11/11/15

Θεοδωράκης καλεί Τσίπρα να απαντήσει προσωπικά στις καταγγελίες Πανούση για παρακράτος

«Είναι αλήθεια ότι ο κ. Τσίπρας γνώριζε;»
Να μην αντικατασταθεί ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων ζητά η ΝΔ
Μείζον ζήτημα για τη λειτουργία της Δημοκρατίας στη χώρα, λέει το Ποτάμι
Επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση καταθέτει ο Σταύρος Θεοδωράκης. 
«Οι καταγγελίες για ύπαρξη κυκλώματος υποστήριξης τρομοκρατών-ποινικών με συμμετοχή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, συνιστούν μείζον ζήτημα για τη λειτουργία της Δημοκρατίας στη χώρα» επισημαίνει σχετικά το Ποτάμι.

Και συνεχίζει: «Όσα αποκαλύπτονται για διαπραγματεύσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης με κρατουμένους, για τα νομοθετήματα που προωθούνται, επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις Πανούση για δράση παρακρατικών μηχανισμών στο πλευρό συγκεκριμένων υπουργών. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη που θα πράξει -ελπίζουμε- το καθήκον της. Είναι όμως υποχρέωση προσωπικά του Πρωθυπουργού να δώσει απαντήσεις, πόσω μάλλον όταν ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη διατείνεται ότι τον έχει ενημερώσει για όλα αυτά τα παρακρατικά φαινόμενα».

»Είναι αλήθεια, λοιπόν, ότι ο κ. Τσίπρας γνώριζε; Και αν όντως γνώριζε, τι έκανε; Ερεύνησε τις καταγγελίες που συνδέουν στελέχη του κόμματος του με την τρομοκρατία; Θεωρεί σωστό ο Πρωθυπουργός οι σύμβουλοι του υπουργού Δικαιοσύνης να διαπραγματεύονται εν κρυπτώ με συγκεκριμένους κρατούμενους τα νομοθετήματα της κυβέρνησής του; Και τέλος τι προτίθεται να κάνει ο κ.Τσίπρας έτσι ώστε να χτυπηθεί το παρακράτος και να αποκατασταθεί η θεσμική λειτουργία στο υπουργείο Δικαιοσύνης και την αστυνομία; Ο Πρωθυπουργός οφείλει να δώσει άμεσα απαντήσεις στη Βουλή και τον ελληνικό λαό».
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.