14/11/15

Εντός 48 ωρών οι Ρώσοι χτύπησαν 289 στόχους στη Συρία

Η ρωσική αεροπορία στη Συρία έκανε 107 πτήσεις στις 11 και 12 Νοεμβρίου και  επιτέθηκαν σε 289 στόχους, είπε σε μια συνέντευξη Τύπου για τους Ρώσους δημοσιογράφους στην αεροπορική βάση Hmeymim την Παρασκευή ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ιγκόρ Κονασένκοφ. 
«Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών, στις 11 και 12 Νοεμβρίου, τα αεροσκάφη των ρωσικών Δυνάμεων Αεροδιαστημικής Άμυνας πραγματοποίησαν 107 εξορμήσεις στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, και επιτέθηκαν 289 στόχους στην επαρχία του Χαλεπίου, της Δαμασκού, Ιντλίμπ, Λατάκια, Χάμα, Νταράα, Χομς και Ντέιρ εζ-Ζορ», σημείωσε ο Κονασένκοφ.
«Οι αεροπορικές επιδρομές κατέστρεψαν: 34 θέσεις διοίκησης και ελέγχου των συμμοριών, 16 αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων, 2 εργοστάσια για την παραγωγή των πυρομαχικών και των αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, 3 στρατόπεδα και τρομοκρατικές βάσεις εκπαίδευσης, 50 σημεία με στρατιωτικό εξοπλισμό και όπλα και 184 οχυρωμένες περιοχές και αμυντικές θέσεις», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τον Ιγκόρ Κονασένκοφ, τα βομβαρδιστικά Su-34 κατέστρεψαν μία αποθήκη πυρομαχικών του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή του χωριού Τζασίμ, στην επαρχία Νταράα. Ως αποτέλεσμα του άμεσου χτυπήματα από την εναέρια βόμβα BETAB-500, η ​​πυροδότηση των εκρηκτικών υλών ξεκίνησε στην εγκατάσταση, η οποία οδήγησε στην ολοκληρωτική καταστροφή του.
Επιπλέον, ένα ρωσικό βομβαρδιστικό αεροπλάνο Su-24M κατέστρεψε τις οχυρώσεις του Ισλαμικού Κράτους, τρία πληρώματα οπλοπολυβόλων και μία αποθήκη πυρομαχικών στην επαρχία Χομς της Συρίας, καθώς χτυπούσε ένα προπύργιο των τρομοκρατών.
«Ένα βομβαρδιστικό Su-24M πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση κατά εν΄ςο προπυργίου του Ισλαμικού Κράτους στην επαρχία Χομς. Οι ουρώσεις των τρομοκρατών, τρία πληρώματα οπλοπολυβόλων και μία αποθήκη πυρομαχικών καταστράφηκαν με ένα απευθείας χτύπημα», τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας. 

3 σχόλια:

  1. Μανα Ρωσσια, απο σενα περιμενει την σωτηρια της ολοκληρη η ανθρωποτητα.
    Εισαι η τελευταια μας ελπιδα, πριν πεσομε στο βαραθρο πρωτοφανους βαρβαροτητας.
    Εισαι η δυναμη που ολη η ανθρωποτητα βλεπει με δεος, να δινει τον υπερ παντων αγωνα.
    Τα ψοφιμια και οι υαινες εχουν πανικοβληθει.
    Βλεπουν την δυναμη σου και σοκαρονται.
    Ζητω η Ρωσσια.
    Ολη η υποταγμενη ανθρωποτητα στις σατανικες δυναμεις των παπικων - σιωνιστων, αγκαλιαζουν την μονη ελπιδα να παραμεινει ο κοσμος στα χερια των ανθρωπων.
    Την Ρωσσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Russian bases in Samothrace, Euboia and Cyprus and game over over for Turkey

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. And we put the seeds for a EU-Russian alliance against the darkness of the East

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.