14/11/15

Κυβέρνηση τύπου ΜΚΟ - Ηθικοί αυτουργοί στο εθνικό και ανθρωπιστικό έγκλημα Τσίπρας και Τασία

Οι πολίτες πρέπει να δώσουν τη λύση
Του Σάββα Καλεντερίδη
Ένα μεγάλο πρόβλημα αυτής της κυβέρνησης, είναι η έλλειψει υπευθυνότητας και πείρας στη διαχείριση κρατικών υποθέσεων, με τη νοοτροπία του ακτιβισμού, της αυτοδικίας και τον καταλήψεων να αποτελεί βασικό συστατικό και κονή συνισταμένη των περισσοτέρων υπουργών της κυβέρνησης και φυσικά του ίδιου του πρωθυπουργού.
Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που θεωρεί ότι διοικεί μια μη κυβερνητική οργάνωση, μια φοιτητική ή πολιτική οργάνωση της αριστεράς, παρά ένα κράτος και μια χώρα
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο οπορτουνισμός και η ελαφρότητα με την οποία διαχειρίστηκαν την υπόθεση της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων ως αντιπολίτευση, τάζοντας «λαγούς με πετραχείλια» στους πάντες, καθώς και η διαχείριση της περιβόητης διαπραγμάτευσης με τους δανειστές ως κυβέρνηση, που κανείς δεν κατάλαβε τι -και κυρίως γιατί- έκανε η κυβέρνηση επί έξι μήνες, μέχρι που φθάσαμε στο απροχώρητο, από το οποίο «γεννήθηκε» το τρίτο μνημόνιο, το οποίο είναι μακράν το χειρότερο όλων!
Χαρακτηριστικότερο όμως παράδειγμα είναι η διαχείριση του καυτού ζητήματος των προσφύγων και των λαθρομεταναστών.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος παίρνει κάτω από τη βάση στο τεράστιο ζήτημα της επιλογής προσώπων, επέλεξε ως αρμόδια υπουργό την κ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία αφού δήλωσε επισήμως ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι ανοικτά και όποιος θέλει μπορεί να έλθει και ως χώρα είμαστε υποχρεωμένοι να τον δεχτούμε, αφού δήλωσε ότι ο φράχτης στον Έβρο, που περιόρισε την είσοδο λαθρομεταναστών σε ποσοστό 99%, πρέπει να γκρεμιστεί, αφού έκλεισε τα κέντρα κράτησης, που ήταν ένα μέτρο αποτροπής για τους επίδοξους λαθρομετανάστες, ούτε λίγο ούτε πολύ μας απαγόρεψε να μιλάμε για μετανάστες, επιβάλοντας σε όλους μας να θεωρούμε τους πάντες ως πρόσφυγες.
Ενώ η περιβόητη Συμφωνία Δουβλίνο 2 λέει ότι πρόσφυγας χαρακτηρίζεται κάποιος μόνο όταν γίνεται αποδεκτή από τις αρμόδιες αρχές η αίτηση ασύλου που έχει υποβάλει.
Πριν καταστήσουν όμως η κυβέρνηση και η ανεκδιήγητη υπουργός την Ελλάδα τον πιο δημοφιλή πρώτο προορισμό λαθρομεταναστών και προσφύγων στον κόσμο, δεν φρόντισαν να πάρουν έστω κάποιο υποτυπώδες μέτρο για τη διαχείριση του προβλήματος που οι ίδιοι δημιούργησαν, στα τεράστια μεγέθη που έχει λάβει σήμερα το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Έτσι, αφού, λόγω της πολιτικής τους, μέσα σε ένα μήνα μπήκαν στην Ελλάδα όσοι λαθρομετανάστες μπήκαν σχεδόν ολόκληρο το χρόνο πέρισυ, αφού οδήγησαν στην απόγνωση τους κατοίκους των νησιών, αφού με την πολιτική τους συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες δυστυχισμένους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στα μικρασιατικά παράλια, το μόνο που κατόρθωσαν να κάνουν, είναι να μεταφέρουν τα λυόμενα της Αμυγδαλέζας στον Ελαιώνα, όπου φιλοξενούνται περίπου 200 Αφγανοί. Δηλαδή, σταγόνα στον ωκεανό.
Και αυτήν τους την κίνηση, είχαν το θράσος να παρουσιάσουν ως επίτευγμα η κ. Χριστοδουλοπούλου και ο κ. Φλαμπουράρης, εμπαίζοντας τον κόσμο και εκμεταλλευόμενοι τα παιδιά των Αφγανών, τα οποία τα παρουσίασαν να ζωγραφίζουν σε μια ωραία ατμόσφαιρα, σαν εκείνη που δείχνουν τα ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας. Τόση και τέτοια αναισθησία, αναίδεια και υποκρισία.
Το χειρότερο, την ανευθυνότητα και την ανικανότητά τους η αρμόδια υπουργός και η κυβέρνηση την έδειξαν στον υπέρτατο βαθμό εφαρμόζοντας σχεδόν επίσημα μια πολιτική υποδοχής των λαθρομεταναστών και δρομολόγησής τους προς τα Σκόπια και εκείθεν προς τις χώρες της Ευρώπης.
Τουλάχιστον δεν βρίσκεται κάποιος λογικός και υπεύθυνος άνθρωπος μέσα σ’ αυτήν την κυβέρνηση-ΜΚΟ, να τους πει ότι η πολιτική αυτή θα οξύνει το πρόβλημα, μια που οι απανταχού δυστυχείς της γης, θα βλέπουν ες αεί την Ελλάδα ως την πιο φιλόξενη και ασφαλή πύλη, για να μεταβούν στην Ευρώπη;
Το μέγεθος της ανικανότητας και της ανευθυνότητας φάνηκε περίτρανα στην περίπτωση του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη, για να είναι πιο κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια, και τελικά, μετά από διπλωματικό επιεσόδιο με τον ΟΗΕ και τις χώρες της Ευρώπης, έδεσε στον Πειραιά!!!
Αυτός ο λογικός και υπεύθυνος άνθρωπος που αναζητούμε μέσα σ’ αυτήν την κυβέρνηση-ΜΚΟ, δεν μπορεί να τους πει ότι με την πολιτική μας αυτή δεν διαφέρουμε σε τίποτα από την Τουρκία, την οποία κατηγορούμε ότι διευκολύνει τους λαθρομετανάστες να έλθουν στην Ελλάδα;
Το πρόβλημα είναι μεγάλο, τεράστιο, μπορεί να λάβει διαστάσεις που θα απειλήσουν την εθνική μας υπόσταση και ακεραιότητα και αφού αντί να το λύσειτο δημιουργεί η κυβέρνηση, τη λύση πρέπει να την βρουν οι ίδιοι οι πολίτες. Οσονούπω…

