους διεθνείς τοκογλύφους και το ντόπιο υπηρετικό τους προσωπικό.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

5 σχόλια:

  1. Οι τσαμπουκάδες και τα ουρλιαχτά δεν οδηγούν πουθενά! Κατανοητό το αίσθημα αγανάκτησης, αλλα ο ελληνικός λαός τους έδωσε ένα μεγάλο μήνυμα, γίνετε υπεύθυνοι!

    Πρώτα από όλα, πρέπει να αποκτήσουν ένα αληθινό και ξεκάθαρο πρόγραμμα, για όλα τα ζητήματα της χώρας, δεύτερο πρέπει να εγγυηθούν στους πολίτες ότι δεν αποτελούν απειλή για τη Δημοκρατία! Πρέπει δηλαδή να αποτινάξουν έμπρακτα τις νεοναζιστικές ρετσινιές, οι οποιες είναι εν μέρει δικαιολογημένες και να εντάξουν στις γραμμές τους και νέα πρόσωπα και ει δυνατό όσο πιο αξιόλογους και φρέσκους ανθρώπους!

    Δυστυχώς μετά το θάνατο της Νέας Δημοκρατίας, μια πατριωτική παράταξη είναι απαραίτητη, τη ζητα ο κόσμος, αλλα δεν μπορεί αυτή η παράταξη να ηοολιγανιζει χωρίς να εκφράζει πραγματικά ουσιαστικές και ξεκάθαρες απόψεις!

    Πρέπει να ξεπεράσουν τις αγκυλώσεις τους, να αποτινάξουν τα ρατσιστικά γελοία, που κατά καιρούς πετούν τα στελέχη τους, πρέπει να αποτινάξουν τα αντί-αισθήματα τους και να είναι έτοιμοι να πράξουν εκείνο που πρέπει για το συμφέρον της πατρίδας και του έθνους! Πρέπει να αποδείξουν την τιμιότητα και τη νομιμοφροσύνη τους και επαναλαμβάνω το σχέδιο τους για τη χωρα!

    Το τι δεν ελέγχονται από το σύστημα σημαίνει ότι πρέπει να παλέψουν πολύ περισσότερο, δε σημαίνει σε καμια περίπτωση ότι πρέπει να υποταχθούν, αλλα θα πρέπει να εκπέμπουν υγεία και καλαισθησία και όχι "hooliganismo.

    Εθνικιστής ήταν και ο Θρασύβουλος των Αθηνών και ο Περικλής, αλλα ήταν και δημοκράτες και δεν ήταν και ρατσιστές! Πρέπει λοιπόν να υπάρχει υπευθυνότητα! θα δυναμικη και την αποφασιστικοτητα και τον τσαμπουκα τον εδειξαν, τωρα ας δειξουν και την ποιοτητα εκεινη, που απαιτει το εthνος και η χωρα, για να βγουμε απο τον βουρκο και εκεινα που απεχθανονται οπως την αλα καρτ δικαιοσυνη, θα πρεπει να εγγυhθουν πως θα τα εξαλειψουν για παραδειγμα, οπως πως θα εξαλλειψουν και την εμφανη ελλειψη δημοκρατιας!

