13/8/14

Κύπρος Χρυοσοστονίδης: Η νίκη του Ερντογάν θα επηρεάσει το Κυπριακό

Η νίκη του Ερντογάν πιθανόν να ανεβάσει την αλαζονεία του στα ύψη κάτι που θα έχει επιπτώσεις στο κυπριακό, υποστήριξε ο νομικός Κύπρος Χρυσοστομίδης.
 
Σχολιάζοντας στις «Τομές στα Γεγονότα» της τηλεόρασης Σίγμα τη θριαμβευτική νίκη του Ταγίπ Ερντογάν, ο δρ Χρυσοστομίδης χαρακτήρισε την πολιτική του νέου Τούρκου Προέδρου «έξυπνη», αφού, για άλλη μια φορά κατάφερε να επιβληθεί. "Απώτερος σκοπός για τον Ερντογάν είναι να γίνει ο Πρόεδρος Χαλίφης", είπε χαρακτηριστικά.Σε ό,τι αφορά το κυπριακό, ο δρ Χρυσοστομίδης ανέφερε ότι η νίκη του Ερντογάν πιθανόν να ανεβάσει την αλαζονεία του στα ύψη και ως εκ τούτου να μην υποχωρεί εύκολα από τις θέσεις τους.
 
"Αν η αλαζονεία του δεν γίνει απόλυτη, τότε ίσως επιδιώξει λύση για το κυπριακό πρόβλημα. Ωστόσο,  η λύση που επιδιώκει ο Ερντογάν θα είναι τουρκική", ανέφερε.
 
Από την άλλη, η Τουρκία, πρόσθεσε ο Νομικός, αντιμετωπίζει προβλήματα στην περιοχή της. «Είναι πιθανόν ενόψει των πολλών προβλημάτων της να αποφασίσει να κάνει υποχωρήσει σε ζητήματα όπως το κουρδικό».
 
Ο έλεγχος της Κύπρου αποτελούσε πάντα τον στόχο της Τουρκίας. Από μας εξαρτάται πώς θα χειριστούμε τα νέα δεδομένα τόσο στην περιοχή μας όσο και στο εσωτερικό της Τουρκίας, δήλωσε.
Σημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.