16/11/15

Παρακολουθείστε πώς "υποδέχονται" οι Κούρδοι τον τουρκικό στρατό στο Σίλβαν (βίντεο)

Χθες μπήκε ο τουρκικός στρατός στην κωμόπολη Σίλβαν του Ντιγιαρμπακίρ, μετά από 12 ημέρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας στους δρόμους.
Ο αποκλεισμός της πόλης και η επακολουθήσασα απαγόρευση της κυκλοφορίας, έγινε γιατί οι Κούρδοι ανακήρυξαν την δημοκρατική αυτονομία στην πόλη τους, απαγορεύοτνας τις δυνάμεις του τουρκικού κράτους να εισέλθουν στην πόλη.

Τελικώς, χθες οι δυνάμεις ασφαλείας και ο τουρκικός στρατός μπήκε στην πόλη.
Δείτε πώς τον "υποδέχτηκε" ο λαός και κυρίως η νεολαία του Σίλβαν και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Απλά, να πούμε ότι τα συνθήματα της νεολαίας μιλούν για το ΡΚΚ, που δεν πρόκειτια να νικηθεί και να υποστείλει τον αγώνα για την Ελευθερία ποτέ.

10 σχόλια:

  1. Εκτός από την απέχθεια που εκφράζουν οι Κούρδοι προς τους τουρκαλάδες στρατιώτες πρατηρώ ότι και οι δύο "μεχμετζίκ" φέρουν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

    Προ ετών ο διακεκριμένος Ειδικός Στρατιοτικοπολιτικών Θεμάτων κ. Μάνος Ηλιάδης είχε προτείνει στην επιφυλλίδα του στον Κόσμο του Επενδυτή, να κατασκευάζονται αλεξίσφαιρα γιλέκα στο Εργοστάσιο της ΕΒΟ στην Κάρυστο (αν δεν κάνω λάθος!) και να εφοδιάζονται με αυτά οι Ένοπλες Δυνάμεις μας.

    Και αυτό διότι έναντι των δόλιων γειτόνων τους, οι Έλληνες είναι ολιγάριθμοι και για τον λόγο αυτόν θα πρέπει να μειώνονται οι περιπτώσεις τραυματισμού των.

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ευμένη, πάνε που πάνε σε επικίνδυνη αποστολή,αν δεν φορούσαν και αλεξίσφαιρα θα ήταν αποστολή αυτοκτονίας.

      Υ.Γ.: οι Τούρκοι στρατιώτες δεν τρέχουν επειδή υπακούν στο παράγγελμα "τροχάδην" κάποιου ανωτέρου. Τρέχουν επειδή υπακούν στην αναγκαιότητα: "τρεχάτε ποδαράκια μου" κατά το γενικότερο ρητό "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ"!!

      Διαγραφή
  2. Αλήθεια τι λέτσοι είναι αυτοί, στούπακες από μπόι, εκτός από κανα δυο ψηλούς οι άλλοι είναι του 1.65.... Αυτοί είναι οι τρομεροί λεβέντες της γείτονος; Δεν θα πω περί γιλέκων, αλλά θα πω, ενώ κρατούσαν τουφέκια... ήσαν σαν βρεγμένοι ποντικοί...και κατατρομαγμένοι...

    Yavaş yavaş çocuklar, Kürtler hepsini alacak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1o το καλύτερο κομάντο που ξέρω δεν και το πρώτο μπόι.
      2. τι να έκαναν οι άνθρωποι που είχαν ντουφέκια να πυροβολήσουν ενώ δεν έχουν τέτοια εξουσιοδότηση;

      Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση πέρα από τα αλεξίσφαιρα, είναι το μεγάλο πλήθος θερμικών καμερών πάνω στα όπλα των τούρκων στρατιωτών.
      Πέρα από τα αλεξίσφαιρα μας λείπουν πολύ τέτοιες κάμερες.

      Διαγραφή
  3. Αριστοτέλης, άλλο η περηφάνεια κι άλλο ο τρόμος που έχουν, τα ξεχώρισες; Αν όχι δεν φταίω εγώ....

    Όσο για τα αλεξίσφαιρα

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΌΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΟΎΣΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η εικόνα των τούρκων στρατιωτών,κοντοί,ρυπαροί και δειλοί.... Κάποτε στην Αμμόχωστο είδα έναν να σέρνει στην άμμο το τουφέκι του σαν σκυλί,εκτελώντας υπηρεσία περιπόλου....

      Διαγραφή
  4. Δεν πρεπει να υποτιμουμε τον αντιπαλο μας, και εμεις εχουμε προβληματα οπως ελληνοποιημενους αλβανους και στρατιωτες τυπου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβερη υποδοχη στους φοβισμενους τουρκους στρατιωτες,αυτα να τα δουν οσοι πιστευουν,εδω στην Ελλαδα,οτι ο τουρκικος στρατος ειναι πανισχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πλειοψηφία των Τούρκων στρατιωτών είναι έτσι, κακομοίρηδες. Εκτιμώ ότι δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που υπηρετούν τις ΕΔ τους. Λόγω του όγκου του στρατεύματος όμως, υπάρχουν και αρκετοί που είναι πιο "στρατικοποιημένοι". Αυτή ακριβώς η αναλογία κάνει την Τουρκία λιγότερο επικίνδυνη απ' ότι θέλουν οι ίδιοι να προβάλλουν. Το θέμα είναι να ειναι σοβαρός, πειθαρχημένος και με υψηλό φρόνημα ο Έλληνας στρατιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους ζησαμε στην Κυπρο ! Η προδοσια μας μας νικησε. Τρεχουν οι πανοπλοι απο το φοβο τπυ πληθους, παραεξω τι κανουν ,εκει που τους περιμενουν οι ναρκες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.