35 σχόλια:

  1. Την Κω επισκεφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Καμένος. Είχε προγραμματιστεί επίσκεψή του στο Δημαρχείο όπου τον περίμεναν αρκετές εκατοντάδων "οπαδών" του. Προκειμένου να τον προστετεύσουν κάλεσαν διμοιρία των ΜΑΤ και όταν ο κόσμος τους είδε κινήθηκε εναντίων τους. Οι "οπαδοι" του Καμένου ηρέμησαν όταν τα ΜΑΤ απομακρύνθηκαν. Όταν κατέφθασε ο Καμένος και βγήκε χαμογελαστός από το αυτοκίνητο οι αποδοκημασίες, οι ύβρεις, οι χλευασμοί δόνησαν τον αέρα. Τα μπουκάλια νερού, οι ντομάτες, τα λαχανικά και τα αυγά έπεφταν βροχή κι ο κόσμος όρμησε κατά πάνω του. Η συνοδία του, έντρομη από το πάθος και τη μανία του κόσμου προσπάθησαν να τον βάλουν στο Δημαρχείο από άλλη είσοδο, κι αυτό όμως το εγχείρημα δεν απέδωσε. Τελικά, προστατευόμενος από δεκάδες αστυνομικούς επιχείρησε να περάσει μέσα από τον κόσμο. Καμένος, συνοδία του και αστυνομικοί λούστηκαν με αυγά, ντομάτες και νερά. Όσοι πετούσαν αυγά στόχευαν τον Καμένο με αποτέλεσμα να έχει περιλουστεί από κρόκους και ασπράδια αυγών, ενώ ο τρόμος ήταν ζωγραφισμένος ατο πρόσωπό του. Όλα τούτα για την πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό, γιατί με τις χιλιάδες λαθρομετανάστες που καταφθάνουν στο νησί, κινδυνεύει ο τουρισμός, η κύρια πηγή εσόδων για τους κατοίκους του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ του αποτελέσματος (egg-wars on Panos), φάνηκε ότι απλώς δεν υπήρχε καν Plan B (τυχαίο;) στην «προγραμματισμένη» επίσκεψη του κ. Υπουργού στο εν λόγω Δημαρχείο• ποιος - άραγε - κρατικοδίαιτος ξερόλας σχεδίασε τα ανεπαρκή «μέτρα ασφαλείας», χωρίς re bustim να λάβει υπ' όψιν το γεγονός ότι την ώρα της επίσκεψης του κ. Καμμένου, η FRONTEX είχε... coffee break;;;

      Διαγραφή
  2. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι, ότι ανατέθηκε η λύση του μεγαλύτερου προβλήματος της χώρας, στους μεγαλύτερους αγαπητικούς, παρέα με την Β.Κορέα, της πιο αποτυχυμένης ιδεολογίας.
    Σε λίγο καιρό, θα μας αναγκάσουν να περιφέρουμε τον Επιτάφιο, γύρω από το ..... τραπέζι της κουζίνας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...
    ασχολίαστο
    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113673474