    Και για να πεισουν πραγματικα, πρεπει να ενταξουν καινουρια καταξιωμενα προσωπα, πρεπει να αλλαξουν τακτικη αν οντως λενε την αλιθεια και δεν ειναι απλως αλλο ενα πλοκαμι του συστηματος, οπως πολλοι αναμεσα τους κι εγω φοβομαστε, τωρα αρχιζουν τα δυσκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς alexandro, λετε "αλλα ο ελληνικός λαός τους έδωσε ένα μεγάλο μήνυμα, γίνετε υπεύθυνοι!"
    Αχ βρε αλεξανδρε, μιλας σα να απευθυνεσαι σε παιδακια του δημοτικου που καπου κανουν λαθος! Πρακτορες ειναι. πρακτορες και δοσιλογοι. Χωρις καμια εθνικη αξια. Λαμογια ειναι. Τους δωσανε κατι κουρελουδες-σημαιες με κατι βλακωδη συνθηματα και παγιδευσανε μια ολοκληρη χωρα, εναν ολοκληρο πολιτισμο. Ειναι ο,τι πιο αισχρο βρωμιζει αυτον τον αγιο τοπο. σκουληκια ειναι με θρασος απυθμενο, με μισος για την χωρα αυτη απυθμενο, με μισος για οτιδηποτε ελληνικο απυθμενο. Αυτο το δηλητηριο ρεει απο απο αυτην την γυναικα δηλητηριο τη ρεπουση. Αλλα και η δραγωνα ειναι ενα επισης δειγμα γυναικας δηλητηριου που μας μισει θανασιμα. Αρα ο λαος δεν τους εστειλε ενα μηνυμα. Ο λαος εκανε μια υστατη προσπαθεια να απαλλαγει απο αυτο το σιωνιστικο αληταριο. και τα καταφερε ως ενα βαθμο. Στις επομενες εκλογες πιστευω οτι θα επιστρεψει μαζικα στην πατριδα μεσα απο την χρυση αυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακολουθώ το ιστολόγιο σας καθημερινά και νομίζω ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά , αλλά νομίζψ ότι ήταν χοντρό φάουλ να δημοσιεύσετε κείμενο του Μάστορα. Πρώτον γιατί δεν πρόσφερει τίποτα στην ενημέρωση μας, αυτά που λεεί για τα κόμματα (πλην της ΧΑ) έχουνε αναφερθεί από τα ΜΜΕ εκατοντάδες φορές. Δεύτερον ο Γιώργος Μάστορας είναι ο ιδεολογικός υπεύθυνος της ΧΑ, μέγας θαυμαστής του Γκέμπελς νομίζει ότι ότι μπορεί να του μοιάσει και να γράφει περισπούδαστες, αλλά επειδή τα εφόδια του είναι ανύπαρκτα, γράφει αφελείς αναλύσεις.
    Σχετικά τωρα με τα ποσοστά της ΧΑ, πριν τη δολοφονία του Φύσσα η ΧΑ συγκέντρωνε ποσοστά γύρω στο 17-20% ήταν τότε που ο Μπαλτάκος έλεγε να συγκυβερνήσουν και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου από τον Σκάι ζητούσε μια σοβαρή ΧΑ. Μετά τη δολοφονία του Φύσσα, που είδαν όλοι περί τίνος συμμορίας πρόκειται που δεν διστάζει να δολοφονεί, αλλά και να λειτουργεί με λογική μπράβων (όπως τότε που έπαιρναν χρήματα από λαθρομετανάστες προκειμένου να πουλούν την πραμάτεια τους και να μην τους ενοχλούν οι Χρυσαυγίτες)τα ποσοστά άρχισαν να πέφτουν. Συγκρατήθηκαν από δύο γεγονότα, τη δολοφονία των χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο και την κασέτα του Κασιδιάρη με τον Μπαλτάκο. Αν δεν έβγαινε αυτή η κασέτα και αν δεν εκβίαζε με αυτήν ο Κασιδιάρης την κυβέρνηση θα ήταν και αυτός στη φυλακή. Τα ποσοστά της ΧΑ συγκρατήθηκαν στο 9% και όχι φυσικά 15% που λέγαν μέσα από τη σελίδα τους ότι θα πάρουν στις ευρωεκλογές ή ότι θα βγάλουν τον Κασιδιάρη δήμαρχο στην Αθήνα. Φυσικά κιτρινες ιστοσελίδες και εκβιαστες δημοσιογράφοι στις βοθροσελίδες τους εμφάνιζαν δημοσκοπήσεις μαίμουδες που τους έδειχναν στο 20%, 30% και 40% αναλόγως πόσο αφελείς είναι αυτοί που τις διαβάζουν. Τώρα όμως ο γκεμπελίσκος Μάστορας δεν γράφει τίποτα για τα 20 που περίμενε στις εκλογές, αλλά ότι είναι θρίαμβος ότι από το 6 πήγαν στο 9%. Θρίαμβος για τον Μάστορα είναι ότι ολόκληρη η συμμορία δεν βρίσκεται στη ψειρού, αλλά γι'αυτό ας όψεται ο Αντωνάκης και οι "πανούργοι" σύμβουλοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Γιώργης ο Μάστορας είναι σπουδαίος αναλυτής έχει όλα τα φόντα για ψηλά, εδώ ο Γιακουμάτος και Κουλούρης έγιναν υπουργοί γιατί όχι και ο Γιώργης ο μεταλάς Μικρό βιογραφικό του....

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΣΙΑΚΑΣ - Ο Μάστορας
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

    Ο Γιώργος Μισιάκας, από τα παλιότερα στελέχη της οργάνωσης, είναι μόνιμος αρθρογράφος στην εφημερίδα της Χ.Α. με το ψευδώνυμο «Γιώργος Μάστορας».

    Για πολλούς θεωρείται ο «Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ» της Χ.Α. λόγω της εμμονής του στην ανάλυση ιδεολογικών θεμάτων.
    Στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’90 υπήρξε ο επικεφαλής του μετώπου νεολαίας και υπέγραφε την ομώνυμη στήλη. Όντας φανατικός θαυμαστής του συγκροτήματος Manowar, μετονόμασε αργότερα τη στήλη του σε «Μυστικό του Ατσαλιού».
    Μέσα από την αρθρογραφία του, ο Γιώργος Μισιάκας ή «Μάστορας» αποκαλύπτει τα «μυστικά» των πολύπλοκων ιδεολογικών μονοπατιών που ένας χρυσαυγίτης πρέπει να γνωρίζει για να μη χαθεί στο χάος των αντιφάσεων της ιδεολογίας του.

