26/11/15

Και βάρβαροι και δειλοί οι Τούρκοι: Δεν γνωρίζαμε ότι το αεροπλάνο ήταν ρωσικό

Τι αναφέρουν οι ένοπλες δυνάμεις

EPA/HABERTURK TV CHANNEL
«Δεν γνωρίζαμε ότι το αεροπλάνο που καταρρίψαμε στα συριακά σύνορα ήταν ρωσικό» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ προστίθεται ότι κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια για να εντοπιστούν και να διασωθούν οι δύο πιλότοι του Su-24
Τη ρωσική «εθνικότητα» του αεροπλάνου που κατερρίφθη χθες το πρωί, στη Συρία, αγνοούσε ο τουρκικός στρατός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την οποία επικαλείται το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Δεν γνωρίζαμε ότι το αεροπλάνο που καταρρίψαμε στα συριακά σύνορα ήταν ρωσικό» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ προστίθεται ότι κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια για να εντοπιστούν και να διασωθούν οι δύο πιλότοι του Su-24.
Ναυτεμπορική

6 σχόλια:

  1. >Και βάρβαροι και δειλοί οι Τούρκοι<

    Βάρβαροι, γιατί; Επειδή υπεράσπισαν τον εθνικό εναέριο χώρο τους;
    Όσο για ... δειλοί, "στο σπίτι τού κρεμασμένου, ας μην μιλάμε για σχοινί". Η Ελλάδα δεν είναι χώρα-υπόδειγμα γενναιότητας, διαφορετικά δεν θα την έπαιρναν όλοι στο ψιλό, ακόμη και οι Σκοπιανοί. Λυπάμαι που το λέω, αλλά έτσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δειλοι σιγουρα, γιατι δεν κατεριψαν ενα SU-30 ας πουμε, αν ειχαν κοτσια δεν θα ετρεχαν να κρυφτουν κατω απο το φουστανι των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.Τα δυσκολα για τους Τουρκους ερχονται,αφου ειναι μαγκες ας περασουν την λεπτη κοκκινη γραμμη των συνορων στην Συρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάρβαροι γιατί κατέριψαν χωρίς προειδοποίηση ένα αεροσκάφος και σκότωσαν τον πιλόφο που έπεφτε με αλεξίπτωτο.
    Δειλοί γιατί λένε ότι δεν ήξεραν φην εθνικότητα του αφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο για τον θάνατο τού πιλότου. Χθες έδωσα κι έναν σχετικό σύνδεσμο. Εγώ μίλησα για την κατάρριψη τού α/φους.

      Το ότι τώρα κάνουν πως δεν ξέρουν την προέλευσή του, ενώ βεβαίως ουδείς τούς πιστεύει, δεν ξέρω αν το κάνουν από δειλία. Σίγουρα, και στην περίπτωση τού "Mavi Marmara" δεν είχαν δώσει και τα καλύτερα δείγματα γενναιότητας έναντι τού Ισραήλ, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτε.

      Εμμένω, με μεγάλη πίκρα, στο ότι εμείς είμαστε οι τελευταίοι που μπορούμε να τούς κρίνομε. Δυστυχώς!

      Διαγραφή
    2. Να συμπληρώσω ότι δεν είναι εξακριβωμένο ότι δεν προειδοποίησαν. Αυτό ισχυρίζονται οι Ρώσοι.
      Το μαύρο κουτί πρέπει να το δείχνει αυτό.

      Διαγραφή
  4. Είναι ανοησία της Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής να προσποιείται οτι δεν ήξερε την εθνικότητα του καταριφθέντος αεροπλάνου, την στιγμή που από το βίντεο που τράβηξαν οι "Τουρκμάνοι" την στιγμή που αυτό πέφτει φλεγόμενο, οι αλλαλαγμοί και οι ιαχές πανηγυρισμού ("ρίξαμε τον Ρώσο" και "ο Αλλάχ είναι μεγάλος") δείχνουν πως γνωρίζαν την ταυτό΄τητα του αεροπλάνου ακόμη και οι βρωμοποδαράδες τσοπάνηδες που παρακολουθούσαν από το έδαφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.