24/4/15

Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ Διαψεύδει τα περί πρότασης για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη διέψευσε τους ισχυρισμούς του Αντώνη Σαμαρά ότι δέχτηκε πρόταση για να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Διαψεύδει τα περί πρότασης για την Προεδρία της Δημοκρατίας
«Είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Σταμάτη, αλλά δεν συζητήσαμε κάτι συγκεκριμένο», απάντησε ο Φ. Κουβέλης μιλώντας στον Σκάι στην αναφορά του τέως πρωθυπουργού ότι πριν από τον Σταύρο Δήμα τού είχε προτείνει μέσω του πρώην υπουργού Επικρατείας να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε πως ουδέποτε δέχθηκε τηλεφώνημα για το θέμα από τον κ. Σαμαρά ή τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ακόμα κι αν γινόταν η πρόταση, ο κ. Κουβέλης είπε ότι θα την αρνιόταν, καθώς, όπως είπε, υπήρχε απόφαση του συνεδρίου του κόμματος να μην ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να μη συνεχιστεί η συγκεκριμένη πολιτική.

Κύκλοι της ΝΔ μετά τη συνέντευξη του Φ. Κουβέλη επέμεναν ότι τα γεγονότα έγιναν όπως τα περιέγραψε ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.

ΕΘΝΟΣ

2 σχόλια:

  1. Ρε τι κελεπουρι χασαμε,παντως εκει που λεει ότι ακομα και αν του κανανε προταση αυτος θα αρνιότανε,γελασα με την καρδια μου,να είναι καλα ο ανθρωπος γιατι εχουμε αναγκη από γελιο αυτές τις στενοχωρες στιγμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζει να ασχολούμαστε με τον κυρ-Φώτη; Η απάντησή του περιέιχε και τις ακόλουθες "λεπτομέρειες":
    "Πράγματι συναντήθηκα με τον κ. Δημήτρη Σταμάτη αλλά δεν συζητήσαμε κάτι συγκεκριμένο.... Νύξεις όμως ότι έγιναν συζητήσεις με πρώην στελέχη της ΔΗΜΑΡ δεν τις αποκλείω».
    Δεν αποκλείει να γίνανε κρούσεις στο περιβάλλον του, αλλά ο Δημήτρης Σταμάτης συναντήθηκε μαζί του και συζητήσανε αόριστα, προφανώς άσχετα με την πολιτική θέματα:για το τηγάνισμα τού γαύρου, το γλυκάνισο στο τσίπουρο,το μπριλ-κριμ για τα ατίθασα μαλιά ... Η απορία είναι γιατί να σπεύσει να διαψεύσει τον Αντ. Σαμ. ; Και αφού το κάνει τι θέλει τις "λεπτομέρειες"; Αλλά μεγαλύτερη απορία είναι το γιατί ασχολούμαστε μαζύ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.