21/11/14

Συρία: Διεθνή συνεργασία κατά των τζιχαντιστών επιθυμεί ο Ασάντ


REUTERS/SANA
O Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασάντ, αναφερόμενος στο Ισλαμικό Κράτος, είπε ότι η οργάνωση αυτή δεν εμφανίσθηκε από το πουθενά, αλλά από τις λανθασμένες και επιθετικές πολιτικές αυτών που εξαπέλυσαν πόλεμο εναντίον της Συρίας.
Την ανάγκη διεθνούς συνεργασίας προκειμένου να ηττηθεί η τρομοκρατία και οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος  τόνισε την Πέμπτη ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασάντ.
«Η υποστήριξη χωρών φίλων του συριακού λαού, η συνειδητοποίηση από άλλες διεθνείς πλευρές του κινδύνου που αποτελεί η τρομοκρατία για την περιφερειακή και παγκόσμια σταθερότητα και μια πραγματική και ειλικρινής διεθνής συνεργασία για την αντιμετώπιση της μάστιγας αυτής θα είναι αποφασιστικά», δήλωσε ο Άσαντ κατά τη διάρκεια συνάντησής του με εκπροσώπους του κόμματος Μπάαθ, το οποίο κυβερνά τη Συρία εδώ και μισό αιώνα.
Σημειώνεται ότι για τη συριακή κυβέρνηση οι «φίλες» χώρες είναι οι σύμμαχοί της και κυρίως η Ρωσία, το Ιράν και η Κίνα.
Ο ίδιος, αναφερόμενος στο Ισλαμικό Κράτος, είπε ότι η οργάνωση αυτή δεν εμφανίσθηκε από το πουθενά, αλλά από τις λανθασμένες και επιθετικές πολιτικές αυτών που εξαπέλυσαν πόλεμο εναντίον της Συρίας.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.