12/7/15

Π. Καμμένος: Θέλουν τη συντριβή μας

Έως εδώ «Όριό μας η απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Τα όρια των Ελλήνων είναι η απόφαση του συμβουλίου αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σημειώνει μέσω Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
«Απεδείχθη οτι θέλουν την συντριβή ΜΑΣ. ΕΩΣ ΕΔΩ», συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Ναυτεμπορική

5 σχόλια:

  1. Ταύτισαν το συμφέρον τους με της πατρίδας, όλοι, τα ίδια έλεγαν και οι προηγούμενοι τα ίδια και η Ζωή, είναι το ίδιον χαρακτηριστικό της απολυταρχίας, γιατί είναι προφανές ότι αυτό που γράφει το γράφει αρχικά για την κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό κορυφώθηκε με το ψευτοδημοψήφισμα και τώρα μας έχουν πάρει στο λαιμό τους, μας κρατάνε από όλες τις πλευρές! Ό,τι ζητήσει η πατρίδα όχι ο Καμμένος, η Ζωή και το κακό συναπάντημα!

      Διαγραφή
    2. Απολυταρχία και φασιστική άποψη ειναι το να περιγράφεις σαν ψευτοδημοψηφισμα την επιλογή του Ελληνικού λαού . Κακό συναπάντημα ειναι οι ύαινες που μαζεύτηκαν ξαφνικά και νομίζουν οτι ξέρουν τη λύση του Ελληνικού προβλήματος. Μου θυμίζουν λίγο τον Παπαδόπουλο και τους λοχαγούς του που με έδιωξαν στην προσφυγιά. Το γελοίο μαζί σου και όλων αυτών εδώ μέσα που ξαφνικά ανακάλυψαν οτι η Ζωή, ο Τσιπρας και γενικά η ΝΥΝ κυβερνώντες φταίνε για την κατάσταση της ΕΛΛΑΔΑΣ. Τόσα χρονια που διαβάζω αυτο το ιστεολογιο δεν διάβασα για προηγούμενες καταστάσεις και άφρονες χειρισμούς. Τωρα βρήκαν καταφύγιο οι καθε λόγοις φασιστες και εθνοπατέρες για να στήσουν χορό πάνω στα συντρίμμια μπας και πάρουν αυτοί την Εξουσία. Αν θέλετε αντιπολιτευςη κάντε την σωστά και δημοκρατικά. Αν θέλετε σωτηρία για την Ελλαδα δώστε μας λύσεις και οχι βρισιές και αερολογίες . Δυστυχώς όμως δεν έχετε λύσεις ούτε και τα αρχιδια να σηκώνεται το κεφάλι ψηλά. Δεν εχεται αξιοπρέπεια και καταφευγεται σε φτηνές και ηληθιες κραυγές απελπισίας όπως 'Σάββα κάνε κατι' ' Σάββα εςυ μπροστά και μας καθοδηγασ' Σάββα στα άρματα να σκοτώσουμε τους προδότες αριστερούς. Το μόνο που ξέρετε και πάντα ξέρατε σε αυτή την όμορφη χώρα ειναι να ακολουθήτε σαν Μουννολυκοι τον αρχηγό Μουννολυκο μπας και αρπάξετε και εσείς μια μπουκιά κρέας απο το ψοφίμι. Δώστε και εισηγήθηκε λύσεις. Τουλάχιστον αυτοί προσπαθούν, τουλάχιστον να περισώσουν αν μη τι αλλο την αξιοπρέπεια ενός λαού. Αξιοπρέπεια την οποια εσείς δεν εχεται αλλα ούτε και είχατε.

      Διαγραφή
    3. Ιάκωβε
      διαπιστώνω ότι συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι ένα λάθος.
      Δηλαδή τι άλλο να πάθει η Ελλάδα για να αντιληφθείς το λάθος.
      Είναι γενναιόττηα να παραδέχεσαι το λάθος.
      Αυτό που κάνει η Τσίπρας και η ομάδα του, να διαπραγματεύεται ένα σχέδιο, κατά πολύ χειρότερο από αυτό που απέρριψε ο λάος, αυτό είναι φασιστικό και όχι αυτά που λέει ο Αλέξανδρος.
      Με το ΟΧΙ ήθελε ο Τσίπρας να ξεπεράσει δικά του, προσωπικά και κομματικά διέξοδα, και έτσι δίχασε το λαό και ενίσχυσε τη θέση των αντιπάλων και των εχθρών της Ελλάδας στην ευρωζώνη.
      Τι δεν καταλαβαίνεις
      Έκανε τους πολίτες συνενόχους, για να συνεχίζουν να τον στηρίζουν.

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς, Σάββα. Απέρριψε τις προτάσεις Γουνκέρ τής 26ης Ιουνίου ως ασύμφορες, ενώ είχαν διαφορά ~ € 60 εκατομμ. μόνο. Παράτησε την συζήτηση, ήλθε στην Ελλάδα, διοργάνωσε εντός πέντε ημερών δημοψήφισμα, στο οποίο ο καθένας ψήφισε ότι καταλάβαινε, στην συνέχεια συνέταξε προτάσεις όμοιες μ' αυτές που είχε απορρίψει κι έτρεξε να δει τι μπορεί να περισώσει από τα συντρίμμια που προκάλεσαν οι ψευτοτσαμπουκάδες του.

      Είχε, όμως, προειδοποιηθεί από τον πρώην ΥΠΟΙΚ του για τις προθέσεις των "σκληρών" της ΕΕ και, ως πρωθυπουργός, όφειλε να τις λάβει υπ' όψιν του.

      Δεν το έκανε, προφανώς, και τώρα μάς περνούν την θηλιά στον λαιμό. Το ερώτημα είναι πότε θα σύρουν το υποπόδιο, στο οποίο πατάμε....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.