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αυτός ο λογικός και υπεύθυνος άνθρωπος που αναζητούμε μέσα σ’ αυτήν την κυβέρνηση-ΜΚΟ, δεν μπορεί να τους πει ότι με την πολιτική μας αυτή δεν διαφέρουμε σε τίποτα από την Τουρκία, την οποία κατηγορούμε ότι διευκολύνει τους λαθρομετανάστες να έλθουν στην Ελλάδα;"

    'Όχι, δεν μπορεί, αν είναι λογικός, διότι εμείς δεν διακινούμε ανθρώπους και μάλιστα με κέρδος. Η Τουρκία διευκολύνει με το αζημίωτο. Κάνει ΕΜΠΟΡΙΟ ανθρώπων. Τι σχέση έχει αυτό μ' εμάς, που απλώς γυρεύομε τρόπο να ανασάνομε, όντας χώρα-θύμα και όχι θύτης, όπως η Τουρκία;

    Η Ελλάδα δέχεται επίθεση από την Τουρκία, έχει πληρώσει κι εξακολουθεί να πληρώνει πανάκριβα την (κι) απ' εκεί προερχομένη λαθρομετανάστευση, για να εισπράττει κάθε λίγο και λιγάκι παρατηρήσεις από τον ΟΗΕ και τούς διαφόρους οργανισμούς ότι δεν κάνει καλά την δουλειά της. Έχει, λοιπόν, όχι μόνο το διακαίωμα, αφού κάνεις δεν μεριμνά να υποχρεώσει την Τουρκία σε επανεισδοχή, αλλά και την ΥΠΟΧΕΩΣΗ να αμυνθεί, διώχνοντας μ' όποιον τρόπο μπορεί λαθρομετανάστες από το έδαφός της.

    Είναι απαράδεκτο να γράφονται τέτοιες άστοχες παρομοιώσεις, στερούμενες παντελώς λογικής βάσεως, από ανθρώπους που γνωρίζουν τα πράγματα πολύ καλά, αλλά συμβαίνει να έχουν υποκύψει στην κομματική τύφλωση.

    Λυπούμαι ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το πρόβλημα ειναι ότι ούτε τους διώχνει αφενός ούτε κάνει τιποτα για να αποτρέψει την είσοδο τους αφετέρου!

      Διαγραφή
    2. @ Nativist
      Καθαρό Ελληνικό το σχολιο σου.
      Εισαι διαυγής
      Χαιρε Ελληνα !!!!!!

      Διαγραφή
    3. Παιδιά μην μπερδεύεστε δεν διώχνει κανέναν, οποίος θέλει φεύγει και οποίος θέλει μένει, όσο για το τι εξακρίβωση στοιχείων γίνεται ο θεός να βάλει το χέρι του!

      Διαγραφή
    4. Ακόμα και τα Σκοπια τα εξανάγκασαν να ανοίξουν τα σύνορα γιατί ούτε τα σκοπια ειναι ο τελικός προορισμός των περισσότερων και αυτο που γίνεται ειναι ανεπίσημη διάχυση σε όλη την Ευρώπη των λαθρομεταναστών για να μην υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο! Τα σκοπια βέβαια ανησυχούν μήπως αυτοί που μπαίνουν μερικοί τουλάχιστον πάνε προς uck μεριά, εμείς ανησυχούμε για τιποτα;

      Διαγραφή
    5. Το να διώξεις χιλιάδες λαθρομετανάστες είναι δύσκολο.Είναι αργά όταν πατήσουν Ελληνικό έδαφος. Πρακτικά μόνο στον Έβρο μπορείς να αποτρέψεις την είσοδο τους με τον ειδικό φράκτη και την μεγάλη αντιαρματική τάφρο του στρατού. Από το Αιγαίο είναι τόσο μεγάλη η έκταση που δεν είναι εύκολο. Έτσι και περάσουν σε νησιά είναι ακατόρθωτο να τους γυρίσεις όλους πίσω. Πολύ μικρό ποσοστό μόνο.

      Πρώτον, θα επέμβει η ΕΕ με την μεταναστευτική της πολιτική.
      Δεύτερον, θα επέμβουν οι ΜΚΟ.
      Τρίτον, θα αντιδράσουν οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες με βία και θα χυθεί αίμα με τα κανάλια να ουρλιάζουν.
      Τέταρτον, η Τουρκία δεν θα τους δεχθεί.

      Το πρόβλημα το χτυπάς στη ρίζα του:

      1) Αύξηση ποινών για λαθροδιακινητές με ποινές 20 ετών (χωρίς κανένα δικαίωμα αποφυλάκισης πιο νωρίς).

      2) Ανατινάξεις από ατυχήματα πλοίων λαθροδιακινητών εντός τουρκικών λίμενικών εγκαταστάσεων. Όπως ανατινάχθηκαν κάποιο εργοστάσιο πυρομαχικών το 1997.

