17/7/15

Αυτή είναι η σωστή και πατριωτική ελληνική σκέψη

Δημοφώντας έφα: Οι κυβερνώντες κατατάσσονται στην ίδια συνομοταξία με τα άλλα ασπόνδυλα όσον αφορά τις απίστευτες υποσχέσεις που έδιναν προεκλογικά και μετεκλογικά
Δεν καταλαβαίνω από που συμπεραίνουν κάποιοι ότι δίνεται άφεση αμαρτιών στους προηγούμενους. Προφανώς σε κάθε άρθρο που ασκεί κριτική στους απίστευτους τύπους που κυβερνούν θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται και ένα "ναι μεν αλλά οι προηγούμενοι ...." διαφορετικά θα λέει την μισή αλήθεια και θα είναι προπαγάνδα. Τέτράγωνη λογική δηλαδή. 
Τους προηγούμενους τους κρίναμε και τους καταδικάσαμε το τι θα ψηφίσουμε στο μέλλον έχει να κάνει με το μη χείρον. Επίσης η ψήφος μας θα κριθεί με βάση τα πεπραγμένα και όχι με βάση τι φαντάζομαι ότι θα κάνανε αν είχαν παραμείνει οι άλλοι στην κυβέρνηση.
Με βάση λοιπόν την υπάρχουσα πραγματικότητα οι απίστευτοι κατάφεραν σε 6 μήνες να φέρουν χειρότερη συμφωνία και από τον γίγαντα ΓΑΠ. Κατάφεραν σε 6 μήνες το 1 δις του Χαρδούβελη να το μετατρέψουν σε 15, κατάφεραν το πλεόνασμα να το κάνουν έλλειμα και την ψευδοανάπτυξη βαθιά ύφεση.
Άρα μέχρι στιγμής οι κυβερνώντες κατατάσσονται στην ίδια συνομοταξία με τα άλλα ασπόνδυλα όσον αφορά τις απίστευτες υποσχέσεις που έδιναν προεκλογικά και μετεκλογικά, σε χειρότερη θέση όσον αφορά τα "επιτεύγματα" στην οικονομία και εξακολουθούν να έχουν πλεονέκτημα όσον αφορά την διαφθορά επειδή ο χρόνος διακυβέρνησής τους είναι μικρός.
Προσωπικά θέλω να παραμείνουν για μεγαλύτερο διάστημα στην κυβέρνηση γιατί οι ίδιοι που έφεραν την συμφωνία οφείλουν και να την εφαρμόσουν, αλλά ψήφο εμπιστοσύνης από εμένα δεν έχουν ούτε και "ηθικό" πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους θεωρώ ότι έχουν.
Αν τώρα κάποιοι αλληθωρίζουν προς τα πολύ δεξιά, προσωπικά δεν θα ψήφιζα ποτέ κόμμα που έχει μέλος έστω και ένα άτομο θαυμαστή αυτών που έκαψαν δύο φορές το σπίτι του παππού μου. Αυτό είναι ευχή και κατάρα από τον πατέρα μου.

Σχόλιο στην ανάρτηση
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/07/30_16.html?showComment=1437116175438#c8876534476424302031

2 σχόλια:

  1. Σε τι διαφέρει αυτή η κυβερνητική παρωδία απ΄τους προηγούμενους, πέραν του ότι ΚΑΤΌΡΘΩΣΕ να φέρει μεγαλύτερο μνημόνιο και πέραν του ότι απευθύνεται σε διαφορετικό κομματικό ακροατήριο;;;;
    Η μήπως να πιστέψουμε ότι τα καημένα τα παιδιά είχαν αγαθές προθέσεις και εκ βιάστηκαν. Ο μόνος εκβιασμός που υπέστη η κυβέρνηση προέρχεται απ την κομματική της πελατεία και απ τα χιλιάδες ψέμματα με τα οποία φλόμωσε την κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια.
    Το δυστύχημα είναι πως όταν εθίζεται κάποιος στο ψέμα στο τέλος το περνά και ίδιος για αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν αρχισουμε να μετραμε αυτους που μας εκαψαν το σπιτι , τη ''γουνα'' , το μυαλο
    Δεν προκειται να ξαναψηφισουμε τιποτα τα βουνα θα παρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.