10/7/15

Μήπως τελικά έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν;

8 σχόλια:

  1. Κάποιοι ναι, κάποιοι όχι... Αλλά επικρατεί η πλειοψηφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nomizw einai o katallhloteros na foraei mplouzaki ghost busters, apo o,ti fainetai ta fantasmata peithoun kosmo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι περιπτωσάρα ο Φίλης, αλλά και ο τηλεοπτικός μαϊντανός που ακούει στο "μπουμπούκος", ο οποίος πήρε 80000+ ψήφους (ναι, αυτός που ως ο χειρότερος Υπουργός Υγείας δημιούργησε δήθεν "πλεόνασμα" με το να επιβάλει εισητήριο εισόδου στα νοσοκομεία), είναι ο ορισμός του ανωτέρω αναφερθέντος ερωτήματος "Μήπως τελικά έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν;"

    Σαν διαγωνισμός μου δείχνει, για το ποιό κόμμα έχει στη δούλεψή του το πιο γλοιώδη εκπρόσωπο. Βέβαια, δεν μετέχεχουν στο πάνελ ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ κλπ που θα έσπαγαν τα κοντέρ, αλλά μια ιδέα την έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mans,

      ανεξαρτήτως αν συμφωνούμε για το ποιόν των ανθρώπων αυτών, πρέπει να πούμε ότι το εισιτήριο στα Νοσοκομεία δεν έβγαλε πλεόνασμα.
      Ήταν συνδεδεμένο απευθείας με τον ΕΟΠΥΥ.
      Εκεί πήγαινε το εισιτήριο των 5 ευρώ.

      Διαγραφή
    2. @ Simaioforidis,

      Δεν αντιλέγω. Εάν πρόσεξες, η λέξη "πλεόνασμα" είχε γραφεί εντός εισαγωγικών (ειρωνικά), για να δείξει το απατηλό τέχνασμα της προηγούμενης κυβέρνησης που προσπαθούσε να πείσει οτι ενω χρωστάμε, έχουμε και πλεόνασμα.

      Ένα από τα μέγιστα λάθη της ΝΔ είναι η παραμονή του μπουμπούκου στη θέση αυτή. Η εκπροσώπησή της από τον "πενήντα κιλά βιβλία", είναι ότι χειρότερο. Εξαιτίας του, η ΝΔ χάνει ισχύ. Κάθε φορά που μιλάει ο μπουμπούκος, τα ποσοστά της ΝΔ παίρνουν τον κατήφορο... αλλα για να το καταλαβουν τα τζιμάνια της ΝΔ, φαίνεται οτι δεν αρκούν 2 "εκλογικές ήττες" μέσα σε 6 μήνες και πρέπει να υποστούν κι άλλη συντριβή.

      Διαγραφή
    3. Δεν κάνω την ίδια εκτίμηση για το "εκτόπισμα" του Γεωργιάδη.
      Έχω την εντύπωση ότι έχει πολλούς ακροατές στο κομματικό ή και στο ευρύτερο πατριωτικό ακροατήριο, καλώς ή κακώς.
      Ανεξαρτήτως αυτού, μια και τον ανέφερες, πρέπει να πω την αλήθεια: σέβομαι απόλυτα το γεγονός, ότι ενώ έμεινε ορφανός και από πατέρα (στην αρχή) και από μητέρα (στη συνέχεια), σε ηλικία 19 ετών, παρ' όλ' αυτά τελείωσε το Πανεπιστήμιο, συνέχισε την οικογενειακή επιχείρηση και όλα αυτά την ίδια περίοδο που πολλοί συνομήλικοί του ασχολούνταν με "άλλα".

      Διαγραφή
  4. Έχω βαρεθεί να ακούω αυτήν την ερώτηση η οποία τελικά θέλει να μας πείσει πως είμαστε σαν τα προδοτικά μούτρα τους. 'Οχι κύριε Καλεντερίδη, η ερώτηση είναι λάθος. Θα έπρεπε να ρωτήσετε καλύτερα το εξής: "Μήπως το πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (σε όλες τις παραλλαγές του) είναι το μεγαλύτερο κόλπο όλων των εποχών;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. " Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν ". ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ. Δεν διδασκεται στα Ελληνικα σχολεια. Διδασκεται στα σχολεια των "κακων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.