      3) Δολοφονίες (από άγνωστα άτομα) με διάφορους τρόπους μελών τουρκικών - ισλαμικών δικτύων λαθροδιακίνησης. Οι "μικροί" (πληρώματα σκαφών) να τους αναλάβουν οι λευκοί καρχαρίες όταν δεν θα υπάρχουν λαθρομετανάστες(μάρτυρες) πάνω στα σκάφη.
      Να βγουν στις τουρκικές ακτές νεκροί με σωσίβια μερικοί λαθροδιακινητές.

      4) Τροχαία ατυχήματα, δηλητηρίαση, ληστείες, αυτοκτονίες, εμφράγματα, ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μέχρι και... γλίστρημα σε μπανανόφλουδα(που λέει ο λόγος) για στελέχη μεσαίας κατηγορίας και άνω.

      Πρώτο "καμπανάκι" στην απέναντι πλευρά με τουλάχιστον 10 τέτοια περιστατικά εντός μίας εβδομάδας ΄ολα. Το ένα πίσω από το άλλο

      1 λέμβος με λαθροδιακινητές που της επιτέθηκαν...λευκοί καρχαρίες
      2 τροχαία ατυχήματα
      1 αυτοκτονία
      2 ληστείες
      1 διάρρηξη μετά φόνου
      1 δηλητηρίαση
      1 έμφραγμα
      1 ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της (τουρκικής) νύχτας. Και επειδή οι άνθρωποι της νύχτας είναι ιδιαίτερα βίαιοι 20 σφαίρες από καλάσνικοφ είναι ότι πρέπει.

      Σύνολο 10

      +

      1 ατύχημα με έκρηξη λαθρεμπορικού εντός τουρκικού λιμανιού.

      Όταν έχεις οικονομική άνεση από τέτοιες βρώμικες δραστηριότητες και είσαι μεσαίο ή ανώτερο στέλεχος του κυκλώματος (που συνδέεται και με τις τουρκικές υπηρεσίες) βγαίνεις και εκτός Τουρκίας...σου αρέσουν οι διακοπές σε ωραία μέρη, θες να επισκεφτείς το παιδί σου που σπουδάζει στο εξωτερικό ή θες να πας στη Μέκκα για προσκύνημα κτλ. Δεν κυκλοφορούν μόνο μέσα στη Τουρκία.

      Όταν μιλάμε για Εθνική ασφάλεια να γίνουμε και λίγο...Ισραηλινοί. Είναι απαραίτητο εδώ που έχουμε φτάσει. Όποιος τα βάζει με την Εθνική ασφάλεια του Ισραήλ...κακό του κεφαλιού(κυριολεκτικά). Ώρα να το εφαρμόσουμε.

      Διαγραφή
  5. Nativist
    Το κράτος καταλύεται εξ αιτίας μιας ανεκδιήγητης ιδεοληπτικής που άνοιξε τα σύνορα. Το πόσο μεγάλη ζημιά έκανε θα το καταλάβεις αν δεις πώς αντιδρούν τα Σκόπια. Να μη λυπάσαι. Ξέρω τι λεω κα φι γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμμία αντίρρηση ως προς την κατάλυση τού κράτους. Είπα εγώ ποτέ το αντίθετο; Άλλο όμως αυτό κι άλλο να συγκρίνεις την Τουρκία με την Ελλάδα στην διακίνηση λαθρομεταναστών!

      Σάββα, πρόσεξε, γιατί σε διαβάζουν κι απ' απέναντι και μπορούν να σε παρουσιάσουν ... συνήγορό των: "Όρίστε, ό,τι κατηγορούν εμάς ότι κάνομε, κάνουν κι αυτοί και μάλιστα το λέει γνωστός .... κλπ".

      Διαγραφή
    2. Για χιλιάδες χρόνια η Ελλάδα ήταν αναγκασμένη να αμύνεται από τους εχθρικούς και επιθετικούς λαούς της Ασίας. Σαν αποτέλεσμα η υπόλοιπη Ευρώπη παρέμεναι αλώβητη. Αποτέλεσμα η Ελλάδα να χάνει και η Ευρώπη να κερδίζει δύναμη και στην συνέχεια να επιτίθεται στην Ελλάδα. Σήμερα δεν υπάρχει λόγος να βγάζουμαι εμείς τα κάστανα από τη φωτιά. Αφού η τεράστια πλειοψηφία θα καταλήξει στην Γερμανία Βαλτικές χώρες και Σκανδιναβία.