    Στις 25/7/97 ο Μισιάκας, απευθυνόμενος προς όσους αντιστέκονται στην εξάπλωση της φασιστικής βίας, έγραψε τα εξής:

    «Είναι καιρός να αντιληφθείτε ότι οι δρόμοι μάς ανήκουν πλέον ολοκληρωτικά, χωρίς κανένα ίχνος παραχώρησης. Μπορείτε να αλλάξετε μυαλά και να πορευθείτε στον δρόμο μας, τον δρόμο της Φύσης, της Δύναμης και της Ανθρώπινης Ιστορίας. Κάντε το, ειδάλλως εξαφανιστείτε από μπροστά μας γιατί ΕΜΕΙΣ, οι Δυνατοί, θα σας λιώσουμε σαν τα σκουλήκια».


    Για να ακολουθήσει η προτροπή προς τους νεολαίους του:

    «Τσακίστε με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο, ό,τι κι αν χρειαστεί, τον κάθε βλάκα που θα τολμήσει να αμφισβητήσει εσάς και τις Ιδέες σας. Κάντε τους να μετανιώσουν για τις επιλογές τους...».


    Αυτοθεωρούμενος ως γνήσιος εθνικοσοσιαλιστής, ο Μισιάκας δεν παραλείπει μέχρι σήμερα να καταλήγει τα κείμενα μίσους του με τη φράση «Ζήτω η Νίκη!». Είναι φυσικά η ελληνική εκδοχή του γερμανικού “Sieg Heil”...


    Παράλληλα με την «ιδεολογική» του δράση, ο Μισιάκας ή «Μάστορας» συμμετέχει στο “hatecore” (σύμφωνα με τη σχετική ορολογία) συγκρότημα των Iron Youth. Πρόκειται για ένα γκρουπ που η «μουσική» του παραγωγή εναλλάσσεται μεταξύ ακατάπαυστου σφυροκοπήματος και γκαρίδων που εξυμνούν τον Χίτλερ, τη βία και το ρατσιστικό μίσος.


    Αν είστε περίεργοι να πάρετε ένα δείγμα μουσικής γραφής που αναδύουν τα τραγούδια της «σιδηράς νεολαίας» του «Μάστορα», μπορείτε να επισκεφθείτε με δική σας ευθύνη τον παρακάτω σύνδεσμο:
    http://hellenicnationalistmusic.blogspot.com/2011/07/iron-youth.html

    Τέλος, θα ήταν άδικο να μην κάνουμε μνεία στη διατριβή του μεγαλοστελέχους της Χ.Α., ένα έργο-σταθμό στην επιστημονική καταγραφή της μουσικής ιστορίας. Είναι η «Ιστορία της white power μουσικής» που εξέδωσε τον Αύγουστο του 2003.

    Τι πραγματεύεται αυτό το βιβλίο; Χωρίς σχόλια αντιγράφουμε από το οπισθόφυλλο:

    Για πρώτη φορά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως, ένα βιβλίο που περιγράφει αναλυτικά την ιστορία της White Power μουσικής σκηνής. Το Εθνικιστικό ροκ αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους τροφοδότες των Εθνικιστικών και Εθνικοσοσιαλιστικών Κινημάτων σ' όλο τον Λευκό κόσμο τόσο σε επίπεδο νέων οπαδών όσο και οικονομικής ενίσχυσης.
    Ποια είναι όμως αυτή η απαγορευμένη μουσική που ξυπνάει τα φυλετικά ένστικτα χιλιάδων Λευκών Νέων σ' όλο τον κόσμο και προκαλεί ποινικές διώξεις από το εβραιοκρατούμενο σύστημα;
    Πώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου το Εθνικιστικό ροκ;
    Ποιες είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται ο ήχος του; "Oi!", "White Power Metal", "Hatecore", λέξεις μισητές για τους απατεώνες της μουσικής βιομηχανίας που ήρθε πλέον ο καιρός να γίνουν ευρύτερα γνωστές και στη χώρα μας.
    Μια προσεγμένη έρευνα και μελέτη η οποία στοιχειοθετεί το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου και θα σας οδηγήσει σ' έναν μουσικό κόσμο όπου το ξίφος και η ηλεκτρική κιθάρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη Σωτηρία της Λευκής Φυλής.
    πηγη http://jungle-report.blogspot.gr/2012/05/2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.