8/10/14

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή ότι υπάρχει θέμα στροφής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο θέμα της προεδρίας της Δημοκρατίας.

Μάλιστα χαρακτήρισε την στροφή ως ύποπτη και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρασκηνιακές ομιλίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την κυβέρνηση.
«Το αποδέχθηκαν και το παραδέχθηκαν χθες γιατί με διέγραψαν και δεν έχουν αιτιολογία για τη διαγραφή μου, άρα είναι ύποπτοι. Όλες οι δηλώσεις τους δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά» υπογράμμισε με νόημα η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει κανένα πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος σχολιάζοντας την κόντρα της με τον Πέτρο Τατσόπουλο είπε χαρακτηριστικά, «ο κ. Τατσόπουλος ονειρεύεται γάμους και χαρές για να δώσει προίκα στα Ποτάμια και στις Ελιές».



http://www.tribune.gr/politics/news/article/78701/rachil-makri-anel-echoun-ipopti-stasi-vinteo.html

5 σχόλια:

  1. Έχει απόλυτο δίκιο η Μακρή ! Όταν βγαίνει βουλευτής στον Τράγκα και λέει θα ψηφίσω πρόεδρο δημοκρατίας υπό προυποθέσεις είναι εντός κομματικής γραμμής ? Και είναι εκτός η Μακρή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μελάς δηλώνει συνεχώς εδώ και καιρό, ότι θα ψηφίσει για πρόεδρο εφόσον το "πρόσωπο" θα είναι σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μακρή είναι τρελλή για δέσιμο, όπως και οι ψηφοφόροι της! Τι να λέμε τώρα; Μία αγράμματη κοπέλα με περίσσευμα θράσους που πιστεύει σε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας και νομίζει πως έχει το αλάθητο του Πάπα! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυρία έχει ξεφύγει εντελώς και χρησιμοποιεί μόνο τη λιγότερο από μισή αλήθεια...

    Δεν λέει καθόλου το γεγονός το ότι ενώ ήταν στο νοσοκομείο έστειλε τον άνδρα της να μιλήσει για αυτήν στο συνέδριο του ΕΠΑΜ!!!
    Αυτό τί είναι ;;;
    Αν ήμουν στους ΑΝΕΛ μόνο για αυτό θα της ζητούσα τον λόγο στα κομματικά όργανα και την διαγραφή της ...και τόσα άλλα που την βαραίνουν...πολύ απλά η κυρία είναι τρελή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.