      Διαγραφή
    3. "Αφού η τεράστια πλειοψηφία θα καταλήξει στην Γερμανία Βαλτικές χώρες και Σκανδιναβία"

      Πώς είσαι τόσο σίγουρος; Αν εμείς σκύψομε πάλι το κεφάλι, μήπως θα προθυμοποιηθούν αυτοί που αναφέρεις να τούς πάρουν;

      Διαγραφή
    4. @Andreas Gavrielides
      Πως θα καταλήξουν στην Γερμανία όταν μέχρι και τα Σκόρπια σφραγίζουν τα σύνορα τους την ίδια ώρα που η κυρά-Τασία και το Τσιπρόνι έχουν αφήσει αφύλακτο ακόμη και τον Έβρο; Εδώ θα μείνουν, δεν άκουσες που μέχρι και η Μέρκελ προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει η ΕΕ την Ελλάδα "για να δημιουργήσουν χώρους υποδοχής";;;;; Ως γνωστόν, τίποτε μονιμότερον του προσωρινού.

      Διαγραφή
  6. Αν ο Γιωργάκης και η παρέα του έπρεπε να αντιμετωπίσουν ειδικό δικαστήριο, τούτοι εδώ θα έπρεπε να εκτελούνται άνευ, ούτε καν συνοπτικών διαδικασιών. Επί τόπου άμα τη εμφανίσει... on sight.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Σάββα Καλεντερίδη, καλά τα γράφεις και τα λές στο άρθρο σου. Το πρόβλημα είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός Τσίπρας νόμιζε ότι θα κυβερνούσε και θα διοικούσε το κράτος και την χώρα με τη νοοτροπία του δεκαπενταμελούς, των καταλήψεων και των μαθητικών συνελεύσεων. Αυτός και οι χαχόλοι συνεργάτες του.....το ζήτημα όμως είναι ότι ο ελληνικός λαός επέδειξε για ακόμα μία φορά ανωριμότητα και ανευθυνότητα στην εκλογή των κυβερνώντων του. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Το κάνει κατ'εξακολούθηση!! Λυπάμαι, αλλά ο Ελληνικός λαός δεν διαθέτει ίχνος πολιτικής κρίσης!! Και οι πολιτικές του αποφάσεις είναι παντελώς άστοχες και εθνικά επικίνδυνες!! Για το μέλλον του ίδιου, αλλά και του νεώτερου ελληνικού κράτους (όπως το γνωρίσαμε μετά την Εθνεγερσία του 1821 και αργότερα). Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥ!! Αυτό είναι το ιστορικό συμπέρασμα. Και αυτό δεν είναι μόνον χαρακτηριστικό της μεταπολιτευτικής Ελλάδος, αλλά ισχύει και παλαιότερα. Για παράδειγμα οι εθνοκαταστροφικές εκλογές του Νοεμβρίου του 1920 που προκήρυξε ο Ελ. Βενιζέλος. Τίθεται λοιπόν με νηφαλιότητα το ιστορικό ερώτημα. Μήπως ο κοινοβουλετισμός ως πολίτευμα, δηλαδή το parliamento είναι καταστροφικό για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό !? Γιατί η ιστορία της νεωτέρας Ελλάδος αυτό δεικνύει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καθε πρωι βλεπουμε στους δρομους του νησιου μας τσουρμο ανθρωπων με μικρα παιδια που βγαινουν κυριως με φουσκωτα το βραδυ(η πλειοψηφια ειναι Συριοι αλλα υπαρχουν και ρεμαλια που φαινονται απο τη φατσα).
    Οι Μυστικες Υπηρεσιες της Αυστριας ανακοινωσαν οτι Αμερικανικες Εταιριες χρηματοδοτουν τους λαθροδιακινητες για να τους στελνουν στην ΕΕ.Για ποιο σκοπο αραγε;
    Οι Τσιχαντιστες ελεω ΗΠΑ ,Τουρκιας κλπ εχουν κατασφαξει κυριως τους ΕΛληνορθοδοξους.
    Η ΕΕ "πεταει αετο" Αβραμοπουλεικο. Οι Σιμιτο-Σαμαρο-Βενιζελοι με τα Δουβλινα και τη στηριξη των ΗΠΑ-Τουρκιας στη Συρια ασκησαν υπευθυνη μεταναστευτκη πολιτικη αλλα εφτιαξαν το Φραχτη και ολα ηταν καλα.
    Τωρα περιμενουμε απο την αλλοπαρμενη σε 7 μηνες να λυσει το σοβαρο Ευρωπαικο αυτο Προβλημα που θα ταλαιπωρησει ολη την Ευρωπη τις επομενες δεκαετιες.
    Ολοι γνωριζουμε τη πραγματικοτητα αλλα κανουμε τη"παπια" για διαφορους λογους γνωστους και μη εξαιρεταιους.
    Ειναι δυνατον τα "καθικια" που καταληστεψαν τα δημοσια ταμεια ,κατεστρεψαν ολες τις παραγωγικες υποδομες και δημιουργησαν την ανεργια στην νεολαια μας(56%) να υποστηριζονται απο σοβαρους και μορφωμενους ανθρωπους και να εμφανιζονται ως οι καταλληλοι να επιλησουν σοβαρα εθνικα προβληματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κε Σχη, καλησπέρα.
    Τα έχετε γράψει πολλές φορές και μάλιστα, πολύ καιρό πριν αρχίσουν να γίνονται αντιληπτά απ τους πολίτες αυτής της χώρας. Φυσικά δεν διαθέτετε κανένα κληρονομικό χάρισμα, απλά με εργαλείο την λογική και την εμπειρία, αντιληφθήκατε το πρόβλημα.
    Συνεπώς είστε πολύ επιεικής όταν γράφετε για απλή "ανικανότητα" και "ανευθυνότητα." Πιστεύω οτι, δεν είναι καθόλου ανίκανοι και ανεύθυνοι εφ όσον κρίνουν οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την Ελλάδα με τόσους λαθραίους που ήρθαν και θα έρθουν. Κάνουν αυτό που τόσα χρόνια ήθελαν να κάνουν: Την κατάργηση των συνόρων και το ξερίζωμα κάθετι ελληνικού.
    Αν αυτό το ονομάζουμε προδοσία λόγω ιδεοληψίας ή απλά ανικανότητας, δεν έχει καμία διαφορά στο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α) ΠΡΑΓΜΑΤΙ: "...με την πολιτική μας αυτή δεν διαφέρουμε σε τίποτα από την Τουρκία, την οποία κατηγορούμε ότι διευκολύνει τους λαθρομετανάστες ..."ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; Ότι ".... στην περίπτωση του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη, για να είναι πιο κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια, και τελικά, μετά από διπλωματικό επιεσόδιο με τον ΟΗΕ και τις χώρες της Ευρώπης, έδεσε στον Πειραιά!!!".
    ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ. - ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ σέ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:
    Β) Όταν κάποιος κάνει κάποια πράξη ἤ ΔΗΛΩΣΗ,, ένεκα δέ τούτου, κάποιος ἄλλος εκτίθεται σέ κίνδυνο ζωῆς, αὐτό εἶναι ποινικό ἀδίκημα. ΕΡΩΤΑΤΑΙ: Ὅταν καποιος κάνει μία δήλωση περί ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ σωτηρίας σέ ΛΑΘΡΟ-μετανάστες οἱασδήποτε μάλιστα προελεύσεως, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΕΓΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, καί ένεκα αυτής τῆς δηλώσεως, χιλιάδες ΑΝΘΡΩΠΟΙ ἐκτίθενται σε ΣΟΒΑΡΟ κίνδυνο ζωῆς καί ὑγείας τους, αὐτό ΤΙ ΕΙΝΑΙ ποινικῶς;
    Γ) Ἄν κάποιος διευκολύνει τήν ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ἀλλοδαπῶν στήν Ἑλλάδα, αὐτό δέν εἶναι ποινικό ἀδίκημα; Ἡ διευκόλυνση αὐτή, μπορεῖ νά εἶναι καί μέ δήλωση ἀπό θέση ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Δ) ΚΑΙ, ἄν κάποιος προωθεῖ τήν μεταβολή τῆς κοινωνικῆς συνθέσεως τοῦ λαοῦ τῆς Ἑλλάδας, ἔτσι πού ἡ ἐθνική κυριαρχία νά παραχωρηθῆ μέσω μειοψηφιῶν ἐξ ἀλλοδαπῶν, σέ ξένες δυνάμεις, αὐτό δέν εἶναι ἐσχάτη προδοσία;, Ἡ ἐσχάτη προδοσία τιμωρεῖται καί γιά τίς προπαρασκευαστικές της πράξεις.
    Χρειάζεται ἔγκληση γιά ὅλα αὐτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιός θυμάται τόν Τσίπρα να συνοδεύει μετανάστρια στο Προεδρικό Μέγαρο τήν 24/7/2008 γιά να τιμήσει τήν αποκατάσταση τής Δημοκρατίας; ΚΑΝΕΙΣ! Ποιά ήταν η αντίδραση τής λεγομένης πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας; ΚΑΜΜΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες για την Καντίζα (ή κάπως έτσι) που σε μια συνέντευξη απαιτούσε να δοθεί η υπηκοότητα σε παιδιά μεταναστών (και επομένως και στους ίδιους) γιατί όπως έλεγε δεν ήθελε να υπάρξει πόλεμος μεταξύ των αλλοδαπών και των Ελλήνων!!!!! Μάλιστα είχε διαρρεύσει πως η κυρα-Καντίζα ήταν συγγενής ενός δικτατορίσκου και η οικογένεια της έφυγε άρων-άρων με την πτώση του τύπου αυτού και ίσως από εκεί να κρατάει η δίψα της για αίμα και η αφέλεια της ότι θα κάνει εδώ ότι γουστάρει. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πλέον το βίντεο! Προφανώς το εξαφάνισαν για να προστατεύσουν το "θείο βρέφος" της Κουμουνδούρου.

      Διαγραφή
  14. Και η κ. Υπουργός και οι υπόλοιποι πολιτικοί μας κάνουν άριστα την δουλειά τους. Ποιά ειναι αυτή; Η εξυπηρέτηση συμφερόντων άλλων χωρών.. Το έκαναν ανέκαθεν και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Ολα τα κόμματα ήξεραν προεκλογικα γιά τις εκλογές με λίστα που θα ακολουθούσαν μήνες μετά την νικη ΣΥΡΙΖΑ. ΟΛΑ.
    Μια ζωη τα ίδια. Δοκιμασμενες συνταγές. Αν κάτι στραβωσει; Αναλαμβανουν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ευθυνη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΠΈΜΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΦΩΣ. ΕΚΠΈΜΠΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο καημενος ο καμενος, πηρε τον τσαμπουκα του και τον επνιξε στην Κω, τρεχοντας να γλυτωσει τις ομελετες. Τουλαχιστον η ανεκδιηγητη καρααποτυχημενη (πρεπει να παρει το αναλογο Oscar) τασια πηγε εκει και κρυφτηκε...
    Κυριοι, μας κυβερνα ενα πληθος αποτυχημενων παλιατσων.
    Ας προσβλεπουμε στις Εκλογες ,που ερχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τις τραγικές συνέπειες εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης τις αντιλαμβάνεται όποιος διαθέτει στοιχειώδη λογική και λίγο έστω πατριωτισμό.
    Οι κυβερνώντες αρνούνται να δεχτούν το προφανές γιατί είναι φύσει και θέσει εθνομηδενιστές. Αυτοί ονειρεύονται ένα κράτος - χώρο, γι' αυτό και προωθούν την κατάλυση του εθνικού κράτους. Κρύβονται πίσω από το ψευτοδίλημμα "τί μπορούμε να κάνουμε αφού έρχονται οι κακόμοιροι, να αναλάβει η Ευρώπη τις ευθύνες της"
    Είναι τόσο ηλιθιωδώς αφελείς και αρχομανείς, που πιστεύουν ότι αυτοί οι λαθρομετανάστες στους οποίους θέλουν να δώσουν πολιτικά δικαιώματα, θα τους ψηφίζουν εσαεί και έτσι θα διαιωνίσουν την καταστροφική εξουσία τους. Δεν θέλουν να καταλάβουν ότι έχουμε κατ' ουσίαν ακήρυχτο πόλεμο.
    Δεν θέλουν να καταλάβουν ότι υπηρετώντας τα συμφέροντα της Τουρκίας και άλλων ισλαμιστικών καθοδηγητικών κέντρων, καταλήγουν να είναι οι ταγματασφαλίτες του Ισλαμοναζισμού.
    Δύο είναι τα ζητήματα που με απασχολούν.
    1. Πως θα μπορούσε μία πραγματικά πατριωτική κυβέρνηση να αντιδράσει στο πρόβλημα; Χωρίς να είμαι ειδικός παραθέτω τα εξής:
    α. Σφράγιση των χερσαίων συνόρων όπως κάνουν όλα τα σοβαρά κράτη και συνεχείς περιπολίες στα θαλάσσια σύνορα.
    β. Αυστηρές ποινές στους λαθροδιακινητές λαθρέμπορους. Οσοι συλλαμβάνονται αφού παραδοθούν θα πρέπει να σαπίζουν στις φυλακές και να μην ισχύουν γι' αυτούς ευεργετικές διατάξεις.
    γ. Όσοι λαθροδιακινητές αντιδρούν και προσπαθούν να διαφύγουν, να πυροβολούνται από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας. Για τους αδίστακτους εχθρούς μας, λαθρέμπορους πρέπει να ισχύει ο στρατιωτικός νόμος.
    δ. Η ΕΥΠ να αναλάβει δράση και να εξουδετερώνει - εξοντώνει τα κυκλώματα λαθροδιακινητών, ακόμη και σε ξένο έδαφος.
    Θα πρέπει οι ψευτοπροοδευτικοί - ψευτοαριστεροί να συνειδητοποιήσουν, ότι ο στρατός, οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας και οι μυστικές υπηρεσίες είναι η ψυχή του έθνους και της πατρίδας, οι θεματοφύλακες της ελευθερίας μας, οι εγγυητές της ύπαρξης τους εθνικού κράτους. Και ως εκ τούτου θα πρέπει να τους αφήσουν να υλοποιούν το έργο τους μέσα στα πλαίσια των νόμων.
    ε. Σοβαρή μεταναστευτική πολιτική βασιζόμενη στο αξίωμα: "Όποιος μπορεί να ενταχτεί και να σεβαστεί τις δημοκρατικές ελευθερίες να μπορεί υπό προϋποθέσεις να παραμείνει. Οι υπόλοιποι άμεση απέλαση."
    2. Το δεύτερο ζήτημα που με απασχολεί είναι πως μπορούμε να αντιδράσουμε.
    Το διαδίκτυο είναι σημαντικό για την ώσμωση ιδεών, αλλά δυστυχώς λειτουργεί και όπως η εκτονωτική βαλβίδα στα δίκτυα ατμού. Γράφουμε ένα σχόλιο και νομίζουμε ότι αυτοεξιλεωνόμαστε.
    Και ρωτάω εύλογα. Οι αρμόδιοι της κυβέρνησης και η ανώτατη διοίκηση του κράτους δεν έχει ποινικές ευθύνες; Ακόμη και εάν προστατεύει τους κυβερνώντες ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, θα τους ενοχλήσει σίγουρα η διαδικασία. Τους αρμόδιους κρατικούς λειτουργούς, δεν τους προστατεύει ο νόμος. Μήπως θά έπρεπε λοιπόν κάποιοι να ξεκινήσουν νομικές διαδικασίες και να καλέσουν τους πολίτες να συνυπογράψουν - συμμετέχουν;
    'Ο δεύτερος τρόπος αντίδρασης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίση του απλού πολίτη. Θα έπρεπε να οργανωθούν από πατριωτικά ιστολόγια και φορείς, ημερίδες για τις ολέθριες συνέπειες του φαινομένου. Αυτό θα αποτελέσει και μεγάλη πολιτική φθορά για τους εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου.
    Άλλωστε μόνον όταν ο Έλληνας συνειδητοποιήσει ότι η λαθρομετανάστευση απειλεί το σπίτι του, μόνο τότε θα αντιδράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ:"Οι πολίτες πρέπει να δώσουν τη λύση"

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ" ΜΙΛΑΜΕ;;ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ,ΘΑ ΔΙΕΠΙΣΤΩΝΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ/Ο ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΤΕ Ν.Δ,ΕΙΤΕ ΚΚΕ,ΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ...ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΔΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΥ" (ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΠΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ) ΠΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,ΣΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΩΟ" ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ,ΚΑΙ Ο "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ" ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ,ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΩΟ" ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ,ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ...ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΑΛΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ..ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

    ΔΑΦΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ:"Οι πολίτες πρέπει να δώσουν τη λύση" "

      Είναι μία συνηθισμένη φράση, που χρησιμοποιεί ο αρθρογράφος συχνά, χωρίς ποτέ να μάς λέει το πώς.
      Προσωπικά, δεν γνωρίζω ποτέ και πουθενά να έδωσαν οι πολίτες λύση.

      Διαγραφή
  18. Ίσως θα όφειλε να διερευνηθή η πατρότητα εκείνου του υποτιθέμενου Έλληνα -δήθεν αριστερού - ηλίθιου αγκιτάτορα, ο οποίος τους καθοδηγεί, αυτός που παίρνει τους λαθρομετανάστες και τους οδηγεί στο Πεδίον του Άρεως ή στην Πλατεία Συντάγματος, μετά βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, να επιληφθή του θέματος ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

    Θα μου πείτε ότι είμαι αιθεροβάμων!

    Εδώ είναι η χώρα της φιαδρότατης πορτοκαλέας, όπου οι Νόμοι πηγαίνουν περίπατο και δεν υπαρχει πλέον Δικαιοσύνη για τον Έλληνα πολίτη ...!

    Εάν παρατηρήσει κανείς όσα εγκλήματα συμβαίνουν καθημερινά στους Έλληνες πολίτες της χώρας μας, θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για κανονική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    Όσο για την αντίδραση των ψηφοφόρων, αμφιβάλλω πολύ αν στους περισσότερους καίγεται καρφί για όσα συμβαίνουν!

    "Οι πολίτες πρέπει να δώσουν τη λύση" " . Αμ δε!

    Οι πάλαι ποτέ Έλληνες πατριώτες νοικυραίοι, έχουν γίνει εξαχρειωμένου πανάθλιοι ψηφοφόροι που ενδιαφέρονται μόνο για τα λεφτά και για την πάρτη τους, μάλιστα τα λεφτά τα θέλουν γρήγορα , - εδώ και τώρα -, για να τα φάνε! Να φάνε κι' άλλα!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Όσο για την αντίδραση των ψηφοφόρων, αμφιβάλλω πολύ αν στους περισσότερους καίγεται καρφί για όσα συμβαίνουν!"

      Ευμένη,

      Ενδιαφέρονται μόνον όσοι βλάπτονται αμέσως. Π.χ. στην Αθήνα οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονος και όχι μόνο, στην Κω τώρα κοκ. Ο καθένας κοιτά την πάρτη του.

      Διαγραφή
    2. Ευμένη,
      ο Nativist έχει δίκιο.
      Μόνον όσοι βλάπτονται.
      Θυμίζω τον Κούνδουρο τον σκηνοθέτη,ο οποίος πρώτα συμπονούσε τους αλλοδαπούς και αφού τον λήστεψαν,τους έβριζε.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.